Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Rum - Ciao Ciao IV - Vanadisplan, Stockholm
Ciao Ciao IV - Ciao Ciao IV - Vanadisplan, Stockholm
Rum - Ciao Ciao IV - Vanadisplan, Stockholm

Italienskt Modern mat

Recensioner - Ciao Ciao IV - Vanadisplan

9/10
745
VANADISPLAN 1, 113 31 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 519 kr

Meny3 440 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 7 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 7 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord745 omdömen
9,1/10

Mat

8,9/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Eva L.
    Eva L.

    5 januari 20231 omdöme

    9/10

    Maten var mycket vällagad och god! Vi åt linguine med scampi och penne med oxfilé. Goda viner till. Efterrätterna var också väldigt välsmakande, särskilt sorbetton. Trevligt bemötande från personalen. Vi går gärna dit igen.

  • Peter I.
    Peter I.

    16 december 20223 omdömen

    10/10

    Genuint hantverk av maten och välbalanserat vin trevlig atmosfär.

  • Anita S.
    Anita S.

    2 december 20221 omdöme

    9,5/10

    Vilken god mat och vilken personal! Kändes lite som att vara hemma hos någon och ha en lugn härlig middag. Maten var supergod och prisvärd! Kommer gärna tillbaka

  • Eva K.
    Eva K.

    30 november 20223 omdömen

    10/10

    Mysig italienare som serverar fantastiskt god mat! Ätit här några ggr och aldrig blivit besviken, tvärtom. Trevlig, serviceminded personal och bra priser. Hit kommer vi absolut tillbaka och rekommenderar mycket gärna till andra. Guldstjärna!

  • Ellen R.
    Ellen R.

    26 november 202218 omdömen

    10/10

    Supergod mat, bra service!

  • Regina N.
    Regina N.

    26 november 20222 omdömen

    10/10

    Bästa Italienska restaurangen i Stockholm med utmärkt Italiensk mat som är vackert upplagd! Atmosfär, känns som att vara i någons hem men med en mycket professionell betjäning!

  • Christina Mo
    Christina Mo

    13 november 20224 omdömen

    10/10

    Fint och personlig service med riktigt god mat!

  • Paula S.
    Paula S.

    12 november 20223 omdömen

    10/10

    Otroligt mysigt och risotton är gudomligt god!

  • Thomas S.
    Thomas S.

    22 oktober 20223 omdömen

    8/10

    Mysigt ställe, helt ok Italienare

  • Helene K.
    Helene K.

    8 oktober 20224 omdömen

    7/10

    God mat och bra priser. Tråkigt med personal som spakar undan glas som ligger på efter en av servitörerna råkat tappa en flaska under ett bord i stället för att plocka upp de. Tur att folk inte ha öppna skor denna årstid. Även en snus på golvet och vi ensam först så lär legat sen dagen innan. Så städning verkar en på topp.

  • Lennart M.
    Lennart M.

    25 september 202218 omdömen

    9,5/10

    Väldigt trevligt bemötande

  • A. L.
    A. L.

    19 september 2022296 omdömen

    10/10

    Sååå god mat! Trevlig service!

  • Richard L.
    Richard L.

    30 juli 20222 omdömen

    10/10

    Fantastisk service god mat i trevlig miljö

  • Peter I.
    Peter I.

    29 juli 20223 omdömen

    10/10

    Fantastiskt mat och vin världens godaste pizza sallad. Bra priser

  • Carina L.
    Carina L.

    27 juli 20221 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat till ett bra pris. Otroligt bra bemötande av personalen, man känner sig väl omhändertagen. Nytt favoritställe. Märker också av en härlig kvarterskrogkänsla.

  • Linda J.
    Linda J.

    22 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    Jag kan varmt rekommendera denna restaurang. God och vällagad mat, trevlig personal och prisvärt. Även barnen i sällskapet var mycket nöjda.

  • Ingela E.
    Ingela E.

    8 juli 20224 omdömen

    9,5/10

    Fantastiskt bra. Kunnig servitör. Behjälplig så vin passade till allt på bordet. Perfekt! Rekommenderas starkt denna restaurang.

  • Victoria V.
    Victoria V.

    30 juni 20221 omdöme

    10/10

    Jättetrevlig restaurang med väldigt god mat och härlig uteservering med internationell känsla!. Vi åt en Panzerotti som var superb! Vår servitör som verkligen var supertrevlig och väldigt serviceinriktad rekommenderade ett fantastiskt gott vin från Lombardiet som kommer att bli en sommarfavorit! Vi är supernöjda!

  • Catharina T.
    Catharina T.

    28 juni 20221 omdöme

    10/10

    Supersmarriga pizzor som fanns i makalöst många olika variationer. Charmig personal som kollade läget ofta och fixade med fräscht iskallt vatten utan tillsägelse. Måste komma tillbaka och prova flera pizzor!

  • Fredrik M.
    Fredrik M.

    27 juni 20221 omdöme

    10/10

    Väldigt bra service med uppmärksam personal som gav vår lilla hund en skål med vatten och en skiva skinka. Vi fick omplacering till skuggan enligt önskemål: skönt när det gassade på så rejält måndag kväll 27 juni. Fredrik

  • Anna T.
    Anna T.

    10 juni 20221 omdöme

    10/10

    Fantastisk service och maten var mycket god. Det fanns något för alla. Jag vill dock lyfta personalen lite extra. De var super! Vi kommer garanterat tillbaka!

  • Lukas J.
    Lukas J.

    25 maj 20224 omdömen

    9,5/10

    Oerhört genuint och trevligt bemötande. Maten är grym, har varit där 5 ggr de senaste sex månaderna och det har varit lika bra varje gång!!!

  • Petter K.
    Petter K.

    16 maj 20222 omdömen

    5/10

    Helt okej mat men kändes som något försvenskade pastarätter. Stort minus att servitören hela tiden kom och tog undan tallriken så fort nån precis hade ätit upp utan att de andra hade ätit upp. I övrigt var det trevligt bemötande.

  • Maria A.
    Maria A.

    15 maj 20227 omdömen

    10/10

    Älskar denna resturang och besöker den så ofta jag kan, vardag som helg. Bra servise, bra meny. Du kan besöka stället för en simpel middag eller för att fira något.

  • Sofia B.

    30 april 20222 omdömen

    5,5/10

    Tyvärr en besvikelse mot förra gången vi var där för ca 6 mån sedan. Maten mycket sämre kvalitet, Pastarätten var medioker och smaklös(jämfört med förra ggn). Lammet torrt och serverades utan en enda liten grönsak på tallriken, rätt trist.

  • Maria A.
    Maria A.

    2 april 20227 omdömen

    10/10

    En pärla, i fantastisk miljö, härlig personal och magiskt god mat. Äter sär så ofta jag kan.

  • Nina C.
    Nina C.

    1 april 20223 omdömen

    6/10

    Min mat blev kall inom 10 minuter och pastan hade klibbat ihop sig lite så jag tror dessvärre att den kom direkt från mikron. För de priserna förväntar man sig nylagad mat. Varit där tidigare och varit väldigt nöjd men detta gjorde mig besviken för restaurangen är i övrigt väldigt trevlig.

  • Anna F.
    Anna F.

    23 mars 20222 omdömen

    10/10

    Fantastisk ställe, trevlig personal, mysigt.Besöker den alltid när vi bor på Elite palace i Stockholm.

    review_preview

    Visa bild

  • Caspar S.

    22 mars 20221 omdöme

    5,5/10

    Det vegetariska utbudet var skamligt och pastan jag fick hade jag kunnat göra avsevärt bättre själv. Medioker service och atmosfären var från ett annat årtionde (och då menar jag inte retro på ett charmigt sätt).

  • Lene G.

    12 mars 20221 omdöme

    10/10

    God Italiensk pizza. Veldig god service av hyggelige Italienske servitører. Hyggelig atmosfære!

  • Robin J.
    Robin J.

    25 februari 202217 omdömen

    10/10

    Pasta-och pizzarätter för sällskapet som blev nöjda med maten. Trevlig lokal och personal. Vi kan absolut tänka oss att äta där igen, grazie

  • Lovisa h.

    29 januari 20221 omdöme

    2/10

    Tyvärr inte alls vad vi förväntat oss, servitören kändes totalt ointresserad av att göra vår kväll till en trevlig upplevelse, lät oss inte smaka av vinet, upplevdes kort och irriterad och tog bort våra tallrikar innan vi ens ätit färdigt. Maten var okej men inget utöver det vanliga, vägde inte upp den dåliga servicen.

  • Sofie H.

    13 januari 20222 omdömen

    10/10

    Underbart ställe!

  • Lukas J.
    Lukas J.

    22 december 20214 omdömen

    9/10

    Mycket trevligt och genuint italienskt!

  • Peter L.

    16 december 20214 omdömen

    7/10

    Bra pastarestaurang, men inget som stack ut.

  • Jessica L.

    29 november 20211 omdöme

    8/10

    Exemplariskt bemötande. Atmosfären passar såväl nyförälskade par som grupp med vänner/familj. Saknar dock att det inte serveras bröd till maten. Menyn skulle bli perfekt om det fanns rejäla grönsallader att beställa som tillbehör!

  • Salma S.
    Salma S.

    17 november 20219 omdömen

    10/10

    Väldigt bra mat och riktigt trevligt bemötande av personalen. Lugn och fin italiensk musik i bakgrunden skapar en skön atmosfär. Kommer absolut tillbaks!

  • Jakob B.

    30 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Mycket god mat. Vi blev lite sena efter en lång promenad. Vi ringde och varslade och de var väldigt tillmötesgående. Samma sak beträffande att vi hade med oss en 8-månaders.

  • Anna-Carin T.

    22 oktober 20212 omdömen

    10/10

    Vi blev väl mottagna och maten var väldigt god.

    review_preview

    Visa bild

  • Sten H.

    20 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Alla 15 personer var mycket nöjda med god mat och bra service till en rimlig kostnad. Då vi från början skulle vara 18 personer men endast 15 personer kom var uppdukningen flexibel och anpassades på ett bra sätt.

Tripadvisor-omdömen

154Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.