Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Blomstermåla Särö

8,8/10
795

Genomsnittspris 390 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 390 kr
  Särskilt önskemål
Ugnsbakad Hälleflundra
349 kr
Hjortfilé
298 kr
Jordärtskockssoppa
198 kr

Kostalternativ

Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Vi har fortfarande inga bilder från våra användare

Boka bord på den här restaurangen och var först med att dela några bilder.

Betyg och omdömen

Utmärkt bord

8,8/10
baserat på 795 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,8/10
Service :8,6/10
Miljö :9,2/10
 1. Martin H.
  Martin H.
  • 4 omdömen
  10/10

  En mycket trevlig restaurang i en underbar miljö, nu med nya ägare som tagit över och fortsatt utvecklat Blomstermåla. Maten var genomgående mycket god, dryckeslistan erbjöd många bra alternativ. Bra service av trevlig personal, mycket trevligt att kocken kom ut med maten och presenterade den. Kan rekommenderas, vi kommer komma tillbaks!

 2. Rose-Marie B.
  Rose-Marie B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevligt ställe med fantastiskt god mat ..................................................................................................

 3. Ann-Sofie W.
  Ann-Sofie W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var ett bra välkomnande och vi fick bordet snabbt och vid fönstret som vi hade önskat. Maten var fint presenterad på tallriken och det smakade gott. Det kunde dock varit lite mer fisk i fisksoppan. Fint och fräscht inne i restaurangen.

 4. Maudh A.
  Maudh A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi har ett flertal tillfällen, både lunch och middag ätit på Blomstermåla och det kommer vi fortsätta med. Vi tycker om både maten, lokalen och atmosfären

 5. Per T.
  Per T.
  • 5 omdömen
  10/10

  Restaurangen ligger i en fantastisk skärgårdsmiljö. Personalen är trevlig och välkomnande. Miljön är ombonad och avslappnande. Maten är god och varierad. Rekommenderas!

 6. Anki C.
  Anki C.
  • 1 omdöme
  6/10

  Fin service men ingen presentation om maten,ingen fråga om man ville ha efterrätt eller kaffe ,fick fråga var man betalade notan ,men maten var god

 7. Mikael F.
  Mikael F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trota att vi körde från Göteborg var den extra bilfärden väl värd detta.Är supernöjd med miljö,omgivning,personalen och den superba maten.Har varit mycket på Blomstermåla genom åren och de nya ägarna har verkligen träffat rätt.De nya ägarna har förbättrat Blomstermåla enormt mycket.Vi kommer tillbaka

 8. Lennart K.
  Lennart K.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Bra och välkomnande personal, god mat, fantastisk miljö. Trevlig och hälpssm personal trots många gäster och mycket att göra. Betalningen av notan var något rörig och tidsödande. Planera bättre.

 9. Helena B.
  Helena B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Väldigt vänlig personal, vi hade två små barn med oss men det var inga problem. God mat men höga priser. Fantastisk miljö. Önskar lite fler rätter på menyn.

 10. Kjell M.
  Kjell M.
  • 2 omdömen
  8/10

  Tveksamt välkomnande initialt men trevlig yngre servicepersonal. Hade kanske förväntat oss att man var lite mer på tårna från början när det kommer nya gäster till stället. Vi hade en helt ok upplevelse avseende mat, dryck och atmosfär. Dock kändes det som att man inte riktigt var intrimmade och servicenivån kunde varit högre. Trots att restaurangen var halvfull så glömdes vi bort i omgångar och fick sitta och vi fick till exempel vänta länge på att beställa mer vin och/eller vatten och det var ingen som frågade hur maten smakade. Men bortsett från inledningen så blir det trots allt godkänt.

 11. Anna C.
  Anna C.
  • 1 omdöme
  4/10

  Dessvärre var maten kall när den kom, vilket gjorde att vissa fick sin mat och vissa runt bordet fick vänta på att maten värmdes upp! Personalen bad om ursäkt och sa att de skulle kompensera med något gått till kaffet. Tror att detta glömdes bort och notan fick vi betala i fullo. Tyvärr väldigt besviken och tror inte att jag återkommer

 12. Mikael V.
  Mikael V.
  • 1 omdöme
  10/10

  De nya ägarna har verkligen gjort underverk. God mat och proffsig service samt vänligt bemötande. Det var fullsatta och hade ändå god tid med alla gäster..

 13. Owe K.
  Owe K.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Havets Wallenbergare var allt annat än det, möjligen en fiskomelett. Kocken vet antingen inte hur en Havets wallenbergare ska tillagas eller så hade hen slut på fisk men många ägg. Trevlig atmosfär bjöds det däremot på. Hoppas att detta var ett tillfälligt bottennapp.

 14. Lisa M.
  Lisa M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Väldigt trevlig restaurang med underbar utsikt över havet. Gammaldags och trivsam inredning. Bra personal som visade omtänksamhet. Väldigt god mat.

 15. Clas-Göran A.
  Clas-Göran A.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Det var bokat att en person var glutenintolerant. Det fanns inte något glutenfritt bröd. På menyn valde vi ryggbiff med hasselbackspotatis och bl. a. lökringar. När maten kom saknades lökringar och vi fick som svar att löken var slut.

 16. Anders A.
  Anders A.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jättebra bemötande och service, kändes väldigt välkomnande! Maten var väldigt bra och det var lätta att komma dit med små barn. Kan varmt rekommendera ett besök!

 17. Anneli S.
  Anneli S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Maten är mycket bra. Råvaror och tillagning av högsta kvalitet. Servicen något ojämn., när vi kom Gick vi in i matsalen. Där stod tre personer varav två serveringspersonal och samtala. Den ene av dem med baken på bordsskivan. Den andra uppmärksamma oss omedelbart och vi fick fint mottagande. Maten överväger

 18. Emma O.
  Emma O.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket god mat med fokus på fisk/skaldjur. Fantastiskt läge alldeles vid havet och med superfin utsikt över vattnet. Snabb servering men inte så engagerad personal.

 19. Lena A.
  Lena A.
  • 2 omdömen
  8/10

  Bra, trevligt och rätt i pris. Rekommenderas! Miljön är fantastisk. Maten riktigt bra i all sin enkelhet. Trevlig och effektiv service. Önskar ett litet större utbud av dryck samt förrätter. Men det är inte nödvändigt att ändra något för att vi ska komma tillbaka.

 20. Mattias W.
  Mattias W.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Trevlig restaurang, fantastisk utsikt, men personalen kunde vara lite mer uppmärksam: Mat levererades vid fel tillfälle (varmrätt till barn kom samtidigt med förrätt, trots att vi bad att få alla varmrätter samtidigt), och sedan kom aldrig den efterfrågade dessertmenyn.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Måndag – lördag kl 12.00-21.00

Söndag kl 12.00 – 20.00

Så tar du dig till restaurangen

Säröhusvägen 1, 429 43, Särö, Sverige, RestaurantAddress

Funktioner

, , , , , , , ,

Restaurangen erbjuder

,

Restauranger runt Blomstermåla Särö

Italienskt

Särö

350 kr genomsnittspris

Av skaparen

Restaurang Storgatan 1

Poäng:9.3

Kungsbacka

Indiskt

Mr India

Poäng:8

Kungsbacka

250 kr genomsnittspris

Franskt

Kungsbacka

390 kr genomsnittspris

Av skaparen

Hegli

Poäng:9

Kungsbacka

240 kr genomsnittspris

-50%

Gastronomiskt

Kungsbacka

390 kr genomsnittspris

Japanskt

Hovås

390 kr genomsnittspris

-25%

Svenskt

Onsala

340 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Hovås

120 kr genomsnittspris

Svenskt

Mölndal

350 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning