Danilo Restaurang, Bar & Café

Skånegatan 16B 411 40 Göteborg Sverige Karta
Snittpris 520 kr

I korthet ... Danilo Restaurang, Bar & Café

FIN ITALIENARE - Denna restaurang är en italiensk restaurang, men med något fokus på det vegetariska. Det finns här mängder av trevliga rätter som gör att det garanteras vattnas i munnen på dig.

BRA BELÄGEN - Danilo ligger på Skånegatan i Göteborg. Detta läge är alldeles perfekt, och du har väldigt nära till lokaltrafik, så från vilket läge du än kommer ifrån så har du det enkelt att ta dig hit.

BOKA I FÖRVÄG - Danilo är ett populärt ställe som kan komma att fyllas upp fram emot kvällarna. Så det kan definitivt vara en idé att ta till sig att boka ett bord innan du tar dig hit.

Restaurangpriser

Genomsnittligt à la carte-pris
520 kr
(det genomsnittliga à la carte-priset baseras på en 3-rätters middag, exkl. drycker)

Dryckespriser

  • 89 kr
    Ett glas vin
Priser och menyer kan ändras. Dessa priser tar inte hänsyn till några rabatter.

Mer information Danilo Restaurang, Bar & Café

Hur tar jag mig dit?

  • Kollektivtrafik
    Göteborg Ullevi södra - Buss (Linje 2-4-5-6-8-10-13)

Öppettider

Middag: Från 11.30 till 22.00 (Måndag till Torsdag) Från 11.30 till 23.00 (Fredag) Från 12.00 till 23.00 (Lördag) Från 12.00 till 22.00 (Söndag)

Service

  • Mastercard , Visa
  • Bar , Barnmeny , Talar engelska
TheFork använder cookies för att i synnerhet optimera din användarupplevelse, mäta webbplatsernas prestation samt annonsera med retargeting (riktad annonsering). Genom att surfa på webbplatsen accepterar du användningen av dessa cookies. Mer information eller ändra dina inställningar.