Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Skandinaviskt Uteservering

Recensioner - Bistro Royal

8,9/10
1206
Kungliga Vänthallen, Centralplan 1, 211 22 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 390 kr Godkänner Yums

–30% på à la carte!

Hitta ett bord

−30 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,9/10
Utmärkt bord1207 omdömen
8,8/10

Mat

9,1/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Wael N.

    10 september 202110 omdömen

    8/10

    Godmat, snäll o trevlig personal

  • Marita Q.

    8 september 202126 omdömen

    7/10

    Generösa portioner och ganska så god mat! Servicen var helt ok. Lokalen är ganska så mörk men intressant. Är på det hela taget nöjd med besöket men inget ställe som jag skulle gå tillbaka till.

  • Therese R.

    4 september 20215 omdömen

    5,5/10
  • Maria P.

    3 september 20211 omdöme

    4/10

    Menyn och maten är under all kritik. För varje gång jag är där tycker jag det blir sämre. Nu kommer jag inte att återvända på ett tag.

  • Charlotta H.

    2 september 20211 omdöme

    9,5/10

    Mycket god och vällagad mat och trevlig service. Lugnt och trevligt

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    28 augusti 20216 omdömen

    5,5/10
  • Mikael G.

    21 augusti 202125 omdömen

    8/10

    Bra mat, vällagat och gott, men lite stressigt förmodligen beroende på många bokningar varav ett stort sällskap.

  • Christina N.

    17 augusti 202144 omdömen

    10/10
  • Anja A.

    12 augusti 202128 omdömen

    9/10
  • Maria P.

    9 augusti 20218 omdömen

    10/10
  • GABRIELLA O.

    7 augusti 202170 omdömen

    9,5/10

    Mysig restaurang med uteservering. God mat, utmärkt service.

  • Susanna P.

    6 augusti 20218 omdömen

    10/10
  • Annette J.

    6 augusti 20216 omdömen

    10/10

    Jättegod mat och fantastiskt trevlig personal. Fixade med borden så vi kunde sitta lagom avstånd till varandra. Mysig lokal. Återkommer gärna.

  • Arne a.

    3 augusti 20211 omdöme

    10/10

    Besöket på Bistro Royal är alltid av högsta klass! Bravo!!!!!

  • Monica S.

    2 augusti 20215 omdömen

    8/10

    Bra mat till ett överkomligt pris.

  • Fredrik F.

    29 juli 20211 omdöme

    10/10

    Supergod mat och service på topp!

  • Johan B.

    24 juli 202118 omdömen

    8/10
  • Magnus W.
    Magnus W.

    23 juli 20214 omdömen

    10/10

    Maten helt underbar och servicen likaså. Rekommenderar detta helt och hållet.

  • Johan N.

    22 juli 2021148 omdömen

    10/10

    Alltid lika bra. Tack!

  • Anna S.

    21 juli 20214 omdömen

    9/10

    Mysig liten restaurang som förr i tiden var Kungens väntsal. Överraskande god mat! ???????? hela sällskapet var mycket nöjda!

  • Helen I.
    Helen I.

    21 juli 202110 omdömen

    7/10

    Helt okej käk men knappast en stor smakupplevelse

  • Emelie J.

    21 juli 202122 omdömen

    7,5/10
  • Anna W.

    17 juli 20213 omdömen

    9,5/10

    Fantastiskt god mat och väldigt bra service. Servitrisen var sommelier och valde oerhört goda viner till oss allihop. Hon var för övrigt mycket trevlig. Vi rekommenderar stället starkt!

  • Mats w.

    8 juli 202124 omdömen

    10/10

    Trevlig, gästfokuserad personal serverar utsökt mat i en mysig miljö. Kan det bli bättre? Tack för ännu ett trevligt besök ❤️

  • Peter N.
    Peter N.

    5 juli 202133 omdömen

    9,5/10

    Andra gången vi äter här. Vi var ett sällskap på fyra personer. Toast Skagen som förrätt, perfekt tillagad och med mycket röra. Torsk som huvudrätt, också välsmakande!

  • Rasmus j.
    Rasmus j.

    1 juli 20215 omdömen

    2/10

    Fick slänga halva rygbiffen

  • Robert C.

    28 juni 20211 omdöme

    10/10

    Trots att brandlarmet utlöstes i annan del av byggnaden så var allt perfekt!

  • Johan N.

    28 juni 2021148 omdömen

    10/10

    Alltid utsökt men idag nästan ännu bättre. En trevlig stund med mycket och sagolikt god mat. Vi ser redan fram emot nästa besök.

  • T.thord A.

    24 juni 20216 omdömen

    10/10

    Verkligen en bra restaurang med mycket hög kvalitet på service och mat. Härlig atmosfär och vackert läge . vi var verkligen nöjda med både mat och dryck

  • Sara S.

    19 juni 202119 omdömen

    10/10
  • Bengt M.

    16 juni 20211 omdöme

    9/10

    Mycket bra bemötande och service, bra på beställningen vi var 8 st och allt fixades perfekt! Bra bevakning på bordet med på fyllning av öl o vin, mm

  • Alicia K.
    Alicia K.

    12 juni 202111 omdömen

    9,5/10

    Jättegod mat ????????????????

  • GABRIELLA O.

    8 juni 202170 omdömen

    9,5/10

    Fjällröding filé med skånsk senapssås. Underbart ! Stor bit fisk med knaprig skinn täcke. Rekommenderas! Bra service, trevlig omgivning i fin anrik restaurang från 1800- talet.

  • Miguel W.

    30 april 202117 omdömen

    10/10
  • Gunn J.

    17 april 20212 omdömen

    7/10

    Köttet i kalvfilé Oscar var mycket dåligt. Tvivlar på att det var kalv vi fick. Förrätten Skagenröra var OK. Vinet var mycket bra och personalen uppmärksam.

  • Christel R.

    9 april 20212 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig personal!

  • GABRIELLA O.

    5 april 202170 omdömen

    8/10

    God mat , fast ganska små portioner. Trevligt bemötande, bra service.

  • Kees B.

    3 april 202112 omdömen

    10/10

    En trevlig upplevelse, bra välkomnande i en trevlig miljö. Mycket bra mat och trevligt upplägg. Gott för både ögat och magen. Trevlig personal.

  • Peter B.

    27 mars 202111 omdömen

    10/10

    Mycket god mat och vänlig serveringspersonal. Underbar lokal där man bibehållt ursprunget. Kan absolut tänka mig att vi återkommer framöver.

  • Karin R.

    27 mars 20211 omdöme

    10/10

Tripadvisor-omdömen

238Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning