Tillbaka

Recensioner - Annam Vietnamesiska Restaurang

8,4/10

Mycket bra bord

baserat på 137 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Markus H.
  Markus H.
  • 3 omdömen
  10/10

  Utmärkt mat och fantastisk stämning. Vi återvänder varje månad. Både personalen och ägaren är stjärnor

 2. Daniel P.
  Daniel P.
  • 12 omdömen
  9/10

  Bra service, fin uppläggning men framförallt väldigt gott och dessutom till bra priser.

 3. Ted T.
  Ted T.
  • 14 omdömen
  9,5/10

  Som alltid var maten och personalen fantastisk! Än en gång levde besöket gott och väl över förväntningarna. Maten är genuin och lagad med omsorg. Mitt sällskap som inte besökt restaurangen tidigare var väldigt nöjda med maten och upplevelsen. Lokalen är kanske något opersonlig men allt annat väger med råge upp.

 4. Caroline G.
  Caroline G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastiskt god vegansk förrätt och huvudrätt! Väldigt trevlig personal som tipsade om maträtter och fick oss att känna oss välkomna och väl omhändertagna. Hit kommer vi komma fler gånger :)

 5. Joel H.
  Joel H.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket bra mat, lite svårt att förstå personalen ibland, men det blir rätt tillslut. Mycket trevliga och serviceminded . Vårrullar och Vietnamesiskt kaffe rekommenderas.

 6. Jessica S.
  Jessica S.
  • 2 omdömen
  7/10

  Jag är inte van vid vietnamesisk mat och tycker att grönsakerna behöver vara mer tillagade. Min mage fixar inte så mycket "råkost'. Dock var de vietnamesiska vårrullarna succé.

 7. Ted T.
  Ted T.
  • 13 omdömen
  9,5/10

  Väldigt god mat med rena och áuthentic' smaker. Personalen är väldigt trevlig och ödmjuk. Allt, utom kanske lokalen, känns genuint och 'authentic'. Prova gärna det vietnamesiska kaffet, starkt men oerhört gott och smakar som i Asien.

 8. Eva E.
  Eva E.
  • 9 omdömen
  7,5/10

  Mat var bra. Jag hade nog önskat lite mer smak/styrka i min rätt. Bläckfisken var intetsägande. Mitt sällskap åt Anka med nudlar som var god.

 9. Marina L.
  Marina L.
  • 38 omdömen
  4,5/10

  Personalen var trevlig och den vietnamesiska ölen god, men maten var dessvärre intetsägande och smaklös: det mesta smakade likadant. Har ätit vietnamesiskt tidigare och det här var inte ens i närheten av det. Vi tog två olika förrätter och två varmrätter, men inget av det var det var wow. Den hemlagade känslan som vi hoppades på fanns tråkigt nog inte där. Det var inte ens värt halva priset på maten.

 10. Katrin C.
  Katrin C.
  • 6 omdömen
  9,5/10

  Jättefräsch och smakrik mat. Väldigt generösa portioner. Trevlig personal.

 11. Esrat Q.
  Esrat Q.
  • 2 omdömen
  10/10

  Otrolig bra mat med topp service ! Kommer definitivt besöka de igen! Vi åt både förrätt och huvudrätt. Vi blev bjudna på vietnamesisk kaffe som va supergott.

 12. Michalis K.
  Michalis K.
  • 4 omdömen
  9/10

  Riktigt god mat och trevlig restaurang! Bilderna på menyn kan vara en aning missvisande och vi råkade få fel grejer på notan. Väldigt nöjd i övrigt!

 13. Jörgen C.
  Jörgen C.
  • 4 omdömen
  9/10

  Riktigt god mat, Smakrikt utan att bli överdrivet starkt. Bra Coronaanpassat. Bra vegalternativ. Kanske lite få efterrätter. Men övriga menyn har ett stort utbud.

 14. Mandana Y.
  Mandana Y.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supertrevlig personal och väldigt god mat. Kommer definitivt tillbaka igen.

 15. Maria P.
  Maria P.
  • 6 omdömen
  10/10

  Vi började med en gudomlig soppa som var mycket fin med sting och smak och fortsatte med feta anka likaså den mycket fin.

 16. Jörgen C.
  Jörgen C.
  • 4 omdömen
  9/10

  Grymt god mat. Smakrik utan att vara stark. Kommer definitivt att äta fler gånger och då ta med barnen. Centrtalt och nära till affärer. Verkligen coronaanpassat borden

 17. Alice H.
  Alice H.
  • 3 omdömen
  6/10

  Personalen var svårkommunicerad, det i sig hade varit okej om maten kändes genuin. Dessutom kom de med notan när vi ätit huvudrätten, vi hade tänkt beställa efterrätt?? Men vi fick visst inte vara kvar. Trots att restaurangen var typ tom.

 18. Pernilla W.
  Pernilla W.
  • 14 omdömen
  7,5/10

  Detta var andra gången jag besökte en vietnamesisk restaurang. Första gången tyckte jag inte om maten. Den här gången, på den här restaurangen, tyckte jag att maten var ok men inte mer än så. Det kanske helt enkelt är så att vietnamesisk mat inte passar mina smaklökar. Men det var vänligt bemötande, snabb service och en enkel men trevlig lokal.

 19. Stefan S.
  Stefan S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra bemötande från personalen, maten kom in snabbt. Det smakade bra, kan verkligen rekommendera andra att gå hit.

 20. Emma B.
  Emma B.
  • 10 omdömen
  6/10

  Trevligt ställe, helt okej mat, personalen va trevlig men de va svårt och veta om personalen förstod vad jag mena när jag sa att jag inte vill ha nötter pga av allergi.

 21. Larissa B.
  Larissa B.
  • 35 omdömen
  6/10

  Maten var god och miljö var mysig. Stor problem var personalens mkt begränsad svenska. Vi fick fel antal maträtter under hela kvällen. Sen fick vi fel nota 2 gånger. Den första var helt tokigt med fantasi belopp. Sen har dem räknat om, men det var fel ändå. Det blev rätt belopp på den tredje notan.

 22. Klara L.
  Klara L.
  • 8 omdömen
  10/10

  Otroligt god vietnamesisk mat!

 23. Charlotte H.
  Charlotte H.
  • 16 omdömen
  7,5/10

  Jättetrevliga men tyvärr var maten sådär. Ätit lunch där och det var jättegott!! Fisken var god. Men ankan, köttet och kycklingen var bara ok. Kycklingen var knaprig men innehöll allt, inkl senor. Vårrullarna till förrätt var underbara!

 24. Antonia A.
  Antonia A.
  • 2 omdömen
  10/10

  Jättegod mat, snabb service, otroligt trevlig personal. Rekommenderas! Det fanns flera bra veg alternativ vilket uppskattas. Tack! :)))))

 25. Gabriella D.
  Gabriella D.
  • 10 omdömen
  10/10

  Fantastisk kväll med silent dinner. Vi blev bjudna på saxofonkonsert, och senare piano och sång av den underbare ägaren av restaurangen. Verkligen en autentisk upplevelse. Alla i personalen anpassade sig till och med till vårat internationella sällskap. Underbara upplevelser från Vietnam!

 26. Elin B.
  Elin B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Jättetrevlig personal men bottennapp på maten. Det var faktiskt äckligt vilket är ett ord jag aldrig använt. Vi tog den grillade bläckfisken på 1 kg samt musslor. Nudlarna var överkokta vilket borde vara det lättaste kan man tycka. Sorgligt då personalen var ytterst trevliga och det smärtar mig att maten var så illa.

 27. Sam N.
  Sam N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi blev varmt välkomnade till An Nam och servitören var alltid redo att hjälpa oss och hjälpte till med vår beställning. Maten var underbar och kocken bjöd på en extra rätt som jag och min flickvän fick dela på. Det var en riktigt trevlig upplevelse och vi kommer definitivt att rekommendera detta ställe till våra nära och komma tillbaka själva och äta där igen!

 28. Valeria G.
  Valeria G.
  • 13 omdömen
  10/10

  Kanon!

 29. Maritza Å.
  Maritza Å.
  • 5 omdömen
  9,5/10

  Mycket gott på buffén att välja mellan. Trevlig miljö. Lugnt. Fräscht.

 30. An-Ling C.
  An-Ling C.
  • 20 omdömen
  10/10

  Mysig restaurang, trevlig personal god mat.

 31. Gunilla G.
  Gunilla G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Doften av Vietnam, rishattarna i taket, smaker, vänlighet. Allt gjorde att besöket gjorde oss glada och nöjda. Och mätta!

 32. Simon E.
  Simon E.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Maten är en ny rolig upplevelse då vi inte har så mycket Vietnamesiska matställen i Uppsala. Men frågade både innan bokning samt när vi satte oss vid bordet om någon maträtt innehöll jordnötter, nötter, mandlar eller kokos. Dom sa att buffén var helt fri förutom hackade jordnötter som man kunde ha på själv. Trots det fanns flera maträtter som innehöll kokos. Kyckling med cashew, kokosmjölk i såsbas och ren kokosmjölk på efterrätten. Det är helt oaccepabelt. Vad hade ni gjort om vi inte själva märkt det innan den allergiska personen tog en tugga?

 33. Marcus N.
  Marcus N.
  • 14 omdömen
  9/10

  Trevlig restaurang med personlig och mycket hjälpsam personal! Lite lite utbud för vegetarianer, och lite lite efterrätt, men i övrigt jättebra!