TheFork Festival - La Piccola Italia i Göteborg
La Piccola Italia
Erbjudanden

Smaka på Sverige: 6 Utmärkta Restauranger med upp till 50% på Matnotan

16/11/2023
4 minuter

TheFork Festival har återvänt! Från den 12 oktober till 26 november, slår restauranger i hela Sverige upp dörrarna för matälskare som vill njuta av utsökt mat till förmånliga priser. Sverige är välkänt för sin varierande matkultur och sin förmåga att leverera kulinariska upplevelser som tilltalar en bred publik. I den här artikeln kommer vi att utforska sex enastående restauranger som sträcker sig från Malmö till Gävle, och som erbjuder en unik matupplevelse med delikata rätter, förtjusande drycker och en atmosfär som gör besöket minnesvärt – dessutom med upp till 50% rabatt på notan.

La Piccola Italia, Göteborg

Smakrik Italiensk Charm

La Piccola Italia i Göteborg bjuder på autentisk italiensk mat med en genuin smak av Medelhavet. Deras meny är full av klassiker som "Pizza Quattro Stagioni" med färska råvaror och "Tagliatelle al Tartufo" med tryffelsås. Här kan du njuta av kärleksfullt tillagade rätter i en avslappnad och familjär atmosfär.

Must-try Dryck: Komplettera din måltid med ett glas av deras noga utvalda italienska viner. Från sprudlande prosecco till kraftfulla röda viner, finns det något för varje vinälskare.

Boka La Piccola Italia under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

La Piccola Italia, Göteborg
La Piccola Italia, Göteborg

Da Bello Enoteca, Göteborg

Italiensk Finesse

Da Bello Enoteca är en liten Italiensk kvarterskrog i Göteborg där maten står i fokus. Deras antipasti är en perfekt start på en lång middag med mycket godsaker. På menyn hittar man även klassiska pastarätter och pizzor tillagade med färska råvaror och mycket kärlek. Här kan du räkna med en genuin italiensk atmorsfär, ett välkomnande bemötande och mat som inte gör någon besviken. 

Must-try Dryck: Utforska deras breda urval av italienska viner och aperitifer. Från torr och fruktig pinot grigio till kraftfulla Barolo-viner, finns det något för alla smaker.

Boka Da Bello Enoteca under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

Da Bello Enoteca, Göteborg
Da Bello Enoteca, Göteborg

VISAGE dinner club, Göteborg

Ett kulinariskt konstverk

VISAGE dinner club i Göteborg är inte bara en restaurang; det är en plats där mat och konst möts. Här serveras kreativa rätter som är lika vackra att se på som de är goda att äta. På menyn hittar man populära rätter som Tournedos med svart tryffel, en exklusiv biffrätt som smälter i munnen, och hummersoppa med saffran, en soppa som är en smakexplosion. VISAGE dinner club erbjuder en modern och sofistikerad atmosfär, perfekt för en speciell kväll med upplevelser som du sent kommer att glömma.

Must-try Dryck: Förhöj din upplevelse med en "VISAGE Sensation," en specialkomponerad cocktail du sent kommer glömma.

Boka VISAGE dinner club under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

VISAGE dinner club, Göteborg
VISAGE dinner club, Göteborg

Aktern & Fören, Gävle

Svenska Smaker vid Vattenkanten

Aktern & Fören i Gävle är inte bara en restaurang, det är en pärla vid vattnet där fantastiska smaker förenas med en förtrollande omgivning. Deras mångsidiga meny erbjuder en rad pizzor som alltid är en favorit bland besökarna. Men för de som längtar efter något annat än pizza, rekommenderas starkt den saftiga tryffelburgaren och den omtyckta Oxmackan. Oxmackan har till och med fått smeknamnet "Gävles kändaste Macka," och det finns en god anledning till det. När du besöker denna restaurang kommer du att uppleva en varm och välkomnande atmosfär. Här är service av högsta kvalitet, och du kommer snabbt att känna dig som en uppskattad gäst.

Boka Aktern & Fören under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

Aktern & Fören, Gävle
Aktern & Fören, Gävle

Gro Stallbacken, Örebro

Hållbar och Ekologisk njutning

Gro Stallbacken i Örebro fokuserar på ekologiska råvaror och hållbarhet. Här kan du njuta av smakfulla rätter som samtidigt är vänliga mot miljön. Några favoriter på menyn är Ärtskott- och getostsalladen, en fräsch och smakrik förrätt som passar både vegetarianer och ostälskare, och Lammracks med rosmarinpotatis: Perfekt tillagat kött med doftande rosmarin. Gro Stallbacken erbjuder en avslappnad och modern atmosfär, vilket gör det till den perfekta platsen för en hållbar kulinarisk resa.

Must-try Dryck: Utforska Gro Stallbackens ekologiska vinlista och prova ett glas av det italienska Chianti Classico-vinet för att följa din ekologiska måltid.

Boka Gro Stallbacken under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

Gro Stallbacken, Örebro
Gro Stallbacken, Örebro

Shamiat, Malmö

Mellanösterns Mästerverk

Shamiat i Malmö är mycket mer än bara en restaurang; det är en förtrollande oas för alla som älskar Mellanösterns delikatesser. Här väntar en autentisk smakresa som kommer att kittla dina smaklökar. Några av de populära rätterna inkluderar "Falafel Tellus," små, krispiga bollar av kikärtor som är kryddade med hemliga ingredienser och tar dina smaker på en oförglömlig resa. Sedan har vi "Shawarma-tallriken" med grillad kyckling som serveras på en bädd av saffransris, vilket är en explosion av saftiga smaker. När du besöker Shamiat kan du räkna med att din smakupplevelse blir magisk. Denna restaurang är ett kärleksbrev till Mellanösterns smaker, och det är svårt att inte bli förälskad i dess autentiska kulinariska skatter.

Must-try Dryck: Prova den uppfriskande mintlimonaden, en klassisk dryck som kompletterar de kryddiga rätterna perfekt.

Boka Shamiat under TheFork Festival och få upp till 50% på matnotan.

Shamiat, Malmö
Shamiat, Malmö
Click to share
Copy the link