Tillbaka

Recensioner - Dockans Hamnkrog

8,3/10

Mycket bra bord

baserat på 41 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Carl A.
  Carl A.
  • 1 omdöme
  6/10

  Maten var ok, merparten av köttullarna var svala/kalla. Små portioner överlag och en ganska skral salladsbuffe. Förväntar mig mer av en lunch som kostar 100 kr plus.

 2. Sandra p.
  Sandra p.
  • 2 omdömen
  7/10

  Jag tycker menyn är för lite och den som fanns i somras var betydligt större och bättre, sedan är det konstigt att hela retaurangen är tom och ändå ska man sitta precis till ett annat par. Jättetrevlig servitris och maten är vällagad och god.

 3. Ulrika U.
  Ulrika U.
  • 1 omdöme
  2,5/10

  Sååå dålig mat och miljö.

 4. Håkan L.
  Håkan L.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  En mycket fin restaurang men maten var enligt mitt omdöme inte helt perfekt, vilket var en liten besvikelse. Servicen var jättebra och de var jättetrevliga.

 5. Åse I.
  Åse I.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevlig alert personal som tog hand om oss på bästa sätt! Miljön är fantastisk då det känns som man sitter i en marina vid medelhavet. Vi klagade på en rätt som upplevdes väldigt stark i smaken, men för övrigt var andra rätter och drycker mycket bra. Hit vill vi komma många fler gånger!

 6. Nilo B.
  Nilo B.
  • 2 omdömen
  5,5/10

  Inget bra bemötande. 3 servicepersonal som viker servett och finns där, halv full restaurang och ändå ska man hämta sin mat själv och sedan lämna tillbaka tallrikar osv. Vi såg till och med en gäst som fick bära ut sin egen vin flaska.

 7. Anders D.
  Anders D.
  • 2 omdömen
  6/10

  Räkmackan är inte som tidigare, saknar klass och finess. Trist att själv hantera disk - ger känsla av skolbespisning. Funkar inte för affärslunch.