YUMS poäng
Erbjudanden

Så får du bonuspoäng för varje restaurangbesök

09/02/2022
2 minuter

Vi på TheFork älskar restaurangupplevelser och vi vill göra det enklare och roligare för matgäster att gå på restaurang. Genom vårt lojalitetsprogram belönar vi våra användare för deras matcravings. Varje gång som du bokar ett bord i vår app eller på vår hemsida får du bonuspoäng. Vi kallar våra bonuspoäng för YUMS och dessa kan du använda för att få rabatt på en framtida matnota.

Du får 100 YUMS varje gång som du bokar ett bord via TheFork. Dina YUMS kan du använda för att få rabatt på matnotan på restauranger som är anknutna till lojalitetsprogrammet. 1000 YUMS ger dig 200 kr rabatt på matnotan och 2000 YUMS ger dig hela 500 kr rabatt.

Så enkelt är det

I vår app och på vår hemsida ser du enkelt vilka restauranger som accepterar YUMS. När du gör en bokning hos någon av dessa restauranger får du alternativet att växla in dina YUMS mot en rabatt på matnotan. Sedan är det bara att bege dig till restaurangen och njuta av din måltid så dras 200 eller 500 kr av direkt från din matnota.

Som ett välkomsterbjudande får du just nu 1000 YUMS på din första bordsbokning i vår app med koden APP22.

Varje gång som du bjuder in en ny vän till oss så får du 500 YUMS på dennes första bordsbokning.

Var kan jag använda mina YUMS?

I vår app och på vår hemsida ser du enkelt vilka restauranger som accepterar YUMS. Det är ständigt nya restauranger som ansluter sig till vårt lojalitetsprogram så håll ögonen öppna i appen. 

Här är ett urval av våra restauranger där du kan använda dina YUMS bonuspoäng för att få rabatt på matnotan:

Stockholm

Lebanon Meza Lounge

Amfora Vinbar

Ciao Ciao Grande

Sushi Sukai

Stortorgskällaren

Göteborg

Silvis

Koks

Yalla Yalla Meze

Cicero

Spoton Restaurang

Click to share
Copy the link