Registrera min restaurang
Hjälp
Art of Spices, Malmö
62 bilder

Indiskt Romantisk

Art of Spices

8,6/10
508
Bergsgatan 10, 211 54 Malmö
Indiskt
Genomsnittspris 149 kr

Bokning

Art of Spices

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 3 bokningar i dag

Restaurangmeny

Senaste uppdatering: december 2023
KostalternativHalal, Vegansk, Vegetariska rätter
Thali (combo
Thali includes basmati rice with dal (lentils) and you can choose 2more .
Biryani- vegetarian
139 kr
Indian special dish - onions, spices, coriander, mint mixed witharomatic saffron spiced basmati rice. (served with sauce and yogurt raita)
Biryani- chicken
149 kr
Indian special dish - onions, spices, coriander, mint mixed witharomatic saffron spiced basmati rice. (served with sauce and yogurt raita)

Bilder från användare

Art of Spices, Malmö
Art of Spices, Malmö
Art of Spices, Malmö
Art of Spices, Malmö
Art of Spices, Malmö
Art of Spices, Malmö
+27

bilder

Omdömen

8,6/10
Utmärkt bord508 omdömen
9,1/10

Mat

8,6/10

Service

7,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerDet är bara personer som har bokat med TheFork eller betalat med TheFork PAY som kan lämna betyg och omdöme.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
 • Ylva G.3 omdömen

  3 november 2023

  7/10

  Fantastik indisk mat och klockrena smaker. Tyvärr hamnade vi dels bland två stora sällskap vilket gjorde ljudvolymen något oskön för en middag för två. Inte så lönt konversera. Sedan var väntan på maten lång, över en timma. Vi påminde 2-3 ggr och till slut kom den galet goda maten. Tror att det var ägaren som kom och bad om ursäkt för den långan väntan (vi var flera sällskap som väntade lika länge). Och personalen som serverade var artiga och gjorde sitt bästa och bjöd på papadams i väntan. Så absolut kan jag varmt rekommendera om du inte har en tid att passa (vilket vi hade, konsert)!

 • Roger V.4 omdömen

  25 augusti 2023

  9/10

  Utmärkt mat, Känner igen både doft och smak från mina resor i Indien.

  Art of SpicesÄgare

  Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

 • Dana S.1 omdöme

  25 augusti 2023

  4/10

  Mycket långa väntetider, Det var bara vi och en foodora bud som skulle ha mat, vi vänta en hel timme för 2 varmrätter som smaka helt OK. Servicen var obefintlig, ingen som kom fram o sa vad som hände eller varför det dröjer inte ens efter jag frågade servitören. För dem var det ok för att vi fick en torr krispig bit nanbröd med tomat på som vi inte ens rörde. Undvik och gå till Kontrast istället som ligger några hundra meter fram där du får en mycket bättre matupplevelse och service som bryr sig

  Art of SpicesÄgare

  Hej Dana, Ursäkta besväret. Men vi kommer att kontrollera vad som hände och jag kan försäkra att det inte kommer att hända igen

 • Bo N.1 omdöme

  2 augusti 2023

  9,5/10

  Jättegod mat, bra service utmärkt matupplevelse

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack

 • Jens H.1 omdöme

  7 juli 2023

  9,5/10

  Riktigt väl tillagad Indisk mat och en service i toppklass. Det enda som saknas är lättöl på fat alternativt ett större sortiment av alkoholfri lager.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Jens Tusen Tack

 • Peter M.1 omdöme

  30 juni 2023

  9,5/10

  Mycket trevlig och hjälpsam personal och supergod mat! Rekommenderar verkligen!

 • Birgitta H.1 omdöme

  3 juni 2023

  8/10

  .

 • Carlos E.64 omdömen

  2 juni 2023

  9/10

  Always tastefully made dishes at Art of Spices. Mango Butter chicken was delicious. Keep the good work. I'll be back soon.

  Art of SpicesÄgare

  Hello Carlos Thank you so much Much appreciated

 • Malin H.1 omdöme

  28 maj 2023

  9/10

  Fantastiskt god mat och härlig personal och service. Tar ibland lite för lång tid att få maten men väl värt väntan. Skön indisk atmosfär med enkel inredning. Bara lysrör i taket som fattas. Man är där för den indiska matens skull och Art of Spices är bäst i Malmö.

 • Anna M.1 omdöme

  5 maj 2023

  10/10

  Extremt god mat och väldigt trevlig personal! Kommer definitivt bli ett återbesök.

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

 • Ann-Cathrine S.

  Ann-Cathrine S.1 omdöme

  28 mars 2023

  10/10

  Det är en mysig restaurang och vi fick mycket trevligt bemötande. Det kan vara bra att veta att de som serverade pratade engelska men inte svenska . Vi valde att dela på en förrätt och en huvudrätt och ett nan och det blev lagom mycket mat för oss. Vinet som erbjöds passade bra till maten och var mycket prisvärt eftersom vi fick afterworkpris när vi kom vid 16.00 tiden. Vi hade tur och hann betala innan alltför många andra hade kommit och skulle beställa så vi hann i tid till bion. Boka bord om ni kommer senare på kvällen för det är ofta många besökare då.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ann-Cathrine Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Fredrik B.80 omdömen

  24 mars 2023

  10/10

  Art of Spices ger en mycket god service och den är bättre än de andra Indiska i Malmö, 2 pers var vi, åt Mango Chicken Medium och en åt Chicken Tikka Masala Extra Spicy, jag åt Tikka Masala men den var tyvärr inte stark trots jag nämde det tydligt vid beställning, ville ha äkta Indiskt styrka som på riktigt, men den smakade bara något lite stark, påtalade det för servitrisen fick jag svar att köket stänger och klockan var 22:35 men chefen kom ut och pratade med mig och fixade en ny rätt med kyckling som nu var mycket starkare och perfekt i styrka! Vi hade 1 Cola och 2 st Mariestad beställt också, de har en del olika starköl. Rekommenderar denna restaurang vi kommer tillbaka!

  Art of SpicesÄgare

  Hej Fredrik Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Cecilia F.1 omdöme

  24 mars 2023

  9/10

  Fantastisk indisk mat och god service. Dock är väl mysfaktorn på restaurangen så där och väldigt enkel men tänk inte på det för maten är jättegod???????? Cecilia-nöjd besökare

  Art of SpicesÄgare

  Hej Cecilia Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Mikael G.44 omdömen

  24 februari 2023

  9,5/10

  Väldigt god mat, vilket märks på antalet gäster. Personalen har mycket att göra, men gör det vänligt och omtänksamt, trots att väntetiden ibland blir lång. Blir den för lång behöver man inte tjafsa. Det kommer ursäkt och kompensation till bordet.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Mikael Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka.

 • Göran I.1 omdöme

  28 januari 2023

  9/10

  Väldigt trevlig smakupplevelse. Servitören förklarade snyggt när han serverade.

  review_preview

  Visa bild

  Art of SpicesÄgare

  Hej Göran Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

 • Malin W.5 omdömen

  7 januari 2023

  9,5/10

  Vår bokning från The Fork fanns inte, trots bekräftelse. De fixade det ändå.. Snabb service, trevlig personal...Så god och smakrik mat..Härliga smakkombinationer. Jag tyckte en rätt var lite stark, hade bett om mild. Men så god. Erbjöds direkt ny portion och dricka som lindrande. Vi återkommer gärna. Så prisvärt, så gott.

  Art of SpicesÄgare

  Hi Malin Thank you so much for your comments. Next time less spicy 😀 Best Regards Owner

 • Pernilla F.1 omdöme

  1 januari 2023

  9/10

  Supergod mat!

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

 • Anette G.3 omdömen

  3 december 2022

  10/10

  Mycket trevlig personal med utmärkt service och maten var mer än godkänd! Så gott och trevligt!

  Art of SpicesÄgare

  Tack så mycket för ditt besök och jag är glad att du gillade maten och restaurangen. Hoppas att få träffa dig igen.

 • Ola G.2 omdömen

  29 november 2022

  5,5/10

  Allt brukar vara så bra här! Men tyvärr, något måste ha hänt tisdagen den 29/11. Maten tog nästan en timme att få in, riset var kallt och maten ljummen. Ni ska få en chans till - förhoppningsvis bara ett olycksfall i arbetet.????

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ola Hej Ursäkta besväret. Vi gör vårt bästa för att ge bästa upplevelse. Vi kommer att kontrollera detta med mitt team. Tack för att du besöker oss.

 • Jesper P.1 omdöme

  22 oktober 2022

  9,5/10

  Maden og betjeningen var super; hyggeligt ar sludre med Max. Der var måske lidt for meget lys og meget varmt.

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

Tripadvisor-omdömen

100Tripadvisor-omdömen

Loading...

Mer information

Öppettider
Öppet i dag

måndag
11:00 - 22:00
tisdag
11:00 - 22:00
onsdag
11:00 - 22:00
torsdag
11:00 - 22:00
fredag
11:00 - 22:30
lördag
12:00 - 22:30
söndag
12:00 - 20:45

Så tar du dig till restaurangen

Bergsgatan 10, 211 54, Malmö, Sverige

Kollektivtrafik

Malmö Triangeln Train Station also bus stops

Ytterligare information

https://www.google.com/maps/dir/55.5914965,13.0001476/art+of+spices+bergsgatan/@55.5937838,12.9941988,15z/data=!3m1!4b1!4m9!4m8!1m1!4e1!1m5!1m1!1s0x4653a100d26e5d3d:0xe7c53acdc2d8d26b!2m2!1d13.008977!2d55.5964367

Malmö city parking or front road

Lilla Torg, Möllevången,

Restaurangen erbjuder

American Express, , , ,

, , , ,

Vanliga frågor och svar

Restauranger runt Art of Spices

Indiskt

Curry on Wheels - Bergsgatan

211 54 Malmö

190 kr genomsnittspris

Internationellt

Friis14

Poäng:8,9

211 46 Malmö

480 kr genomsnittspris

MENU

214 22 Malmö

190 kr genomsnittspris

Internationellt

214 23 Malmö

200 kr genomsnittspris

Andra restauranger i Malmö som du kanske gillar

Italienskt

217 59 Malmö

300 kr genomsnittspris

-30%

Bistro Royal

Poäng:8,7

211 22 Malmö

458 kr genomsnittspris

-30%

Steakhouse

211 31 Malmö

419 kr genomsnittspris

MENU

213 63 Malmö

190 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.