TheFork Celebrating 15 years
Krognytt

TheFork firar 15 år som Europas ledande restaurangapp!

01/06/2022
3 minuter

 

Sedan 2007 har vi skapat fantastiska restaurangupplevelser världen över. Idag kan matälskare använda TheFork-appen för att boka restauranger, ta del av omdömen från andra matgäster och få fantastiska erbjudanden i 12 länder 🎉🌍

För att fira denna stora dag kommer här några ord från vår VD Almir Ambeskovic till alla våra Forkies!

Bästa matälskare!

Vår historia började för 15 år sedan med en enkel men extraordinär idé: att låta dig uppleva stunder av lycka under otroliga restaurangupplevelser: upplevelser av att dela, upptäcka, utbyta erfarenheter... Allt detta genom att underlätta bokningsprocessen och hjälpa dig att upptäcka den restaurang som bäst passar dina önskemål.

Detta 15-årsjubileum är en möjlighet att tacka dig för dessa fantastiska 15 år av äventyr, glädje, innovation, kulinariska upptäckter, möten, matupplevelser... TheFork får liv tack vare och genom dig: genom dina reservationer, dina foton, dina kommentarer och förslag. Våra team är stolta över att arbeta för dig varje dag, för att säkerställa att varje restaurangupplevelse blir unik och ger dig en stund av lycka.

Det är också tack vare dig, och din ständigt förnyade aptit under 15 år, som restauranger fortsätter att glädja oss. De finns där för att hjälpa till att bygga några av de mest minnesvärda ögonblicken i våra liv, och varje måltid som du njuter av är ett värdefullt bidrag till den sektor vi alla älskar och hjälper de lokala företagen att återhämta sig efter en komplex period.

På 15 år har TheFork utvecklats från ett enkelt projekt till ett riktigt äventyr, från ett äventyr till ett nystartat företag och från ett nystartat företag till ett internationellt företag, med en konstant strävan: en omättlig aptit att alltid erbjuda fler matälskare ett enkelt verktyg för att hitta och boka rätt restaurang, överallt, hela tiden, för alla plånböcker: Den lilla vänliga restaurangen på din gata för en improviserad middag, en exklusiv restaurang för att fira en tilldragelse inom familjen, den vackraste terrassen i Barcelona, den bästa gourmetpizzan i Neapel ... och många fler.

I 15 år har vi förnyat oss för att ge dig allt fler upptäckter, mer nöje och välbefinnande och för att underlätta allt fler möten mellan dig och olika restauranger.  Vi har lyssnat på dina önskemål om utveckling och anpassat våra tjänster för att erbjuda dig det bästa, i synnerhet tack vare dina 20 miljoner recensioner som är värdefulla för oss. De tillåter oss att förbättra vår service varje dag, guidar en mängd matälskare i deras val, och hjälper restauranger att erbjuda dig en bättre upplevelse, varje dag.

Restaurangstunder är unika och minnesvärda. Vi är stolta över att kunna bidra till det.

Tack för ditt förtroende som vi känner varje dag. Vi ser fram emot att fortsätta vårt gastronomiska äventyr vid din sida, åtminstone under de kommande 15 åren!

Almir Ambeskovic, VD på TheFork

Click to share
Copy the link