Tillbaka

Recensioner - Brasserie Paulette

8,4/10

Mycket bra bord

baserat på 111 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Monica G.
  Monica G.
  • 12 omdömen
  6/10

  Trevligt med musik men väl hög volym om man vill sitta och prata. Hade varit bra att gå info om det innan.

 2. Sofia L.
  Sofia L.
  • 4 omdömen
  8,5/10

  En av Uppsalas mysigaste gårdar, god mat och trevlig personal. Hjälpsamma och måna om sina gäster. Serverade en välkomponerad sallad till maten med vårens primörer vilket lyfte helhetsintrycket. Avslappnad atmosfär.

 3. Lennart V.
  Lennart V.
  • 6 omdömen
  7,5/10

  Maten var jättegod. Personalen var egentligen trevlig men vi fick fel mat och fel belopp på notan.

 4. Helena E.
  Helena E.
  • 4 omdömen
  10/10

  Vi har hittat en nyfavorit! Härlig atmosfär, snyggt och fräscht. Fantastiskt god mat! Vi åt toast Skagen och hjort, sååå gott! Personalen var supertrevlig och mycket tillmötesgående!

 5. Alice M.
  Alice M.
  • 1 omdöme
  5/10

  Maten var god I allmänhet, men rätt tråkig. Hade förväntat mig mer franskt! Restaurangen kändes rätt förvirrad, som om de hade bra idéer men som förlorades någonstans på vägen. Tyvärr kommer vi inte äta där igen...

 6. Lisa L.
  Lisa L.
  • 1 omdöme
  2/10

  Vi hade bokat trerätters lunch. Haft mejlkontakt med restaurangen och förklarat att det var vad vi ville ha och fick till svar att det det inte var några problem. När vi väl kommer dit är det brunchklubb för 20-åringar? Ingen lunch serveras trots den mejlkontakt där detta bekräftats och det är nattklubbsmusik. Vi gick därifrån.

 7. Julia I.
  Julia I.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevligt och varmt bemötande. Fantastisk god huvudrätt, dock en liten portion. Efterrätterna kändes fabriksgjorda och var tyvärr en besvikelse.

 8. Valeria G.
  Valeria G.
  • 13 omdömen
  10/10

  Hej! Paulette är en lilla mysig frestaurang i Uppala. Jag har varit väldit glad med alla middagar. Idag ville jag hur lunchen är. Jag can skriva allt var underbart. Personalen är snäll, restaureangen servera mat som är perfekt att titta, smaka och betala. Vad väntar du på för att boka din bord? Lycka till! :-) VG

 9. Ragnhild O.
  Ragnhild O.
  • 1 omdöme
  8/10

  Väldigt lugn och vänlig miljö. Vi var nöjda med mat och dryck. ”Coronasäkert” med gott och luft mellan sällskapen.

 10. Valeria G.
  Valeria G.
  • 13 omdömen
  10/10

  Hej! Alla behöver boka ett bord på Paulette! Jag gillar allt. Mat, vin, människor och atmosphere Det är dags att boka! Lycka till med din bokning! Ha det bra!

 11. Fanny G.
  Fanny G.
  • 2 omdömen
  9/10

  Maten var jättegod, bra service och mysig stämning. Min rätt var aningen salt, men otroligt god ändå.

 12. Matildha G.
  Matildha G.
  • 2 omdömen
  10/10

  Bra service, god mat. Klart över förväntan! Hade en mycket trevlig kväll! Både varmrätt och efterrätt bjöd på en överraskning. Picklade kantareller och den salta glassen var två spännande och oväntade smaker. Mycket roligt att få uppleva andra smaker än standardrätter.

 13. Julia R.
  Julia R.
  • 4 omdömen
  9/10

  Jättetrevligt, god mat och bra flexibilitet i coronatid. Lagom mycket att välja på, fina rätter med bra uppläggning och goda smaker. Om man ska vara konstruktiv gjorde looken på menyn och lite spretigt varumärke att förväntningarna sänktes. Men bara för att överträffas av maten som kom ut! Vi kommer tillbaka :)

 14. Yiming L.
  Yiming L.
  • 2 omdömen
  4,5/10

  Restaurangen tar inte hänsyn till Corona (ej 2 meters avstånd mellan bord). Har bara en servicepersonal och vi väntade ca 40 minuter tills vi fick mat. Stabbiga köttbullar som innehöll benflisor.

 15. Gunilla M.
  Gunilla M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Fantastiskt god mat, trevlig service men något högljudd omgivning Bra vinlista ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 16. Tim C.
  Tim C.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det högt organiserade teamet gör ett extraordinärt jobb med såväl servicen som rätterna, som bär alla de kännetecken som en högklassig restaurang ska göra: en kulinarisk meny bestående av klassiska maträtter men med Paulettes egna touch, bra råvaror som lyser igenom varje rätt, en förstaklassig vinmeny och en personal med känsla samt kunskap för mat, dryck och service. Atmosfären förmedlar en hemtrevlig känsla. Därutöver serverar varje tallrik generöst med mat. Value for money.

 17. Erika K.
  Erika K.
  • 13 omdömen
  6/10

  Lite förvirrande och otydlig entré till restaurangen som låg en trappa upp inne i en annan del av restaurangen. Maten var god, men små portioner tyckte både jag och mitt sällskap. Vi fick ett bord vid ett väldigt dragit ställe så jag och mitt sällskap satt med jackorna på hela middagen och blev inte erbjudna en filt eller annat för att dämpa kylan. Servicen var helt okej, lite svåra att få tag på stundtals då vi satt avsides. Desserten var väldigt god och i lagom portion dock, så stort plus för den! När vi skulle betala hade de missat att vi bokat med The Fork så servitrisen gick iväg och kom tillbaka med rätt kvitto men lät oss då ändå vänta ytterligare en stund innan vi fick betala, lite konstigt.

  Brasserie PauletteBrasserie Paulette

  Hej Erika, Vad kul att du besökt vår nyöppnade restaurang. Vad kände du saknades i upplevelsen? Mat/Service/Miljö som vi kan förbättra för att nå ett högre betyg av kommande gäster. Mvh Tove

 18. Bengt K.
  Bengt K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk mat, hemtrevligt bemötande och rakt igenom bra service. Menyn är välkomponerad och mkt god! Rekommenderar råbiff, tostskagen, bouillabaisse och torskrygg. Kan varmt rekommendera Brasserie Paulette ????????????

 19. Louise B.
  Louise B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi hade bokat för ett större sällskap, Maten kom utan något strul som de kan bli vid större bokning. Otroligt välbalanserade smaker i rätterna och en lyxig och modern twist på det hela känns riktigt bra. Tydlig och trevlig service där servitrisen som hade hand om vårt bord var väldigt trevlig och kändes proffsig

 20. Gustaf B.
  Gustaf B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Varit där både lunch och middag, Maten som serveras är av allra högsta klass i denna stad. Mycket bra bemötande och okej nivå kunskap kring drycker. Miljön är internationell och fin!

 21. Memo M.
  Memo M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var suvären, personalen supertrevlig och allt kändes lyxigt, lokalen och gatan den ligger på är verkligen super mysigt. Kommer att äta där många gånger till.

 22. Lisa H.
  Lisa H.
  • 3 omdömen
  10/10

  Supertrevligt och riktigt god mat!

 23. Alex D.
  Alex D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt bra smaker och gott Vin, Gillar tanken med att gå ned efter maten för att avnjuta drinkar. Hjortytterfilén var av den bästa kvalitén! Hit kommer vi tillbaka

 24. Josefin B.
  Josefin B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Nytt fräscht ställe med mycket intressant meny där man har flera rätter som är storfavoriter bara av läsningen, Valet föll på Råraka till förrätt som var perfekt avvägd. Varmrätt blev det Entrecote som var väldigt mör med en gudomlig varm Bearnaise!

 25. Malin J.
  Malin J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi välkomnades trevligt, Vi var tidiga så vi tog en cocktail i bistron innan maten, En cocktail som vi aldrig druckit innan med jalapeñojuice som smakade bra. Matsalen var mysig och maten var fantastisk, endast 1-2 krogar i Uppsala som är snäppet bättre. Vi hade önskat mera viner på glas men vi drack en fin Bordeaux som vi tog en flaska av som passade utmärkt till en god råbiff!

 26. Ingela A.
  Ingela A.
  • 4 omdömen
  7,5/10

  Känslan finns att köket vill servera god och vällagad mat. Då krävs det att råvarorna håller måttet, vilket jag tror inte hände ikväll. Men maten smakade gott och serverades på ett smakfullt sätt. Trevlig personal som gav god service.

 27. Ronja S.
  Ronja S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Helt ok mat. Inget speciellt. Tryffeln saknades på risotton. Lite rörigt när man ville beställa drink men satt på övervåningen. Fin inredning.

 28. Peter H.
  Peter H.
  • 7 omdömen
  7,5/10

  Alltid besvärligt att bli tvingad till 2 timmars sittning som är kutym här. Då gäller det att servicen och uppmärksamheten finns då det inte hänger på gästerna att "hålla tiden". Maten är smakmässigt riktigt bra men att behöva returnera två förrätter och en varmrätt för att de är knappt ljumma känns tråkigt. Detta sagt hanterade vår manliga kypare situationen väldigt bra men det är inte ok. Vinlistan känns tunn för att vara ett brasserie och servitriserna bör nog känna till lite mer om vinerna då listan inte är för lång. Miljön är brasserietrevlig men aningen högljudd. Tack vare får manliga kypare blir det godkänt men att bli lätt noncahlerad av källarmästaren när vi gick känns inte proffsigt nog. Finns lite att jobba med vad gäller service.

 29. Jessica Å.
  Jessica Å.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Fin restaurang och ett trevligt bemötande. Dock var miljön lite rörig och stimmig. Vi fick in varmrätten för snabbt, strax efter vi fått fördrinken. Vinet till maten fick vi påminna om samt en sked till soppan. Maten var tyvärr lite av en besvikelse, saffransmaken i bouillabaissen saknades helt. Men glad och trevlig personal.

 30. Lisa R.
  Lisa R.
  • 1 omdöme
  8/10

  Fantastisk mat men stressig service som varje kvart under de två timmarna (som man hade som sittningstid) vi åt kom och påminde att vi behövde gå snart.....

 31. Lena V.
  Lena V.
  • 4 omdömen
  10/10

  Väldigt positivt restaurangbesök. Fin miljö, trevlig och duktig personal och väldigt god mat. Kommer absolut att gå dit igen och rekommendera den till vänner

 32. Lena C.
  Lena C.
  • 1 omdöme
  9/10

  Jättebra mottagande med en liten visning av lokalen, bra mat men tyvärr ett litet hårstrå på tallriken som vi talade om. Fin miljö, smakfullt, kanske något högljutt varteftergästerkom på plats..