Utforska maten den här restaurangens har att erbjuda och låt dig inspireras.
Kock
Maria Luisa Garcia Gonzales
Typ av mat
Latinamerikanskt
Alla matbilder (37)
HUVUDRÄTTER | PRINCIPALES
CEVICHE (Kall rätt, laktos och glutenfri)
Perus nationalrätt och kökets specialitet. Färsk fisk marinerad i en het chili- och citrusbas. Serveras alltid med sötpotatis och rostad majs, toppad med koriander.
CEVICHE VEGETARIANO (Vegano)
149 kr
Citrusmarinerad zucchini, selleri, champinjoner.
CEVICHE CLASICO
169 kr
Citrusmarinerad dagens fångst, ingefära, selleri, chili.
CEVICHE MANGO
179 kr
Citrusmarinerad fångst, ingefära, chili, mango.
CEVICHE MIXTO
189 kr
Citrusmarinerad dagens fångst, lax och handskalade räkor.
CEVICHE NIKKEI
209 kr
Tonfisk lime ingerfära vitlök soja sesamfrön serv. med sötpotatis rostad majs samt koriander.
PESCADO SUDADO
199 kr
Pocherad dagens fångst med rödlök, koriander, tomat och aji panca. Serveras med ris och sötpotatis.
PESCADO FRITO
169 kr
Panerad fisk lök och tomatsallad ris/pommes & limeaioli
På Ceviche - Taste of Peru är kocken Maria Luisa Garcia Gonzales.
Om du planerar att äta på Ceviche - Taste of Peru bör genomsnittspriset ligga runt 260 kr. Genomsnittspriset beräknas baserat på förrätt/huvudrätt eller förrätt/efterrätt, exklusive dryck. Priserna tillhandahålls av restaurangen.
Ja, Ceviche - Taste of Peru har identifierats som en restaurang med vegetariska alternativ på menyn.
Absolut, Ceviche - Taste of Peru har identifierats som en restaurang med glutenfria alternativ på menyn.
Absolut, Ceviche - Taste of Peru har identifierats som en restaurang som har ekologiska matalternativ på menyn.
Ja, Ceviche - Taste of Peru har identifierats som en restaurang med lokal mat på menyn.
Boka ett bord för
Boka kostnadsfritt
Äger du en restaurang?
Registrera din restaurang
Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt
Jag är redan kund
Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.