Tillbaka

Recensioner Bistro Gränden

8,7/10

Utmärkt bord

baserat på 138 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Tessa B.
  Tessa B.
  • 1 omdöme
  10/10

  En otroligt mysig o trevlig restaurang. Personalen är personlig o man känner sig välkommen o omhändertagen. Har du allergier även dom mest komplicerade så löser dom det. Fantastisk kock o kökspersonal. Rekommenderar verkligen denna restaurang

 2. Helene A.
  Helene A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var för oss en toppenupplevelse, mycket god vackert upplagd mat, trevlig service och miljö. Våra söner, 13 och 17 år gamla sa att det var det godaste de ätit!

 3. Soili E.
  Soili E.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Maten var helt OK, saknade dock grönsaker till pastarätten... Jag o min man fick heller inte drycken samtidigt med maten, var tvungen att säga till personalen (trots att det inte var fullt på restaurangen).

 4. Anne-Lie R.
  Anne-Lie R.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Stressade och opersonlig service

 5. Helena F.
  Helena F.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Personalen hade inte delat upp ansvar för borden. Ena stunden hade vi tre som kom på raken och frågade om vi ville beställa något från till nästa stund bli helt ignorerade av alla., och det upprepades under hela kvällen.

 6. Terece B.
  Terece B.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Min favorit restaurang alla dagar i veckan.

 7. Margit L.
  Margit L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal. Gillade speciellt den lilla detaljen (liten griffeltavla) på bordet där det stod mitt namn och bokningens längd. Vår servitris från Landskrona - mycket trevlig. Maten var supergod.

 8. Caroline K.
  Caroline K.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra service och mat! Ett minus att det var så långa olika som behandlade våra beställningar. Svårt att veta vem av dem man skulle vända sig till. Men, som sagt god mat och service över lag. Vi kommer tillbaka!

 9. Max H.
  Max H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten kanon serveringspersonalen kanske skulle behöva en liten uppdatering i känslan att bemöta gästen kocken kockarna riktigt duktiga kommer gärna tillbaka för matens skull

 10. Elin S.
  Elin S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig lokal, bra service och supergod mat! Finna absolut inget att klaga på. Stort sortiment av mat, drinkar, vin, alkoholfritt. Vi könnde oss verkligen omhändertagna

 11. Emilia R.
  Emilia R.
  • 1 omdöme
  6/10

  Allt var super men när maten kom ut tappade han bearnaisesås som flög över vårt bord och på min väns mat men han varken städade bort det eller gav oss en ny sås, tog även väldigt lång tid att betala även fast jag sökte kontakt med servitörerna ex antal gånger.

 12. Sara S.
  Sara S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Personalen var en stor besvikelse. Jag hade reserverat ett bord men fick sitta vid ett bord som var reserverad efter oss och det stod deras namn där. Bad de att byta till mitt namn, men blev helt ignorerad. Maten var kall när vi fick den. Sätter inte min fot där igen.

 13. Pernilla Z.
  Pernilla Z.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevligt bemötande och bra service med personal som bjöd på sig själv. Maten väldigt god, testa den grillade oxfilén, du blir inte besviken. Portioner i god storlek. Vi kommer tillbaka!

 14. Sara F.
  Sara F.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Jätte tråkigt då vi annars älskar stället men de va jätte dålig service. Efter huvudrätten kommit in va det ingen mer som kom och frågade om vi ville ha nått mer att dricka eller äta.

 15. Peter G.
  Peter G.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Jättegod mat och bra service. Trevlig atmosfär. Perfekt tillagat kött. Heta räkor rekommenderas till förrätt. Hit kommer vi garanterat tillbaka.

 16. Masis M.
  Masis M.
  • 1 omdöme
  8/10

  Bra atmosfär och trevlig personal! Snålar lite med vinet som kostade cirka 100 kr per glas. Maten är 4 av 5. Oxfilé pastan sitter riktigt bra om man är sugen på pasta.

 17. Maria L.
  Maria L.
  • 1 omdöme
  7/10

  Bistro Gränden är en trevlig restaurang med mysig miljö. Innan hade jag ställt in mig på att äta oxfilepastan, men utan svamp. Det gick dock inte eftersom såsen var gjord i förväg!? Besviken... Trodde att en fin restaurang lagade maten efter beställningarna och inte i förväg. Då valde jag en annan rätt och ville ha ett glas Prosecco till. Men det gick inte heller eftersom ni bara säljer hela flaskor!?!? Mycket märkligt... Det blev inte som jag tänkt mig, men vi hade trevligt ändå.

 18. Susanne G.
  Susanne G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra meny, som har nåt för alla. Klassiska rätter som går hem hos alla, o alltid välsmakande!! Kunnig, serviceminded och glad personal ger en härlig atmosfär.

 19. Hans S.
  Hans S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Som vanligt, trevlig välkomnande personal, bra service och mycket god mat, trevlig atmosfär, samtidigt prisvärd, en av stadens bästa resturanger. Hans.

 20. Svetlana D.
  Svetlana D.
  • 1 omdöme
  8/10

  Riktig bra cocktails!! Trevlig och vänlig personal, jätte mysigt ställe. Men maten kunde ha varit bättre, priserna överstiger kvaliteten. Kanske var våra förväntningar för höga.