Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Art of Spices

8,7/10
600
Bergsgatan 10, 211 54 Malmö
Indiskt
Genomsnittspris 149 kr

Art of Spices

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 6 bokningar i dag

Omdömen

8,7/10
Utmärkt bord600 omdömen
9,1/10

Mat

8,5/10

Service

7,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
 • Helén K.1 omdöme

  17 juli 2024

  7,5/10

  Fantastiskt mat! Service något trög o oinspirerad. Personal ej lyhörd och lyssnar ej

 • Johan Z.1 omdöme

  1 juli 2024

  8,5/10

  Jättegod mat! Trevlig personal, rimliga priser. Kan verkligen rekommendera!

  Art of SpicesÄgare

  Hej Johan Tusen Tack

 • David K.10 omdömen

  28 juni 2024

  7,5/10

  Maten har blivit bättre sen vi var här sist, goda smaker, generösa portioner. Personalen är lyhörd och snabb. Lokalen är sunkig. Besticken är av mässing som gör att man luktar metall om händerna, borde bytas ut

  Art of SpicesÄgare

  Hey David Tusen Tack

 • Birgitta B.28 omdömen

  9 juni 2024

  9/10

  Mycket god mat, uppmärksam personal. Kommer gärna tillbaka!

 • Ari K.5 omdömen

  31 maj 2024

  8/10

  God mat, men väldigt hög ljudnivå i den lilla lokalen. Gott om personal, men ändå aningen långsam service. Den mycket trevlige ägaren gick omkring och pratade med gästerna -- det gav ett gott intryck, han verkade stolt över sin restaurang.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ari, Tack för ditt besök och din kommentar. Vi arbetar med en bullerreduceringsplan och hoppas att den kommer att förbättras. Ses snart

 • Johan N.217 omdömen

  15 maj 2024

  9,5/10

  Riktigt bra lunch

 • Fredrik B.115 omdömen

  9 maj 2024

  8,5/10

  Art of Spices ligger perfekt i Malmö precis brevid de flesta gula bussarna på Bergsgatan, man ger en bra service och berättar lite grand kring rätterna och vad de innehåller, åt en Hot Chilli Chicken som jag tog med extra Chillis Piquin mycket små och starka som de fick fräsa i rätten då det aldrig går förklara hur starkt jag vill ha den. Vi åt en Hariyali Curry också och Mariestads Oldox öl och Coca Cola. Man har öppet ganska sent tills 22 så det är bra öppettider. Rekommenderar denna restaurang!

  review_preview

  Visa 2 bilder

 • Johan N.217 omdömen

  10 april 2024

  8,5/10

  Riktigt god och prisvärd lunch.

 • Lina D.

  Lina D.1 omdöme

  21 mars 2024

  9/10

  Supergod mat, men det nya större stället är väldigt högljutt.

 • GABRIELLA O.129 omdömen

  25 mars 2024

  7/10

  Jag valde att äta något som heter Lamb Madras. Där står att den är en STARK maträtt, jag sa ifrån att jag inte ville ha för stark, bara lite stark. Ändå blev den MYCKET STARK. Tyvärr kunde man inte känna smaken av andra goda kryddor p g av hettan. Jag rekommenderar denna maträtt till de som gillar jättestark mat men inget jag själv vill ha igen.

  review_preview

  Visa 2 bilder

 • Acke S.2 omdömen

  16 mars 2024

  8,5/10

  Vi har varit mycket nöjda efter flera besök på Art of Spices, men i lördags blev det fel. Maten var som vanligt god o riklig och stämningen gemytlig. Men: Dryckesbeställningen blev felaktig. Förrätten kom in enl beställning, men togs inte ut efter att vi ätit färdigt. Huvudrätten dröjde länge. När vi påpekade detta, förstod vi att beställningen hade tappats bort. När maten till slut kom in, bad ägaren om ursäkt och vi fick viss kompensation.

 • GABRIELLA O.129 omdömen

  5 mars 2024

  9,5/10

  Asiatisk mat. Jag var på detta ställe för en vecka sedan, nu återvände jag för att äta samma som sist Lamb Kadhai, för det är så gott !!! Rekommenderas !

  review_preview

  Visa bild

 • GABRIELLA O.129 omdömen

  26 februari 2024

  9,5/10

  Namnet på restaurangen Art of spices är väldigt lockande och upplevelsen blev som förväntat, JÄTTEGOD MAT. Det blir definitivt fler besök. Jag tog Lamm Kadhai, en lammgryta med en underbar kryddblandning. Rekommenderas !

  review_preview

  Visa 2 bilder

 • Johan N.217 omdömen

  9 februari 2024

  8/10

  Riktigt bra lunch till ok pris

 • jack c.1 omdöme

  27 januari 2024

  3/10

  Fick be om vatten fem gånger innan servitören kom med det. Maten var torr och väldigt smaklös. Belysningen var otroligt omysig

 • Valentina B.

  Valentina B.1 omdöme

  31 december 2023

  10/10

  Smakrik mat, vänlig och tillmötesgående personal 🌟

  Art of SpicesÄgare

  Tack så mycket 😊

 • Micha N.1 omdöme

  12 december 2023

  8/10

  Brukar äta indiskt i Malmö och jag blir alltid lika nöjd efter ett besök på Art of Spices. Enligt mig kanske Malmös bästa Indiska restaurang.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Micha Tack så mycket för den fina kommentaren.

 • Ylva G.3 omdömen

  3 november 2023

  7/10

  Fantastik indisk mat och klockrena smaker. Tyvärr hamnade vi dels bland två stora sällskap vilket gjorde ljudvolymen något oskön för en middag för två. Inte så lönt konversera. Sedan var väntan på maten lång, över en timma. Vi påminde 2-3 ggr och till slut kom den galet goda maten. Tror att det var ägaren som kom och bad om ursäkt för den långan väntan (vi var flera sällskap som väntade lika länge). Och personalen som serverade var artiga och gjorde sitt bästa och bjöd på papadams i väntan. Så absolut kan jag varmt rekommendera om du inte har en tid att passa (vilket vi hade, konsert)!

 • Dana S.1 omdöme

  25 augusti 2023

  4/10

  Mycket långa väntetider, Det var bara vi och en foodora bud som skulle ha mat, vi vänta en hel timme för 2 varmrätter som smaka helt OK. Servicen var obefintlig, ingen som kom fram o sa vad som hände eller varför det dröjer inte ens efter jag frågade servitören. För dem var det ok för att vi fick en torr krispig bit nanbröd med tomat på som vi inte ens rörde. Undvik och gå till Kontrast istället som ligger några hundra meter fram där du får en mycket bättre matupplevelse och service som bryr sig

  Art of SpicesÄgare

  Hej Dana, Ursäkta besväret. Men vi kommer att kontrollera vad som hände och jag kan försäkra att det inte kommer att hända igen

 • Roger V.4 omdömen

  25 augusti 2023

  9/10

  Utmärkt mat, Känner igen både doft och smak från mina resor i Indien.

  Art of SpicesÄgare

  Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden ???? Namaste ???? Med vänliga hälsningar Art of spices

 • Annica L.2 omdömen

  17 augusti 2023

  9,5/10

  Så god mat!

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack ????

 • Bo N.1 omdöme

  2 augusti 2023

  9,5/10

  Jättegod mat, bra service utmärkt matupplevelse

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack

 • Jens H.1 omdöme

  7 juli 2023

  9,5/10

  Riktigt väl tillagad Indisk mat och en service i toppklass. Det enda som saknas är lättöl på fat alternativt ett större sortiment av alkoholfri lager.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Jens Tusen Tack

 • Peter M.1 omdöme

  30 juni 2023

  9,5/10

  Mycket trevlig och hjälpsam personal och supergod mat! Rekommenderar verkligen!

 • Malin H.1 omdöme

  28 maj 2023

  9/10

  Fantastiskt god mat och härlig personal och service. Tar ibland lite för lång tid att få maten men väl värt väntan. Skön indisk atmosfär med enkel inredning. Bara lysrör i taket som fattas. Man är där för den indiska matens skull och Art of Spices är bäst i Malmö.

 • Anna M.1 omdöme

  5 maj 2023

  10/10

  Extremt god mat och väldigt trevlig personal! Kommer definitivt bli ett återbesök.

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

 • Ann-Cathrine S.

  Ann-Cathrine S.1 omdöme

  28 mars 2023

  10/10

  Det är en mysig restaurang och vi fick mycket trevligt bemötande. Det kan vara bra att veta att de som serverade pratade engelska men inte svenska . Vi valde att dela på en förrätt och en huvudrätt och ett nan och det blev lagom mycket mat för oss. Vinet som erbjöds passade bra till maten och var mycket prisvärt eftersom vi fick afterworkpris när vi kom vid 16.00 tiden. Vi hade tur och hann betala innan alltför många andra hade kommit och skulle beställa så vi hann i tid till bion. Boka bord om ni kommer senare på kvällen för det är ofta många besökare då.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ann-Cathrine Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Cecilia F.1 omdöme

  24 mars 2023

  9/10

  Fantastisk indisk mat och god service. Dock är väl mysfaktorn på restaurangen så där och väldigt enkel men tänk inte på det för maten är jättegod???????? Cecilia-nöjd besökare

  Art of SpicesÄgare

  Hej Cecilia Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Fredrik B.115 omdömen

  24 mars 2023

  10/10

  Art of Spices ger en mycket god service och den är bättre än de andra Indiska i Malmö, 2 pers var vi, åt Mango Chicken Medium och en åt Chicken Tikka Masala Extra Spicy, jag åt Tikka Masala men den var tyvärr inte stark trots jag nämde det tydligt vid beställning, ville ha äkta Indiskt styrka som på riktigt, men den smakade bara något lite stark, påtalade det för servitrisen fick jag svar att köket stänger och klockan var 22:35 men chefen kom ut och pratade med mig och fixade en ny rätt med kyckling som nu var mycket starkare och perfekt i styrka! Vi hade 1 Cola och 2 st Mariestad beställt också, de har en del olika starköl. Rekommenderar denna restaurang vi kommer tillbaka!

  Art of SpicesÄgare

  Hej Fredrik Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka till indisk restaurang i Malmö snart!

 • Mikael G.67 omdömen

  24 februari 2023

  9,5/10

  Väldigt god mat, vilket märks på antalet gäster. Personalen har mycket att göra, men gör det vänligt och omtänksamt, trots att väntetiden ibland blir lång. Blir den för lång behöver man inte tjafsa. Det kommer ursäkt och kompensation till bordet.

  Art of SpicesÄgare

  Hej Mikael Tack så mycket för att du har lämnat en recension om indisk restaurang i Malmö! Vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse hos oss och att du har uppskattat vår mat och service. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga upplevelsen för våra gäster och det är fantastiskt att se att vi har lyckats med detta. Tack igen för att du har tagit dig tid att dela din upplevelse med andra och vi hoppas att vi får möjlighet att välkomna dig tillbaka.

 • Göran I.1 omdöme

  28 januari 2023

  9/10

  Väldigt trevlig smakupplevelse. Servitören förklarade snyggt när han serverade.

  review_preview

  Visa bild

  Art of SpicesÄgare

  Hej Göran Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden ???? Namaste ???? Med vänliga hälsningar Art of spices

 • Siv R.1 omdöme

  13 januari 2023

  9/10

  Genuin indisk mat. Valde en kombo där förrätten bestod av spännande rätter jag aldrig någonsin smakat tidigare. Stark o smakrik med lång eftersmak. Härliga restaurangägare som visade omsorg om sina gäster och förklarade vad som serverades. Spartansk inredning, men det gör inget. Kom hit och ät!! ????

 • Malin W.5 omdömen

  7 januari 2023

  9,5/10

  Vår bokning från The Fork fanns inte, trots bekräftelse. De fixade det ändå.. Snabb service, trevlig personal...Så god och smakrik mat..Härliga smakkombinationer. Jag tyckte en rätt var lite stark, hade bett om mild. Men så god. Erbjöds direkt ny portion och dricka som lindrande. Vi återkommer gärna. Så prisvärt, så gott.

  Art of SpicesÄgare

  Hi Malin Thank you so much for your comments. Next time less spicy ???? Best Regards Owner

 • Anette G.3 omdömen

  3 december 2022

  10/10

  Mycket trevlig personal med utmärkt service och maten var mer än godkänd! Så gott och trevligt!

  Art of SpicesÄgare

  Tack så mycket för ditt besök och jag är glad att du gillade maten och restaurangen. Hoppas att få träffa dig igen.

 • Ola G.2 omdömen

  29 november 2022

  5,5/10

  Allt brukar vara så bra här! Men tyvärr, något måste ha hänt tisdagen den 29/11. Maten tog nästan en timme att få in, riset var kallt och maten ljummen. Ni ska få en chans till - förhoppningsvis bara ett olycksfall i arbetet.????

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ola Hej Ursäkta besväret. Vi gör vårt bästa för att ge bästa upplevelse. Vi kommer att kontrollera detta med mitt team. Tack för att du besöker oss.

 • Beata N.

  Beata N.14 omdömen

  13 oktober 2022

  7/10

  Superservice! Kul ställe med mycket folk. Maten var ok! Förrätterna absolut bäst! Kommer dock fortsätta leta efter min indiska pärla i Malmö.

 • Anna-Karin S.9 omdömen

  14 september 2022

  9/10

  Mycket god och prisvärd mat!

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

 • Elin W.2 omdömen

  5 september 2022

  10/10

  En otrolig restaurang!! Det godaste indiska maten I Malmö. Servicen var otrolig, alla som åt var nöjda. Mycket mat till bra pris och bra kvalité, vad mer kan man vilja ha.

  Art of SpicesÄgare

  Thank you so much:)

 • Mauro P.6 omdömen

  10 september 2022

  9,5/10

  En smakupplevelse över det vanliga. Det var en vandring i kryddornas värld, ett måste om man är i Malmö

  Art of SpicesÄgare

  Tusen Tack :)

 • Ola Å.1 omdöme

  26 augusti 2022

  10/10

  Underbart mat och trevlig och väldigt uppmärksam personal. Vi hade en väldigt fin kväll med underbara smakupplevelser. Vi tänker återvända till detta kanonställe!

  Art of SpicesÄgare

  Hej Ola Tack så mycket för ditt besök och dina vänliga ord. Vi uppskattar det verkligen och är tacksamma för det. Hoppas vi ses i framtiden ???? Namaste ???? Med vänliga hälsningar Art of spices

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

106Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

 • Ladda ned från App Store
 • Skaffa den på Google Play
 • Instagram
 • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.