Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Doc Sundsvall

8,6/10
197
Esplanaden 18, 852 36 Sundsvall
Italienskt
Genomsnittspris 360 kr

Doc Sundsvall

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 12 bokningar i dag

Omdömen

8,6/10
Utmärkt bord197 omdömen
9/10

Mat

8,7/10

Service

7,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Urban o.3 omdömen

    29 juni 2024

    7,5/10

    Opersonligt med app och tryckande. Mycket god mat. Varmt och hett i lokalen.

  • Lena J.1 omdöme

    22 maj 2024

    10/10

    Så trevlig miljö, duktig personal och de bästa pizzorna ever! Jag som normalt inte äter kanterna, skulle gärna äta mer av dem.

  • Ale A.1 omdöme

    15 maj 2024

    10/10

    Underbart! Obligatoriskt att komma varje gång vi får besök från andra städer.

    Doc SundsvallÄgare

    Tack så mycket Ale! 🤗 Ni är alltid välkommen! 🫶🏻

  • Riikka M.1 omdöme

    30 april 2024

    6/10

    Mycket ljud. Dåligt att man måste kolla bara på appen, svårt att se menyn på telefonen. Maten var god, kanske måste ta med nästa gång.

  • Sven-erik J.1 omdöme

    26 april 2024

    10/10

    Jätte bra mat de napolitansk pizzorna är riktigt lyxiga och goda kan rekommendera ett besök ni blir nöjda.. Och trevlig personal kom ihåg att boka bord det är riktigt populärt att ditt och äta.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Benny K.1 omdöme

    28 april 2024

    9,5/10

    Smart och proffsigt upplägg vid beställningar. Maten håller hög klass mycket god.

  • Kenth F.1 omdöme

    23 april 2024

    10/10

    2st Sundsvallsbor, en Värmländska, en Göteborgare som var väldigt nöjda

  • Ann-Charlotte N.2 omdömen

    10 april 2024

    5,5/10

    Maten var bra, servicen dålig. Väldigt lång väntetid för att beställa och för att betala notan. Väldigt hög volym i lokalen, gick inte att föra ett samtal.

  • Jessica J.1 omdöme

    22 mars 2024

    6,5/10

    Bra service och råvaror. Hade höga förväntningar men upplevde tyvärr pizzan som smaklös.

  • Eva P.3 omdömen

    13 mars 2024

    5,5/10

    Maten var god men allt annat var inte bra för lång tid tills man fick maten och drycken.

    Doc SundsvallÄgare

    Hej Eva, tack för att du tog dig tid att recensera oss, även om du har ännu ett klagomål efter alla de ni har haft på restaurangen. Jag ska ge dig ett tips, att gå ut på restaurang är ett sätt att ha roligt och vara i sällskap, lämna klockan till oss som har tidsberäkningen och jag lovar dig att ingenting tog så lång tid som du säger, faktiskt väntade vi i köket på erat beställning ganska länge och vi fick till och med den med ganska absurda önskemål som vi försökte tillmötesgå utan några klagomål. ;) Ha det fint!

  • Cecilia H.2 omdömen

    18 februari 2024

    9,5/10

    Trevligt att restaurangen inte var så stor så det inte blev allt för mycket sorl från andra besökare. Trevligt med dofterna från ugnen. Mat och efterrätt var gott. Vi var lite oroliga om kocken var sjuk då han hostade mycket under tiden vi var där.

  • Sofie A.1 omdöme

    16 februari 2024

    10/10

    Mysigt, kvarterskrogskänsla, familjärt

  • Caroline T.

    Caroline T.54 omdömen

    21 januari 2024

    7/10

    Tog lång tid , fick fel sås

  • Anna H.2 omdömen

    2 januari 2024

    10/10

    Underbar liten restaurang för "riktiga" Italienska pizzaälskare. Inhemsk öl och vin som du vanligtvis inte hittar någon annanstans.

  • Eva N.

    Eva N.27 omdömen

    30 november 2023

    7,5/10

    Jättegott bröd på pizzan. Beställde tomatcreme som var supergott att doppa brödet i. Tyvärr tyckte jag att pizzans topping var något för flottig för min smak.

    review_preview

    Visa bild

  • Elin M.2 omdömen

    5 december 2023

    9,5/10

    Kan varmt rekommendera denna restaurang. Urgott!

    review_preview

    Visa bild

  • Elisabet C.2 omdömen

    17 november 2023

    8/10

    Ljudvolymen var väldigt hög. Det blev svårt att prata. Allt annat var bra. Maten var jättegod.

  • Åsa C.3 omdömen

    12 november 2023

    8/10

    God mat och mycket bra service.

  • Ingela S.2 omdömen

    24 oktober 2023

    4/10

    2 pizzor och en Carbonara och ingen av oss tre var nöjda snarare missnöjda.”Hur svårt ska det vara och göra god mat på restaurang”

    Doc SundsvallÄgare

    Hej Ingela, du är välkommen att hålla utbildning hos oss och alla restauranger som kan inte laga mat! Din kommentar berättar inte mycket om hur maten var, snarare låter det som ni inte har ätit italiensk mat tidigare. :) Mvh

  • Thi N.1 omdöme

    22 oktober 2023

    10/10

    Bra mat och fin lokalen

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Pernilla J.1 omdöme

    23 september 2023

    8,5/10

    Vi delade på en pizza till förrätt. Den var så nära italiensk pizza man komma här i Sverige. Väldigt imponerad utav den. Åt sen risotto till varmrätt och smakerna satt, dock hade jag önskat en enklare uppläggning då den serverades i en gjutjärnspanna som var väldigt liten. Hade gärna ätit risotton på italiensk vis, uppslevad på en tallrik utan krusiduller. Men överlag så är vi jättenöjda med vår upplevelse av både mat och service!

