Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

BRYGGHUSET i Vimmerby

9,1/10
203
Åbrovägen 13, 598 40 VimmerbyVisa karta

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Bilder från användare

Vi har fortfarande inga bilder från våra användare

Boka bord på den här restaurangen och var först med att dela några bilder.

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord

9,1/10
baserat på 203 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :9,1/10
Service :9,2/10
Miljö :9,1/10
 1. Carina s.
  Carina s.
  • 4 omdömen
  10/10

  Jättegod mat och service utöver det vanliga. Personalen höll extra Corona-avstånd på ett föredömligt sätt. Vi kommer att komma tillbaka för att äta deras goda mat.

 2. Carina J.
  Carina J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt god mat och öl, underbar atmosfär och väldigt trevlig, serviceminded personal. Hit kommer vi igen, vid nästa Vimmerbybesök. Gick fort att få mat och dryck också.

 3. Ida D.
  Ida D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mysig miljö, fin mat. Trevlig och kunnig personal. Vi behövde inte vänta längre på maten. Det blev en toppenkväll! Bra hänsyn till Corona när vi var där.

 4. Nora B.
  Nora B.
  • 1 omdöme
  7/10

  Det tog 40 minuter att få maten. Drog ner upplevelsen! Annars god mat och trevlig inredning med det lilla bryggeriet precis bredvid. Rekommenderas om man orkar vänta på maten.

 5. Carina s.
  Carina s.
  • 4 omdömen
  10/10

  Otroligt god schnitzel med tillbehör. En restaurang vi missat. Vi kommer tillbaka när vi är i närheten och då bokar vi nog guidad tur på bryggeriet!

 6. Lis Astrid A.
  Lis Astrid A.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Beställde en hamburgare utan bröd, fick in en hamburgare med ost utan någon sallad till/på. Påpekade det och fick in en ljuvligt god sallad bredvid, men hittade tyvärr ett hårstrå i den...

 7. Johan g.
  Johan g.
  • 2 omdömen
  8/10

  Riktigt bra mat å trevlig personal

 8. Elin S.
  Elin S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Det var jättemånga år sedan sist jag var på Brygghuset, och det var så roligt att vara tillbaka! Maten var FANTASTISK, åt lammet och det var verkligen så himla gott, servicen var toppen och alla i sällskapet var verkligen så himla nöjda. Det enda minuset var att det inte var någon musik i bakgrunden, det har lyft upp betyget. Tack för en superkväll!

 9. Ronja G.
  Ronja G.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  God mat och dryck mycket att välja på och trevlig personal! Blev nästan för mätt efter 3-rätters. Det var ganska varmt men det var de ju även ute så kan bero på de, men ett mycket trevligt ställe!

 10. Anita W.
  Anita W.
  • 2 omdömen
  8,5/10

  Ett favoritställe i Vimmerby och kan även rekommendera den guidade turen på bryggeriet. Atmosfären är mysig och personalen trevlig. Lagom meny och god öl!

 11. Julia W.
  Julia W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Huvudrätter var lite sen. Annars tipptopp!

 12. Katarina S.
  Katarina S.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jättegod mat och jättebra service, men vi ville ha cappuccino och espresso efter maten, men fanns ju bara vanligt kaffe, det tyckte vi tog bort lite av helheten, annars toppen!

 13. Helena K.
  Helena K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig restaurang, bra meny, men hade väntat mig flera sorter öl när man är på en restaurang så nära ett bryggeri.

 14. Mimmi H.
  Mimmi H.
  • 1 omdöme
  6/10

  Tråkig hamburgare utan sallad. Bara ost, massor med lök och en tomatskiva. Skulle vara BBQ men kände ingen smak av detta. Ingen som frågade om mer dryck trots enbart 5 gäster i restaurangen. Väldigt fin lokal.

 15. Caroline A.
  Caroline A.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Ölen hade mögel på etiketten och den hade passerat bäst före datum för 4 månader sedan. Trisst med vegetariskt burgare, finns ju överallt. En pasta hade jag uppskattat.

 16. Barbro M.
  Barbro M.
  • 2 omdömen
  9/10

  Fantastiskt trevlig personal med ett genuint intresse för gästerna. Mycket gott bemötande. Kan verkligen rekommendera ett besök.

 17. Christina J.
  Christina J.
  • 2 omdömen
  9,5/10

  Mysig restaurang med möjlighet att dricka öl som hade bryggts 20 meter bort. Bra och vällagad mat lagad från grunden. Plus att alla rätter kan fås som barnportion. Väldigt trevlig personal och bra service. Vi kommer igen!

 18. Karin S.
  Karin S.
  • 1 omdöme
  10/10

  personalen var vänlig och välkomnande. Platsen i sig är härlig och intressant. Vi kommer definitivt att komma igen. Mat var god, efterrätt jätte god.

 19. Frida S.
  Frida S.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Serveringspersonalen verkade förvirrade och hade ingen koll på att man hade bokat bord, de kom aldrig och frågade om maten smakade bra, inte ens när vi betalade frågade de om maten smakade. Beställde en hamburgare och blev besviken av att den var så liten till ett så högt pris, min syster beställde en schnitzel bilen var väldigt seg och var väldigt fet i sig bearnaise var för salt. Min son fick pommesfritten och korv, korven smakade inte bra. Tycker att det var väl höga priser för dålig kvalitet.

 20. Nina B.
  Nina B.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Extremt bra bemötande då personalen fixade fram ett bord åt oss en fullbokad fredagskväll och dessutom var väldigt trevliga i stressen och tog sig tid för alla gästerna!

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Måndag-Lördag 11.00-23.00

Söndag 11.00-21.00

Så tar du dig till restaurangen

Åbrovägen 13, 598 40, Vimmerby, Sverige

Kollektivtrafik

Åbro - Buss (Linje 76-79-81)

Funktioner

, , , , , , , ,

Restaurangen erbjuder

,

, ,

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning