Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Carnivore Steakhouse, Malmö
Tbone 500gr - Carnivore Steakhouse, Malmö
Carnivore Steakhouse, Malmö

Steakhouse Romantisk

Recensioner - Carnivore Steakhouse

9,2/10
2256
Östra Förstadsgatan 24, 211 31 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 419 kr

Nyårsmenyer 799 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 12 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 12 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,2/10
Exceptionellt bra bord2257 omdömen
9,5/10

Mat

9,1/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Johan J.
    Johan J.

    3 december 20221 omdöme

    9,5/10

    Riktigt god mat och trevlig samt uppmärksam personal. Kommer definitivt besöka restaurangen igen när vi ska äta middag i Malmö. Toppbetyg från vår sida.

  • Dan N.
    Dan N.

    3 december 20222 omdömen

    10/10

    Alltid god mat o trevlig personal.

  • Sandra D.
    Sandra D.

    30 november 20221 omdöme

    10/10

    Alltid lika god mat!!!!

  • Anette N.
    Anette N.

    18 november 20222 omdömen

    10/10

    Personalen fick en att känna sig välkommen och hade en verklig service anda. Vi kommer att återkomma.

  • Sanela C.
    Sanela C.

    15 oktober 20223 omdömen

    10/10

    Rekommenderas

  • Kristian G.
    Kristian G.

    1 oktober 20221 omdöme

    9/10

    En restaurang med köttet i fokus. Hyfsad salladsbuffé, gott vitlöksbröd, goda pommes och väldigt gott kött. Begränsad meny vilket gör det enkelt att välja. Man skulle kunna önska sig ett mer spännande sortiment av öl, med lokala alternativ, som passar till kött. Familj med 3 tonåringar lämnade nöjda och mätta.

  • Johan S.
    Johan S.

    24 september 20221 omdöme

    9,5/10

    Wow, kocken vet verkligen hur man hanterar kött. Kalv entrecote var så fantastiskt väl tillagad. Andra i sällskapet åt no bone T bone, ryggbiff och Lax och alla tyckte att maten var perfekt. Det känns lite udda och lite mer ”lunchigt” med en salladsbuffé så det sänkte atmosfär poängen en aning men utöver det så var det perfekt. Tusen tack för god mat och en härlig kväll!

  • Emil C.
    Emil C.

    23 september 20221 omdöme

    7,5/10

    Väldigt bra mat, men blev besviken över hur dyrt det faktiskt var. Atmosfären i restaurangen var helt ok men jag kan inte riktigt motivera priset.

    Carnivore Steakhouse (Ägare)

    Hej Emil! Tack för din recension. För att kunna driva verksamheten måste vi tyvärr följa marknadspriset på råvarorna. På senare tid har råvarorna blivit väldigt dyra, vilket tyvärr gör att vi blir tvungna att höja våra priser..

  • Jan H.
    Jan H.

    3 september 20221 omdöme

    10/10

    Det är mitt favoritställe om man tycker om kött. Salladsbordet är så fint och vitlöksbrödet är en dröm. Kycklinglårfilé är min favorit. Pommes eller sötpotatis pommes är fantastiskt goda. En Spansk Rioja är aldrig fel. Gillar man kött så går man hit.

    review_preview

    Visa bild

  • Valter T.
    Valter T.

    20 augusti 20223 omdömen

    10/10

    Snabb service och trevlig personal. Vi är ett sällskap av kompisar sedan länge och alla vill hit när vi ska äta ihopa

  • Jennifer M.
    Jennifer M.

    18 augusti 20221 omdöme

    8,5/10

    Köttet var mört men kocken hade inte behövt ösa på med grillkrydda. Det var väldigt salt. Ett plus för Idahopotatisen o pommesen. Så hit ska vi igen absolut men be om att få utan grillkrydda på köttet. Salt o peppar räcker gott o väl.

    Carnivore Steakhouse (Ägare)

    Hej Jennifer! Stort tack för ditt omdöme. Väldigt roligt att höra att ni gillade köttet och potatisen. Köttet kryddas däremot inte med grillkrydda, utan det kryddas med vår egna kryddmix. Givetvis kan ni välja bort detta nästa gång ni besöker oss. Ha en fortsatt trevlig kväll.

  • Anna-Greta J.
    Anna-Greta J.

    6 augusti 20227 omdömen

    9/10

    Mediumstekt kött kunde varit lite rosa. Aiolin inte så smakrik. Annars gott o bra. Salladsbaren utmärkt. Trevlig personal och trevlig atmosfär.

  • Jennie A.
    Jennie A.

    27 juli 20222 omdömen

    8,5/10

    Jättebra mat! Vi åt ryggbiff och oxfilé. Vi hade bokat bord och uppskattade att det redan stod en karaff med kallt vatten på bordet när vi kom. Trevligt med salladsbuffé som man plocka ifrån själv.

  • Fiorini F.
    Fiorini F.

    26 juli 20222 omdömen

    10/10

    Locale ottimo, servizio preciso ed accurato, cibo ottimo!

  • Marie P.
    Marie P.

    25 juli 20221 omdöme

    7/10

    Har varit här vid flera tillfällen och varit super nöjd, men tycker att servicen har försämrats. Beställde lamm ytterfile detta fanns på menyn men detta fanns inte få då man hade problem med leverantören enl servitrisen. Kanske ska ta bort denna rätt från menyn i såfall. Finns bara friterade potatis alternativ eller potatisgratäng, för oss som tänker inte äter friterat samt inte tycker om grädde hade en ex bakadpotatis eller, stekt eller varför inte bara kokt kunnat finnas på menyn. Vi blev serverade dom såser vi hade beställt precis intill våra tallrikar. Det visar sig att jag fick min mans pepparsås till lamm rostbiff istället för rödvinssås som jag beställt vi kallade på servitrisen för att få rätt såser samt möjligtvis nytt kött eller annan lösning. Hon kom efter en stund ursäktade inte utan sa att det är mörka såser så därför fel. Jag fick ny tallrik och skrapade av såsen från köttet så gott det gick samt nya såser. Vi önskade påfyllning av vin och försökte tillkalla oss servitrisen, långt om länge( när köttet nästan var uppätet) kom hon och hällde upp vin i samma glas som tidigare, beställde samma vin som innan men smakade direkt att det inte var samma sort. Stod dock att det var samma vin på kvittot. Är mycket intresserad av vin och mat så har koll på vad jag beställer in för vin till mina rätter. Fick ej i heller smaka på detta vid första glaset vilket är brukligt på alla bättre restauranger. Det blir inte fler besök här för mig tyvärr. Ganska dyra priser och då förväntar man sig bättre service.

  • Svante K.
    Svante K.

    15 juli 20223 omdömen

    9,5/10

    En absolut favorit om man gillar kött.

  • Marie C.
    Marie C.

    8 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Mycket trevlig restaurang med god, vällagad mat, en stor och fräsch salladsbuffé och väldigt trevlig personal. Vill varmt rekommendera detta ställe som kan se lite oansenligt ut utifrån men som är riktigt bra. Här vill man sitta länge och njuta av god mat och dryck.

  • Fredrik e.
    Fredrik e.

    25 juni 20229 omdömen

    10/10

    Utmärkt mat som vanligt

  • Marie J.
    Marie J.

    24 juni 20222 omdömen

    10/10

    Salladsbuffé och vitlöksbröd ingår och är mycket gott. Oxfilén perfekt tillagad Pannacottan också mycket god. Stort plus för ett lite urval av alkoholfritt. Och så bra service. Vi har varit där innan och kommer fortsätta gå dit. Väldigt mysigt med få gäster på midsommarafton annars kanske det självklart bli lite högre ljudnivå.

    review_preview

    Visa bild

  • Sanne Å.
    Sanne Å.

    22 juni 20221 omdöme

    6/10

    Liten men mysig restaurang. Maten smakade bra, även om köttet var lite överstekt. Beställde in en creme brûlée som inte var avbränd, så den smakade i stort sätt bara sockerkristaller. Men detta bjöd restaurangen på efter klagomål.

  • George P.
    George P.

    3 juni 20221 omdöme

    9/10

    Det som finns är utmärkt. Fint kött och ett fint salladsbord. Menyn är mycket begränsad till ox, lamm och en god men småtråkig laxrätt. Några enkla desserter men ingen glass. Vill man äta en rejäl köttbit, -vilket dom är duktiga på, är det mycket prisvärt.

  • Britt O.
    Britt O.

    29 maj 20221 omdöme

    10/10

    Liten mysig restaurang med otroligt mysig atmosfär! Inte mycket att välja på, men maten håll6utsökt kvalitet. Ledordet är KÖTT . ???? Du väljer hur du vill ha det stekt, (vegetarianer och fiskälskare göre sig inte besvär) väljer vilken potatis du vill ha ???? och även vilken sås. Finns fyra olika att välja på. Jättegod salladsbuffé och vitlöksbröd ingår. Flera goda viner att välja på ???? och god irish coffee. Ett lugnt ställe där man kan föra en konversation utan att skrika sig hes. Bordsgeannarna behöver inte heller höra. Jag kommer gärna tillbaka! ❤❤❤

  • Jenny S.

    30 april 20221 omdöme

    10/10

    Trevligt mottagande i trevlig lokal. Servitriserna (2st) proffsiga, snabb service och mycket trevliga. Började med fördrink, väldigt god och fräsch salladsbuffé och sedan en perfekt bit kött.

  • Pia S.

    10 april 20224 omdömen

    8/10

    Bra kött. God bea, rödvinssåsen sådär.

  • Krister P.

    5 april 20221 omdöme

    8,5/10

    Väldigt bra kvalite på köttet och varmrätterna. Väldigt gott, bra tillbehör och goda såser. Lite synd med efterrättsutbudet och att man inte hade espresso tillgängligt.

  • Daniel H.

    1 april 20221 omdöme

    10/10

    Super trevligt. Maten helt underbar

  • Joachim K.

    29 mars 20221 omdöme

    9,5/10

    Trevlig liten restaurang med mycket kunnit personal och fantastiskt kött!! Menyn var perfekt, tillagningen av maten på pricken!! Kan bara rekomenderas!!!!!!

  • Bosse R.

    25 mars 20221 omdöme

    9/10

    Mycket god mat och bra service.

  • Kibra S.

    16 mars 20221 omdöme

    10/10

    Mysig stämning,

  • Robert J.

    12 mars 20221 omdöme

    10/10

    Maten är riktigt riktigt bra. Likaså service och bemötande av personalen.

  • Samuel J.

    11 mars 20221 omdöme

    9/10

    Bra mat, mycket gott kött trevligt bemötande och prisvärt. Rekommenderas varmt

  • Uident D.

    11 mars 20221 omdöme

    10/10

    Det var två år sen jag var sista gången i den här restaurangen så vi bestämde oss att prova det igen och gick dit i fredags. Jag blev positivt överraskad att dom har fortfarande super kvalité både på service och maten. Personalen ska ha allt beröm för deras super service. Och maten och my god. Riktigt gott och perfekt tillagad. God mat om man är köttätare. Och prisvärd är det fortfarande. Jag ger 5 stjärnor till både personal och maten. Jag ska definitivt tillbaka till carnivore och jag rekommenderar alla köttätare att besöka den här lilla restaurangen.

    review_preview

    Visa bild

  • Nenad J.

    2 mars 20221 omdöme

    8/10

    Borden för nära, högljudd i lokalen, personalen kunde vara mer trevlig, förstår att det kan bli svårt att höra beställningar, maten var fantastisk

  • Mirjam H.

    28 februari 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat och vanlig personal. Bara beröm. Vi kommer gärna tillbaka

  • Niclas G.

    26 februari 20221 omdöme

    7,5/10

    Bra mat, trevligt ställe och atmosfär. Spillde köttsaft på våra kläder vid servering och lite lustigt är det att inte kunna dela en nota 2022. Dock värt ett besök!

  • My L.

    24 februari 20222 omdömen

    10/10

    God mat. Mycket mat för pengarna. Trevligt med en liten salladsbuffé och vitlöksbröd som ingick. Vi är väldigt nöjda med besöket

  • Tim B.

    18 februari 20222 omdömen

    9/10

    God mat köttet kanon lite trångt annars toppen

  • Felipe M.

    12 februari 20222 omdömen

    9/10

    ????

  • Ann K.

    12 februari 20221 omdöme

    5/10

    Tråkig mästrande attityd från servitrisen. Bättre från servitören. Maten var väldigt god, men tråkigt att bli bemött på det sättet. Dessutom kostade det 75 spänn för en kanna vanligt kranvatten - löjligt!

    Carnivore Steakhouse (Ägare)

    Hej Ann! Tack för ditt omdömme. Tråkigt att höra att servitrisen inte höll vår standard. Vi ber om ursäkt för detta. Vi debiterar 19kr för en 0,75L kanna med isvatten och detta framgår även i menyn. Efter att ha tagit en titt på er kvittokopia, kunde vi inte se att ni blivit debiterade för vatten. Ifall ni har ett underlag på detta, så kompenserar vi givetvis er för detta misstag. Vi hoppas på att vi vid nästa tillfälle kan gottgöra er samt leva upp till vårt rykte :) Hälsningar, Carnivore Steakhouse.

  • Cecilia H.

    11 februari 20221 omdöme

    9/10

    Mycket god mat för pengarna. Prisvärt!

Tripadvisor-omdömen

326Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.