Tillbaka

Recensioner - Curry Kitchen

9,7/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 17 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Anders B.
  Anders B.
  • 9 omdömen
  9,5/10

  Mycket trevlig personal, inte så många gäster på grund av Corona. Maten kan vi rekommendera, vi åt kyckling och nanbröd, mycket gott. Vi kommer gärna tillbaka.

 2. Pia L.
  Pia L.
  • 10 omdömen
  8,5/10

  Gott, smakfullt och prisvärt. Motsvarade mina förväntningar. Hit går jag gärna igen.

 3. Mia R.
  Mia R.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Maten var bra, men servicen riktigt dålig! Vi hade bokat bord men ändå såg de ut som frågetecken när vi kom... Och då hade jag ändå angett i bokningen att vi firade en födelsedag! Vi frågade efter vilket bord som var vårt och då sa de bara att ”ni kan sätta er varsomhelst - och ta med er menyerna också. De ligger där...’. Snacka om dålig service! Vi fick dessutom vänta väldigt länge på att få beställa och till slut gick vår dotter och sa till att nu har vi väntat länge nog...då kom de strax därefter. Sedan fick vi vänta än längre på maten...pust! Nja, det finns andra indiska restauranger med bra mycket bättre service och minst lika god mat så det blir nog tyvärr inga fler besök här, trots att restaurangen ligger nära oss och maten är ok.

 4. Catrin M.
  Catrin M.
  • 20 omdömen
  10/10

  Mycket bra service, mysig rymlig lokal, som passar både för små och stora sällskap. Åt både lamm och kockens vegetariska val. Jättegott och stora porttioner. Gott bröd speciellt det med potatis i och vitlök. Har varit här förut och kommer gärna tillbaka. Mycket prisvärt.