Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Cicero

9,1/10
358
Vasagatan 32, 411 24 Göteborg
Italienskt
Genomsnittspris 450 kr

Få upp till 30 % i rabatt

Villkor kan gälla

Cicero

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord358 omdömen
9/10

Mat

9,4/10

Service

9,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Linda O.1 omdöme

    10 april 2024

    2/10

    Vi fick ingen rabatt och restaurangen skyllde på the fork och sa att vi skulle kontakta form för rabatten. Extremt missnöjd.

  • Ilona B.51 omdömen

    2 april 2024

    9/10

    Mysig atmosfär i trevliga och ombonade lokaler. Vänlig och uppmärksam servitris, som bjöd på sitt bästa vintips till maten. Vi inledde måltiden med några smårätter, som vi delade på. En aubergineröra med foccaciabröd och friterade risottobollar med parmesan. Gott och vällagat. Till huvudrätt åt vi båda pasta med skaldjur och tomatsås. Maten kom in rykande varm i en generös portion. Dock något snålt med skaldjur, som man fick leta efter på tallriken. Bra pris på förrätterna, men väl dyrt för huvudrätten, med tanke på den blygsamma mängden skaldjur i anrättningen. Det röda vinet som rekommenderades passade utmärkt till maten. Allt som allt, ett ställe att besöka igen.

  • Anita N.3 omdömen

    21 mars 2024

    10/10

    Jättemysig middag med ett av mina barnbarn som snart är vuxen. Alltid trevligt och gott att äta italienskt . Mycket trevlig personal också.

  • Gunilla E.38 omdömen

    20 mars 2024

    9/10

    Jättemysigt ställe och trevlig personal Tyvärr var inte pastan linguine sådär då det var alldeles för mycket vitlök Fick erbjudande om ny mat så allt var toppen

  • Jennie C.49 omdömen

    7 mars 2024

    10/10

    Kypare/servitör fick oss att känna oss så välkomna direkt. Trevlig, härlig, kunnig. Full pott på både service/servering och på den utsökta maten vi åt!

  • Björn W.23 omdömen

    20 februari 2024

    10/10

    Andra gången jag besöker Cicero, jag kom tillbaka för jag var väldigt nöjd första gången och nu var det nog fasen ännu bättre. Jättegod mat och lika servis samt miljö, jag och min sambo kommer tillbaka så snart vi kan!

  • Kristina L.12 omdömen

    20 februari 2024

    10/10

    Trevlig restaurang med en bra service. Vi kommer gärna tillbaka!

  • Nansi J.12 omdömen

    11 januari 2024

    8,5/10

    Friterade Gnocchi var helt magiskt! Som huvudrätt beställde vi pasta och de var god men inget wow. Vi ville även beställa tiramisou till dessert men den var slut och vi blev ganska besvikna. .

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Bertil A.9 omdömen

    6 februari 2024

    9/10

    Mycket god mat, angenäm middagsmusik o ren toalett.

  • Anita N.3 omdömen

    24 januari 2024

    10/10

    Jättegod mat och mysig miljö. Hit kommer jag gå många gånger med vänner och familj. Trevlig service också .

  • Marie-Thérèse C.7 omdömen

    28 december 2023

    10/10

    Wow vilken mat! Matlagning på hög nivå! Jag åt Risotto al Funghi med portobellosvamp, champinjoner, färsk grön sparris, parmesan, tryffelolja, tryffel-salami och vitt vin tror jag och vilken matupplevelse, det godaste jag ätit på mycket länge! Rätten rekommenderas starkt. Fantastiskt trevliga servitörer dessutom och trevlig atmosfär. Full pott, en tia på allt!!!

  • Agneta W.6 omdömen

    12 december 2023

    8/10

    Alla väldigt nöjda. Väl tilltagna portioner 😂

  • Susanne R.2 omdömen

    6 december 2023

    4/10

    Pastan var helt inte acceptabel

  • Sofia M.7 omdömen

    5 december 2023

    7,5/10

    Trevlig atmosfär och personal. Tyvärr fick jag in kall pasta. Smaken var god men kändes lite tråkigt att den var kall. Min kompis pinza var bra. Vi kommer nog tillbaka ändå😊

  • Carolina A.7 omdömen

    1 november 2023

    10/10

    Mysigt atmosfär, gott mat och trevlig personal.

    review_preview

    Visa bild

  • Thérèse S.10 omdömen

    12 oktober 2023

    10/10

    Det måste vara den godaste risotton Göteborg har att erbjuda! Kantarellpastan var också fantastiskt god!

  • Ina o.171 omdömen

    12 oktober 2023

    10/10

    Super trevlig restaurang fint atmosfär och god mat+++++++++++++

  • Reima h.

    Reima h.16 omdömen

    21 juni 2023

    9,5/10

    Mysigt ställe med god mat och mycket trevlig personal

  • Christer I.1 omdöme

    15 juni 2023

    9,5/10

    Åt mycket god mat (tryffelpastan), servicen var utmärkt. Vi satt på uteserveringen som är liten men trevlig. En restaurang väl värd ett besök för alla som gillar italienskt mat.

  • Julia W.1 omdöme

    15 juni 2023

    9/10

    Helt okej mat, ingen superhög kvalite. Kändes lite som hemmalagad mat i kvalite. Väldigt bra service och trevlig personal. Trång, men trevlig uteservering.

  • Martin F.7 omdömen

    1 juni 2023

    9,5/10

    Ett ställe man gärna återkommer till och alltid lika höga nivåer på leverans med både mat och service. Omfattande och bra meny med bra mix av både förrätter och pasta och andra mains. Vi kommer tillbaka.

  • Jessica N.62 omdömen

    31 maj 2023

    10/10

    Jätte mysig restaurang med väldigt personlig service. Utmärkt pasta, gott vin. Väldigt rent och snyggt i hela lokalen inklusive toaletten! Finns mycket att välja på från menyn. Varit här flera gånger och lika nöjd varje gång!

  • Johan T.21 omdömen

    31 maj 2023

    10/10

    Fantastiskt trevlig personal och hög kvalitet på maten

  • Linda B.118 omdömen

    16 maj 2023

    10/10

    En väldigt mysig restaurangupplevelse! Mycket trevlig service som var uppmärksam och hjärtlig. Maten var väldigt god och efterätten var perfekt. Lokalen var mysigt inredd och trivsam. En restaurang jag gärna besöker igen

  • Jan L.19 omdömen

    19 april 2023

    8/10

    Maten var bra men jag påpekade vid beställningen att jag ville ha tagliolini i stället för pappardelle, som rätten bestod av. När maten serverades fick jag ändå pappardelle.

  • Johan N.211 omdömen

    18 april 2023

    10/10

    I Göteborg igen och självklart tillbaka på Cicero. Idag ytterligare en handfull spännande rätter och vi slås av att allt är sagolikt gott. Dagens absoluta höjdpunkter är Rigatoni al Paradisio och Gnocchi al Tartufo. Servicen suverän och jättetrevlig. Vi kommer åter vid nästa Göteborsbesök, var så säker. Supertack!

  • Nermina D.5 omdömen

    30 mars 2023

    10/10

    Fantastiskt mat och himmelsk Tiramisu. Super mysig atmosfär och trevlig personal.

  • Natalie A.

    Natalie A.10 omdömen

    29 mars 2023

    10/10

    Fantastisk trevlig personal och super mysigt ställe. Maten var också riktigt god. Så detta kommer vara ett ställe som jag kommer rekommendera samt besöka fler tillfällen. ????

  • Tommie J.8 omdömen

    23 mars 2023

    10/10

    Fantastiskt god mat och bra service. En härlig atmosfär och renlighet. Använde mina yums poäng, fungerade utmärkt. Hit går vi definitivt tillbaka.

  • Cecilia P.11 omdömen

    23 mars 2023

    10/10

    Passar både som romantisk middag eller som större sällskap i det fina ”egna rummet” Älskar maten och de är verkligen experter på vin i alla färger ????. Kommmer alltid återkomma

  • Phuong P.22 omdömen

    15 mars 2023

    10/10

    Stor portion mat och goda. Vi gick därifrån nöjda och mättad.

  • Anneli L.2 omdömen

    9 mars 2023

    10/10

    Fantastiskt god mat och ett trevligt bemötande. Uppmärksam personal med stor servicekänsla. Jag kommer definitivt att komma tillbaka och kommer att rekommendera er restaurang för alla som vill höra på. Stor TACK! Anneli

  • Helena U.12 omdömen

    23 februari 2023

    10/10

    Fantastisk service o trevlig miljö med go mat o gott vin????

  • Johan N.211 omdömen

    28 februari 2023

    10/10

    En riktig pärla med underbara smaker och superfräscht. Den speciella pizzadegen är sagolik.

  • Eric B.

    Eric B.3 omdömen

    22 februari 2023

    9/10

    Vi bokade via The Fork och allt fungerade mycket bra. Vi åt oxfile och pasta och allt var till belåtenhet. Extra plus för servicen. Vi fick mycket bra hjälp vid valet av både mat och vin. Vi återkommer gärna. Mvh Skåningarna

  • Tom D.7 omdömen

    21 februari 2023

    10/10

    Mycket god mat och mycket trevlig personal.

  • Cecilia P.11 omdömen

    16 februari 2023

    10/10

    Kommer alltid återkomma hit! Vin och mat i världsklass!

  • Hans A.

    Hans A.2 omdömen

    15 februari 2023

    10/10

    Trevligt bemötande och mycket vällagad mat. Återkommer gärna. Dock borde menyn uppdateras på The Fork. Dyrare än angivet.

  • Emma V.4 omdömen

    15 februari 2023

    10/10

    Helt fantastiskt trevlig personal, och bland den godaste bolognesen som jag någonsin har ätit! Prisvärt! Så så mysigt ställe!! Kommer absolut äta här igen, rekommenderar starkt!

  • Mari s.197 omdömen

    9 februari 2023

    9,5/10

    Jättegod kalv och Pinsa med prosciutto och salami samt en fantastisk dessert med friterad glass och varma äpplen.

    review_preview

    Visa 2 bilder

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

29Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.