Palmers Restaurant på Ellery Beach House i Stockholm
Palmers Restaurant på Ellery Beach House i Stockholm
Guider

Topp 5 restauranger som tar emot Yums i Stockholm

16/11/2023
4 minuter

Top 5 restauranger som tar emot Yums i Stockholm Gäster som använder TheFork regelbundet vet allt om vårt fantastiska Yums-lojalitetssystem och hur mycket pengar man kan spara genom att boka med Yums. Lyckligtvis tar några av våra bästa partnerrestauranger emot YUMS, vilket innebär att du faktiskt kan bli belönad när du äter ute. För varje bokning du gör tjänar du Yums som ger dig restaurangrabatter på 200kr eller 500kr. Gå vidare till vår lista över 5 topprestauranger där du kan tjäna och använda Yums-poäng, och bli inspirerad till din nästa fantastiska måltid med TheFork!

Cane Rum Society, Stockholm
Cane Rum Society, Stockholm

Cane Rum Society

Cane Rum Society i Stockholm är en sann pärla för både rom-entusiaster och matälskare. Från det ögonblick du kliver in i denna eleganta restaurang möts du av en varm och inbjudande atmosfär. Den kunniga personalen guidar dig genom ett imponerande urval av rom från hela världen, vilket garanterar en spännande dryckesupplevelse. Matmenyn är lika imponerande, med en blandning av karibiska och svenska smaker som kittlar smaklökarna. Oavsett om du njuter av deras saftiga jerk chicken eller deras otroliga cocktails är Cane Rum Society ett måste att besöka för ett oförglömligt kulinariskt äventyr.

BOKA Cane Rum Society i Solna, Stockholm.

 

Palmers Restaurant på Ellery Beach House, Stockholm
Palmers Restaurant på Ellery Beach House, Stockholm

Palmers Restaurant på Ellery Beach House

Palmers Restaurant på Ellery Beach House i Stockholm är en kustnära oas som erbjuder en minnesvärd matupplevelse. Restaurangen har en hisnande utsikt över vattnet medan menyn visar upp en kreativ blandning av lokala och internationella smaker, med rätter gjorda på säsongens råvaror. Från den första tuggan till den sista lyser det kulinariska hantverket igenom och maträtterna är lika vackra som smakrika. Den uppmärksamma och vänliga personalen ger utmärkt service, vilket ytterligare förhöjer helhetsupplevelsen. Palmers Restaurant är ett förtjusande resmål för dig som söker en smak av paradiset vid havet.

BOKA Palmers Restaurant på Ellery Beach House i Stockholm.

 

Lebanon Meza Lounge, Stockholm
Lebanon Meza Lounge, Stockholm

Lebanon Meza Lounge

Lebanon Meza Lounge i Stockholm är en autentisk, kulinarisk pärla som tar dig direkt till hjärtat av Libanon. Från det ögonblick du kliver in i restaurangen skapar den varma och inbjudande atmosfären, tillsammans med den traditionella Mellanöstern-inredningen, scenen för en oförglömlig matupplevelse. Menyn har ett brett utbud av aptitretande libanesiska rätter, allt från doftande meze-tallrikar till saftigt grillat kött. Varje rätt visar upp den rikedom av smaker och kryddor som Libanon är känt för. Den vänliga och kunniga personalen ger oklanderlig service, vilket säkerställer att varje besök blir en sann upplevelse. Oavsett om du redan gillar det libanesiska köket eller är nyfiken på att utforska nya smaker är Lebanon Meza Lounge ett måste. Förbered dig på ett besök som kommer att få dig att längta efter mer.

BOKA Lebanon Meza Lounge i Stockholm.

 

Vinmakaren, Stockholm
Vinmakaren, Stockholm

Vinmakaren

Restaurangen Vinmakaren i Stockholm är en dold pärla för vinälskare och matentusiaster. Undangömt i ett charmigt hörn av staden, utstrålar denna mysiga restaurang en rustik elegans som garanterar en minnesvärd upplevelse. Den omfattande vinlistan erbjuder noggrant utvalda viner från lokala och internationella producenter, som kombineras med smakrika och vackert presenterade maträtter. Den uppmärksamma personalen bidrar till den övergripande charmen och ger kunniga vinrekommendationer. Restaurang Vinmakaren är ett måste för alla som söker en intim och oförglömlig matupplevelse i Stockholm.

BOKA restaurang Vinmakaren i Stockholm.

 

Restaurang Art, Stockholm
Restaurang Art, Stockholm

Restaurang ART

Restaurang ART i Stockholm är ett mästerverk för både konstälskare och matkännare. Denna unika restaurang, som är belägen i hjärtat av staden, kombinerar både spännande konst och kulinarisk förträfflighet. Den eleganta och moderna inredningen ger en fantastisk bakgrund till de omsorgsfulla rätterna som är lika visuellt tilltalande som de är läckra. Från det ögonblick du kliver in möts du av oklanderlig service och en varm atmosfär. Menyn erbjuder en rad innovativa och kreativa rätter som blandar smaker från hela världen. Varje tallrik är ett konstverk som visar upp kockens skicklighet och uppmärksamhet på detaljer. Restaurang ART är en kulinarisk destination som stimulerar sinnena och låter dig inspireras av både maten och atmosfären.

BOKA Restaurang ART i Stockholm.

Click to share
Copy the link