Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Banh Mi King - City

8,4/10
122
Bruksgatan 34, 254 41 Helsingborg
Vietnamesiskt
Genomsnittspris 180 kr

Banh Mi King - City

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,4/10
Mycket bra bord122 omdömen
8,9/10

Mat

8,1/10

Service

7,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Linda F.1 omdöme

    5 juli 2023

    9/10

    Fantastiskt god mat! Dock lite jobbigt att sitta på pallar utan ryggstöd. Men vi är helnöjda och skulle verkligen rekommendera restaurangen!

  • Jonas F.5 omdömen

    17 december 2022

    8,5/10

    Bra starka nudlar

  • Patrik K.2 omdömen

    18 augusti 2022

    8/10

    Mycket goda smaker.

  • Katarina B.1 omdöme

    6 augusti 2022

    7,5/10

    En liten restaurang nästan som ’hål i väggen ’ men väldigt god och fint tillagad mat, fräscha råvaror!! Återkommer gärna!

  • Fredrik B.108 omdömen

    29 juli 2022

    9/10

    Vietnamesisk mat, nylagad och spännande, riktigt god och rejäla portioner, man blir mätt! Vi beställde 2 rätter och lägger upp foton på dem här.

    review_preview

    Visa bild

  • Anna T.2 omdömen

    2 juli 2022

    7/10

    Det var inte mycket folk pga festivalen men en trevlig matställe. Maten var god, service var okej. Menyn bör ju uppdateras. Priserna stämmer inte heller.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Carolin L.1 omdöme

    28 juni 2022

    9,5/10

    Fantastiska smaker och prisvärda rätter. Boka bord om ni är fler än en person i sällskapet. Samma kvalitet i båda restaurangerna i Helsingborg. Rekommenderas!

  • Fredrik B.108 omdömen

    26 maj 2022

    7/10

    Vi beställde varsin varmrätt med ris, kyckling med koriander och en biff i soppastil med ris, salladn brevid och allt var gott!

    review_preview

    Visa bild

  • Emma J.

    Emma J.5 omdömen

    23 april 2022

    9/10

    God mat och helt ok service.

  • Björn C.53 omdömen

    5 mars 2022

    6/10

    Adekvat mat, men det är knappt bättre service eller inredning är en McDonalds. Vietnamesisk mat är dock alltid fräsch och god.

  • Lina Z.1 omdöme

    19 februari 2022

    6,5/10

    Nr 31 - fantastiskt goda???? Nr 19 o 20 Summer rolls var lite för stora enligt oss och lite smaklösa.

  • Bo-Arne A.43 omdömen

    20 november 2021

    8/10

    Trevlig personal maten var bra saknade dessert som dom kunde erbjudas. Ta bort pallar och ersätt med stolar

  • Rickard A.2 omdömen

    19 november 2021

    7/10

    Väldigt god mat till hyfsade priser

  • Marie K.2 omdömen

    30 oktober 2021

    9,5/10

    Det var väldigt trångt. Vi var 6 personer. Men då sitter man inte så länge eftersom det är trångt och obekvämt????

  • Johan W.

    Johan W.3 omdömen

    27 september 2019

    8/10

    De flesta av de rätter vi prövade var smakrika och goda med färska råvaror. Maten kom snabbt och personalen hade ett trevligt bemötande. God Vietnamesisk mat.

Tripadvisor-omdömen

12Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.