Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Carnivore Steakhouse

9,1/10
2297
Östra Förstadsgatan 24, 211 31 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 419 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord2297 omdömen
9,2/10

Mat

9/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Joakim N.

    22 januari 20221 omdöme

    10/10

    Mycket god mat och trevlig personal, känns som en liten mysig restaurang, inte mega stor och ocharmig, rekommenderas verkligen! Fungerade även bra med barn.

  • Richard L.

    20 januari 20221 omdöme

    10/10

    Lite dyrare men också lite finare.

  • Bengt P.

    19 januari 20221 omdöme

    10/10

    Lugn miljö som man kan samtala i, God mat. Köttet stekt perfekt. Bra service. Ligger bra till kommunikationsmässigt. Återkommer gärna hit vid ett annat tillfälle.

  • Torbjörn L.

    18 januari 20223 omdömen

    9,5/10

    Toppen

  • Martin F.

    8 januari 20222 omdömen

    10/10

    Tredje gången vi är på besök, så jäkla gott och mysigt. Fantastiskt kött.

  • Magnus P.

    3 januari 20221 omdöme

    10/10

    Super god mat och bra service!

  • Katarina M.

    30 december 20211 omdöme

    9/10

    Mycket god mat i all sin enkelhet! Fantastiskt gott kött!

  • Emina H.

    29 december 20211 omdöme

    9/10

    Otroligt bra service, god mat och mysig inredning. Värt att testa!

  • Alexandar C.

    26 december 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk service, supertrevlig personal och väldigt kunniga. Maten svek absolut inte heller, fantastiskt gott! Jag tog t bone no bone och där var köttet otroligt bra gjort.

  • Madeleine R.

    24 december 20211 omdöme

    10/10
  • Junior O.

    18 december 20211 omdöme

    10/10

    Fantastiskt kött o vin! Mysig liten restaurang som verkligen rekommenderas om man är ute efter en bra köttbit! Mycket trevlig och välkomnande personal och fantastisk service!

  • Sasa S.

    17 december 20211 omdöme

    8,5/10
  • Carsten B.

    13 december 20211 omdöme

    10/10

    Jätte bra mat och servicen var som alltid fantastisk trevlig. En mysig restaurant med atmosfär. Gi dig själva en bra upplevelse. Kan varmt rekommenderas.

  • Nicklas B.

    10 december 20211 omdöme

    7,5/10
  • Maya B.

    4 december 20211 omdöme

    9/10

    Maten var JÄTTEGOD! Jättetrevligt bemötande, fick t.o.m en komplimang! Lite mycket bök och stök bara och lite kallt. Men alltså maten slog allt annat jag ätit!

  • Andreas l.

    2 december 20212 omdömen

    8/10

    Riktigt bra kött och trevligt ställe men personalen var helt ointresserad, riktigt långsam service

  • Jan K.
    Jan K.

    2 december 202113 omdömen

    8/10

    God mat i en enkel men trevlig lokal. Servicen - sådär.

  • Karim A.

    20 november 20211 omdöme

    4,5/10
  • Angela R.

    15 november 20212 omdömen

    10/10

    Mycket god mat, trevlig miljö, fin service och gott vin kan inte blir bättre. Rekomnenderar detta ställe. Sallads buffen var även den toppen. Så vi var nöjda

  • Maria W.

    13 november 20212 omdömen

    5,5/10
  • Ellinore S.

    12 november 20211 omdöme

    4/10

    Frånvarande personal och därmed dålig service. Maten var helt okej……………………………. ……………………………………………………………………. …………………………………………………………….

  • Åse H.

    12 november 20213 omdömen

    10/10

    Mysigt ställe, god mat, mycket mat Fin service

  • Patrik S.

    10 november 20213 omdömen

    8,5/10
  • Felipe M.

    5 november 20211 omdöme

    10/10

    Lite trångt,men maten supergod

  • Emma H.

    1 november 20212 omdömen

    10/10

    Veldig positivt overrasket over hvor utrolig god mat det var til en bra pris! Anbefales!

  • Geli G.

    31 oktober 20211 omdöme

    10/10
  • Peter n.

    30 oktober 20212 omdömen

    9,5/10
  • Fredrik B.

    30 oktober 20211 omdöme

    5/10
  • Martin H.

    30 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Kött i världsklass! Bearnaisesåsen var även den perfekt!

  • Mattias B.

    27 oktober 20211 omdöme

    8/10

    Fin och stämningsfull restaurang med god mat och fint bemötande. Köttet var bra tillagat men salladsbuffén skulle kunna vara lite större och innehålla lite mer urval.

  • Marek L.

    24 oktober 20211 omdöme

    7/10

    Vi var mycket nöjda fram till någon ur personalen rökte i bakutrymmena. Röken tog sig in i restaurangen och vi var glada att vårt besök var i slutfasen så vi slapp äta i röklukt.

    Carnivore Steakhouse (Ägare)

  • Fredrik D.

    23 oktober 20211 omdöme

    8/10
  • Kjell W.

    19 oktober 20211 omdöme

    9,5/10
  • Patrik N.

    16 oktober 20211 omdöme

    4/10
  • Magnus S.
    Magnus S.

    15 oktober 20218 omdömen

    8/10

    Är man sugen på en god köttbit i Malmö så är denna restaurang en av de allra bästa.

  • Thomas T.
    Thomas T.

    13 oktober 202125 omdömen

    9/10

    Lika gott som vanligt. Salladsbordet har dock krympt efter hand, vilket är tråkigt.

    Carnivore Steakhouse (Ägare)

  • Sabina W.

    8 oktober 20211 omdöme

    9/10

    Jätte mysig restaurang med underbar atmosfär och trevlig personal. Men beställde medium rare o djuret sprang tyvärr nästan iväg ???? annars var det top notch !

  • Sonja P.

    5 oktober 20211 omdöme

    6/10

    Mysig restaurang. Maten lämnade mycket att önska. Köttet sönderkryddat av grillkrydda och kallt i mitten. Såsen känns som en billig pulversås, både bea och pepparsås.

  • Linda R.

    3 oktober 20211 omdöme

    8,5/10
  • Linda S.

    2 oktober 20211 omdöme

    6,5/10

    Maten var väldigt god men jag tror kocken hade glömt att putsa köttet. Både oxfilén och kalventrecoten hade senor runt köttet. Bortsett från det var det väldigt gott men det drar ner betyget.

Tripadvisor-omdömen

319Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning