Tillbaka

Recensioner Carnivore Steakhouse

9,1/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 1888 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Noel L.
  Noel L.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Min tjej åt lax på carnivores och fick jätteont i magen någon timme efter, hon brukar aldrig ha ont i magen annars. Annars var det bra service men det hade varit bra med kompensation för laxen!

 2. Jun L.
  Jun L.
  • 3 omdömen
  10/10

  Har varit där flera gånger och varje gång tycker vi att ” det är gott som vanligt”. Maten smakar gott. Gillar deras entecote. Trevliga personalen och mysig miljön. Mina vänner som har varit där också tycker att det är en bra resturang.

 3. Anna S.
  Anna S.
  • 1 omdöme
  6/10

  Bra kött! Men resten av tillbehören som potatis, sallad och sås levde absolut inte upp till förväntningarna. För de priserna krävs ”det lilla extra” för att man ska vilja återkomma.

 4. Terese g.
  Terese g.
  • 3 omdömen
  7,5/10

  En trevlig restaurang. Fint dukat och bra placering av bord. Lite väl upptänt men inget som drar ner betyget. Servicen var bra i dessa Coronatider då man förstår att man fått dra ner på personal. Kötträtten vi åt kunde varit lite roligare, den var rätt slätstruken. Det var gott, även om vi inte upplevde köttet som bästa kvalitet, vilket vi också kan acceptera i dessa svåra tider. När dessa tider är förbi behövs nog en uppryckningen kring kvaliteten för att restaurangen ska överleva i och med att priserna är väl höja för den kvalitet den nu erbjuder. Detta också acceptabelt i dessa tider då vi alla får pyttsa in för att hjulen ska rulla. På det stora hela en ok upplevelse.

 5. Annika N.
  Annika N.
  • 2 omdömen
  10/10

  En mycket trevlig resturang och trots att servitrisen hade mycket och göra så var hon mycket positiv och hjälpsam! Plus poäng. Jag beställde well Done och köttet var saftigt och inte torrt, hela sällskapet fick perfekt kött alla var mycket nöjda. Mycket harmonisk och romantisk aura! Kommer definitivt tillbaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 6. Adisa H.
  Adisa H.
  • 3 omdömen
  5/10

  Tog väldigt lång tid innan vi fick beställa. Sen glömmer man ta ut vår sallad och brödet så vi får det samtidigt som maten. Min medium-well kött var bara Well. Och min kompis som beställd medium fick rå. När vi väl har ätit dröjer det 15 minuter innan det dukas av fast servitörer går förbi tomhänta. Var en av mina favoritrestauranger men tror inte jag kommer besöka den igen.

 7. Johan S.
  Johan S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Mycket bra kött och överlag trevligt ställe. Två missöden drar dock ner betyget en smula: 1) Servitören spillde vinsås på en av oss i sällskapet så att jacka och byxor förstördes. Detta kan såklart hända även den bäste, men restaurangen borde åtminstone ha erbjudit sig att betala kemtvätt. 2) Alla i sällskapet beställde gin&tonic. Först vid serveringen framkom att ismaskinen var trasig, så vi fick dricka drinken ljummen utan prisavdrag. Om det inte vore för att dessa två missöden lämnades utan notis hade jag gärna kommit tillbaka eftersom maten och konceptet är bra.

 8. Bodil W.
  Bodil W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Blev mycket glatt överraskad över denna lilla pärla till restaurang! Mina vänner och jag ville testa en ny restaurang och vi bestämde oss för Carnivore Steakhouse och vilken lyckoträff! Jättegod mat, t o m vitlöksbrödet och salladen vi fick innan maten var smarrigt. Vi kommer definitivt igen!

 9. Camilla M.
  Camilla M.
  • 1 omdöme
  9/10

  Det var över förväntan! Mycket trevlig och serviceminded personal. Köttet var exakt som jag ville ha det Medium Rare. Väldigt mysig inredning, skön stämning. Rekommenderas starkt!

 10. Frida L.
  Frida L.
  • 1 omdöme
  8/10

  God, enkel mat i en mysig miljö. Tyvärr lite för varmt då det var en trång och lite lokal. Otroligt trevlig och hjälpsam personal som höjde upp upplevelsen rejält.

 11. Kristos P.
  Kristos P.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Jag är inte typen som gillar att klaga, och har länge haft just denna restaurang som ett joker kort, där jag alltid var säker på grym kvalitet. Dessvärre så har jag märkt att kvaliteten försämrats drastiskt i köket sedan man bytte ägare. Jag beställde mitt kött medium rare och fick den well Done, och det kunde jag se på köttet innan jag ens satte gaffel och kniv i den. Det var inga problem att få en ny bit där man lyckades bättre, men det förstörde en hel del för mig, och min hustru brukar skämmas att klaga, och sa tyvärr inget förens dagen efter att även hennes kött var torrt. När det gällde serveringspersonalen så är där en kille som är väldigt lugn och proffsig, medan tjejerna verkar ha tappat bollen helt. Inte ens min Ramlösa citrus blev rätt, utan det kom en vanlig. Och sen spillde hon hela brickan med dricka på en av gästerna! Tyvärr i fortsättningen blir denna restaurang bara en sista utväg

 12. Åsa A.
  Åsa A.
  • 9 omdömen
  8,5/10

  Alltid trevlig personal. Istf salladsbuffé (pga Corona) var salladen på tallrik lite trist och blöt. Köttet brukar vara underbart gott och tillagat men denna gång lite segt och okryddat. Men jag hoppas, som ofta går dit, att denna kväll var ett undantag... Brukar annars vara ett perfekt middagsaltetnativ.

 13. Annelie E.
  Annelie E.
  • 1 omdöme
  10/10

  En mycket bra restaurangupplevelse! Den bästa på mycket länge faktiskt. Mycket proffsig servitör. Maten var perfekt tillagad. Hit ska vi gå fler gånger????

 14. Mats A.
  Mats A.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Lite väl nära andra gäster i dessa Covid-19 tider ................................................................................

 15. Jane H.
  Jane H.
  • 7 omdömen
  9,5/10

  Älskar detta stället. Aldrig besviken. Mätt, tillfredsställd och har fått valuta för pengarna. Så bra, så träffsäkert, mitt home away from home

 16. Anton R.
  Anton R.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var väldigt god, men personalen var helt fantastisk! En sådan service är verkligen sällsynt. Trevlig atmösvär. Vi är supernöjda! Prisvärt!

 17. Penny B.
  Penny B.
  • 3 omdömen
  10/10

  Alltid lika trevligt att komma hit. Indragen salladsbuffé men istället en fräsch salladstallrik. Alltid gott vilöksbröd och goda såser till en magnifik köttbit!!!

 18. Evelina T.
  Evelina T.
  • 3 omdömen
  10/10

  Mycket god mat som vanligt och underbar service. Vi fick en extra efterrätt av servitrisen också. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

 19. Ivana A.
  Ivana A.
  • 3 omdömen
  10/10

  Fin och snabb service. God mat! Bra urval i menyn. Finns något för alla. Vi var där en vardag och hade bokat bord. Kan vara bra om man vill vara säker på att få plats. Det blev snabbt fullt. Vi var mycket nöjda!

 20. Bita N.
  Bita N.
  • 2 omdömen
  9/10

  Mysig restaurang med mycket bra service. Lite tråkig sallad. Perfekt tillagat kött men på minussidan var köttet dränkt i grillkrydda!!! och därmed mycket salt. Om vi besöker restaurangen igen ska jag definitivt be att få min mat utan grillkrydda. Mycket nöjd med besöket annars.

 21. Gunilla N.
  Gunilla N.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Köttet var verkligen fantastiskt, bra kvalitet på råvaran och fint tillagat. För att ge ännu högre betyg, önskar jag att man jobbat lite mer med tillbehören

 22. Anna K.
  Anna K.
  • 1 omdöme
  10/10

  Jättemysig restaurang! Inte så stort, glöm inte att boka bord. Jättegott kött, vi valde det tillagat medium, och fick verkligen det, perfekt! Vitlöksbrödet supergott! Alla proppmätta. Hade gärna sett att det fanns lite mer att välja på till dessert. Detta stället kan verkligen rekommenderas.

 23. Günter F.
  Günter F.
  • 2 omdömen
  10/10

  Utmärkt kött bra personal, bra service.. Kan rekommenderas

 24. Caroline S.
  Caroline S.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Väldigt prisvärt. Bad om rare entrecote. Fick perfekt tillagat kött. Trevlig personal och lugn, mysig miljö. Enda minuset var att det saknades station för inväntade av nya gäster vilket drar ner betyget på mottagandet. Fick själv leta upp personalen.

 25. Karin M.
  Karin M.
  • 22 omdömen
  10/10

  En mysig och trevlig resturang med delikat mat. Tillsammans med köttet serveras det både sallad, vitlöksbröd samt pommes. Mycket trevlig personal. Rekommenderar resturangen varmt!

 26. Jun L.
  Jun L.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Mycket bra match stor portion. Vänliga personal och bra service. Har varit där fler gånger och det är en av mina favorit restauranger. Rekommendera absolut!!

 27. Eva Johanna Sofia H.
  Eva Johanna Sofia H.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Det var ingen som kom och tog emot när vi kom in och vi stod och såg dumma ut ett tag. Medium rare var för välstekt, men det var ändå super gott ☆☆☆☆

 28. Jim N.
  Jim N.
  • 1 omdöme
  6/10

  Mat och service är ok, varken mer eller mindre! Lokalen ganska tråkig, oxfilén var bra men ryggbiffen sådär. Service helt ok men usel vinlista.

 29. Johanna B.
  Johanna B.
  • 1 omdöme
  9/10

  Mysig restaurang med toppenmat. Kul att komma ifrån dem värsta turistfällorna. Hit återkommer vi!

 30. Åsa A.
  Åsa A.
  • 9 omdömen
  9/10

  Mycket bra köttrestaurang - välgrillat och välkryddat kött. Goda såser och tillbehör. En av Malmös pärlor!

 31. Monica M.
  Monica M.
  • 1 omdöme
  6/10

  Servitris va trevlig men maten kom alldeles för fort mellan förrätt o varmrätt. De frågade inte ens om vi var redo för varmrätt. Salladen var inte supergod heller. Man dkulle fått beställa vilka grönsaker man önskade.

 32. Ann-Britt E.
  Ann-Britt E.
  • 1 omdöme
  9/10

  Otroligt god och vällagad mat. Servicen får lägre betyg pga att det kändes som att de var ubderbemannade. De som jobbade gjorde ett bra jobb, men svårt att hinna med alla gäster i en fullsatt restaurang

 33. CAISA A.
  CAISA A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Förutom den jättegulliga personalen som fick oss att känna oss varmt välkomna, var det också skönt att sitta i soffan och det är nog en detalj som många restauranger glömmer. Sitter man inte skönt och bekvämt, vill man inte stanna så länge och man slappnar inte av nog för att njuta av maten. För just njuta av maten gör man verkligen här! God sallad! Gott vitlöksbröd! BÄSTA KÖTTET och goda tillbehör.

 34. Fredrik e.
  Fredrik e.
  • 4 omdömen
  9/10

  Bra mat, trevlig personal men att ta 30kr för kaffe när man betalar 500kr för maten är sniket. Skulle ha ingått

 35. Carolina W.
  Carolina W.
  • 2 omdömen
  7,5/10

  Detta var en mycket trevlig restaurang. Bra bemötande av personalen. Mycket gott att välja emellan

 36. Busayo A.
  Busayo A.
  • 2 omdömen
  10/10

  Super myssigt ställe och God mat.

 37. Matea P.
  Matea P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Fin inredning, mycket trevlig och serviceinriktad personal, god mat dock ett minus för att min köttbit serverades kall till skillnad mot dem andras.

 38. Cecilia N.
  Cecilia N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket gott, perfekt tillagat kött! Mysig miljö à la snyggare kvarterskrog. Extrapoäng för superfräsch förrättssallad till brödet i väntan på maten. God mat, inga krusseduller. Kommer definitivt tillbaka!

 39. Lotta O.
  Lotta O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi har varit här flera gånger sedan några år tillbaka och det är alltid lika gott! Även sonen som är 14 uppskattar det vällagade köttet, helst i form av hamburgare. Stämningen är alltid trevlig. Saknar salladsbaren men det är ju inte mycket att göra åt i coronatider. Den sallad vi fick till bordet istället var god och lagom stor.

 40. Lennart j.
  Lennart j.
  • 2 omdömen
  10/10

  välkomponerad god mat,trevi g personal ,vi kommer att komma tillbaks,även rek våra vänner att komma till rest och äta er goda mat ,mycket prisvärt, fin inredning