Tillbaka

Recensioner - Årstiderna i Kockska huset

9,4/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 1108 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Benny N.
  Benny N.
  • 1 omdöme
  9/10

  Väl känd av oss även om det var ett tag sedan håller fortfarande högsta klass det som drar ner lite är att vi fick vänta på notan ett tag och att det var lite för kallt på slutet

 2. Marcus N.
  Marcus N.
  • 1 omdöme
  5/10

  Maten levde tyvärr inte upp till priset när man jämför mot restauranger i samma prisklass. Trevlig personal, men tyvärr fick vi skicka tillbaka mat eftersom de serverade ägg till en allergiker i sällskapet trots att vi frågat tre gånger innan maten serverades ifall rätten var ok.

 3. Lena P.
  Lena P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig omgivning, väldigt tillmötesgående och trevlig personal lagom tid mellan rätterna och maten mycket god. Jag kan absolut tänka mig att komma tillbaka

 4. Anders R.
  Anders R.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fantastiskt god mat, mycket bra service, trevlig personal och väldig mysig atmosfär. Kommer absolut att besöka denna restaurang igen och även rekommendera till vänner

 5. Daniel K.
  Daniel K.
  • 2 omdömen
  10/10

  Bra mat, trevlig personal, mysig och trivsam stämning. Kommer gärna tillbaka igen.

 6. Magdalena A.
  Magdalena A.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mkt vänligt och trevligt bemötande. Maten uppfyllde våra förväntningar. Bäst var kombinationen/rekommendationerna vin till maten. Fullträff.

 7. Leonie V.
  Leonie V.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Vi firade 7-års jubileum, det blev en stor succé! Himmlagott mat och fina viner, duktig och snäll service. Mysig atmosfär, rekommenderas varmt!

 8. Elisabeth P.
  Elisabeth P.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  superbra!! läcker mat och fin service! trevlig atmosfär i historisk miljö det kan vi verkligen rekommendera året runt ser framemot fler fina upplevelser här!

 9. Tina B.
  Tina B.
  • 3 omdömen
  10/10

  Helnöjda med denna kväll. Allt super! Bli garanterat fler besök.

 10. Mats Å.
  Mats Å.
  • 4 omdömen
  10/10

  Ett måste om man vill äta god mat i trevlig miljö och få bra service.

 11. Mia N.
  Mia N.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Maten var supergod men dock blev vi besvikna på servicen. Vi fick hälla upp vinet själv och tallrikarna stod kvar på bordet lång tid efter vi ätit upp. Med tanke på priserna på maten förväntar man sig bättre service.

 12. Marcus W.
  Marcus W.
  • 2 omdömen
  10/10

  En restaurang som levererar riktigt bra mat samt bra service. Jag hoppas så att den ”överlever” pandemin. Den här restaurangen sätter verkligen standarden för övriga restauranger i centrala Malmö.

 13. Eric J.
  Eric J.
  • 1 omdöme
  6/10

  Maten var mycket bra och vällagad. Oxfilén var i en klass för sig, den var fantastisk. Mindre bra var känslan av service, bland annat då man försökte servera svindyr cognac och rom i vanliga shotglas.

 14. Peter F.
  Peter F.
  • 8 omdömen
  10/10

  Nytt sätt att äta julbord på i dessa tider 4 serveringar vid bordet ombjudning om man så önskar Bra koncept som vi tycker man kan fortsätta med ingen trängsel när man ska ta mat alltid nytt och fräscht det man får serverat

 15. Peter J.
  Peter J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Årstiderna är en klassisk restaurang med klassiska rätter. Miljön i de sekelgamla källarvalven speglar mat och dryck. Den som vill besöka ett ställe som andas tradition ska välja Årstiderna.

 16. Göran S.
  Göran S.
  • 5 omdömen
  7/10

  Inte samma varma bemötande som tidigare besök, kanske pga personalbrist? Menyn stämde inte med hemsidans meny 1-2 dagar tidigare, dock kunde ostron serveras utanför menyn. Råbiffkonceptet hade ändrats på ett - för mig - negativt sätt, dock mycket gott i all fall. Mycket långa väntetider. Som helhet trots allt kompetent bemötande.

 17. Anna-Mi W.
  Anna-Mi W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt fin restaurang som kämpar med de andra i dessa coronatider. Hoppas alla klarar sig! Vi hade en trevlig kväll i gåsens tecken i varje fall!

 18. PONTOS P.
  PONTOS P.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Jättegod mat. Men servicen behöver förbättras. Både vi och andra sällskap upplevde att efter man bett om något så dröjde det lång tid, sen fick man tag i någon annan i personalen och påpekade detta och då hände det något.

 19. Jonas r.
  Jonas r.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt bemötande, mycket trevlig servitris som gjorde att det blev så bra. Och all beröm till köket för den jätte goda maten Detta har en mysig atmosfär .

 20. Carina L.
  Carina L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt fint bemötande, maten var fantastiskt god likaså drycken. vill väldigt gärna komma tillbaka. Kan varmt rekommendera denna restaurang!

 21. Alve N.
  Alve N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Denna restaurang var mycket fantastisk personalen gav oss ett mycket gott intryck ock välkomnande. Vår servitör Viktoria skall ha absolut det bästa omnämnandet och fanns där hela tiden när vi behövde henne. Maten var exklusiv och fantastiskt god. Dryckerna det bästa man kan få.

  Årstiderna i Kockska husetÅrstiderna i Kockska huset

  Tusen Tack för ert fina omdömme:) Har visat Viktoria ert omdömme. MVH Katarina

 22. Charlie E.
  Charlie E.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Super god mat gåsmiddagen va fantastisk.

  Årstiderna i Kockska husetÅrstiderna i Kockska huset

  Tusen tack😀 Mvh Katarina

 23. Josefine P.
  Josefine P.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Vi hade höga förväntningar sedan tidigare besök men personalen var stressad vilket även avspeglades i maten, bränd råraka och alldeles för knaprig potatis.

 24. Emma-Lisa M.
  Emma-Lisa M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Otroligt god mat, mysig stämning och fantastisk personal! Jag har celiaki och kände verkligen att de hade koll på glutenfria alternativ. Hit kommer vi definitivt igen! :)

 25. Lena B.
  Lena B.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Maten var helt fantastisk och miljön. Trevlig personal, men det saknades några delar. Vi fick be om ett tilltugg som meddelades när vi kom att vi skulle få innan förrätten, den fick vi medans vi väntade på varmrätten efter att vi påpekat och frågat vart den tog vägen. Vi tyckte inte om att när man beställer ett vinpaket och man kommer till bordet med slattar. Har aldrig upplevt det på tidigare restaruranger. Vi var ett sällskap på sju personer, då ska flaskan öppnas vid bordet, du vet ju aldrig riktigt vad du får, även om etiketten är rätt. En i sällskapet fick den sista slatten i glaset och inte fullt heller. Det fick vi påpeka och då fick vi till svar att vi hämtar en ny flaska och fyller på. Där skulle hon fått ett nytt glas, för det dröjde, så hon han dricka några klunkar för att skåla med oss andra. Det var inte riktigt OK. Men sen var personen trevlig, men kanske lite glömsk. Det var mycket folk. Men kan absolut rekommendera restaurangen och gå dit igen. Men med lite justeringar.

 26. Gustaf T.
  Gustaf T.
  • 8 omdömen
  9/10

  Det skall inte ta över 15 minuter att få våra två drinkar serverade, de skall komma nästan omgående, detta var inte bra alls, vi påpekade detta flera gånger! Annars var allt till vår belåtenhet, mycket god och vällagad mat:)

 27. Lars S.
  Lars S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Underbar atmosfär och utmärkta servitörer. En ny favorit i matväg och ett nytt ställe att åka till i dessa mörka och regnfyllda dagar. Bra vin och matpaket.

 28. Kim N.
  Kim N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Oerhört trevlig och professionell personal, spännande meny men framför allt smakupplevelse. Små genomtänkta detaljer från serveringspersonal gjorde det till ett upplevelse får vårt sällskap. Uppläggning på tallrik vacker och aptitlig och smaker var lika bra som utseendet. En detalj, när creme bryle serveras görs det med avslutning där alkohol lagts på toppen och servitören tänder och en eld finns framför oss. Med det vill jag säga att personalen anstränger sig att ge sina gäster en upplevelse, diskret men omtänksamt. Missa inte denna pärla till restaurang.

 29. Monica J.
  Monica J.
  • 2 omdömen
  10/10

  Första gången jag besökte denna resturang och den levde upp till mina förväntningar och lite till. Ett välkomnande utöver det vanliga, en miljö som är svårslagen. Och maten var SÅ god!! Rekomenderas starkt!

 30. Ing-Marie S.
  Ing-Marie S.
  • 10 omdömen
  9/10

  Härlig miljö, utmärkt service och fantastiskt god mat! Återkommer gärna

 31. Tomas K.
  Tomas K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig lokal, perfekt service samt underbar mat o dryck, vad mer kan man begära. Ett måste när man är på besök i Malmö. Ligger dessutom så centralt.

 32. Charlotte w.
  Charlotte w.
  • 1 omdöme
  10/10

  Yasmir eller möjligtvis jasmir vår servitör var grymt bra och förutom att maten var väldigt god så var servicen outstanding! Kommer gärna tillbaka

 33. Ann-Cathrine H.
  Ann-Cathrine H.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  En underbar restaurang där man känner sig sedd och får fin service. Den har en riktigt snygg och trivsam inredning där tiden känns sakta ned och ett lugn infinner sig. En liten barnmeny är allt som önskas!

 34. Bernd h.
  Bernd h.
  • 1 omdöme
  10/10

  firade högtidsdag tyckte allt var utmär,duktigkt över förväntan vi kommer gärna tillbaka vid nästa gångs födelsedagsfirande under nästa år förhoppningsvis är corona tiden över då hälsar kocken att han är utmärkt och er serveringspersonal är vänlig och väldig professionell

 35. Anders K.
  Anders K.
  • 6 omdömen
  10/10

  En riktig topprestaurang, romantisk, bra service, fantastisk mat

 36. Rebecca W.
  Rebecca W.
  • 1 omdöme
  10/10

  En vacker miljö som förgylldes av fantastisk, välkomnande, varm och generös service. Maten var en gourmands våta dröm och kvällen som helhet får fem stjärnor av fem möjliga. .

 37. Allan H.
  Allan H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Extremt bra service i underbara lokaler. Mycket mat och dryck. Korrigerade en felbeställning från oss. Nu hoppas jag att de börjar servera lunch också!

 38. Bo A.
  Bo A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Under källarvalv med anor från renässansen serveras vällagad och prisvärda traditionella rätter. Vi var ett sällskap på fyra personer som blev väl mottagna och njöt av den goda maten och den fantastiska stämningen. Vi kommer gärna tillbaka.!

 39. Håkan F.
  Håkan F.
  • 20 omdömen
  10/10

  Mycket god mat och perfekt service. Jag är så glad att Årstiderna hittat tillbaka den den höga klass och den goda mat de hade tidigare, efter deras "moderna" utflykt till det sämre.

 40. Anders B.
  Anders B.
  • 168 omdömen
  10/10

  En kanonkväll! Mycket positivt överraskad av den goda vällagade maten (särskilt vildanden) och den fina servicen. Bra vinval dessutom.