Erbjudanden
Erbjudanden

Restauranger med specialerbjudanden i februari

11/04/2022
2 minuter

Kockarna på våra restauranger lagar mat med både hjärta och finess och självklart vill dem att så många som möjligt ska få njuta av deras mat. Därför erbjuder många restauranger specialerbjudanden titt som tätt för er matgäster som bokar bord via TheFork. Här har vi valt några guldkorn bland de restauranger som erbjuder upp till 50% på matnotan i februari.

Allt du behöver göra är att välja en av alla härliga restauranger, boka ett bord och njuta av allt på à la carte menyn - rabatten dras av direkt på matnotan! 

Sushi Sukai

Lyxsushi Grev Turegatan

Sushi Sukai är ett av Stockholms nyaste sushiställen och här njuter du av smakrika och färgstarka rätter tillagade på färska råvaror. Interiören är trendig och trivselfaktorn hög. Borden dukas upp med sushi i otaliga variationer, japanska varmrätter eller japanska tapas som popcorn shrimp, karage och gyoza. Ett tips är att prova den friterade glassen till dessert. 

30% på matnotan i februari

Boka bord på Sushi Sukai 

Villagio

Italiensk trattoria Skeppargatan

Välkommen till en autentisk italiensk trattoria i hjärtat av Östermalm. Här serveras det italienska klassiker som toskansk ragu med pappardelle, helgrillad ugnsbakad oxfilé och havets risotto. Smakerna lyfts fram med färska, ekologiska råvaror av högsta kvalitet. Vinlistan är noga utvald och tar dig på en resa genom det bästa från Italiens vinvärld. Den trevliga personalen hjälper dig gärna att hitta rätt droppar till maten. Dessertfantasten kan välja mellan klassiska italienska godsaker som pannacotta och husets sorbet eller så hinner du inte längre ner på menyn än till den varma chokladbakelsen med vaniljglass..

30-50% på matnotan i februari

Boka bord på Villagio

Shere Khan

Bengalisk oas Sveavägen

En bengalisk oas i hjärtat av Stockholm. Här njuter du av autentisk mat från det Bengaliska köket med doft av chili, vitlök och örter. Börja middagen med spännande street food-rätter eller Bengalernas favoritsnacks - blomkålsfyllda piroger! Fortsätt med klassiska curryrätter eller rykande tandoorirätter direkt från lerugnen. Den modige bör prova signaturrätten Shere Khans vrede som är en het smaksymfoni. Ett stort plus för sex olika lerugnsbröd (Naanbröden är en anledning i sig att besöka Shere Khan). 

25% på matnotan i februari

Boka bord på Shere Khan

Se alla restauranger som har specialerbjudanden just nu på TheFork

Visste du att du kan få bonuspoäng varje gång du äter på restaurang? Läs mer om vårt lojalitetsprogram

Click to share
Copy the link