Tillbaka

Recensioner Anima by Pappa Grappa

9,1/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 122 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Maria A.
  Maria A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevlig och tillmötesgående personal och trevlig lokal. Beställde en meny med vinpaket som kan varit det godaste jag ätit. Det märks verkligen att detta är en restaurang som är specialiserad på vin. De valda rätterna framhävde vinerna på ett sätt som fick även en vin-novis att bli exalterad och vinintresserad. Återkommer gärna och då ska jag prova vinpaketet med kalasviner!

 2. Lars I.
  Lars I.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra och lyhörd personal och ett kök som levererar över förväntan!

 3. Henrik B.
  Henrik B.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Väldigt trevlig restaurang! Bra personal, vällagat, lite spännande varje gång! Bra viner, sommelier Andreas ger alltid bra rekommendationer!

  Anima by Pappa Grappa

  Kul att ni gillar det vi gör, Henrik!

 4. Kristin B.
  Kristin B.
  • 5 omdömen
  10/10

  Så god mat, utmärkta viner, avslappnad uppmärksam kunnig service, trevlig miljö. Andra gången vi besökte inom 2 mån och vi återkommer gärna snart igen!

  Anima by Pappa Grappa

  Tack sp mycket! Hoppas vi ses snart igen!

 5. Stefan L.
  Stefan L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Över lag en mycket trevlig helhetsupplevelse som dessutom levereras upprepade gånger. Trivsam miljö utan trend-ängslihet, Fina råvaror och smaker, kunnig personal och skicklig sommelier. Omfattande och mycket prisvärd vinlista med stor brädd, Utmärkta vinpaket. Toppbetyg!

  Anima by Pappa Grappa

  Tack Stefan, alltid lika trevligt när du är här!

 6. Andreas P.
  Andreas P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket god mat o bra service dock väldigt högljutt...............................................,,,,,,,.......,.,,,,,,,,,,,,!!!!!!!!!

  Anima by Pappa Grappa

  Hej! Kul att du ändå hade en bra kväll hos oss! Vi är väl medvetna om ljudet. Vi har de senast åren gjort allt vi kan för att dämpa volymen (lagt matta, byggt höga soffryggar, tavlor i ljuddämpnde matrial), men de mysiga 350 åriga stenvalven har sitt pris i akustik! Åldern gör också att vi inte får göra vad som helst. Vi fortsätter försöka och hoppas att vi ses snart igen! Kanske en lugnare kväll?

 7. Sigurd S.
  Sigurd S.
  • 10 omdömen
  10/10

  Det är alltid 5 stjärnar när vi äter på Anima. Galet god vin och mat.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack så mycket! Alltid lika kul när ni kommer!

 8. Jesper S.
  Jesper S.
  • 1 omdöme
  5/10

  Det är en väldigt stor skillnad miljömässigt på det inre rummet och det närmast baren. Det rum närmast baren har en lysrörsaura värdig en industrilokal i gamla östblocket. Samt att det drog ordentligt kallt från ytterdörren. Kommer inte komma tillbaka.

  Anima by Pappa Grappa

  Hej Jesper Tråkigt att du inte gillade vår restaurang. Det inre rummet är det vi INTE renoverat ännu och själva tycker behöver sig en rejäl uppfräschning. Att ventilationen drar kallt ibland, framför allt på hösten, är vi väl medvetna om och det ska vara åtgärdat eller åtminstone förbättrat nu. Hoppas du ger oss en chans till!

 9. Joakim E.
  Joakim E.
  • 1 omdöme
  7/10

  Glömt bort gästerna

  Anima by Pappa Grappa

  Hej Joakim Hemsk ledsen att ni kände er bortglömda. Vårt mål är att alla ska känna sig lika omhändertagna men tydligen har vi misslyckats i ditt fall. Hör gärna av dig direkt till oss nästa gång du vill gå ut och äta så ska jag se till att ni får en toppenkväll!

 10. Niklas E.
  Niklas E.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Här blir man aldrig besviken. God mat, många viner att välja på och framförallt gemytlig stämning genom kunnig och trevlig personal.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack för de fina orden Niklas

 11. Anna-karin P.
  Anna-karin P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Så mysig restaurang, fin och trevlig personal som kunde berätta allt om mat dryck råvaror och härkomst. Maten var perfekt tillagad, vi åt fisk och kött samt lite småplock och senare efterrätt. Allt vackert upplagt och smaker top noche. Rekommenderas varmt.

  Anima by Pappa Grappa

  Kul att du hade en bra kväll hos oss!

 12. Anna I.
  Anna I.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Kunnig och trevlig personal, bra uppföljning från personalen för att se så att alla gäster var nöjda. Goda smårätter, tillräckliga att dela för två. Fantastiskt gott vin som matchade bra till maten.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack så mycket Anna!

 13. Tomas O.
  Tomas O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket hög kvalité rakt igenom, svårslaget och man kan inte annat än bli imponerad av såväl den fantastiska maten, mysiga miljö som den trevliga och proffsiga personalen.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack så mycket, Tomas

 14. Pernilla Q.
  Pernilla Q.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Nästan alla bord var vackert dukade med glas och vackert porslin. Vi får ett odukat bord. När vi sätter oss ser servitrisen att det är smuligt så hon drar med handen över bordet. Förrätten tyckte alla var god, tartar och charkbricka. Gösen var god men det var alldeles för mkt belugabönor. Vi tog en sommardröm till dessert. Den saknade fräschören som vi hoppats på. Dåligt med jordgubbar. Den rostade sockerkakan var inte nyrostad.

  Anima by Pappa Grappa

  Hej Pernilla Tråkigt att höra om din upplevelse. Det låter inte alls som oss! Hoppas du ger oss en ny chans!

 15. Kristin B.
  Kristin B.
  • 5 omdömen
  10/10

  Mysigt, vällagad supergod mat baserade på bra råvaror, utmärkt viner och stort utbud av dryck, kunnig och uppmärksam personal. Vi hade en toppen-kväll och är helnöjda. Kan varmt rekommenderas!

  Anima by Pappa Grappa

  Tack så mycket! Vi ses snart för fler toppenkvällar!

 16. Linda M.
  Linda M.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Fantastiskt bemötande och service, avslappnat och proffsigt. Vällagad mat med fina råvaror, väl tilltagna portioner. Trevlig miljö, mysiga lokaler. Imponerande vinutbud.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack för de fina orden, Linda!

 17. Daniel L.
  Daniel L.
  • 1 omdöme
  6/10

  Bra men inte mycket mer. Luktade stundtals sopor på altanen. Rätterna var goda men kändes inte särskilt nyskapande, tror upplevelsen skulle höjts om svängarna togs ut lite mer.

  Anima by Pappa Grappa

  Tråkigt att du inte tycker vi är bättre än så. Lukter utifrån kan vi tyvärr inte göra mycket åt men ta ut svängarna mer på maten ska vi kanske kunna göra nu när sommaren är slut!

 18. Sören Ö.
  Sören Ö.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt bra ställe. Idén med vinpaket i olika prislägen är toppen. Det är inte ofta man kan dricka viner som matchar maten utan att behöva råna en bank innan.

  Anima by Pappa Grappa

  Tack så mycket för de fina orden!

 19. Sigurd S.
  Sigurd S.
  • 10 omdömen
  10/10

  För mig är detta Norrköpings bästa restaurang. Maten är fantastiskt, vinet är världsklass, men det är servicen som är det absolut bästa här. Alltid så väl bemött och sjukt kunniga servitörer om allt i dryck och mat. Rekommenderas på det högste

  Anima by Pappa Grappa

  Man tackar ödmjukast!

 20. Jenny P.
  Jenny P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra service, god mat!

  Anima by Pappa Grappa

  Tack! Kul att höra!

 21. Jenny B.
  Jenny B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jättefin och personlig service! Alla bord som bokas nu under sommaren bokas ute på terassen, så bra och trevligt! Kanonfin mat, kan rek de små rätterna att dela på.

  Anima by Pappa Grappa

  Kul att du trivs hos oss Jenny!

 22. Clara n.
  Clara n.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  mysigt ställe god mat!

 23. Eva Z.
  Eva Z.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otrolig vinkällare! Mycket trevlig personal! Fin atmosfär! Väldigt god mat! Favoriten i Norrköping.

 24. Emilia S.
  Emilia S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Härlig atmosfär, fin lokal och jättegod mat och dryck. Personalen är väldigt kunnig och supertrevlig. Vi kommer definitivt att återvända. Rekommenderas varmt!