Tillbaka

Recensioner - Aqui Tapas

9/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 3885 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Johanna D.
  Johanna D.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Fantastisk service och mycket trevlig personal . Även om vi var virriga när vi beställde så fixade personalen rätt mat till oss ❤️ Supergott och goda drinkar FANTASTISKT !

 2. Lotta L.
  Lotta L.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Ser inte så speciellt ut när man kommer men mycket trevlig personal, glada, tillmötesgående trevliga att prata med. Trevligt ställe ändå. Kommer absolut tillbaka ????

 3. Ylva n.
  Ylva n.
  • 4 omdömen
  10/10

  Jag återvänder till aqui minst en gång om året, så trevlig personal, god mat och trevlig atmosfär. Den här gången satt vi ute och då är gatans ljud närvarande men inte störande eftersom det är en sidogata. Bröt min vana av att dricka bubbel och tog husets vita istället, funkade lika bra! Stort utbud för både mig som äter kött/fisk och min vegetarian till kamrat. Rekommenderar aqui!

 4. Kenan S.
  Kenan S.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Som vanligt var allt perfekt, vi är alltid nöjda när vi besöker denna fantastiska restaurang. jag rekommenderar gott till alla som vill njuta av denna matkultur.

 5. Mia M.
  Mia M.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Aqui Tapas levererar som vanligt!!! Mycket god och prisvärd mat. Snabb, uppmärksam och avslappnat trevlig service. Miljön är livlig och glad!!! Toppen på alla sätt och vis. Stort plus för uteserveringen!

 6. Siw E.
  Siw E.
  • 4 omdömen
  9,5/10

  Jag rekommendera verkligen den här restaurangen om du gillar tapas. Stort utbud av olika tapas. Personalen är mycket service inriktade och lyhörda. Min man och jag har väntat i ett helt år på att få gå hit pga, coronan.

 7. Mo E.
  Mo E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var gott, servicen var bra. Fantastiskt personal. Bra möttande och serviceinriktad. Jag rekommenderar starkt och ska absolut gå tillbaka.

 8. Susanne E.
  Susanne E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Mycket mat, snabb service och trevlig personal. Rent och fräscht, bra avstånd mellan sällskapen........................................

 9. Johan N.
  Johan N.
  • 1 omdöme
  7/10

  En mysig och genuin restaurang med en inspirerande meny och en godtagbar service. Lammracksen och kycklingvingarna var toppen men det fanns även rätter som inte nådde upp till förväntningarna.

 10. Annelie J.
  Annelie J.
  • 10 omdömen
  8/10

  Mycket bra mat men tyvärr för dålig service. Fick vänta för länge på något att dricka när vi kom, ingen höll koll på oss utan vi fick själva uppmärksamma personalen när vi ville beställa och betala. Vi hade lite högre förväntningar, det har varit bättre vid tidigare besök

 11. Håkan S.
  Håkan S.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Här serverades fina tapas i bra portioner och i mysig miljö. Bra service!!!! Extra plus för ost och charkbrickan………. Det var absolut prisvärt.

 12. Helena H.
  Helena H.
  • 11 omdömen
  9,5/10

  Fantastiskt god mat och väldigt fin och personlig service, alla servitörer var helt fantastiska! Ljudnivån var väldigt hög, det var det enda negativa

 13. Karolin T.
  Karolin T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Toppenbra mat och underbar sangari maten var magisk ???? var här för 6 år sen och längtat efter maten ända sen dess! Starka rekommendationer. Bra anpassat nu i Corona ????????

 14. Jessica D.
  Jessica D.
  • 1 omdöme
  9/10

  De satte alla gäster på samma del av restaurangen, nära utgången där de hade öppnat upp men det kändes inte så corona vänligt fast det fanns en massa tomma bord runtomkring så lämnade de inga bord i mellan alla gäster och borden står rätt nära varandra. Men jätte god mat som vanligt och bra service!

 15. Elias O.
  Elias O.
  • 1 omdöme
  8/10

  Fantastisk upplevelse, bägge parter i middagen var otroligt nöjda med välkomnandet och personalen, det var oerhört god mat, och personalen var kunnig och hjälpsam. Det var dock väldigt högljutt och svårt att konversera inne i lokalen, som trots detta var väldigt mysig.

 16. Jan v.
  Jan v.
  • 1 omdöme
  7/10

  Som vanligt bidrar atmosfär och personal till en mycket mysig upplevelse men trots att maten fortf oftast är god och ibland mer därtill känner vi att matkvaliten har sjunkit en del. Alltför mycket olja i några rätter samt att vissa tapas är gjorda i förväg och sedan uppvärmda gör visserligen att maten serveras fort (alltför fort) efter beställning men att vissa tapas förlorat både sin spänst och värme. Överlag fungerar det fortfarande men om det är tillräckligt bra för oss att komma tillbaka är oklart.

 17. Emilia H.
  Emilia H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Hej! Vi tycker alltid att det är trevligt att komma till Aqui Tapas. Maten är alltid god och personalen så trevlig. Vi kommer snart tillbaka till er!

 18. Carolina H.
  Carolina H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mitt andra besök på Aqui Tapas bar och om möjligt ännu mer nöjd ikväll. Supertrevligt bemötande och riktigt bra mat. Kommer garanterat återkomma fler gånger.

 19. Anna-Carin E.
  Anna-Carin E.
  • 11 omdömen
  10/10

  Alltid lika bra mat & trevligt bemötande av personalen ⭐⭐⭐⭐⭐ Att vi fick prova lite nya rätter som eventuellt ska in på menyn var spännande. På återseende!

 20. Daniela A.
  Daniela A.
  • 3 omdömen
  10/10

  Favoritrestaurangen, alltid lika nöjd efter att ha varit här! Maten smakar otroligt gott, och servicen är bra, du blir uppmärksammad och de har alltid glimten i ögat

 21. Darya T.
  Darya T.
  • 1 omdöme
  10/10

  One of our strong favorites in Stockholm! ????

 22. Björn L.
  Björn L.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Super bra spansktalande personal, avslappnat men samtidigt snabb, alert och trevlig service. Väldigt stort urval av tapas, rekomenderas starkt.

 23. John N.
  John N.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Va där med min flickvän. Suverän service, riktigt sköna grabbar som jobbar där men måste säga att jag förväntade mig en bättre smakupplevelse med maten. Dock är priserna väldigt rimliga så man får nog det man betalar för.

 24. Ann-Louise E.
  Ann-Louise E.
  • 11 omdömen
  9,5/10

  Återkommer ofta till detta ställe då det är en favorit för hela familjen. Delikat mat till ett ok pris, utmärkt service och mysig miljö. F n Coronasäkrat med rekommenderat avstånd mellan borden, men oj vad jag saknar den vanliga stimmigheten som brukar finnas på denna restaurang och som får en att känna att man verkligen är i Spanien.

 25. Eva Å.
  Eva Å.
  • 2 omdömen
  10/10

  Supertrevligt ställe och jättegoda olika tapas. Vi beställde in 13 stycken olika ! Trevlig personal och trevlig varm lokal. Kommer gärna tiibaks!

 26. Helen K.
  Helen K.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevligt ställe med väldigt god mat och sangria. Trevlig personal men det kunde dröja lite mellan gångerna dom kom och såg till oss vid bordet. Vi var jätte nöjda!

 27. Theres H.
  Theres H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag har testat flera olika tapasrestauranger och det slutar med att vi alltid kommer tillbaka till aqui tapas. Trevlig personal, Deras mat är helt fantastiskt god och dom har världens godaste sangria! Ett stort plus för sangrian är att dom har is i glasen och inte i karaffen så sangrian blir inte blaskig och man får mer sangria för pengarna! Ääeee jag älskar denna restaurang och kommer aldrig sluta gå hit!

 28. Gabriel B.
  Gabriel B.
  • 3 omdömen
  10/10

  Härlig mat och personal. Ett fantastiskt ställe - rekommendera det starkt????????????????????????. Finns bra med variation av mat. En känsla av att vara i Spanien i en mysig restaurang.

 29. Linda J.
  Linda J.
  • 2 omdömen
  8/10

  Maten är riktigt bra men servicen va inte den bästa. Mycket lång väntan innan vi ens fick beställa och samma sak när vi skulle betala. Hoppas på förbättring.

 30. Chaima A.
  Chaima A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är min och min mans absoluta favorit restaurang i Stockholm. Alltid lika nöjda med allt! Vi kommer oftast hit när vi vill lyxa till det på en vanlig dag eller när vi har något att fira. Vi vet till 100 % att allt blir som vi tänkt oss

 31. Robert Y.
  Robert Y.
  • 1 omdöme
  10/10

  Helt ärligt...bättre kan de inte bli. KUDOS till hela aqui gänget! Rekommenderar Aqui starkt till alla som vill spendera sin tid i riktig kvalite!

 32. Gavin M.
  Gavin M.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Bra mat, bra service, tråkig bakgrundsmusik

 33. Gabriella T.
  Gabriella T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det är inte första gången som jag besöker detta stället. Denna gången var det för en trevlig kväll med vänner. Innan det en dejtkväll med partner. Personalen är trevliga, blandar mellan spanska och svenska vilket erbjuder en anda som om man skulle varit i spanien. Maten är fantastisk, rekomenderar Gambas i vitlök. Man blir förvånad över hur snabbt maten väl serveras. Tråkigt att man bara får sitta i 2h, max 2,5h

 34. Anastacia H.
  Anastacia H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Stockholms godaste tapas restaurang. Riktigt goda tapas och sangria. Bra atmosfär. Bra service Skön musik Skön stämning...................

 35. Alexandra B.
  Alexandra B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jättetrevlig personal, god och vällagad mat. Tror atmosfären lämnade lite att önska mest pga det rådande läget med corona. Rekommenderar restaurangen.

 36. Christina L.
  Christina L.
  • 1 omdöme
  9/10

  En spansk vän rekommenderade denna restaurang så vi hade höga förväntningar vilka infriades. Mysig och lagom stor lokal, trevliga servitörer, goda tapas och gott vin. Patatas bravas och con aioli kunde varit lite fastare och mer friterade. Annars 100% nöjda!

 37. Yvonne Z.
  Yvonne Z.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig restaurang med en känsla av att vara i Spanien. Personalen trevlig och maten magiskt god! och rimliga priser, inte första och inte sista gången.

 38. Malin H.
  Malin H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Goda och lagom stora tapas oavsett om man äter dem ensam eller delar. Personalen fixade en festlig barndrink till dottern. Smart, är barnet nöjt kommer föräldrarna tillbaka fler gånger.

 39. Felix T.
  Felix T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt stort tack till vår servitör "David" för utmärkt service med mycket roliga skämt haha det är inte en lägenhet ni ska köpa haha! Du gjorde våran alla hjärtansdag upplevelse till den bästa så tack för det! Maten som vi fick in tog oss tillbaka till Spanien och vi fick en smakupplevelse så det hette duga! Stort tack till er alla ni är underbara :) <3 Felix Törnquist

 40. Diao W.
  Diao W.
  • 4 omdömen
  10/10

  SUPER!!