  • Tobias R.1 omdöme

    22 september 2023

    9,5/10

    Bästa italienska pizzerian i Sverige. Världsklass

  • Monika L.34 omdömen

    25 juli 2023

    10/10

    Supergod mat, extremt tillmötesgående personal och mysig miljö. Kändes genuint Italienskt.

  • Mary H.1 omdöme

    25 juli 2023

    3/10

    Vi fick sitta precis vid ingången där det ständigt kom folk och blåste iskallt tills jag bad servitrisen stänga dörren. Hjälpte mot blåsten men inte mot alla som stod där. Ha inte bord vid ingången. Sen fick vi vänta EN TIMME på maten. Efter att ha väntat ca 40 minuter kom en tjej och frågade om vi var beredda att beställa (?!) Vi bara, DET HAR VI GJORT! Och när väl maten kom så var min pasta helt ok men min makes pizza usel. Inte värt vare sig väntan eller pengarna.

    Doc SundsvallÄgare

    Hej Mary, restaurangen som du sa är små och inte stor och vi tycker att omplacering av bord som vi har funkar perfekt! Sen, om du har kallt med 25 grader inuti och det finns också 60 personer till i restaurangen servitriserna kollar också att alla de andra kommer inte att dö för värme av ugnen som står på 450 grader! ???? En timme har du aldrig väntat då i köket kan vara Max 30/40 min om det är många beställning. Men i slutet, om allt är anledningen att klaga för dig vi hoppas att du kommer att hitta en annan bra plats att käka, ha det! ????

  • Camilla S.2 omdömen

    20 juni 2023

    10/10

    Utmärkt mat! Extremt goda pizzor. Även undertbart goda med anpassning till gluten- och laktosfritt. Härlig service och väldigt goda italienska efterrätter! ????????+ för parkering utanför restaurangen.

  • Fredrik J.4 omdömen

    3 juni 2023

    8/10

    Välgjord pizza med många roliga kombinationer. Fräscha ingredienser med en känsla av Napoli.

  • Helen O.3 omdömen

    2 juni 2023

    10/10

    DOC gör Sundsvalls godaste pizzor, våga testa deras friterade. Personalen är familjär och kunnig. Systemet med att trycka på en knapp för att få service är jättebra istället för att behöva sitta och vänta på att få ögonkontakt med personalen.

    review_preview

    Visa bild

  • Maria G.2 omdömen

    14 maj 2023

    10/10

    Mycket god service och fantastiska glutenfria pizzor som bakas från egen deg. Tillagningen sker dessutom i en separat ugn för att minska risken för kontaminering. Ett av få ställen jag kunnat äta på trots min allergi mot gluten. ✨

  • Marcus H.8 omdömen

    12 maj 2023

    9/10

    Gillar man Napolitansk pizza är det här stället att besöka. Härligt fluffig deg och mustig tomatsås. Hela familjens absoluta favoritställe när vi ska äta pizza. Smidigt system gällande beställning och betalning för att tillkalla personalen.

  • Stefan B.1 omdöme

    24 februari 2023

    9,5/10

    Godaste pizzan ever! Trevlig tjej från Sicilien.

  • Petra F.1 omdöme

    28 december 2022

    7,5/10

    Mysig familjekrog. Jättetrevlig servitris med god kontakt. Dock lite lång väntan på mat du å man prioriterar take out maten…. Mycket god pizza o pasta. Kul om man vågade sstsa på primi o secondi Kommer gärna tillbaka

  • Carola B.1 omdöme

    30 oktober 2022

    10/10

    En mysig Italiensk resturang med Sundsvalls bästa pizza. Som alltid har trevlig och service inriktad personal.

  • Maria B.1 omdöme

    22 oktober 2022

    9/10

    Pizzorna var helt fantastiska! Bästa pizzadegen jag någonsin smakat (har ätit en hel del gournetpizza förr). Gillar enkelheten i pizzorna, inte för mycket olika smaker samlade på en och samma pizza utan de är trygga i att grunden är fenomenal och behöver således inte överkompensera med massor av olika garnityr.

  • Pelle S.1 omdöme

    21 oktober 2022

    10/10

    Makalöst god pizza. Degen, råvaror och gräddningen. Helt enkel i toppklass!

  • Marcus H.8 omdömen

    14 oktober 2022

    9,5/10

    Väldigt goda pizzor, där själva degen och tomatsåsen är något som urskiljer sig mot konkurrenterna. Familjär stämning, alltid ett trevligt bemötande när vi kommer dit!

  • Jocke S.1 omdöme

    8 september 2022

    7/10

    Ljudnivån var lite för hög, servitrisen var ensam och hade lite för mkt. att göra. Men ursäktade sig och vi var nöjda ändå. Väldigt härlig mat

  • Anna W.6 omdömen

    12 augusti 2022

    8/10

    Vi åt friterad pizza, väldigt gott

  • Anki B.1 omdöme

    7 juli 2022

    10/10

    Här har ni Sundsvalls bästa Italienska restaurang. Trevlig personal, god mat gjord på äkta Italiensk vis och mysig atmosfär! Rekommenderas varmt!

    Doc SundsvallÄgare

    Tack så mycket Anki! Du är varmt välkommen ????????

  • Marcus H.8 omdömen

    7 juli 2022

    9,5/10

    Gillar man Napolitansk pizza är detta stället att besöka. Fina råvaror, mycket god tomatsås och härligt fluff i degen.

  • Cecilia H.1 omdöme

    10 juni 2022

    10/10

    Alltid superbra service. De är snabba och engagerade. Deras stenugnsbakade pizzor är i världsklass! Nästa gång testar vi deras goda pasta. Missa inte denna restaurang för guds skull!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

28Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.