Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Ciao Ciao IV - Vanadisplan

9/10
783
VANADISPLAN 1, 113 31 Stockholm
Italienskt
Genomsnittspris 519 kr

Ciao Ciao IV - Vanadisplan

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9/10
Exceptionellt bra bord783 omdömen
9,1/10

Mat

8,9/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Annika H.43 omdömen

    5 april 2024

    10/10

    Vi åt en fantastisk trerätters meny med genomgående fräsch och välsmakande mat.

  • Mats E.1 omdöme

    14 mars 2024

    10/10

    Kan varmt rekommendera denna trevliga restaurang. Hög service och mycket god mat.

  • Carolina L.1 omdöme

    8 december 2023

    10/10

    Mysig restaurang med god mat och trevlig personal. Vi fick maten snabbt och de var även snabba på att plocka undan när vi var klara. Servicen var helt enkelt på topp. Går gärna hit fler gånger

  • Gunilla E.1 omdöme

    27 oktober 2023

    9,5/10

    Mycket trevligt bemötande och utmärkt service. Fantastisk mat vin och efterrätt. Vi kommer gärna tillbaka för samma meny!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Per H.1 omdöme

    1 augusti 2023

    9/10

    Gemytlig restaurang för alla i familjen. Som att befinna sig i Italien, mitt i Stockholm. Pizzorna är bra men bäst är pastan enligt min mening. Carbonaran är den godaste jag ätit.

  • David B.3 omdömen

    9 juli 2023

    3,5/10

    Riktigt tråkig attityd bland personalen. Pastan och pizzan var medelmåttig. Jämfört med övriga ciao ciao-restauranger i Sthlm så klart sämst.

  • Maria W.3 omdömen

    4 juni 2023

    10/10

    Superbra service. God mat och utmärkt atmosfär. Rekommenderas varmt att besöka och spisa en god måltid och bjuda me trevlig sällskap på samma upplevelsen.

  • Doris A.1 omdöme

    28 maj 2023

    8/10

    God mat, serverades varmrätt, dukade av, ingen fråga om mer att dricka, meny för efterrätt, kaffe mm. Satt ytterligare 30 min med tomma glas, fortfarande ingen personal som reagerade. Bad om notan, inte ens då någon fråga om upplevelsen. Har tidigare varit toppenbra men det var våran sista besök.

  • Emma F.1 omdöme

    28 mars 2023

    10/10

    Vi var 11 kollegor som hade jättetrevligt och alla var supernöjda med maten! Tack!

  • Heléne L.33 omdömen

    22 mars 2023

    6/10

    Tyvärr var en utav våra rätter kall när den serverades

  • Eva L.1 omdöme

    5 januari 2023

    9/10

    Maten var mycket vällagad och god! Vi åt linguine med scampi och penne med oxfilé. Goda viner till. Efterrätterna var också väldigt välsmakande, särskilt sorbetton. Trevligt bemötande från personalen. Vi går gärna dit igen.

  • Peter I.3 omdömen

    16 december 2022

    10/10

    Genuint hantverk av maten och välbalanserat vin trevlig atmosfär.

  • Niclas B.1 omdöme

    7 december 2022

    8,5/10

    Klart god mat, men tyvärr glömde dom bort att servera oss våra efterrätter. Dock mycket trevliga, Lite hög ljudvolym, annars mysig atmosfär..

  • Anita S.

    Anita S.1 omdöme

    2 december 2022

    9,5/10

    Vilken god mat och vilken personal! Kändes lite som att vara hemma hos någon och ha en lugn härlig middag. Maten var supergod och prisvärd! Kommer gärna tillbaka

  • Eva K.3 omdömen

    30 november 2022

    10/10

    Mysig italienare som serverar fantastiskt god mat! Ätit här några ggr och aldrig blivit besviken, tvärtom. Trevlig, serviceminded personal och bra priser. Hit kommer vi absolut tillbaka och rekommenderar mycket gärna till andra. Guldstjärna!

  • Regina N.2 omdömen

    26 november 2022

    10/10

    Bästa Italienska restaurangen i Stockholm med utmärkt Italiensk mat som är vackert upplagd! Atmosfär, känns som att vara i någons hem men med en mycket professionell betjäning!

  • Paula S.4 omdömen

    12 november 2022

    10/10

    Otroligt mysigt och risotton är gudomligt god!

  • Christina Mo4 omdömen

    13 november 2022

    10/10

    Fint och personlig service med riktigt god mat!

  • Thomas S.3 omdömen

    22 oktober 2022

    8/10

    Mysigt ställe, helt ok Italienare

  • Helene K.5 omdömen

    8 oktober 2022

    7/10

    God mat och bra priser. Tråkigt med personal som spakar undan glas som ligger på efter en av servitörerna råkat tappa en flaska under ett bord i stället för att plocka upp de. Tur att folk inte ha öppna skor denna årstid. Även en snus på golvet och vi ensam först så lär legat sen dagen innan. Så städning verkar en på topp.

  • Lennart M.19 omdömen

    25 september 2022

    9,5/10

    Väldigt trevligt bemötande

  • A. L.

    A. L.341 omdömen

    19 september 2022

    10/10

    Sååå god mat! Trevlig service!

  • Peter H.2 omdömen

    7 september 2022

    9/10

    Mycket trevliga mot oss!! Riktigt bra mat. Synnerligen prisvärda. Vi njöt! Tackar för det Utfyllnad. Det skall tydligen vara minst 120 tecken för att man skall få lämna omdömme.....

  • Richard L.2 omdömen

    30 juli 2022

    10/10

    Fantastisk service god mat i trevlig miljö

  • Peter I.3 omdömen

    29 juli 2022

    10/10

    Fantastiskt mat och vin världens godaste pizza sallad. Bra priser

  • Carina L.2 omdömen

    27 juli 2022

    10/10

    Fantastiskt god mat till ett bra pris. Otroligt bra bemötande av personalen, man känner sig väl omhändertagen. Nytt favoritställe. Märker också av en härlig kvarterskrogkänsla.

  • Linda J.1 omdöme

    22 juli 2022

    9,5/10

    Jag kan varmt rekommendera denna restaurang. God och vällagad mat, trevlig personal och prisvärt. Även barnen i sällskapet var mycket nöjda.

  • Ingela E.6 omdömen

    8 juli 2022

    9,5/10

    Fantastiskt bra. Kunnig servitör. Behjälplig så vin passade till allt på bordet. Perfekt! Rekommenderas starkt denna restaurang.

  • Victoria V.1 omdöme

    30 juni 2022

    10/10

    Jättetrevlig restaurang med väldigt god mat och härlig uteservering med internationell känsla!. Vi åt en Panzerotti som var superb! Vår servitör som verkligen var supertrevlig och väldigt serviceinriktad rekommenderade ett fantastiskt gott vin från Lombardiet som kommer att bli en sommarfavorit! Vi är supernöjda!

  • Catharina T.1 omdöme

    28 juni 2022

    10/10

    Supersmarriga pizzor som fanns i makalöst många olika variationer. Charmig personal som kollade läget ofta och fixade med fräscht iskallt vatten utan tillsägelse. Måste komma tillbaka och prova flera pizzor!

  • Fredrik M.1 omdöme

    27 juni 2022

    10/10

    Väldigt bra service med uppmärksam personal som gav vår lilla hund en skål med vatten och en skiva skinka. Vi fick omplacering till skuggan enligt önskemål: skönt när det gassade på så rejält måndag kväll 27 juni. Fredrik

  • Anna T.1 omdöme

    10 juni 2022

    10/10

    Fantastisk service och maten var mycket god. Det fanns något för alla. Jag vill dock lyfta personalen lite extra. De var super! Vi kommer garanterat tillbaka!

  • Lukas J.4 omdömen

    25 maj 2022

    9,5/10

    Oerhört genuint och trevligt bemötande. Maten är grym, har varit där 5 ggr de senaste sex månaderna och det har varit lika bra varje gång!!!

  • Petter K.

    Petter K.2 omdömen

    16 maj 2022

    5/10

    Helt okej mat men kändes som något försvenskade pastarätter. Stort minus att servitören hela tiden kom och tog undan tallriken så fort nån precis hade ätit upp utan att de andra hade ätit upp. I övrigt var det trevligt bemötande.

  • Maria A.9 omdömen

    15 maj 2022

    10/10

    Älskar denna resturang och besöker den så ofta jag kan, vardag som helg. Bra servise, bra meny. Du kan besöka stället för en simpel middag eller för att fira något.

  • Sofia B.2 omdömen

    30 april 2022

    5,5/10

    Tyvärr en besvikelse mot förra gången vi var där för ca 6 mån sedan. Maten mycket sämre kvalitet, Pastarätten var medioker och smaklös(jämfört med förra ggn). Lammet torrt och serverades utan en enda liten grönsak på tallriken, rätt trist.

  • Caspar S.1 omdöme

    22 mars 2022

    5,5/10

    Det vegetariska utbudet var skamligt och pastan jag fick hade jag kunnat göra avsevärt bättre själv. Medioker service och atmosfären var från ett annat årtionde (och då menar jag inte retro på ett charmigt sätt).

  • Hevi B.3 omdömen

    2 april 2022

    10/10

    En supertrevlig kväll i Italiensk anda! Vi kommer garanterat tillbaka. Trevlig för både stora och små :). Bra viner och magiska pizzakanter- if you know you know ;)

  • Maria A.9 omdömen

    2 april 2022

    10/10

    En pärla, i fantastisk miljö, härlig personal och magiskt god mat. Äter sär så ofta jag kan.

  • Nina C.3 omdömen

    1 april 2022

    6/10

    Min mat blev kall inom 10 minuter och pastan hade klibbat ihop sig lite så jag tror dessvärre att den kom direkt från mikron. För de priserna förväntar man sig nylagad mat. Varit där tidigare och varit väldigt nöjd men detta gjorde mig besviken för restaurangen är i övrigt väldigt trevlig.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

164Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.