Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Brösarps Gästgifveri & SPA

9,3/10
819
Albovägen 21, 273 50 BrösarpVisa karta

Genomsnittspris 500 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
2 meter mellan borden
Endast bordsservering
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 500 kr
  Särskilt önskemål
Gratinerad Rödtunga med Pesto på lagrad Prästost, färska Örter samt rostade Solrosfrön serveras med Kräftskum
295 kr
Hängmörad Entrecôte serveras med krispig Svartkål, Höstsvamp & Pepparsky
325 kr
Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé med gräddkokta Murklor
305 kr

Kostalternativ

, ,
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Créme brule med sorbet
Nattbakad kalv med potatis provencal.
Sommarpaj
Oxfilé, potatiskaka

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord

9,3/10
baserat på 819 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :9,4/10
Service :9,2/10
Miljö :9,1/10
 1. Lena J.
  Lena J.
  • 1 omdöme
  10/10

  En pärla på Österlen! Vi återvänder hit så ofta vi bara kan. Utmärkt service, fantastiskt god mat och har det där lilla extra. Väl värt en biltur ifrån Malmö.

 2. Eva L.
  Eva L.
  • 2 omdömen
  9/10

  Trevligt bemötande och bra service. Vi hade hundar med oss som blev serverade lite gott, trevligt initiativ. Mysig atmosfär, kommer väldigt gärna tillbaka.

 3. Lars H.
  Lars H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är min favoritrestaurang nummer ett! Alltid förträfflig mat och trevlig, personlig personal. Trevlig miljö med fina anor. Missa inte äggakakan med fläsk!

 4. Lina S.
  Lina S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Ett fantastiskt gästgiveri med god mat och fin service, Vi kommer att komma tillbaka och då ser vi till att ta med oss fler som vi tycker förtjänar att upptäcka denna lilla pärla.

 5. Pernilla L.
  Pernilla L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Genuin gästgiveriatmosfär! Trevlig uppmärksam service ger gott omhändertagande. God mat och rikliga portioner. Österlens bästa äggakaga! Extraplus för att de packar ner resterna i ”doggy bag”. Vi återkommer gärna!

 6. Richard S.
  Richard S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Efter vandring i de underbara trakterna kring Brösarp finns det ingen bättre avslutning på dagen än att stilla hungern på Brösarps Gästis. Man kan komma i kängor och vandringskläder ..alltid lika trevligt och avslappnat bemötande . Lugnt och mysigt med mat i yppersta klass .

 7. Thomas B.
  Thomas B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Äggakaga på Brösarps Gästis är en fantastisk klassiker! Som vanligt jättegott serverad av en servitris med glimten i ögat. Suverän lucialunch!

 8. Carina V.
  Carina V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi har alltid varit nöjda och återkommer varje år. Denna gången har ni snäppt upp er ännu mer. Så nöjda tack för en fin dag hos Er. Stor eloge till Er Alla på Brösarps Gästgiveri. Med vänlig hälsning, Carina o Lars i Sjöbo

 9. Fredrik R.
  Fredrik R.
  • 2 omdömen
  8/10

  Genuint. Bra mat och god service. Härlig atmosfär, ett riktigt gästis. Folkligt, festligt och fullsatt. Rekommenderas hela året. Perfekt för en utflykt på norra Österlen.

 10. Nils Erik Ö.
  Nils Erik Ö.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi hade bokat bord och var först på plan 12.00 men hamnade mitt på golvet där flertalet av gästerna skulle passera till/från sina bord, hämta kaffe, gå på toa etc. Sitter man ner kan man inte själv hålla avstånd. Kändes inte direkt coronasäkrat!

 11. Håkan N.
  Håkan N.
  • 3 omdömen
  10/10

  Innovativa och vällagade maträtter av bästa kvalite till rimliga priser. Jag och mina vänner kommer garanterat återvända hit när vi befinner oss i Österlen.

 12. Elsa B.
  Elsa B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Helt ok lunch en lördag. Förhållandevis dyrt till matens kvalitet men ändå en bra lunch. Vissa i personalen var väldigt välkomnande, andra behövde kanske öva på sin charm lite. Bra att boka bord då det var mycket folk.

 13. Carina W.
  Carina W.
  • 1 omdöme
  5/10

  Mannen som tog emot oss vid vår bokning kl 12, 26/9 var inte tillmötesgående och otrevlig. Tyvärr gjorde hans uppförande att besöket kändes bortkastat. En i sällskapet lämnade före beställningen i ren protest. Aldrig mer Brösarps Gästis

 14. Lars D.
  Lars D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Skånsk äggakaga med stekt fläsk är den perfekta lunchen efter en vandring från Kivik. Ölen därtill, Skånsk klassiker, minst lika god!!!!!!!!!!

 15. Jeanette J.
  Jeanette J.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Upplevelsen var härlig och den Skånska Äggakagan underbar! Satt dock precis vid dörren till köket och då det var full ruljans på Gästis så åkte den automatiska dörren fram o tillbaka hela tiden och personalen passerade konstant, vilket dom måste såklart. Flytta bordet så blir allt perfekt!

 16. Magnus J.
  Magnus J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag älskar detta gästgiveri det är både mysigt och trevlig personal. Deras äggakaka rekommenderar jag verkligen. Jag åker dit ett par gånger per år

 17. Anette G.
  Anette G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi gillade verkligen att killen som serverade oss, också gav vår hund en skål med mat. Han var verkligen mån om att vi alla skulle trivas. Maten var mycket god! Vi är väldigt nöjda.

 18. Eva N.
  Eva N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Världsklass!!! Allt var toppen - mycket trevlig personal, finfin service och maten helt underbart god! Värd varenda krona! Rent, fint och snyggt

 19. Christel O.
  Christel O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Väldigt bra, - fantastiskt god mat och väldigt bra service. Trevlig personal. Enkelt att hålla avstånd i dessa Corona-tider, fanns handsprit på alla bord. Rekommenderas starkt!

 20. Ewa l.
  Ewa l.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Personalen kunde vara trevligare, och inte bara ragga på vackra flickor, och när man vill betala så slänger dom fram kortläsaren och du får skriva i beloppet själv ingen kom och hämtade dosan efter 5 min så vi gick (inte trevligt ????????????)

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag: Från 12.00 till 20.30 (Måndag till Torsdag) Från 12.00 till 21.00 (Fredag till Lördag) Från 12.00 till 18.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Albovägen 21, 273 50, Brösarp, Sverige

Kollektivtrafik

Brösarp östra - Buss (Linje 3-579)

Om restaurangen

SVENSKA SMAKER - På Brösarps Gästgifveri så hittar du mängder av olika, spännande rätter som ger dig smaker från hela världen, men kanske allra mest är det fokus på det härliga svenska köket.

TREVLIGT LÄGE - Denna restaurang ligger på Albovägen i Brösarp. Här har du ett fantastiskt vackert och trevligt läge som gör att du efter besöket vill återvända till denna lilla svenska pärla.

TREVLIG ATMOSFÄR - På denna restaurang kan du lita på att det är en trevlig stämning när du kommer in. Ta gärna med dig familjen och se hur alla påverkas av den fina atmosfären på Gästgifveriet.

Funktioner

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Restaurangen erbjuder

,

,

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning