Tillbaka

Recensioner - Angus Gourmet Burgers

 1. Michael T.
  Michael T.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Jättetrevligt och bra service, maten var riktigt god. Mysig atmosfär men dock var det lite kallt.

 2. Roger G.
  Roger G.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Ritigt trevlig och bra ställe, vänlig personal och väldigt gott käk. Det som skulle kunna göra det ändå bättre vore om det även fanns plant passerade burgare likt byond burgers.

 3. Linda E.
  Linda E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Ett suveränt och jättehärligt ställe dit jag kommer att ta fler kunder på affärslunch. Maten var fräsch och god. Lite språksvårigheter hos de anställda och det verkade vara lite förvirrat bakom disken. De tre som jobbade idag verkade vara osäkra på vem som skulle göra vad. Vi beställde inte dagens utan Ceasarsallad och det var också lite tvekan om vad man kunde beställa. Ingen info om att man själv skulle hämta maten och var man tog bestick mm så den infon kan bli tydligare när man beställer. Det ropades upp ett nummer men vi visste inte att vi hade fått ett nummer. Sedan kom maten ut och det var jättefräsch och gott. Hoppas att den konstruktiva kritiken kan vara till nytta framåt!

 4. Per P.
  Per P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Maten och efterrätten var fantastiskt goda. Alla fick mat samtidigt. Upplagt snyggt. Dock behövs servicen jobbas på. T.ex att duka undan när vi ätit färdigt. Beställningen av efterrätten togs upp innan jag hade ätit färdigt. Efterrätterna kom inte in samtidigt till oss alla.