Tillbaka

Recensioner - Brösarps Gästgifveri & SPA

9,3/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 845 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Richard H.
  Richard H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Gemytligt med personlig atmosfär och service - som bästa bykrogen i Frankrike. Effektivt men utan stress. Vällagat och vackert upplagt. Generösa små detaljer runt lunchen som tända ljus, salladstallrik, lingondricka och vatten, kaffe och chokladbit utan extra kostnader. Här vet all personal vad de håller på med och gillar det.

 2. Henrik R.
  Henrik R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi gjorde ett spontanbesök här och blev glatt överraskade. Har inte riktigt varit på Gästis annat än på julbord, vilket också alltid varit alldeles utmärkt. Denna kväll testade vi vildsvinsytterfilé, risotto, revbensspjäll samt en barnportion med köttbullar. Med undantag för risotton som var lite förr torr, var det ypperlig kvalité på övriga rätter och tillbehör, dessutom rejäla portioner och väldig trevlig personal.

 3. Lena J.
  Lena J.
  • 1 omdöme
  10/10

  En pärla på Österlen! Vi återvänder hit så ofta vi bara kan. Utmärkt service, fantastiskt god mat och har det där lilla extra. Väl värt en biltur ifrån Malmö.

 4. Eva L.
  Eva L.
  • 2 omdömen
  9/10

  Trevligt bemötande och bra service. Vi hade hundar med oss som blev serverade lite gott, trevligt initiativ. Mysig atmosfär, kommer väldigt gärna tillbaka.

 5. Lars H.
  Lars H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är min favoritrestaurang nummer ett! Alltid förträfflig mat och trevlig, personlig personal. Trevlig miljö med fina anor. Missa inte äggakakan med fläsk!

 6. Lina S.
  Lina S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Ett fantastiskt gästgiveri med god mat och fin service, Vi kommer att komma tillbaka och då ser vi till att ta med oss fler som vi tycker förtjänar att upptäcka denna lilla pärla.

 7. Pernilla L.
  Pernilla L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Genuin gästgiveriatmosfär! Trevlig uppmärksam service ger gott omhändertagande. God mat och rikliga portioner. Österlens bästa äggakaga! Extraplus för att de packar ner resterna i ”doggy bag”. Vi återkommer gärna!

 8. Richard S.
  Richard S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Efter vandring i de underbara trakterna kring Brösarp finns det ingen bättre avslutning på dagen än att stilla hungern på Brösarps Gästis. Man kan komma i kängor och vandringskläder ..alltid lika trevligt och avslappnat bemötande . Lugnt och mysigt med mat i yppersta klass .

 9. Thomas B.
  Thomas B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Äggakaga på Brösarps Gästis är en fantastisk klassiker! Som vanligt jättegott serverad av en servitris med glimten i ögat. Suverän lucialunch!

 10. Carina V.
  Carina V.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi har alltid varit nöjda och återkommer varje år. Denna gången har ni snäppt upp er ännu mer. Så nöjda tack för en fin dag hos Er. Stor eloge till Er Alla på Brösarps Gästgiveri. Med vänlig hälsning, Carina o Lars i Sjöbo

 11. Fredrik R.
  Fredrik R.
  • 2 omdömen
  8/10

  Genuint. Bra mat och god service. Härlig atmosfär, ett riktigt gästis. Folkligt, festligt och fullsatt. Rekommenderas hela året. Perfekt för en utflykt på norra Österlen.

 12. Nils Erik Ö.
  Nils Erik Ö.
  • 1 omdöme
  9/10

  Vi hade bokat bord och var först på plan 12.00 men hamnade mitt på golvet där flertalet av gästerna skulle passera till/från sina bord, hämta kaffe, gå på toa etc. Sitter man ner kan man inte själv hålla avstånd. Kändes inte direkt coronasäkrat!

 13. Håkan N.
  Håkan N.
  • 3 omdömen
  10/10

  Innovativa och vällagade maträtter av bästa kvalite till rimliga priser. Jag och mina vänner kommer garanterat återvända hit när vi befinner oss i Österlen.

 14. Elsa B.
  Elsa B.
  • 1 omdöme
  6/10

  Helt ok lunch en lördag. Förhållandevis dyrt till matens kvalitet men ändå en bra lunch. Vissa i personalen var väldigt välkomnande, andra behövde kanske öva på sin charm lite. Bra att boka bord då det var mycket folk.

 15. Carina W.
  Carina W.
  • 1 omdöme
  5/10

  Mannen som tog emot oss vid vår bokning kl 12, 26/9 var inte tillmötesgående och otrevlig. Tyvärr gjorde hans uppförande att besöket kändes bortkastat. En i sällskapet lämnade före beställningen i ren protest. Aldrig mer Brösarps Gästis

 16. Lars D.
  Lars D.
  • 1 omdöme
  9/10

  Skånsk äggakaga med stekt fläsk är den perfekta lunchen efter en vandring från Kivik. Ölen därtill, Skånsk klassiker, minst lika god!!!!!!!!!!

 17. Jeanette J.
  Jeanette J.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Upplevelsen var härlig och den Skånska Äggakagan underbar! Satt dock precis vid dörren till köket och då det var full ruljans på Gästis så åkte den automatiska dörren fram o tillbaka hela tiden och personalen passerade konstant, vilket dom måste såklart. Flytta bordet så blir allt perfekt!

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Så glada vi blir för att Äggakagan smakade! Tack för din feedback, vi tar det med oss för framtiden. Varmt välkomna igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 18. Magnus J.
  Magnus J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jag älskar detta gästgiveri det är både mysigt och trevlig personal. Deras äggakaka rekommenderar jag verkligen. Jag åker dit ett par gånger per år

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Magnus! Vi blir så glada när våra gäster trivs hos oss! Varmt välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 19. Anette G.
  Anette G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi gillade verkligen att killen som serverade oss, också gav vår hund en skål med mat. Han var verkligen mån om att vi alla skulle trivas. Maten var mycket god! Vi är väldigt nöjda.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Anette! Så härligt att ni kände er väl omhändertagna, det är den känslan vi vill att våra gäster ska få! Hos oss är hundar varmt välkomna och såklart ska även de få bli lite bortskämda när de går på restaurang. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 20. Eva N.
  Eva N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Världsklass!!! Allt var toppen - mycket trevlig personal, finfin service och maten helt underbart god! Värd varenda krona! Rent, fint och snyggt

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla Eva! Så glada vi blir för att allt smakade så bra och ni blev så väl bemötta! Vår personal är helt fantastisk! Varmt välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 21. Christel O.
  Christel O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Väldigt bra, - fantastiskt god mat och väldigt bra service. Trevlig personal. Enkelt att hålla avstånd i dessa Corona-tider, fanns handsprit på alla bord. Rekommenderas starkt!

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Christel! Så härligt att höra att ni trivdes hos oss! Och ja det är viktigt att man kan känna sig säker hos oss i dessa coronatider och vi göra allt vi kan för att våra gäster ska känna sig trygga hos oss. Välkomna snart igen!

 22. Ewa l.
  Ewa l.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Personalen kunde vara trevligare, och inte bara ragga på vackra flickor, och när man vill betala så slänger dom fram kortläsaren och du får skriva i beloppet själv ingen kom och hämtade dosan efter 5 min så vi gick (inte trevligt ????????????)

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Det är tråkigt att läsa ditt omdöme Ewa, såhär ska det inte vara. Tack för att du tog dig tiden att ge oss lite feedback. Jag ska ta detta vidare och se vad som gått snett. Hoppas ni ger oss en chans till och att vi får hälsa er välkomna i framtiden! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 23. Christel A.
  Christel A.
  • 1 omdöme
  8/10

  Mysigt ställe, som behöver renoveras. Personalen var dock mycket serviceminded och maten god så vi blundade för att det börjar bli slitet. Härlig atmosfär som sig bör på ett gästis.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla för din feedback Christel! Vår personal är vi enormt stolta över, de tar så väl hand om vår gäster. Gästgifveriet är under renovering och vi betar av allt så snabbt vi bara kan. Dock kommer vi aldrig att gå ifrån vår stil med auktionsfynd och det traditionella Gästgifveriet. Välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 24. Anna-Karin E.
  Anna-Karin E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Väldigt trevlig personal och superb mat! Bra meny för barnen. Fin miljö med linnedukar och servetter! Klarade av tre olika sorters stekning av oxfilé!

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Härligt att alla i sällskapet trivdes hos oss Anna-Karin. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 25. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  8/10

  Det var kö utanför restaurangen när vi kom och vi hade bokat bord som det stod på hemsidan att man var tvungen att göra. Därför trodde vi att framförvarande i kön även bokat bord, men det var tydligen lite olika. Det borde stått en skylt med t ex "Ni som bokat bord behöver inte stå i kö". Nu blev det lite oklart hur vi skulle göra.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Anna för din feedback! Alla behöver stå i kön oavsett om man bokat bord eller inte och detta är för att man ska kunna hålla avstånd i dessa tider. När personalen betar av kön frågar de alltid vilka som bokat bord och vilka som inte gjort det för att kunna ta hand om alla gäster på bästa vis. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 26. Kenneth P.
  Kenneth P.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi åt äggakaga med stekt fläsk, och det var riktigt gott ????????????????????. Servicen bra och mycket trevlig atmosfär Personal som är trevlig, trots stressen

 27. Inger S.
  Inger S.
  • 2 omdömen
  10/10

  Ett verkligt trevligt ställe med lika trevlig personal. För att inte tala om den MYCKET goda Äggakakan. Vi hoppas få tillfälle att besöka Brösarps Gästgiveri flera gånger.

 28. Lolita N.
  Lolita N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Underbart och charmigt ställe att äta på. Världens godaste Äggakaga! Supergod lingondricka! Resterna får man med sig i en papperskasse hem men med tanke på vad kassar kostar idag så åt vi upp allt haha - så gott! Jättetrevlig personal. Rekommenderas verkligen.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla Lolita! Låter som att er mat smakade väldigt bra och det är vi så glada för. Varmt välkomna igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 29. Tobias H.
  Tobias H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Vällagad och god mat. Bra och trevlig service.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Tobias! Välkomna till oss snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 30. Ing-Marie S.
  Ing-Marie S.
  • 10 omdömen
  7/10

  Genuin och trevlig gästgiverimiljö, traditionell mat. Inte toppklass, men gott.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Ing-Marie. Varmt välkomna till oss igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 31. Monika E.
  Monika E.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Jag var helt ensam i restaurangen i dessa coronatider. Möttes av en mycket trevlig servitör och blev väl omhändertagen. Det stod gott bröd och en olja att doppa i på bordet nästan genast. En distinkt, god smak på oljan. Vildsvinsfilé, väl behandlad, med utmärkta tillbehör och ett rekommenderat glas rött som passade bra till. Desserten, en rabarberpaj med vaniljsås och passionsfrukt, smakade mycket bra. Väl tilltagen portion och jag blev tvungen att avstå det sista. Kaffet hade en tydlig, nästan cigarrliknande doft och var väldigt angenämt att avsluta med. Både mätt och nöjd vandrade jag hem genom skogen.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Oj Monika vilken målande beskrivning, tack snälla för det! Vi blir så glada när våra gäster har en härligt upplevelse hos oss. Välkommen snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 32. Filip S.
  Filip S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Den omtalade äggakakan är så söt att det klistrar på läpparna när man äter den. Detta var utan de rårörda lingonen. Rätten var mer lämpad som efterrätt än som huvudrätt.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Ledsen att höra att våra Äggakaga inte föll dig i smaken Filip. Det är en av våra specialiteter och uppskattad av många men ja skånsk äggakaga är söt i smaken för att den ska fungera väl ihop med det salta fläsket och de syrliga lingonen. Varmt välkomna igen och testa något annat på vår meny! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 33. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbart ställe. Välkomponerade måltider och väldigt fin service. Kan verkligen rekommendera er att äta Vildsvinsytterfilén med gräddkokta murklor!

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Låter som ni haft det bra hos oss Anna, så härligt. Vildsvinet är en av våra specialiteter som alltid finns på menyn. Välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 34. Birgitta A.
  Birgitta A.
  • 5 omdömen
  10/10

  Härligt ställe med mysig atmosfär. En härlig Äggakaga med underbart fläsk och hemmagjorda lingon,

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Birgitta! Jag håller med dig, vår Äggakaga är väldigt god och väl värd en omväg. Välkomna till oss snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 35. Mara E.
  Mara E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket bra

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla Maria! Välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 36. Susanne N.
  Susanne N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Dom här världens godaste äggkaka. Trevlig personal med trevligt bemötande. Mysigt och charmigt ställe att avnjuta deras goda mat. Har du inte varit där åk dit. Du lär inte bli besviken.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla Susanne! Vi blir så glada när våra gäster trivs hos oss! Varmt välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 37. Thomas F.
  Thomas F.
  • 1 omdöme
  10/10

  Det var tredje gången vi besökte Brösarp Gästis för lunch. Ja men det är ett underbart matställe med riktigt genuin känsla. Något vi annars bara hittar i Danmark, Tyskland eller Frankrike. Riktigt bra klass på mat, service och miljö. Jag åt sillbuffé tills jag fick andnöd och min fru, som vid tillfället fyllde år, åt helgmenyn med njutning. Ett extra tack till vår servitris Lisa som bara var så fantastisk.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Hoppas att du mår bättre nu Thomas! Härligt att ni trivs hos oss i alla fall och jag håller med dig, Lisa är en pärla. Varmt välkomna åter! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 38. Oscar A.
  Oscar A.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Väldigt fin miljö. God mat. Personalen var välkomnande men slarvade lite.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack Oscar, det låter som ni haft en fin matupplevelse hos oss. Varmt välkomna igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 39. Mia B.
  Mia B.
  • 1 omdöme
  10/10

  Underbart god mat, fin miljö och supertrevlig personal. Man trivs och känner sig välkommen.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Så härligt att höra Mia, vi vill att våra gästerna ska känna det som att de kommer hem till oss. Välkomna snart igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef

 40. Marianne K.
  Marianne K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vår servitör var fantastiskt trevlig, kunnig och servicemedveten. Fisksoppan var ....så god så jag finner inte ord.

  Brösarps Gästgifveri & SPA

  Tack snälla Marianne! Jag ska hälsa våra kockar! Välkomna till oss igen! Med vänliga hälsningar, Linda Karlsson Hotellchef