Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Damas, Malmö
Damas, Malmö
Damas, Malmö

Orientaliskt Romantisk

Recensioner - Damas

7,6/10
133
Södra Förstadsgatan 42, 211 43 MalmöVisa karta

Genomsnittspris 300 kr

20% på matnotan

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

7,6/10
133 omdömen
7,9/10

Mat

6,8/10

Service

7,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Måttlig väntetid
Måttlig ljudnivå
Vem kan skriva ett omdöme och hur räknar vi ut betyg?
  • Basma A.
    Basma A.

    4 mars 20231 omdöme

    5,5/10

    Vi bokade bord och behövde vänta 15 min på ett bord och servitrisen var väldigt otrevlig. Inte värt ett andra besök. Maten var dock god men inte värt det med det dåliga bemötandet.

  • Gunilla F.
    Gunilla F.

    4 februari 20233 omdömen

    7/10

    Trevlig personal, god mat, stora portioner och prisvärt. Lite långsam servering.

  • Mariah T.
    Mariah T.

    14 januari 20231 omdöme

    10/10

    Excellent

  • Elvira B.
    Elvira B.

    14 januari 20231 omdöme

    2/10

    Dålig service , jättestort besvikelse

  • Talal K.
    Talal K.

    3 december 20221 omdöme

    8/10

    Bra atmosfär med väldigt god mat. Vi fick dock vänta i mer än 1 timme på maten, personalen verkade vara oorganiserade, men i det stora hela så var det bra

  • Anna K.
    Anna K.

    2 december 20221 omdöme

    9/10

    Jättegod mat och stora portioner. Vi kommer med glädje tillbaka nästa gång vi är i Malmö. Skojfrisk kypare med mycket bra humor. Tips ta: Mixed grill och meze paket.

  • Jeanette P.
    Jeanette P.

    26 november 20221 omdöme

    9/10

    Fin miljö,känns som att man rest till ett annat land. God mat . Synd bara att det är så många olika som sköter servicen. Alla i sällskapet fick inte maten samtidigt och vi fick påminna om viss mat som inte kom ut.

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Anna c.
    Anna c.

    26 november 20223 omdömen

    6,5/10

    Maten var god. Grilltallriken med olika kött ( kyckling, lamm och lammfärsspett), bröd och pommes ( man kan välja mellan pommes, ris eller bulgur) räckte till 2 vuxna och 1 barn. Såserna och tabulleh sallad var också jättegoda. ”Mellanöstern te” med baklava till efterrätt var egentligen ett paket Ahmad påse av English breakfast te så blev lite besviken ( förväntade mig te med kryddor på orientaliskt sätt), baklavan var god i alla fall. Service: menyn som jag fick var grisig./ smutsig :( servicen är ngt de bör förbättra: fick inga tallrikar endast bestick och den som serverade mat såg inte det, fick säga till att få tallrikar. Personal försöker inte engagera sig i servisen, tror att de som serverar själva rätter inte kan så mycket svenska. Han reagerade inte alls när vi tackade för maten och samlade tallrikarna efter maten. Miljö: inredning är orientalisk och man ser att de investerade mycket i inredningen. Tv skärmen i matsalen funkade inte och visade något dator error ( bättre kanske att ha det avstängt helt om det inte fungerar) eftersom det var mycket folk så var det mycket högljudet.

  • Nancy K.
    Nancy K.

    15 oktober 20222 omdömen

    4/10

    Servisen var katastrof

  • Sara T.
    Sara T.

    23 september 20222 omdömen

    7,5/10

    Om en restaurang bestod av 5 pusselbitar som alla måste finnas för att man skulle få en fulländad restaurangupplevelse; God mat Atmosfär Bra service Rimlig prissättning Renlighet …så har Damas alla dessa bitar utom EN. Nämligen service. Och det är så synd, för Damas är så nära att vara min absoluta favorit-restaurang i Malmö. Den är så fantastiskt på alla sätt och vis, men servicen är lika med noll. Skulle de bara ta tag i denna viktiga bit så skulle pusslet vara färdiglagt. Jag rekommenderar folk att prova denna restaurang men att vara förberedd på avsaknaden av service från personalen. Sen skulle jag gärna se lite fler menyval för vegetarianer också. De flesta rätter innehåller kött och det kan vara svårt för icke-köttätare att hitta något att äta.

  • Shana A.
    Shana A.

    10 september 20221 omdöme

    10/10

    God mat och bra service plus trevliga personal ????

  • Rana Z.
    Rana Z.

    20 augusti 20221 omdöme

    7/10

    Mix grill rekommenderas.

  • Tahira H
    Tahira H

    13 juli 20221 omdöme

    2/10

    Maten är dyr och mycket liten!

  • Lubna A.
    Lubna A.

    2 juli 20221 omdöme

    10/10

    Personalen var väldigt trevliga och maten smakade otrolig bra! Bor i helsingborg o fick åka till Malmö men det va så vårt! Kommer säkert tillbaka…

  • Mohammed K.
    Mohammed K.

    18 juni 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra upplevelse mycket god mat och perfekt service. Fick maten mycket snabbt och de smakade underbart. Alltid rekommenderat och ni kommer ha en underbar upplevelse.

  • Elvedina H.
    Elvedina H.

    2 juni 20221 omdöme

    3,5/10

    Ingen bröd under lunchtid, fast man har bokat bord. Alla kan inte vänta 1 timmer på mat under en arbetsdag. Man ska gå ditt

  • Jehan E.

    28 april 20221 omdöme

    2/10

    Första gången jag var på denna restaurangen fick vi dålig service,vi fick en kall huvudrätt plus fel beställning alltså förrätterna serverades aldrig,Vi väntade i 1 timme och 40 min för ingenting till slut reste vi oss upp och tänkte att de här beror på kanske att de var högt tryck då ni hade precis öppnat och chefen bad snällt en ursäkt om detta.Ett halvår senare får jag en dålig upplevelse IGEN trots varningar från vänner om att maten var osmaklig skulle jag ändå ge er en chans och prova er buffé.Denna gången hade jag med min familj och min mamma som var lite sjuk och inte kunde ställa sig för att ta maten själv utan vi barnen skulle lägga maten åt henne,jag frågade glasskillen snällt om de var någon bricka till tallrikarna (som var små dessutom) så att det skulle underlätta för mig att hålla i allt då allt var lite rörigt bland buffén(första gången jag är på en buffé där brickor inte finns tillgängliga).Jag fick till svar att jag kunde få låna en bricka då jag tyckte att de var absurt att brickor inte finns tillgängligt vid buffén.Det slutar med att någon av de som serverar maten började skrika nej de går inte och tar brickan med ett ryck plus ger glasspojken en utskällning för att han gjort så.Vi blir väldigt upprörda över situationen.Det här går inte om ni ska fortsätta såhär?! Läxa upp dina anställda och lär de lite hyfs innan du ställer de bakom buffén.Jag måste dock ge credit till glasskillen (under 18 år) som kunde mer om service än vad den äldre ”mannen” som satt och skrek åt mig som var i chock att man kunde bete sig på de viset framför sina kunder,man behövde aldrig ställa till en scen och skrika på sina kunder! De här var inte ”ok”.

  • Alexander G.

    10 april 20221 omdöme

    8/10

    En liten besvikelse att det fanns bara mat från grillen på grund av ramadan. Annars mycket god mat och bra service. Gott kaffe och även smoothies var super goda.

  • ASMAA K.

    1 april 20221 omdöme

    2/10

    Hämsk service väntade för mster 45mn fick inga tallrikar fel mat Personalen saknar service minded hitta massor av ursäkter i stället att vara lösningen fokuserad

  • Alaa J.

    19 mars 20221 omdöme

    10/10

    Bra service och vi var jätte nöjda med allt Lite problem när vi tänkte att gå in, även med förre bokning men det har lösasts sig i slutet. Vi hoppas att de ska fortsätta vara bra

  • Asmaa E.

    18 mars 20221 omdöme

    10/10

    Vi kommer säkert tillbaka, jättebra service, god mat samt efterrätterna är fantastiska och typiskt den mellan ostens smak!

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Uzma A.

    18 mars 20221 omdöme

    7,5/10

    Det var trevlig bemötande, bra stämningen.Fick inte vänta länge, bra pris Ren och fräscht,Utländsk känsla som man är på semester Kommer igen med kompisarna

  • Damir A.

    13 mars 20221 omdöme

    7,5/10

    God mat, fröjd både för ögat och minen. Trevlig familjär stämning. För att kunna uppnå högre betyg, krävs det mer professionell service, fler menyer att tillgå, en del mindre detaljer på bordet osv. Värt att besöka då och då.

  • Tevdiye D.

    2 mars 20221 omdöme

    2,5/10

    Ingen barnmeny, vi ville beställa från menyn med 3 olika meze sorten o de saknade visa meze. Vi ville ha andra meze istället, det fick vi inte. Vi skulle ta emot dubbelt av det de hade. Vi var åtta personer vi gick därifrån utan att beställa o något.

  • Ivan R.

    26 februari 20221 omdöme

    10/10

    Jätte bra service och bra be mötande jag rekommenderar de verkligen jag hoppas de kommer till flera platser en jätte färsk restaurang jag kan lätt komma tillbaka igen

  • Joakim J.

    14 februari 20221 omdöme

    4/10

    Dålig service, tog lång tid att beställa och inte riktig serviceminded. Maten nästan godkänd, lite kall och inte genom stekt kött.

  • Hadil K.

    6 februari 20221 omdöme

    10/10

    Mycket bra service

  • Hasan A.

    6 februari 20221 omdöme

    10/10

    Delicious food, good service and elegant place.

Tripadvisor-omdömen

8Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.