Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Indiskt Romantisk

Recensioner - Art of Spices

9,3/10
318
Bergsgatan 15A, 211 54 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 149 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord318 omdömen
9,6/10

Mat

9,3/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Utmärkt valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Joel B.
    Joel B.

    8 augusti 20221 omdöme

    9/10

    Very delicious food.

  • S J
    S J

    4 augusti 20225 omdömen

    10/10

    Best Indian restaurant in Malmö

  • Alex D.
    Alex D.

    4 augusti 202233 omdömen

    10/10

    Gott

  • Adis T.
    Adis T.

    22 juli 202212 omdömen

    10/10

    Gott

  • Maria A.
    Maria A.

    19 juli 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god och fin mat! Rekommenderas varmt.

  • Adis T.
    Adis T.

    18 juli 202212 omdömen

    10/10

    Toppen

  • Alex D.
    Alex D.

    16 juli 202233 omdömen

    10/10

    God mat

  • Alex D.
    Alex D.

    15 juli 202233 omdömen

    10/10

    Gott

  • Alex D.
    Alex D.

    14 juli 202233 omdömen

    10/10

    Gott som alltid

    Art of Spices (Ägare)

    Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Magnus N.
    Magnus N.

    10 juli 20221 omdöme

    10/10

    Den godaste indiska maten vi ätit. Någonsin! Trevlig service dessutom. Rekommenderas varmt! Deras vindaloo och tikka masala var extremt goda.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Magnus Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Louise L.
    Louise L.

    5 juni 20223 omdömen

    9/10

    Otroligt gott. Tycker mycket om indisk mat och detta var absolut bästa jag ätit. Rena och fina smaker.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Louise, Tusen Tack för din recension. Vi ser fram emot att se dig igen :) MVH Art of Spices

  • S J
    S J

    4 juni 20225 omdömen

    10/10

    Bästa indiska restaurangen med utsökt mat och bästa personal och härlig service

    Art of Spices (Ägare)

    Thank you so much Looking forward to seeing you again

  • Lena E.
    Lena E.

    3 juni 20221 omdöme

    7,5/10

    Bra service maten kom snabbt. Mellan är stark sås så ni vet.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Lena, Tusen Tack för din recension. Vi ser fram emot att se dig igen :) MVH Art of Spices

  • Camilla N.
    Camilla N.

    30 april 20221 omdöme

    9/10

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Camilla Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Sofie M.
    Sofie M.

    29 april 20221 omdöme

    8,5/10

    Restaurangen såg inte mycket ut för världen utifrån och det va ganska trångt inne. Men maten va supergod och mycket trevlig personal! Bra priser

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Sofie, Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Abbe A.

    12 april 20221 omdöme

    10/10

    Utmärkt resturang. Kommer att ha våra jobb möten här framöver. Mvh Ola Linsström från Webhallen malmö

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Abbe Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Rebecca H.

    7 april 20221 omdöme

    10/10

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Rebecca, Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Namaste 🙏 Med vänliga hälsningar Art of spices

  • Fredrik O.

    23 mars 20221 omdöme

    10/10

    Vi var riktigt nöjda efter vårt besök på Art of Spices. God mat, härlig atmosfär och väldigt fin service. Vi blev väldigt glada när de bjöd oss på några goda papadums.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Fredrik Tack så mycket för ditt besök och recension. Vi kommer definitivt att titta närmare på det och hoppas att vi kan träffas igen :)

  • Alex H

    18 mars 202246 omdömen

    10/10

    Gött

    Art of Spices (Ägare)

    Tack så mucket Vises 😊

  • Marie-Louise M.

    17 mars 20221 omdöme

    9,5/10

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Tack så mycket för ditt besök och recension. Vi kommer definitivt att titta närmare på det och hoppas att vi kan träffas igen :)

  • Alex H

    17 mars 202246 omdömen

    10/10

    Gött

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Alex Tusen Tack 👍

  • Anders W B.

    16 mars 20222 omdömen

    10/10

    Spännande meny som bland annat innehöll Indian Street Food och väldigt trevlig personal. Ägaren kom och förklarade väldigt väl vad vi åt och dess ursprung.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Anders Tack så mycket för ditt besök, hoppas att vi kan träffas igen :) MVH Art of spices

  • Alex H

    14 mars 202246 omdömen

    10/10

    Gott

    Art of Spices (Ägare)

    Tack så mycket för ditt besök och recension.

  • Alex H

    9 mars 202246 omdömen

    10/10

    Bästa stället

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Alex, Tack så mycket. Hoppas vi ses i framtiden 😊 Mvh Art of spices

  • Alex H

    5 mars 202246 omdömen

    10/10

    Gott

    Art of Spices (Ägare)

    Tusen Tack 😊

  • Alex H

    2 mars 202246 omdömen

    10/10

    Gött

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Alex Tack så mycket Alex. Hoppas vi ses i framtiden.

  • Alex H

    27 februari 202246 omdömen

    10/10

    Wow????

    Art of Spices (Ägare)

    Tack så mycket Alex. Hoppas vi ses i framtiden.

  • Anna A.

    24 februari 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket bra service och mycket god mat

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Anna Tack så mycket för ditt besök Hoppas vi ses igen i framtiden :)

  • Alex H

    24 februari 202246 omdömen

    10/10

    Gott som alltid

    Art of Spices (Ägare)

    Kära Alex Tack så mycket för ditt besök Hoppas vi ses igen i framtiden :)

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    18 februari 202257 omdömen

    9,5/10

    Beställde Vindaloo som var begärd extra stark och sambo beställde mangosås med kyckling, som båda var bra och god service, dessutom kan man beställa starkare öl numera.

    Art of Spices (Ägare)

    Kära Fredrik, Tack så mycket för ditt besök Hoppas vi ses igen i framtiden :)

  • Alex H

    15 februari 202246 omdömen

    10/10

    Bra som alltid

    Art of Spices (Ägare)

    Kära Alex Tack så mycket för ditt besök Hoppas vi ses igen i framtiden :)

  • Carina A.

    12 februari 20221 omdöme

    10/10

    Skön känsla, trevligt mottagande, god ???? mat, lite familjär känsla. De kom fram till bordet och berättade om maten. Hitt vill jag komma tillbaks ✨????⭐️????

    Art of Spices (Ägare)

    Hei Carina Tusen Tack Vi ses 😊

  • Per b.

    4 februari 20221 omdöme

    7/10

    Ganska hög volym från andra gäster. Personal vänlig och serviceminded men missuppfattar mycket av beställningen. Orsakade viss irritation.

    Art of Spices (Ägare)

  • Roger E.

    4 februari 20225 omdömen

    8,5/10

    Bra västerlänsk variant på delar av det indiska köket. Genuin kryddning. Bra naanbröd. Nummer 1 i Malmö.

    Art of Spices (Ägare)

    Kära Roger, Tusen Tack :) för ditt besök och värdefulla kommentarer. Kul att du gillade vår indiska mat. Hoppas vi ses igen i framtiden :)

  • Céline A.

    30 januari 20223 omdömen

    10/10

    Vi blev väl bemötta direkt från början och det förklarades noggrannt vad vi blev serverade. Maten var smakrik och man fick mycket för pengarna.

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Celine Tack så mycket för ditt besök och tid att recensera oss. 😀 Hoppas att få träffa dig i framtiden.

  • Alex H

    21 januari 202246 omdömen

    9/10

    Bra

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Alex Tusen Tack 😊

  • Teknikum R.
    Teknikum R.

    19 januari 20225 omdömen

    7,5/10

    Kom i dusktion med deras personal, var väll lite otrevlig men annars vart bra att äta där som vanligt

    Art of Spices (Ägare)

    Tack så mycket för ditt besök och tid att recensera oss. Hoppas att få träffa dig i framtiden.

  • Alex H

    17 januari 202246 omdömen

    9/10

    Bra som alltid

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Alex Tack så mycket för ditt besök och tid att recensera oss. Hoppas att få träffa dig i framtiden.

  • Niclas L.

    14 januari 20221 omdöme

    8,5/10

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Nicklas Tack så mycket för ditt besök och tid att recensera oss. Hoppas att få träffa dig i framtiden.

  • Tomas E.

    8 januari 20221 omdöme

    10/10

    Art of Spices (Ägare)

    Hej Tomas Tack så mycket för ditt besök och tid att recensera oss. Hoppas att få träffa dig i framtiden. MVH Art of spices

Tripadvisor-omdömen

58Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Om
  • Lojalitetsprogram
  • Kontakt
  • Användarvillkor
  • Driver du en restaurang?
  • Sekretess- och cookiepolicy
  • Vanliga frågor och svar
  • Vi har lediga tjänster
  • Blogg
  • MICHELIN Guide Partnership
  • Närliggande restauranger

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning