Registrera min restaurang
Hjälp

TheFork, a Trip advisor company

Vad
Var

Recensioner - Domtrappkällaren

9,4/10
2291
St:Eriksgränd15, 753 10 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 516 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1 meter mellan borden
Endast bordsservering
Handsprit tillgängligt för gäster
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Omdömen

9,4/10
Exceptionellt bra bord2291 omdömen
9,5/10

Mat

9,4/10

Service

9,3/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Oscar B.

    14 januari 20222 omdömen

    10/10

    Alltid suverän service och riktigt god mat på Domtrappkällaren, vi alla tre åt Köksmästarens Meny (skagen, Wallenbergare och creme brule) och är supernöjda alla tre, rekommenderas starkt.

  • Ulf J.

    14 januari 20221 omdöme

    10/10
  • Mats H.

    5 januari 20221 omdöme

    7/10

    God mat i en trevlig miljö, servicen behöver de jobba på lite.

  • Amanda E.
    Amanda E.

    5 januari 20222 omdömen

    10/10
  • Oscar B.

    26 november 20212 omdömen

    10/10

    Domtrappkällaren levererar alltid, deras Biff Rydberg är stans absolut bästa! Personalen är alltid trevlig och serviceinriktad. Kommer tillbaka fler gånger! /Oscar

  • Anna R.

    26 november 20212 omdömen

    10/10

    Rekommenderar raggmunk till lunch följt av kaffe med tryffel.

  • Elizabeth L.

    24 november 20211 omdöme

    10/10

    Fantastiskt god mat. trevligt mottagande. Bra service och i övrigt inget att anmärka på. Rekommenderas. Mitt första besök med nuvarande ägare, men inte sista

  • Anita L.

    22 november 20211 omdöme

    9/10

    Härlig miljö med anor från 1300 talet vackra valv och atmosfären känns och ger maten en extra krydda. Trevlig personal med fin serviceanda!!

  • Anna R.

    22 november 20212 omdömen

    10/10

    Fantastisk miljö i lokal med medeltida valv. Maten jättegod samt trevlig och personlig service. Utmärkta viner valda av kunnig och intresserad ledning.

  • Fredrik K.

    19 november 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk mat av bra råvaror och utomordentlig service i en atmosfär som för en bakåt i tiden med historiska vingslag och ett stycke kulturhistoria.

  • Joachim L.

    18 november 20212 omdömen

    10/10

    De gamla valven levererar som alltid tillsammans med superb mat en unik upplevelse. Renköttet var fantastiskt gott och helt ok ur klimatsynvinkel får prova det vegetariska nästa gång.

  • Johan B.

    18 november 20211 omdöme

    10/10

    Gudomlig Wallenbergare som är helt klart den bästa jag ätit någonsin. Personal som är snabb och ge bästa service. Jag kommer definitivt boka nästa kundlunch här igen. //Johan

  • Ann T.

    13 november 20211 omdöme

    10/10

    Jättegod mat, trevlig personal och my cket trevlig lokal. Allt var toppen

  • Sofia S.

    11 november 20212 omdömen

    10/10

    Jag tog regnbågen, den var underbar. Efterrätten, Tarte Tatin, var ok men inte toppbetyg (lite för torr för min smak). Servicen var bra och brödtallriken man får i väntan på maten är super.

  • Sofia S.

    8 november 20212 omdömen

    10/10
  • Sara B.
    Sara B.

    6 november 20212 omdömen

    10/10

    Som alltid fantastisk mat och otroligt mysig miljö! Vi kommer komma oftare

  • Charlotte b.

    6 november 20211 omdöme

    10/10

    De va väldigt trevligt och gott och väldigt bra service. Vi kom på en 3-rätters lunch kl:13.00 och gick därifrån 15.45 väldigt nöjd och mätta . Vi kommer definitivt tillbaka.

  • Christian J.

    4 november 20211 omdöme

    10/10

    Fin service, trevlig personal och supergod mat. Kommer tillbaka ???????? vacker inredning i lokalerna och atmosfären likaså. Helt klart värt flera besök!

  • Peter H.

    4 november 20219 omdömen

    8/10
  • Helene S.

    4 november 20211 omdöme

    10/10

    Jättegod mat, mysig lokal och supertrevlig personal!

  • Jan L.

    2 november 20214 omdömen

    9/10
  • Cim S.

    2 november 20211 omdöme

    4/10
  • Klas B.

    30 oktober 20211 omdöme

    10/10
  • Jan L.

    30 oktober 20214 omdömen

    10/10

    Trevligt och vänligt samtidigt som köket gör en fantastisk middag är personalen mycket vaken. Tack!

  • Pontus W.

    30 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Trevlig mat och atmosfär. Nästan ett måste för dig som besöker Uppsala.

  • Birgitta L.

    23 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Fantastisk mat, rekommenderas varmt!

  • Susanne S.

    23 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Mycket bra mat. Bättre än förra regimen. Röda vinet kunde ha varit lite svalare.

  • Pia G.

    22 oktober 20213 omdömen

    10/10

    Jättemysig atmosfär i restaurangen och maten var helt underbar. Personalen var trevlig. Rekommenderas ett besök i en härlig medeltida inredning.

  • Helena E.

    20 oktober 20212 omdömen

    10/10
  • Conny O.

    16 oktober 20211 omdöme

    10/10

    God och välkomponerad mat, bra service och med tanke på klassen humana priser. En mycket trevlig restaurang upplevelse i centrala Uppsala. Rekommenderas.

  • Louise J.

    13 oktober 20216 omdömen

    10/10

    Väldigt god mat! Både förrätten med löjrom och reninnanlåret med tillbehör var perfekt!

  • Erik K.

    13 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Trevlig personal, god mat, servering och allt i allt en utmärkt service.

  • Eric B.

    12 oktober 20212 omdömen

    10/10

    Som alltid var Domtrappkällaren vid lunchen idag alldeles utmärkt i alla avseenden! Hit behöver jag inte tveka att bjuda in när jag har viktiga gäster.

  • Jimmy B.

    9 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Fantastisk bra service och lyhörda, helt utmärkt.

  • Jennifer F.

    8 oktober 20211 omdöme

    9,5/10

    Maten var magisk! Hon som serverade va lite snurrig och verkade vara ny på jobbet men maten och bemötande var väldigt bra ändå! Maten var en av dom bästa vi ätit i Uppsala!

  • Ann-kristin K.

    8 oktober 20211 omdöme

    10/10

    Trevligt och bra vegetarisk mat.

  • Kristina E.

    5 oktober 20211 omdöme

    10/10
  • Arne F.

    27 september 20211 omdöme

    10/10

    Mycket bra mat och perfekt service.

  • Janya C.

    24 september 20211 omdöme

    9,5/10

    Mycket bra mat och fin service. Vi fick bra råd och hjälp att välja för vi var osäkra. Aningens för ljust ( vi satt i första rummet) men i övrigt top notch!

  • Marie S.

    17 september 20211 omdöme

    10/10

    Mysiga lokaler, med god mat och trevlig personal!

Tripadvisor-omdömen

302Tripadvisor-omdömen

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning