Tillbaka

Meny Brasserie Verket

  • À la carte

À la carte

Förrätt

Chevré chaud
109 kr

Ugnsgratinerad chevré, brynt smör, variation på rödbetor, rostade hasselnötter, smörstekta krutonger, samt ruccola.

Sikrom
159 kr

Potatis-chevré muffin, syrad silverlök, gräddfil, gräslök, körvel, samt citron.

Pelle Janzon a la verket
135 kr

Carpaccio på oxfilé, sikrom, hackad rödlök, bakad äggula, riven gravad äggula, smörstekt bröd, gräslök, krasse.

Varmrätt

Saltbakad rotselleri
195 kr

Brynt smör, variation på rödbetor, citron, fetaost, rostade hasselnötter, samt vattenkrasse.

Sydfransk fiskgryta
225 kr

Dagens fisk, musslor, handskalade räkor, rouillé, vitlöksbröd, gräslök, dill, citron.

Sotad torskrygg
205 kr

Brynt smör, variation på jordärtskocka, brynta kantareller, kryddostkräm, picklad silverlök samt forellrom.

Efterrätt

Cremé brûlèe.
79 kr
Chokladkräm
85 kr

Rostade hasselnötter, olivolja, havssalt, sand på kavring.

En kula glass
35 kr

Vanilj och saltkaramell(båda går att fås vegansk)Choklad.

Slutför på TheFork

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Slutför på TheFork
Hitta liknande restauranger med tillgänglighet.

Sökning