Tillbaka

Recensioner - Acai & Poké

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 39 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Pontus S.
  Pontus S.
  • 10 omdömen
  10/10

  Trodde det skulle vara en ”vanlig” take Away restaurang som inte skulle sticka ut nämnvärt. Det visade sig gömma sig något mycket bättre bakom den enkla fasaden. Fantastisk Poke, välfylld och med riktigt fräscha ingredienser. Snyggt och trevligt serverad. Vi kommer tillbaka!

 2. Emina S.
  Emina S.
  • 5 omdömen
  10/10

  Love it!

 3. Emina S.
  Emina S.
  • 5 omdömen
  10/10

  Populär restaurang med riktigt fin inredning och ännu godare acai bowls ???? kommer definitivt att komma tillbaka inom kort!

 4. Julia J.
  Julia J.
  • 6 omdömen
  8/10

  Väldigt god Acai bowl, men musiken där inne var så hög att jag inte kunde sitta där med mina vänner om jag ville höra dem. Då var enda andra valet att sitta ute på en hårt trafikerad gata. Lite synd att de inte kan anpassa volymen så att man kan umgås där inne.

 5. Marie D.
  Marie D.
  • 9 omdömen
  9/10

  Lite för mycket akustik, liten lokal med få gäster och ändå lite för mycket ”väsen” (musik och prat). I alla fall för oss som är 60+. Kanske någon gardin som dämpar ljudet? Maten och servicen var utomordentligt god.

 6. Mikael W.
  Mikael W.
  • 14 omdömen
  9,5/10

  Vi ville testa något som vi inte var så vana vid. Har aldrig känt oss så välkomna på någon restaurang förut! Fick förklarat för oss vad som gällde, och litet smakprov så vi skulle veta till nästa gång. Fantastisk ägare och personal, rejält och jättegott. Toppen.