Tillbaka

Recensioner Brödernas Åkersberga

8,6/10

Utmärkt bord

baserat på 216 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Susan W.
  Susan W.
  • 1 omdöme
  7/10

  Dåligt att nästan köra ut oss, vi stänger 21 idag. Kocken stod med ytterkläderna på... När vi betalade fick en av oss betala extra för att hen bett om lite extra chili på pizzan. Nej, jag kommer inte tillbaka. Det är det sista man minns, det bör restauranger tänka på.

 2. Anna l.
  Anna l.
  • 17 omdömen
  10/10

  Pizza o hamburgarhak men av bättre klass. Gott, bra service, rimlig prisnivå, vilket bidrar till att det var mycket folk här en fredagkväll. Det i sin tur bidrog till en trevlig atmosfär. Absolut ingen gourmetrestaurang men högt betyg i sin genre.

 3. Susanne e.
  Susanne e.
  • 2 omdömen
  8/10

  Maten var jättegod. Servicen ok, man fick be om vatten till vinet själv. Vi var endast 2 sällskap i restaurangen och de placerade oss borden bredvid varandra. Det var hemskt för de andra sällskapet pratade så otroligt högt. Vi gick efter varmrätten, det blev kaffe hemma. Hade vi orkat hade vi bytt bord men jag tycker en service som är lite lite extra borde inse sånt här själva och inte placera 2 sällskap intill varandra speciellt i Corona tider.

 4. Fredrik W.
  Fredrik W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Första besöket och vi var supernöjda. Snabb och trevlig service, maten var supergod och miljön går inte att klaga på, säkert lika mysigt en fin sommardag då man kan sitta ute vid kanalen. Rekommenderar absolut!

 5. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  8/10

  God mat till rimliga priser, men saknar en bredare meny utöver pizza, burgare o endast 2 olika sallader på kvällsmenyn. Någon fisk-, kött- och vegetarisk rätt skulle locka åtminstone mig och mitt sällskap till fler besök.

 6. Anna F.
  Anna F.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Helt ok ställe. Stor besvikelse att det inte finns te att dricka, ett måste när kaffe finns. Så ordna det omgående om ni vill att vi ska komma tillbaka.

 7. Pernilla B.
  Pernilla B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Så glad att det finns en så bra restaurang i närheten! Barnen älskar era hamburgare...chili och greven. Jag vill att baconen skall stekas mer och Peppe gillade inte löken på tryffelburgaren. Coolt att vi kunde ta efterrätten milkshake to go. Vi blev sååå mätta. Sidordertallriken med pommes kan vara hälften så stor. Tyckte barn som vuxen. TACK för maten!

 8. Sara J.
  Sara J.
  • 1 omdöme
  6/10

  God mat men servicen brast ordentligt. Fick vänta jättelänge på vår mat och till slut fick vi själva gå upp till baren för att beställa mer dricka. Fick även själva jaga fatt på servitris för att beställa efterrätt. Hade bokat bord med specifikt önskemål, ringde t.o.m och fick bekräftat att vi skulle få vårat önskemål men ändå var det fel när vi anlände. Dock fixade personalen till det så det ska de ha cred för. Maten var god, alla var nöjda förutom en i sällskapet som beställt en sallad som hade på tok för mkt olivolja på sig.

 9. Joel L.
  Joel L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten är riktigt god. Både pizza och hamburgare håller god kvalitet i mitt tycke. Personalen är mycket trevlig och passa på en under hela sittningen.

 10. Mikael S.
  Mikael S.
  • 1 omdöme
  4/10

  Nutella pizzan var god, hamburgaren och servicen en besvikelse.

 11. Rickard H.
  Rickard H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Bra mat serverades av trevlig personal :) Övertagandet av Resturangen och lagt den i Brödernas regi känns som det bästa som kunden hänt. Svårare och hitta bättre pizza i Åkersberga än här. Mycket bra!

 12. Per-Erik N.
  Per-Erik N.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Personalen sliter verkligen, de är underbemannade och stressar därför synlugt. På grund av detta blir det fel på beställningar och helhetsintrycket blir därför oproffsigt. Skärp er ni som sitter i ledningen. Personalen är det inte fel på, de skulle verkligen behöva en bra chef.

 13. Annika E.
  Annika E.
  • 5 omdömen
  10/10

  Jättebra och mycket god mat!

 14. Stefan B.
  Stefan B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mycket trevlig, med personal som erbjöd oss det dyrare vinet till samma pris som husets (husets var slut). Glädjande. Sedan är pizzorna riktigt bra, riktiga pizzor.

 15. Lars P.
  Lars P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Toppen Ställe???? Riktigt god mat och duktig och trevlig personal Kommer fler besök där!

 16. Richard W.
  Richard W.
  • 1 omdöme
  8/10

  En liten restaurang med mycket trevlig personal. Hamburgare och pizza i hög kvalitet. En uteservering som många har svårt att mäta sig emot, stort plus för deras flytbrygga

 17. Jenny K.
  Jenny K.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Maten var lätt det bästa.. servicen var absolut inte den bästa. Tog tid att få beställa dryck, efterfrågade vatten., kom inget.. efter 30 min påpekade vi igen.. fick en flaska snabbt dit slängt - inga glas ???????? fick vi be om när vi väl fick kontakt med en i servisen... typ 10-15 min senare Sen efter avplock bad vi om efterrätts menyn... ok.. vi väntade o väntade o väntade,, efter 20 bad vi om de igen Så nej maten kan vi rekommendera Servisen absolut inte

 18. Sanna S.
  Sanna S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Trevlig och avslappnad personal. Bord och stolar är lite svajiga, kunde gärna få vara lite mer stabila. Bra läge i kvällssolen. Maten var bra och prisvärd. Dock tog vi varsin milkshake (vanilj med malibu) och den var ingen höjdare för 120kr. Vattnig och smaklös.

 19. Birgitta L.
  Birgitta L.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Åt löjromspizzan o den var god men önskar att pizzabotten var tunnare så att smakerna från löjromen o löken kom till sin rätt. Engagerad o trevlig personal????

 20. Maria B.
  Maria B.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Trevlig kvarterskrog med bra mat. Inget spektakulärt men mycket bra läge vid kanalen och trevlig personal. Pizza och hamburgare på menyn. Hade varit önskvärt med lite större utbud.

 21. Stefan J.
  Stefan J.
  • 2 omdömen
  8/10

  Finns ingen anledning till nattklubbsnivå på musiken vid 7 tiden på kvällen! Från sprucken högtalare fick vi en ljudnivå vid vårt bord som gjorde att till och med servisen fick fråga om för att dom inte hörde. Heder åt hovmästaren som sänkte volymen vid vårt påtalande. All mat och service är alltid bra på Brödernas i Åkersberga. Detta var bara ett litet felsteg som inte kommer upprepas får jag hoppas.

 22. Jeannette b.
  Jeannette b.
  • 3 omdömen
  10/10

  Trevlig personal, god mat och fantastiskt läge!

 23. Nina N.
  Nina N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Underbart som alltid! Ett förslag till ägaren ZibaNejad, du vet säkert att Iranier gillar te, lägg till den i menyn snälla ????

 24. Anne-Marie N.
  Anne-Marie N.
  • 2 omdömen
  10/10

  God mat Minsta dottern beskrev det som att hon var i himmelriket när hon åt barnmenyn med hamburgare.

 25. Lena s.
  Lena s.
  • 5 omdömen
  8/10

  Var jätte bra till en början men när det fylldes på med kunder så hann personalen inte med. Tog lång tid att beställa och man fick be om notan två gånger. Inte bra planerat kändes som att det var många nya och inte kunde. Inte deras fel men fel planerat helt enkelt.

 26. Julia F.
  Julia F.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  Allt var supergott men de glömde en beställning på en pizza och en drink som fanns i menyn kunde de inte göra.

 27. Mikael C.
  Mikael C.
  • 1 omdöme
  9/10

  Äntligen kan man äta riktig (Napolitansk) pizza i Åkersberga! Precis som den ska vara, seg inuti med knäckig på gränsen till bränd skorpa, rätt sorts mozzarella och mustig tomatsås.

 28. Mikaela P.
  Mikaela P.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Fantastisk pizzadeg och superbra hamburgare! En i sällskapet fick in en för hårt friterad kyckling, men det räddade dom snabbt och kompenserade. Lite högljutt när man sitter inne, men jättemysig uteservering finns. Ett tips är att prova glassburgaren...

 29. Lena s.
  Lena s.
  • 5 omdömen
  10/10

  Jätte trevligt och mycket god mat. Personalen är så serviceminded och den här kvällen utmärkte sig en av dem och det var Andrew. Så välkomnande och god hand med kunderna, tack. Vi kommer tillbaka.

 30. Mag S.
  Mag S.
  • 2 omdömen
  8/10

  Hela sällskapet uppskattade sina burgare! Strid ström av mycket folk. Ölsorter som var slut. Ännu inte samarbetad personal vilket ledde till missförstånd och väntan. Finns potential att bli topp. Fantastisk kväll i mysig miljö!

 31. Johan S.
  Johan S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Bra mat, härlig atmosfär. Trevlig service - men tyvärr för oorganiserat. Barnen fick mat sist. Efterrätten dröjde en 30 min och serverades i omgångar, även här barnen sist. Brödernas är ju nyöppnade och jag tror detta blir riktigt bra när rutinerna sitter!

 32. Karin A.
  Karin A.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Lite för lång tid från det vi kom till vi fick beställa, 20 min. Kanske kan man få beställa dricka när man får menyn? Men maten är riktigt bra och personen trevlig.

 33. Rebecca d.
  Rebecca d.
  • 2 omdömen
  2/10

  Menyn var smutsig och sliten - Kunde knappt läsa den. Ingen mysig inredning eller stämning. fanns bara 2 röd viner att välja på Kommer aldrig gå ditt igen- jätte besviken!

 34. Birgitta L.
  Birgitta L.
  • 2 omdömen
  10/10

  Mycket fint bemötande o vi fick snabbt in maten. Alla (6 st) var mycket nöjda med maten. Ligger fint vi kanalen vädret tillät inte att vi satt utomhus men hoppas nästa gång för vi kommer tillbaka????

 35. Lena s.
  Lena s.
  • 5 omdömen
  10/10

  Pizzorna var fantastiskt goda och servicen med att göra en rätt gluten- och mjölkfri var perfekt, tack vi kommer tillbaka

 36. Anders S.
  Anders S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trevlig personal, skön atmosfär. Ett toppenställe! Kan verkligen rekommenderas. Både burgarna och pizzorna håller hög klass. Glöm inte nutellapizzan till efterrätt! :)

 37. Helene Z.
  Helene Z.
  • 3 omdömen
  8,5/10

  Mysigt ställe för både par och familjer med god mat och trevlig personal. Det är bra att man kan sitta både inne o ute . Vi kommer absolut komma tillbaka för att prova deras Pizzor :)

 38. Jessica F.
  Jessica F.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Vi möttes tyvärr av en arrogant hovmästare som verkade tycka att vi skulle vara tacksamma för att vi fått ett bord trots att vi bokat. Han tyckte att vi själva skulle hålla koll på om bord utomhus blev lediga. Hans kollegor var dock trevliga om än uppenbart stressade.

 39. Andreas F.
  Andreas F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Otroligt god mat. Personalen var lite osäker men trevlig. Bra priser. Magisk inramning vid kanalen. Åt chilliburgaren. Kanske godaste burgaren jag ätit.