Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Blue Chili Thai Restaurant

9,1/10
681
Valhallavägen 143, 115 31 Stockholm
Thailändskt
Genomsnittspris 390 kr

Blue Chili Thai Restaurant

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord681 omdömen
9,3/10

Mat

8,9/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Liza J.74 omdömen

    4 maj 2024

    9/10

    Genuin thailändsk mat. Lite dyr på öl o vin.

  • Stella H.

    Stella H.10 omdömen

    30 april 2024

    10/10

    Fantastisk mat och trevlig stämning! Jag och mitt sällskap var mycket nöjda med besöket på Blue Chili.

  • Yuen A.5 omdömen

    17 februari 2024

    9,5/10

    Maten är jättegod och servicen är bra, det enda som drog ned på betyget är att jag bokade för 3 personer och restaurangen ringde och frågade om vi skulle ha barnvagn med oss och jag svarade nej. När vi (2vuxna och en 17-åring) kom till restaurangen så fick vi ett väldigt litet bord, avsett för 2 personer men dukat för 3, och återigen frågade de om vi hade barnvagn med oss ,lite konfunderad blev vi. Det blev väldigt tight på bordet när maten kom in. Tror mest att det blivit ”överbokat” därav trångt.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Emma A.5 omdömen

    12 februari 2024

    10/10

    Väldigt god mat och bra service

  • Bengt F.131 omdömen

    25 januari 2024

    7/10

    Fräsch men ganska ordinär kyckling i Massaman curry. Ok service. Rätt höga dryckespriser (öl/vin). För kvällen rätt kall lokal (då ytterdörren inte stängdes automatiskt när gäster kom/gick).

  • Richard H.1 omdöme

    18 januari 2024

    7,5/10

    Var där med min fru och vi njöt utav maten som var så god. Bra service och bra atmosfär.

  • Kelly H.79 omdömen

    13 januari 2024

    7/10

    God mat med flera valmöjligheter. Dock något överskattad restaurang.

    review_preview

    Visa bild

  • Marilene B.1 omdöme

    5 januari 2024

    4/10

    Kallt och dragigt , ytterdörren stängdes ej när folk kom och gick hela tiden . Fick först få och stänga den hela tiden senare stängde personalen den. Blev rekommenderad en maträtt som ej motsvarade rekommendationen fr servitören. Kommer ej att gå dit igen.

  • Josefin B.4 omdömen

    13 januari 2024

    10/10

    Gå hit! Riktig magiskt gott.

  • Jenny N.12 omdömen

    5 januari 2024

    9,5/10

    Bästa thain i Sthlm!

  • Ake S.1 omdöme

    2 januari 2024

    7/10

    Kallt! Hoppas de snart får det varmare.

  • Fredrik B.

    Fredrik B.18 omdömen

    30 december 2023

    4,5/10

    Har tidigare varit på restaurangen och tyckt om den, men gårdagens besök måste tyvärr få ett lägre betyg på grund av stressig personal samt att blev ombedd att lämna precis efter varmrätten då andra gäster behövde bordet. Vi kände oss inte klara och hade velat vara kvar.

  • S C9 omdömen

    29 december 2023

    7/10

    God autentisk mat. Dock verkade det som att personalen inte alltid hade koll på beställningen, blev lite fel med förrätterna. Men överlag bra service. Efterrätterna var inget att hurra för.

  • Sona A.9 omdömen

    21 december 2023

    10/10

    Vårt favorit thai ställe! Personalen, lokalen och maten är 10/10. Rekommenderar varmt att man besöker de och testar deras fantastiska maträtter. Man blir INTE besviken🔥

    review_preview

    Visa bild

  • Ingela Ö.48 omdömen

    14 december 2023

    10/10

    Jättemysigt och trevligt. Tack

  • Annette R.44 omdömen

    5 december 2023

    10/10

    Bästa Thairestaurangen på Östermalm!

  • Mats L.14 omdömen

    26 november 2023

    9,5/10

    Wow! Underbar mat. Kommer snart åter.

  • Rickard H.2 omdömen

    26 november 2023

    10/10

    Mysigt ställe med fantastisk thaimat och bra priser. Trevlig och hjälpsam personal som gärna berättar om maten. Det blir garanterat återbesök.

  • Per R.20 omdömen

    20 november 2023

    10/10

    Kanske Stockholms bästa thai? Autentiskt, mycket gott och prisvärt!

  • Lorén R.1 omdöme

    18 november 2023

    6/10

    Overrated. Stod att maten skulle innehålla tre chili men ketchup smakar starkare. Allt smakade likadant. Ätit bättre thai på andra ställen.

  • Emma L.3 omdömen

    24 november 2023

    10/10

    Mysig atmosfär, bra service, prisvärd och jättegod mat. Alla mina +++++ Kommer definitivt besöka igen

  • Susanna R.23 omdömen

    16 november 2023

    7,5/10

    Väldigt mysig restaurang med trevlig atmosfär. Personalen var väldigt trevlig men tyvärr var det svårt att få uppmärksamhet ibland, då de kanske var lite underbemannade. Maten väldigt god.

  • Viktoria Z.1 omdöme

    18 november 2023

    9,5/10

    Mkt gott, prisvärt och trevligt! Det ändå minuset blev att vi hade en sluttid i bokningsbekräftelse som sträckte sig längre än restaurangens öppettid, så blev lite abrupt avslut.

  • Malin s.17 omdömen

    17 november 2023

    8/10

    Smakrik mat och mysig restaurang

  • Christina F.2 omdömen

    12 november 2023

    9,5/10

    Blev några missar vid beställning.... bommade att vi ville ha nötter vid sidan av pga nötallergi. Missade en rätt på beställningen. Fick be en extra ggr om att vi ville ha en öl till. Men maten väger upp

  • Christina F.2 omdömen

    28 oktober 2023

    10/10

    Fantastiskt autentiskt kvarters Tai.

    review_preview

    Visa bild

  • Tom J.

    Tom J.20 omdömen

    1 november 2023

    8,5/10

    Bra och autentisk thaimat, garanterat en av dom bästa i Stockholm. Lite dyrt men värt det.

    review_preview

    Visa bild

  • Kimberly S.1 omdöme

    26 oktober 2023

    10/10

    Mysig restaurang med super god mat och trevlig personal. Jag och mina systrar blev väldigt nöjda och kommer definitivt att käka där igen.

  • Gina D.2 omdömen

    21 oktober 2023

    10/10

    Mysig resturang med mycket god mat! Vårat första men absolut inte sista besök. :-)

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Manna C.

    Manna C.10 omdömen

    15 oktober 2023

    10/10

    Var på Blue Chili och firade lillasyster som fyllt år samma vecka. Personalen otroligt trevlig och tillmötesgående. Maten var väldigt god och autentiskt. Mysigt ställe som jag absolut kommer besöka igen!

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Fotis P.1 omdöme

    14 oktober 2023

    10/10

    Väldigt god thaimat i en mysig miljö och vänlig personal! Varmt rekommenderat!

  • Farzaneh E.8 omdömen

    4 oktober 2023

    8/10

    Det var mycket bättre kvalitet på maten förut och storleken på portioner har blivit mycket mindre. Små rätterna är inte värt priset .

  • Gabriella S.39 omdömen

    5 oktober 2023

    9,5/10

    Mysigt ställe, jättegod mat, lite lång väntetid.

  • Åsa E.2 omdömen

    25 september 2023

    10/10

    Jättefint ställe med fin inredning, trevlig,snabb och effektiv personal. Vi var så nöjda. Mycket bra restaurang.

  • Jonas J.22 omdömen

    22 september 2023

    7,5/10

    Det här skrev jag till restaurangen via messanger: Hej! Nu ska jag berätta om besöket som jag och min syster gjorde hos er i lördags. Jag vet inte vem som läser detta, men försök att lära er något av det oavsett. Vi kom vid 19 som bokat, blev hänvisade till ett bord. Vi fick vänta lite på att beställa dryckerna så vi beställde maten samtidigt. Drycken kom efter ett tag. Kl var då kanske 1920. Jag smuttade på min stora öl som jag tänkte skulle räcka hela måltiden, men näe. Vi började bli riktigt less kring 1940 då andra gäster fått mat trots att de kommit dit efter oss. 1952 gick jag och sa till, "Får vi inte vår mat senast 2000 går vi". Då gick servitören in i köket och hämtade våra tre smårätter. De var alltså klara men kommunikationen mellan köket och serveringspersonalen måste ha varit noll. Min syster var ganska nöjd med sina färska vårrullar tack vare dippsåsen, men sanningen är att de vi gjorde själva i somras smakade mer då vi hade både koriander och mynta samt fler räkor, utöver den enda räkan och thaibasilikan ni har. Min Som Tam var jättegod, perfekt. Men det krispiga sidfläsket var så lite så det kunde ni lika gärna låta bli. Kanske en matsked av små tunna bitar... Crying tigern var också mycket god, fin grillsmak och de båda såserna perfekta, speciellt tamarindssåsen. Syster var sen nöjd med sin Pad Khrapao. Jag var lite dum som beställde stekt ris men jag ville prova med grön curry. Den smakade inte så mycket som jag trodde, men det var mycket kyckling i den och med all prik nam pla blev den helt ok. Man kunde få mer än en liten limeklyfta till. Sammanfattningsvis var maten god till mycket god men väntan på maten i 53 minuter var inte ok. Därför fick vi också 10 % rabatt på notan. Jag kommer ändå tillbaka, för matens skull. Jag hoppas då servicen kommer vara bättre! Mvh Jonas

  • Charlott Ö.59 omdömen

    27 juli 2023

    5/10

    Maten motsvarade förväntningarna men ser bättre utan smakar. Vänlig service. Dagen efter ringde de och sa lite argt vi inte betalat. Visade sig att de tagit betalt av oss för annat bord och jag inte kollat kvittot. Vi hade betalat för typ 1 öl för mkt och de erbjöd oss komma in och dricka den men de kunde inte återbetala. Ingen lust att gå dit igen faktiskt. Nästa gång, erbjud istället en ny middag för sällskapet ni ringer och säger att de gått utan att betala...om ni vill ha återkommande kunder. Kommer aldrig gå hit igen för känns inte trevligt.

  • Sarah N.5 omdömen

    17 september 2023

    9/10

    Underbar personal och god mat!

  • Ruby Lo51 omdömen

    1 september 2023

    8,5/10

    Maten hade bra kvalité, var bara lite besviken på glasnudelsallad förrätten men alla andra rätter var riktigt bra. Där av nerdraget betyg. Tyvärr så hade vi lite otur med att en gäst gjorde mkt väsen av sig under en längre period av vår sittning. Atmosfären i allmänt är annars trevlig

  • Daphne H.2 omdömen

    2 september 2023

    10/10

    Bästa Thailändska maten på länge! Superfin restaurang, trevlig genuin personal och bra stämning.

  • Anders Ö.11 omdömen

    31 augusti 2023

    10/10

    Mycket trevlig personal och maten är väldigt god. Kommer gå hit fler gånger.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

12Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.