- BRUSCHETTA ROMANA - Rostat surdegsbröd med körsbärstomater, vitlök, olivolja & basilika
- 65 kr
- INSALATA CAPRESE - Körsbärstomater med burratinaost, färsk basilika, rödlök & olivolja
- 95 kr
- CARCIOFO DI CORVINA - Stekta kronärtskockshjärtan toppas med prosciutto San Daniele & pinjenötter
- 90 kr
- OLIVE MISTE - Oliver från Sydeuropa
- 55 kr
- CARPACCIO DI TONNO - Tunna skivor tonfiskfilé med parmesan, pinjenötter, citron & ruccola
- 105 kr
- SALSICCIA BRASATAAL VINO - Färsk salsiccia brässerad i tomatsås & rödvin
- 95 kr
- CARPACCIO DI MANZO - Tunt skivad oxfilé med hyvlad parmesan, ruccola, olivolja, pinjenötter & kronärtskockspuré
- 140 kr
- CAPONATA DI MELANZANE - Siciliansk aubergineröra med pinjenötter, selleri, lök, tomat, oliver & kapris
- 90 kr
- AGNOLI CON SALSA DI BURRO -Pastakuddar fyllda med Stracchinost & tryffel serveras med en smörsås samt färsk hyvlad tryffel
- 105 kr
- ANTIPASTI DELLO CHEF - 5 st antipasti utvalda av kocken
- 395 kr
- RISOTTO AI CARCIOFI - Risotto med kronärtskocka, pangrattato & parmesan 135/175
- 175 kr
- RISOTTO AI FUNGHI - Risotto med blandad svamp, parmesan & persilja 135/175
- 175 kr
- RISOTTO CON SALSICCIA E TARTUFO - Risotto med färsk salsiccia & färsk hyvlad tryffel
- 195 kr
- PASTA DELLA CORVINA - Färsk pasta, gödkalv, blandad svamp, tryffel, babyspenat, grädde, & cognac
- 195 kr
- Lägg till Färsk tryffel
- 30 kr
- SPAGHETTI ALLA CARBONARA - Färsk spaghetti, äkta pancetta, äggula, riven parmesan, nymalen svartpeppar & grädde
- 175 kr
- PASTA FRUTTI DI MARE - Pasta med blåmusslor, rödräkor, bläckfiskringar, tomatsås, vitt vin, peperoncino & vitlök
- 185 kr
- COPPA DI PARMA - Utvalda bitar av fläskkarrén, marineras med rödvin och kryddor, lufttorkas i 4 mån
- 120 kr
- PROSCIUTTO DI PARMA 24 mån - Parma av utsökt kvalité, handsaltad & lagrad i minst 24 mån, produceras av familjen Terre Ducali
- 140 kr
- PROSCIUTTO SAN DANIELE -San Daniele är en liten och begränsad produktion av utsökta skinkor från Friuli, lagrad i minst 12 mån
- 140 kr
- SALAMI AL TARTUFO - I den lilla byn Cimaferle i Piemonte produceras denna utsökta salami med äkta tryffel
- 140 kr
- SALAMI FINOCCHIONA - Lagras med fänkålsfrön och rödvin, produceras en bit utanför Florens i Toscana
- 120 kr
- JAMON IBERICO BELLOTA 36 mån - Utsedd till världens bästa ”Jamon Iberico” 2013, från toppproducenten Behrer i Guijuelo Salamanca. Av rasen Iberico (svartfotade grisen) görs denna utsökta delikatess, lagrad i minst 36 mån
- 190 kr
- SALAMI VILDSVIN - På Toscanas bergsluttningar lever fortfarande vildsvin. De är basen för denna salami som har en kraftig och delikat smak från “det vilda livet”
- 120 kr
- SALAMI TOSCANO CINTA EKO - Av Cinta senese grisar tillverkas denna salami enligt traditioner som startade på 1300-talet. Ekologisk!
- 120 kr
- BRESAOLA BLACK ANGUS - Denna delikatess är gjord på det finaste köttet från skottland. Lufttorkad med en elegant fruktig smak från producenten Rigamonti
- 130 kr