Vad
Var

Brösarps Gästgifveri & SPA

9,3/10
773

Genomsnittspris 500 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
2 meter mellan borden
Endast bordsservering
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 500 kr
  Särskilt önskemål
Gratinerad Rödtunga med Pesto på lagrad Prästost, färska Örter samt rostade Solrosfrön serveras med Kräftskum
295 kr
Hängmörad Entrecôte serveras med krispig Svartkål, Höstsvamp & Pepparsky
325 kr
Helstekt svensk Vildsvinsytterfilé med gräddkokta Murklor
305 kr

Kostalternativ

, ,
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Sommarpaj
Oxfilé, potatiskaka

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord

9,3/10
baserat på 773 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :9,4/10
Service :9,2/10
Miljö :9,2/10
 1. Håkan N.
  Håkan N.
  • 3 omdömen
  10/10

  Innovativa och vällagade maträtter av bästa kvalite till rimliga priser. Jag och mina vänner kommer garanterat återvända hit när vi befinner oss i Österlen.

 2. Elsa B.
  Elsa B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Helt ok lunch en lördag. Förhållandevis dyrt till matens kvalitet men ändå en bra lunch. Vissa i personalen var väldigt välkomnande, andra behövde kanske öva på sin charm lite. Bra att boka bord då det var mycket folk.

 3. Lars D.
  Lars D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Skånsk äggakaga med stekt fläsk är den perfekta lunchen efter en vandring från Kivik. Ölen därtill, Skånsk klassiker, minst lika god!!!!!!!!!!

 4. Jeanette J.
  Jeanette J.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Upplevelsen var härlig och den Skånska Äggakagan underbar! Satt dock precis vid dörren till köket och då det var full ruljans på Gästis så åkte den automatiska dörren fram o tillbaka hela tiden och personalen passerade konstant, vilket dom måste såklart. Flytta bordet så blir allt perfekt!

 5. Magnus J.
  Magnus J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag älskar detta gästgiveri det är både mysigt och trevlig personal. Deras äggakaka rekommenderar jag verkligen. Jag åker dit ett par gånger per år

 6. Anette G.
  Anette G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi gillade verkligen att killen som serverade oss, också gav vår hund en skål med mat. Han var verkligen mån om att vi alla skulle trivas. Maten var mycket god! Vi är väldigt nöjda.

 7. Eva N.
  Eva N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Världsklass!!! Allt var toppen - mycket trevlig personal, finfin service och maten helt underbart god! Värd varenda krona! Rent, fint och snyggt

 8. Christel O.
  Christel O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Väldigt bra, - fantastiskt god mat och väldigt bra service. Trevlig personal. Enkelt att hålla avstånd i dessa Corona-tider, fanns handsprit på alla bord. Rekommenderas starkt!

 9. Ewa l.
  Ewa l.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Personalen kunde vara trevligare, och inte bara ragga på vackra flickor, och när man vill betala så slänger dom fram kortläsaren och du får skriva i beloppet själv ingen kom och hämtade dosan efter 5 min så vi gick (inte trevligt ????????????)

 10. Christel A.
  Christel A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Mysigt ställe, som behöver renoveras. Personalen var dock mycket serviceminded och maten god så vi blundade för att det börjar bli slitet. Härlig atmosfär som sig bör på ett gästis.

 11. Anna-Karin E.
  Anna-Karin E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt trevlig personal och superb mat! Bra meny för barnen. Fin miljö med linnedukar och servetter! Klarade av tre olika sorters stekning av oxfilé!

 12. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var kö utanför restaurangen när vi kom och vi hade bokat bord som det stod på hemsidan att man var tvungen att göra. Därför trodde vi att framförvarande i kön även bokat bord, men det var tydligen lite olika. Det borde stått en skylt med t ex "Ni som bokat bord behöver inte stå i kö". Nu blev det lite oklart hur vi skulle göra.

 13. Kenneth P.
  Kenneth P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi åt äggakaga med stekt fläsk, och det var riktigt gott ????????????????????. Servicen bra och mycket trevlig atmosfär Personal som är trevlig, trots stressen

 14. Inger S.
  Inger S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Ett verkligt trevligt ställe med lika trevlig personal. För att inte tala om den MYCKET goda Äggakakan. Vi hoppas få tillfälle att besöka Brösarps Gästgiveri flera gånger.

 15. Lolita N.
  Lolita N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Underbart och charmigt ställe att äta på. Världens godaste Äggakaga! Supergod lingondricka! Resterna får man med sig i en papperskasse hem men med tanke på vad kassar kostar idag så åt vi upp allt haha - så gott! Jättetrevlig personal. Rekommenderas verkligen.

 16. Tobias H.
  Tobias H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vällagad och god mat. Bra och trevlig service.

 17. Ing-Marie S.
  Ing-Marie S.
  • 9 omdömen
  7/10

  Genuin och trevlig gästgiverimiljö, traditionell mat. Inte toppklass, men gott.

 18. Monika E.
  Monika E.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Jag var helt ensam i restaurangen i dessa coronatider. Möttes av en mycket trevlig servitör och blev väl omhändertagen. Det stod gott bröd och en olja att doppa i på bordet nästan genast. En distinkt, god smak på oljan. Vildsvinsfilé, väl behandlad, med utmärkta tillbehör och ett rekommenderat glas rött som passade bra till. Desserten, en rabarberpaj med vaniljsås och passionsfrukt, smakade mycket bra. Väl tilltagen portion och jag blev tvungen att avstå det sista. Kaffet hade en tydlig, nästan cigarrliknande doft och var väldigt angenämt att avsluta med. Både mätt och nöjd vandrade jag hem genom skogen.

 19. Filip S.
  Filip S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Den omtalade äggakakan är så söt att det klistrar på läpparna när man äter den. Detta var utan de rårörda lingonen. Rätten var mer lämpad som efterrätt än som huvudrätt.

 20. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbart ställe. Välkomponerade måltider och väldigt fin service. Kan verkligen rekommendera er att äta Vildsvinsytterfilén med gräddkokta murklor!

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag: Från 12.00 till 20.30 (Måndag till Torsdag) Från 12.00 till 21.00 (Fredag till Lördag) Från 12.00 till 18.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Albovägen 21, 273 50, Brösarp, Sverige, RestaurantAddress

Kollektivtrafik

Brösarp östra - Buss (Linje 3-579)

Om restaurangen

SVENSKA SMAKER - På Brösarps Gästgifveri så hittar du mängder av olika, spännande rätter som ger dig smaker från hela världen, men kanske allra mest är det fokus på det härliga svenska köket.

TREVLIGT LÄGE - Denna restaurang ligger på Albovägen i Brösarp. Här har du ett fantastiskt vackert och trevligt läge som gör att du efter besöket vill återvända till denna lilla svenska pärla.

TREVLIG ATMOSFÄR - På denna restaurang kan du lita på att det är en trevlig stämning när du kommer in. Ta gärna med dig familjen och se hur alla påverkas av den fina atmosfären på Gästgifveriet.

Funktioner

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Restaurangen erbjuder

,

,

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning