Tillbaka

Recensioner - Brödernas Liljeholmskajen

8,8/10

Utmärkt bord

baserat på 257 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Josef V.
  Josef V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Brödernas är i särklass Sveriges bästa restaurang som serverar hamburgare. Har ätit på flera av deras restauranger och alla är lika bra varje gång. 10 av 10.

 2. Regina H.
  Regina H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supertrevlig personal och så hjälpsamma. Så goda milkshakes och mat! allting var bara jättebra och rekommenderar varmt deras burgare och shakes.

 3. Ronnie S.
  Ronnie S.
  • 3 omdömen
  10/10

  Det spelar ingen roll om man väljer hamburgare eller pizza för Brödernas levererar absolut toppklass för båda valen. Hamburgerköttet är utsökt och tillbehören i de olika burgarna är noga genomtänkta. På sommaren har du möjlighet att sitta på uteserveringen och t.o.m lägga till din båt precis alldeles intill.

 4. Carolina J.
  Carolina J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Var på besök hela familjen. Barnen tyckte det var de bästa hamburgarna dom ätit och vi vuxna var mycket nöjda också. Bra priser, mysig och trevlig lokal, rent och snyggt och trevlig och välkomnande personal ????

 5. Leonora E.
  Leonora E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Helt exemplarisk! Jag är egentligen inte så förtjust i burgare. Men det här överträffade allt ! Farsans burgare med dirtyfries !!! Rekommenderar starkt !!!!!

 6. Walter L.
  Walter L.
  • 13 omdömen
  10/10

  Mkt bra och trevligt . Perfekt tillagade hamburgare

 7. Bulduk S.
  Bulduk S.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Maten var acceptabel, brödet kunde va lite varmare men funkar. Service personalen var mycket bra Stämningen i restaurangen var katastrof. Ett gäng som satt bredvid oss, gabade och skrek hela kvällen. Tycker att man kunde ha sagt till de att dämpa ljudet lite. Kunder som gick eller bytte plats för att inte höra dom. Vi valde att ta drinkar någon annanstans

 8. Jörgen H.
  Jörgen H.
  • 1 omdöme
  8/10

  Riktigt goda burgare! En aningens för mycket salt annars hade maten fått full poäng. Utemöblerna var sådär och drog ner betyget för atmosfären. Väl värt ett besök och vi kommer definitivt tillbaks.

 9. Linda J.
  Linda J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi fick jättefin service av vår trevliga servitris. Maten var jättegod (pizza, Fries och kycklingsalladen). Överlag en väldigt trevlig måltid.

 10. Josefine w.
  Josefine w.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  God mat men det som gjorde det lilla extra var vår servitris och övrig personal! Säkerställde hela tiden att allt var bra????????Mysig lokal, lite liten uteservering men förövrigt bra

 11. Fredrik W.
  Fredrik W.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mkt bra mat! Ngt irriterande att höra på hur personalen ”bråkar” med varandra. Förstår att det är en stressig miljö. Men ta sådant bakom stängd dörr.

 12. John E.
  John E.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Brödernas har mat i världsklass. En hamburgare här är lika god som några av de bästa jag haft i New York. Bra råvaror och bra priser med trevlig personal. Värt ett besök!

 13. Anneli S.
  Anneli S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig restaurang vid kajen . Trevligt bemötande och god service .Det man kan förbättra är toaletterna, 1 trasig och den andra överbelastad , lång väntetid och ofräsch . Annars mycket nöjd med allt annat

 14. Amanda S.
  Amanda S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Redan från början tog allting väldigt lång tid. Det var lång väntan i baren, lång väntan när man beställde dricka vid bordet, dröjde innan maten kom. Ofta glömdes drickan bort och man fick påminna personalen. Maten var supergod men även där blev 3/7 beställningar fel. Personalen löste problemet. Gillar brödernas men denna gång blev något tokigt.

 15. Sarah Ö.
  Sarah Ö.
  • 1 omdöme
  4/10

  När vi kom blev vi visade till ett smutsigt bord med disk kvar. Vi fick in dryck o mat sen var personalen försvunnen. Vi fick gå in för att be om att beställa mer dricka, som dom sen glömde bort. Fick även be om att få bordet bortplockat två gånger när det fanns personal vid bordet bredvid men som tydligt är upptagen med att flörta med det sällskapet. Hon svär även högt o tydligt trots barn o ändra gäster runt om. Under all kritik.

 16. Sedat K.
  Sedat K.
  • 5 omdömen
  9,5/10

  De ignorerar en helt, tog extremt lång tid för att kunna beställa.

 17. Christine N.
  Christine N.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Extremt hög ljudnivå på uteserveringen som enligt personal var chefen på restaurangen samt hans vänner som satt och festade till det. Personalen kunde inte säga till då det var deras chef. Vi förstår att ljudnivån kan vara högre på en uteservering men dessa människor skrek konstant och var berusade. Så fort ljudnivån gick ner kunde vi äntligen få höra vad våra vänner sa. Väldigt oprofessionellt. Vi stressade i oss maten och ville bara gå därifrån. Maten var jättegod och pizzan var fantastisk!

 18. Cecilia S.
  Cecilia S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Härligt läge precis vid kajen med fin utsikt. Jättetrevlig och glad personal. Väldigt gott! Nästa gång provar vi glassburgaren. Bra distans mellan borden :-)

 19. Peter F.
  Peter F.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Riktigt god mat men servicen fungerade inte alls. Tog över en timme innan den kom in. Även drycken kom in stötvis och oregelbundet. Att vänta 30 min på en drink är inte ok enligt vet sällskap iallafall.

 20. Anette M.
  Anette M.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Personalen hade ingen koll på beställningen. Andra bord fick vår mat. Vi upptäckte detta när grannbordet sa att de inte fått det de beställt. Då flyttades maten över till oss efter att grannbordet redan smakat av vår pommes. När fem av sex av oss redan ätit klart fick äntligen nr sex sin mat efter att vi vid tre tillfällen påpekat att vi ej fått all mat. När vi påpekade att servicen inte var den bästa sa de bara ” Vi har mycket folk idag.” Inte en enda ursäkt eller kompensation. Bedrövlig service!

 21. Rebecka F.
  Rebecka F.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Mycket god mat till ett bra pris. Var där på en fredag kväll och då var det mycket folk så se till att boka bord. Det enda negativa var att det tog lång tid innan vi kunde beställa in mer dricka då personalen var upptagna.

 22. Caroline G.
  Caroline G.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Supergoda burgare! Livligt och härlig miljö! Servicen kan med fördel bli bättre! Ett tips - beställ alltid dryck direkt när ni blir placerade vid ert bord!

 23. Jenny S.
  Jenny S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Det vi har med oss från besöket är tyvärr den otroligt dåliga servicen. När vi väl fått vår mat var de aldrig någon som kom och frågade om vi ville ha något mer. Inte heller dukade av vår mat (tog nog 2 timmar)

 24. Nancy S.
  Nancy S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Alltid trevligt ställe! Dock fungerade inte bokningen - den fanns inte i deras system. Nu fanns bord ändå men hade det varit fullt så hade vi antagligen inte fått äta där.

 25. Kristina H.
  Kristina H.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tyvärr helt usel service. Maten är ok men man ska inte få vänta i 40 minuter innan man ens får beställa. En i vårt sällskap beställde in en öl och fick vänta i 15 minuter tills han fick ett ölglas....

 26. Hugo H.
  Hugo H.
  • 9 omdömen
  9,5/10

  Bästa burgarna i Stockholm och fantastiskt bemötande! Utsikt från hornstull till skanstull. Även pizzorna är grymma. Tips, kör dirty fries till burgaren!

 27. Sofia F.
  Sofia F.
  • 45 omdömen
  5/10

  Maffig burgare o enorm portion av "dirty fries", supergott, rekommenderas för den hungrige:) Härligt med halva priset för oss vårdpersonal också. Dock alldeles för underbemannat. Tog lång tid o ens få beställa, o drinken som jag tänkt ta INNAN maten kom två min innan maten. Försökte sedan få kontakt för o få ett glas vatten men blev ignorerad...

 28. Joel T.
  Joel T.
  • 1 omdöme
  7/10

  Maten va god! Hört mkt om burgarna men tyckte dirty frisen va bättre. Inget fel på burgaren men blev inte riktigt den där wow upplevelsen. Sen tog det lite lång tid innan man fick drickat, den bör komma Max 5min efter man beställt. Skulle va nice med lite roligare öl på fat också. Men helheten måste ja säga prisvärt, enkelt och gott!????

 29. Gisela N.
  Gisela N.
  • 2 omdömen
  10/10

  God mat härlig personal

 30. Adrian V.
  Adrian V.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Trevlig sälta på hamburgarna krävdes mer karamelisering på löken, överlag en god hamburgare , bra dirty fries trevlig krispighet på de, tryffelburgaren var dock jättegod. Överlag en trevlig resturang bra prisklass kommer vara jätte trevligt under sommaren.