Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Skandinaviskt Uteservering

Recensioner - Bistro Royal

8,6/10
1281
Kungliga Vänthallen, Centralplan 1, 211 22 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 458 kr Godkänner Yums

–30% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

−30 %

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,6/10
Utmärkt bord1282 omdömen
8,6/10

Mat

8,7/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Petra S.
    Petra S.

    9 augusti 202211 omdömen

    5,5/10

    Helt ok ställe med bra läge för resenärer. Lite bullrig uteservering. Ok mat, hyfsade priser.

  • Birger G.
    Birger G.

    3 augusti 20228 omdömen

    10/10

    Mycket GOD mat, trevlig och påpasslig service, och mysig atmosfär! Kung Oscar II invigde denna lokal 1876 som en kunglig vänthall. Ett besök rekommenderas varmt!

  • My C.
    My C.

    9 juli 20221 omdöme

    10/10

    Väldig mysig restaurang, annorlunda o spännande lokal. Maten var jättebra o service likaså

  • Staffan S.
    Staffan S.

    7 juli 202247 omdömen

    8/10

    Bra mat och atmosfär.

  • Johan N.
    Johan N.

    25 juni 2022176 omdömen

    10/10

    Alltid bra med god mat, fin service i mysig miljö

  • Patrick A.
    Patrick A.

    24 juni 202210 omdömen

    8/10

    Trevlig restaurang med god mat som är värd sitt pris. Servicen är helt ok och man får sin dricka snabbt. Maten håller hög kvalité och är trevligt presenterad.

  • Elisabeth J.
    Elisabeth J.

    18 juni 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat

  • Shah Mi
    Shah Mi

    11 juni 20227 omdömen

    10/10

    Mkt bra bemötande och duktiga. Alltid trevligt, smaken 5/5.

  • Mats w.
    Mats w.

    18 april 202228 omdömen

    10/10

    Trevlig personal, god mat och trevlig miljö Kanonställe

  • Anders B.
    Anders B.

    16 april 2022226 omdömen

    9,5/10

    Mycket lyckad måltid! Jag tyckte om de tre rätterna jag hade valt. Bra vinval och bra service. Rekommenderas!

  • Tommy J.

    16 april 202213 omdömen

    10/10

    Utsökt mat och härligt ombonad atmosfär

  • Per B.
    Per B.

    15 april 20225 omdömen

    10/10

    Trevlig och kunnig personal,god mat och dryck. Fantastisk miljö

  • Fredrik B.
    Fredrik B.

    9 april 202257 omdömen

    8,5/10

    Vi beställde varsin torskrygg med potatispure, det var riktig potatis den var gjord på, och fisken smakade mycket bra! Fin service var det också.

  • Karin K.
    Karin K.

    9 april 20223 omdömen

    5,5/10
  • Patrik O.

    2 april 20222 omdömen

    5/10

    File Oskar var en besvikelse. Kräftstjärtar på toppen direkt från burken i kylen. Servitrisen var mycket uppmärksam vilket var det enda positiva med upplevelsen.

  • Janet K.

    1 april 20221 omdöme

    9/10

    En super mysig restaurang, med en härlig atmosfär, tyvärr stressad personal jättegod mat lagom portioner ……..kan varmt rekommendera

  • Niclas E.

    30 mars 20224 omdömen

    9,5/10

    Liten o mycket trevlig restaurang. Mycket bra kött!

  • Lars-Göran Ö.
    Lars-Göran Ö.

    29 mars 202223 omdömen

    6/10

    Maten okej inte mer ,åt pilgrimsmusslor och torskrygg, Den kvällen som vi var där väldigt bullrigt och svårt att prata , Har varigt här tidigare och då haft bättre upplevelse

  • Johan N.
    Johan N.

    25 mars 2022176 omdömen

    10/10

    Jättegott och jättetrevligt. Delade på en förrätt och sedan varsin rejäl varmrätt. Mycket god mat så tyvärr inte plats för dessert idag.

  • Gea A.
    Gea A.

    23 mars 202226 omdömen

    5,5/10
  • Christina G.
    Christina G.

    19 mars 202254 omdömen

    10/10

    Goda maten i stan och trevlig miljö, ligger bra vid stationen…fin inredning! Bra vin tillvald! God mat helt enkelt..vi kommer absolut tillbaka????

  • Thomas R.
    Thomas R.

    18 mars 20223 omdömen

    5,5/10
  • Thomas R.

    12 februari 20221 omdöme

    10/10

    God mat i trevlig miljö

  • Jaime C.

    12 februari 20226 omdömen

    10/10

    Mycket bra mat och service.

  • GABRIELLA O.
    GABRIELLA O.

    12 februari 202296 omdömen

    8,5/10
  • Yvonne K.

    26 januari 20223 omdömen

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig personal. Dock lite unken doft i lokalen, men man vande sig efter en stund.

  • Arne R.
    Arne R.

    22 januari 202244 omdömen

    10/10

    Den som missade lördagslunchen den 22/1-22 bestående av halstrad tonfisk med potatispuré, ruccola och chilicreme missade något mycket vällagat och gott.

  • Jan-Anders A.

    10 januari 20221 omdöme

    10/10

    Snabb service. Trevlig och tillmötesgående personal.

  • Marta L.

    6 januari 20222 omdömen

    10/10

    Fantastiskt god mat, bra service. Rekommenderas varmt????

  • Christina N.
    Christina N.

    22 december 202171 omdömen

    10/10
  • Petra N.

    16 december 20211 omdöme

    8,5/10
  • Benita Skisser B.
    Benita Skisser B.

    6 december 20211 omdöme

    7/10

    Supergod mat, snabb service. Synd att vi fick sitta i den kalla delen innan restaurangen.

  • Lisbeth W.

    3 december 20214 omdömen

    7/10
  • Ing-Marie S.
    Ing-Marie S.

    2 december 202113 omdömen

    8/10

    Mysig miljö och trevlig o bra service. Traditionell meny. Gott! men ändå inte toppklass

  • Pia S.

    1 december 20214 omdömen

    6/10

    Det var kallt i lokalen. Vi fick inget bröd eller potatis till silltallriken. Däremot är lokalen väldigt vacker men sina intarsiainlägg i både tak och väggar. Bättre att besöka på sommaren.

  • Robert B.
    Robert B.

    22 november 2021186 omdömen

    7/10

    Njae, med tanke på prisbilden förväntar jag mig bättre

  • Evelina Q.

    13 november 20212 omdömen

    10/10

    Underbar service från personalen. Rekommenderar starkt!!

  • David K.

    12 november 20211 omdöme

    9/10

    Jätte god mat , bra personal . Litet minus för att det bara finns 1 toa .

  • Ronny C.

    11 november 20211 omdöme

    6/10

    Personalen trevlig och tillmötesgående! Tyvärr var maten, friterad spätta ganska smaklös och tråkig. Inte något att rekommendera. Lokalen toppen med fin atmosfär!

  • Lars H.

    9 november 20212 omdömen

    9/10

    Kallt ,så lite värme hade behövts i kylan. Två utgångar gör att det blir dragit Maten utmärkt! Kommer gärna tillbaka när ni fixat värmen. Mycket bra service.

Tripadvisor-omdömen

248Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Om
  • Lojalitetsprogram
  • Kontakt
  • Användarvillkor
  • Driver du en restaurang?
  • Sekretess- och cookiepolicy
  • Vanliga frågor och svar
  • Vi har lediga tjänster
  • Blogg
  • MICHELIN Guide Partnership
  • Närliggande restauranger

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning