Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Carnivore Steakhouse

9/10
2058
Östra Förstadsgatan 24, 211 31 Malmö
Steakhouse
Genomsnittspris 419 kr

Carnivore Steakhouse

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 8 bokningar i dag

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord2058 omdömen
9,3/10

Mat

9,1/10

Service

8,5/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Thomas T.

    Thomas T.29 omdömen

    15 maj 2024

    5/10

    Det fanns en tid när Carnivore var vårt stamställe, och vi var där minst varannan vecka. Efter pandemin har priserna stigit så att vi inte längre hade råd att äta här. Men denna dagen tänkte vi att vi skulle se om maten ändå inte var så bra som vi mindes. Trots det höga priset. Vi beställde samma som vi brukade göra förr i tiden. Smaken var där, men min oxfilé på 300g var inte mycket mer än senor och annat som gjorde maten omöjlig att svälja. Det är tragiskt att se vad som har hänt med denna restaurang, som en gång var Malmös bästa steak house.

  • Mattias Ö.1 omdöme

    1 maj 2024

    8,5/10

    Väldigt gott kött.

    review_preview

    Visa bild

  • Omar E.1 omdöme

    27 april 2024

    10/10

    Malmös nr 1

  • Anna E.1 omdöme

    5 april 2024

    9,5/10

    Godaste köttbiten i Malmö. Vi återvänder hit gång på gång. Liten mysig restaurang med fantastiskt god mat.

  • Enikö G.1 omdöme

    15 mars 2024

    10/10

    Kommer alltid till Carnivore när vi är i Malmö. Bästa steaken i stan 🫶🏼

  • Christian M.1 omdöme

    20 februari 2024

    10/10

    Detta var den bästa köttbiten jag ätit på länge och till detta ett gott vin. Bra service😄

  • Malin E.1 omdöme

    10 februari 2024

    10/10

    Mysigt atmosfär, väldigt god mat och servicen var världsklass! Vi kommer definitivt tillbaka.

    review_preview

    Visa bild

  • Jonas S.2 omdömen

    3 februari 2024

    9/10

    Utmärkt mat och perfekt tillagat kött. Servicen var ganska upptagen och var ibland svår att få kontakt med. Rekommenderas starkt!

  • Erica T.34 omdömen

    1 februari 2024

    6,5/10

    Utmärkt service, men maten var inte alls sådär perfekt som vid tidigare besök. Vi får skylla oss själva som trodde att det var en bra idé att låta kocken välja bästa stekgrad, men det blev torrt och inte alls så gott som det varit förut, så nästa gång väljer vi själva en lägre stekgrad. Annars var det gott och servitrisen var mån om att vi skulle vara nöjda.

  • magnus m.

    magnus m.5 omdömen

    12 januari 2024

    9,5/10

    Jag åt entrecote och den var fantastisk. Service var suverän. Jag rekommenderar verkligen denna restaurang.

  • Lyssa N.2 omdömen

    31 december 2023

    10/10

    Allt jag kan säg sär att spring hit!!! Maten var bland det godaste jag ätit i hel mitt liv, oxfilén var perfekt stekt och kryddad, pommes var gudomliga och pepparsåsen dör jag för. Plus allt detta var personalen super trevliga, glada och hjälpte en mycket!!! Kan verkligen rekommendera

  • Mikael B.1 omdöme

    7 oktober 2023

    9/10

    Fantastiskt bra kött och väl tillagat. Resten av maten var också bra och en god vinlista. Servitriserna (2) var trevliga och kunniga. Men de var nog underbemannade då de fick springa omkring och de tömde inte borden på uppdruckna glas och flaskor mellan våra rätter och olika drycker.

  • Kenneth A.18 omdömen

    5 augusti 2023

    10/10

    Alltid god mat på Carnivore

  • Lotta P.7 omdömen

    29 juli 2023

    9,5/10

    Mycket god mat. Salladsbuffén är inte lika bra som tidigare, men kött, pommes och vitlöksbröd är toppen!

  • Madelaine M.2 omdömen

    14 juli 2023

    10/10

    Bra Restaurang.,Köttet stekt enligt önskemål. Salladsbuffé ingår inte i baspriset och inget grönt på tallriken vilket drar ner mitt betyg. Såser enligt val kan väl vara ok. Bra service, trevlig personal. Gillar du kött och kyckling så är det en mycket bra restaurang och bra viner

  • Robert P.1 omdöme

    26 maj 2023

    10/10

    Ett litet köttigt alternativ som inte gör så mycket väsen av sig på utsidan som verkligen levererade hög klass på råvarorna. Enkelt och absolut likeable ???? Kommer att återvända dit igen!

  • Anders A.

    Anders A.19 omdömen

    6 maj 2023

    8/10

    Gott kött som som tillagas som man vill ha det. God och riklig salladsbuffé. Stora goda vitlöksbröd. God potatisgratäng. Goda såser. Maten är helt enkelt god. Servicen känndes något stel och till en början lite långsam så att de två timmar man får kändes lite snålt tilltaget.

  • Agnes W.3 omdömen

    29 april 2023

    7/10

    God mat men inte så nöjd med att den ena av de två personerna som serverade oss verkade stressad över att vi var där med ett barn. Helt ärligt kändes det mest som att hen ville bli av med oss, himla trist! Annars var maten väldigt god. Och den andra personen som serverade oss var supertrevlig och gullig, guldstjärna till hen ????

  • Mathias L.1 omdöme

    8 april 2023

    10/10

    Mycket gott och trevligt ställe Bra salladsbuffé och köttet är väldigt mört Ätit här fler gånger och varit lika nöjd då Rekommenderar starkt

  • Frank M.1 omdöme

    25 mars 2023

    3/10

    Allt var frid och fröjd sen serverades maten, när jag väl börja äta så var min oxfilé KALL, tog väldigt lång tid innan dem kom och fråga om allt smakade bra, jag påpekade då att mitt kött var kallt, så erbjöd dem sig att värma det men jag var inte intresserad av det då mitt sällskap hade ätit upp. När jag sen skulle betala så låtsades dem som att jag aldrig hade sagt något och gav mig 40kr i rabatt på min nota då jag inte valde att värma mitt kött. Har i övrigt alltid varit nöjd här, men tyvärr blir detta nog sista gången.

  • Thomas T.

    Thomas T.29 omdömen

    21 mars 2023

    9/10

    Det är lite speciellt att vara helt ensamma på en restaurang. Hoppas att ekonomin väder, så att kunderna vänder tillbaka. Vi har alltid tyckt om den något torftiga men goda menyn

  • Therese B.1 omdöme

    18 mars 2023

    2/10

    Vi fick inte komma till vårt bokade bord förrän 10 minuter efter bokad tid. När vi satte oss dukades föregående gästers disk av. Servitrisen hämtade vår dryck vi beställt och återkom för matbeställning. När den var gjord frågar servitrisen om vi vill ha dricka till maten!?! Salladsbuffén var slut så den fylldes inte på ens då vi bad om att få sallad. Maten åt vi aldrig upp och servitrisen la inte ens märke till det. Lämnade även vår halvdruckna dricka. 1000kr helt bortkastade

  • Erica T.34 omdömen

    15 mars 2023

    9/10

    Vid första besöket fick vi helt perfekt kött, den här gången var det kanske inte helt perfekt men närmare än vad andra restauranger kommer. Det är helt enkelt hit man ska gå om man vill ha riktigt gott kött. Tillbehör och service var också bra. Vi återkommer.

  • Sead B.1 omdöme

    14 mars 2023

    10/10

    Fantastiska maträtter i fin miljö och vi upplevde att personalen var kunnig

  • Pernilla M.1 omdöme

    17 februari 2023

    6/10

    Gott som vanligt. Men blivit väldigt dyrt. Tar även betalt för bröd o sallad som innan ingick!

  • Ida F.1 omdöme

    18 februari 2023

    5/10

    Det va bättre service förr

  • Jonas E.21 omdömen

    9 februari 2023

    10/10

    Fantastiskt men lite dyrt! Mycket trevligt ställe

  • Daniel L.

    Daniel L.3 omdömen

    31 januari 2023

    9/10

    Mycket bra kött. Saknar dock förrätter.

  • Ann-Christin L.2 omdömen

    14 januari 2023

    7/10

    Trevligt ställe som vi besökt tidigare. Tyvärr blev vi 3 som åt där magsjuka, värst för en av oss som var dålig med hög feber i 3 dagar. Vet inte om andra åt lamm rostbiff.... ? Och hur de mådde. Stekgraderna som vi bad om stämde tyvärr inte heller. God sallad, gott rödvin och jättegott vitlöksbröd dock

    Carnivore SteakhouseÄgare

    Hej Ann-Christin. Oerhört tråkigt att höra att ni blev magsjuka. Under er vistelse hos oss, var det en lördag och vi har haft över 110 personer inbokade denna kväll.. Lyckligtvis var det ingen annan gäst som blev matförgiftad. Vi säkerställer alltid att vårt kött samt andra råvaror förvaras under perfekta förhållanden. Vet ni möjligtvis om ni ätit på annat håll under dagen som kanske gjort er dåliga? Återkoppla gärna på mejl så att vi tillsammans kan hjälpas åt med att lokalisera vad som gick fel.

  • Alexandra S.1 omdöme

    13 januari 2023

    9/10

    Ett av de bästa ställena i Malmö för en god köttbit, lammrostbiffen rekommenderas starkt! De hade lyckats väldigt bra med stekgraden (medium rare)

  • Christer S.1 omdöme

    14 januari 2023

    8,5/10

    God mat och service i en trevlig atmosfär

  • Thomas T.

    Thomas T.29 omdömen

    9 januari 2023

    9/10

    Vi har ju varit stamgäster i många år, och kommer minst en gång i månaden när det inte är pandemi eller liknande som hindrar. Tyvärr känns restaurangen fortfarande som en nystartad restaurang där man kräver folk för den minsta smula. Att man numera även tar betalt för den mediokra salladen gör att jag inte riktigt känner samma lust att fortsätta komma hit. Servitören idag var trevlig, men det märks att det har gått utför de senaste åren. Maten är dyrare, men inte bättre.

    Carnivore SteakhouseÄgare

    Hej Thomas, Tack för din recension. Det är alltid lika kul att ha er på besök hos oss. Tyvärr har vi blivit tvugna till att ta 29kr för salladsbuffen (med vitlöksbröd inkluderat) på grund utav att råvarorna nästan fördubblats i pris. Vi ber om ursäkt för besvikelsen, men vi blir dessvärre tvungna till att följa marknaden... Tack för förståelsen.

  • Johan J.1 omdöme

    3 december 2022

    9,5/10

    Riktigt god mat och trevlig samt uppmärksam personal. Kommer definitivt besöka restaurangen igen när vi ska äta middag i Malmö. Toppbetyg från vår sida.

  • Dan N.5 omdömen

    3 december 2022

    10/10

    Alltid god mat o trevlig personal.

  • Sandra D.1 omdöme

    30 november 2022

    10/10

    Alltid lika god mat!!!!

  • Anette N.2 omdömen

    18 november 2022

    10/10

    Personalen fick en att känna sig välkommen och hade en verklig service anda. Vi kommer att återkomma.

  • Kristian G.

    Kristian G.1 omdöme

    1 oktober 2022

    9/10

    En restaurang med köttet i fokus. Hyfsad salladsbuffé, gott vitlöksbröd, goda pommes och väldigt gott kött. Begränsad meny vilket gör det enkelt att välja. Man skulle kunna önska sig ett mer spännande sortiment av öl, med lokala alternativ, som passar till kött. Familj med 3 tonåringar lämnade nöjda och mätta.

  • Johan S.

    Johan S.1 omdöme

    24 september 2022

    9,5/10

    Wow, kocken vet verkligen hur man hanterar kött. Kalv entrecote var så fantastiskt väl tillagad. Andra i sällskapet åt no bone T bone, ryggbiff och Lax och alla tyckte att maten var perfekt. Det känns lite udda och lite mer ”lunchigt” med en salladsbuffé så det sänkte atmosfär poängen en aning men utöver det så var det perfekt. Tusen tack för god mat och en härlig kväll!

  • Emil C.1 omdöme

    23 september 2022

    7,5/10

    Väldigt bra mat, men blev besviken över hur dyrt det faktiskt var. Atmosfären i restaurangen var helt ok men jag kan inte riktigt motivera priset.

    Carnivore SteakhouseÄgare

    Hej Emil! Tack för din recension. För att kunna driva verksamheten måste vi tyvärr följa marknadspriset på råvarorna. På senare tid har råvarorna blivit väldigt dyra, vilket tyvärr gör att vi blir tvungna att höja våra priser..

  • Jan H.1 omdöme

    3 september 2022

    10/10

    Det är mitt favoritställe om man tycker om kött. Salladsbordet är så fint och vitlöksbrödet är en dröm. Kycklinglårfilé är min favorit. Pommes eller sötpotatis pommes är fantastiskt goda. En Spansk Rioja är aldrig fel. Gillar man kött så går man hit.

    review_preview

    Visa bild

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

359Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.