Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Domtrappkällaren

9,3/10
3121
S:t Eriks Gränd 15, 753 10 Uppsala
Skandinaviskt
Genomsnittspris 516 kr

Rekommenderas i den här månadens Top 100 Sverige

Domtrappkällaren

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 11 bokningar i dag

Omdömen

9,3/10
Exceptionellt bra bord3120 omdömen
9,4/10

Mat

9,2/10

Service

9,2/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Vera L.1 omdöme

    26 april 2024

    10/10

    Otroligt mysig lokal, kunnig och trevlig personal och framförallt så god mat!

  • Hanne A.5 omdömen

    20 april 2024

    10/10

    Väldigt mysig restaurang med väldigt god mat och jätte trevlig service! Kan varmt rekommendera den.

  • Marianne E.1 omdöme

    5 april 2024

    10/10

    Trevligt bemötande o service . Mycket god mat o dryck,efterrätt med överraskning.

  • Jonatan P.1 omdöme

    16 mars 2024

    10/10

    Fantastikt god mat, servitrisen hade stenkoll på glutenkosten och gav goda råd kring vilken dryck som skulle avnjutas till maten. Rekomenderar absolut!

  • Hans P.2 omdömen

    15 mars 2024

    10/10

    Domtrappkällaren är Uppsala bästa klassiska restaurang. Super sommelierer och viner.

  • Linda J.1 omdöme

    23 februari 2024

    4/10

    Lång väntan på både dricka och mat, när maten väl kommer in så va den kall, åt pilgrimsmusslor till förrätt, och torskrygg till varmrätt. Riktig besvikelse. Kommer aldrig mer komma rillbaka

  • Jill G.2 omdömen

    24 februari 2024

    6/10

    Det var bra men inte fantastiskt.

  • Henrik R.4 omdömen

    6 februari 2024

    10/10

    Prisvärd och mycket god husmanskost. Suverän betjäning.

  • Emma Y.1 omdöme

    3 februari 2024

    10/10

    Mycket trevlig restaurang med riktigt god mat och god service!

  • Tuva H.4 omdömen

    11 januari 2024

    9,5/10

    Så trevlig atmosfär och fin service. Bra vinförslag

  • Ellinor L.3 omdömen

    6 januari 2024

    10/10

    Mysig restaurang med bra service och fantastiskt god mat! Här blir det fler besök!

  • Birgitta B.1 omdöme

    23 november 2023

    9,5/10

    Jag blir lite besviken när man sätter twist på gamla ” patenterade ”rätter. När jag beställer biff Rydberg vill jag inte ha stora bitar kött och potatis dränkta i rödvinssås. Det smakade gott men var i mitt tycke inte biff Rydberg.

  • Oskar I.1 omdöme

    3 november 2023

    9,5/10

    Rekommenderas! Vi tog And, Vildsvin och Hälleflundra. Favoriten vad helt klart anden. Gott kött & väldigt passande tillbehör, bären var perfekt till! Trevlig personal, snabb service och mysigt ställe.

  • Britt N.13 omdömen

    3 november 2023

    8/10

    Biff Rydberg var god utom potatisen som smakade sött. Servicen inte på topp denna gång.

  • Dan S.4 omdömen

    12 oktober 2023

    10/10

    Trevlig restaurang i klassisk miljö som serverar bl a fina wallenbergare

  • Anders H.1 omdöme

    3 oktober 2023

    8,5/10

    Maten var mycket god och resturangen har en traditionell stämning. Tyvärr verkar de också ha problem med ventilationen. För att få luft i lokalen var de tvugna att ha ett fönster öppet, vilket en kall oktoberdag innebar ett rätt obehagligt kallt drag. De ville heller inte stänga fönstret när vi bad dem. Resturangen är väl värd ett besök, så länge man ser till att sitta i rum stora nog för att ha minst fem meter från fönstren. När jag var där för många år sedan fanns det också ett bokningsbart rum på övervåningen som kan vara värt att boka.

  • Mathilda R.2 omdömen

    5 oktober 2023

    10/10

    Superfin restaurang! Jättetrevlig personal, maten är riktigt bra, och det är så mysig stämning där inne ???? Rekommenderar varmt!

  • Mikael H.1 omdöme

    7 oktober 2023

    10/10

    Suveränt mottagande och trevlig personal som också levererade fantastisk mat

  • Tove V.1 omdöme

    22 augusti 2023

    10/10

    Lugnt och trevligt! Enormt stor och god räkmacka jag verkligen blev mätt på! Trevlig personal, rent och fräscht.

  • Susanne J.5 omdömen

    16 augusti 2023

    10/10

    Supertrevlig restaurang med jättegod mat och väldigt trevlig personal. Rekommenderas verkligen!

  • Harry L.2 omdömen

    10 augusti 2023

    9/10

    Vi tyckte att detta var en fantastisk restaurang. Personalen var mycket artig, redo att hjälpa till med våra beställningar och förklara artiklar på menyn. Maten i sig var "out of this world". Vi valde steken, och för att vara 100% ärlig var detta den bästa entrecoten vi har haft i år. Perfekt tillagad och väl presenterad. Min enda riktigt småaktiga observation är att de inte hade svart te eller Ceylon-te. De enda teerna de hade var smaksatta/parfymerade teer.

  • Rianna W.5 omdömen

    15 juli 2023

    9/10

    Vi vet att vi gillar maten på Domtrappkällaren och den var lika bra som vanligt. Den första servitrisen vi fick verkade dock lite oengagerad och missade att ta ut drickan vi beställt. Sedan missade någon, om det var servitrisen eller köket, att en av oss beställt köttbullsrätten utan lingon, så den fick göras om. Annars var det jättebra! Bara små missar som gjordes. Vi kommer absolut tillbaka till Domtrappkällaren igen, ett favoritställe i Uppsala.

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Jerker F.1 omdöme

    5 juli 2023

    6/10

    Jag och min fru åt en trerättersmiddag där servitrisen serverade rätter och dryck alldeles för fort, vi han inte bli färdiga innan nästa servering skedde. Till saken hör också att restaurangen var knappt halvfull så bråttom fanns inte. Kvaliteten på mat och dryck var mer än god, tack

  • Olov S.1 omdöme

    16 juni 2023

    6/10

    Vi fick vänta i en och en halv timma på maten, och fick ingen ursäkt eller kompensation. De i sällskapet som beställt lamm var nöjda med smaken men lammet var överstekt. Bortsett från det var det en mycket trevlig upplevelse.

  • Ann-Sofi E.1 omdöme

    12 juni 2023

    9,5/10

    Väldigt trevligt att kunna sitta ute men det blev lite kallt till slut. Perfekt dock att sitta ute med en tvååring som inte har det bordsskick man skulle önska. Maten var fint presenterad men viktigaste av allt, det smakade suberbt!

  • Tiina B.

    Tiina B.4 omdömen

    10 juni 2023

    7,5/10

    Fantastiskt god mat och trevlig stämning. Servitören dock glömde vår bröd, och var inte särskild uppmärksam. Något som man bör vara i restaurang på Domtrappkällarens nivå.

  • Ann E.1 omdöme

    9 juni 2023

    5/10

    Helt ok mat för priset, men inte enligt de recensioner jag läste innan bokningen. Förrätten med sparris var magisk. De andra rätterna medel. Jag hade valt en annan restaurang nästa gång. Aningens oengagerad personal.

  • Mari E.1 omdöme

    5 juni 2023

    10/10

    Personalen var väldigt vänlig och kunniga

  • Per S.7 omdömen

    5 juni 2023

    10/10

    Jag bjöd min kärlek på middag. Vi njöt av varandra och av maten

  • Erik F.4 omdömen

    28 maj 2023

    9,5/10

    Så jäkla bra! Maten var nog bland det bättre jag har käkat i Uppsala på senaste året. Goda drinkar, gott vin och bra meny! Rekommenderar starkt!

  • Stephanie N.3 omdömen

    19 maj 2023

    10/10

    Käkade lunch ute i solen och det var supermysigt <3 Rekommenderar starkt att käka här om man har vägarna förbi eller bokar. Finns god middag här också!

  • Håkan S.2 omdömen

    17 maj 2023

    9,5/10

    Utmärkt service och mat, miljön klassisk i gammal Uppsalamiljö.. Priserna moderata. Lagom omfattande meny, som verkar genomtänkt.Saknar ljus alkoholfri öl.

  • Micke P.58 omdömen

    13 maj 2023

    9/10

    Härlig stämning i vackra valv och mycket bra mat. Servitrisen var vänlig, tillmötesgående och samtidigt korrekt. Förrätter, varmrätter och desserter var vällagade och med finstämda smaker och vackert presenterade. En mycket bra upplevelse för oss alla. Vinlistan imponerande mest och valmöjligheterna tycktes oändliga.

  • Michael H.5 omdömen

    11 maj 2023

    10/10

    Uppsalas mest gemytliga resturang i lokaler från medeltiden men utmärkt, modern mat på säsongsråvaror. Dessutom en ärligt imponerande vinlista.

  • Linda N.1 omdöme

    8 maj 2023

    10/10

    Proffesionell och trevlig personal, super god mat. Vi testade sparris till förrätt, otroligt god.

  • Tinny H.1 omdöme

    1 maj 2023

    10/10

    Jättefin och fräsch lokal. Trevligt bemötande och fantastisk service. Maten var perfekt och helt klart värt pengarna. Rekommenderas starkt!

  • Anna L.2 omdömen

    30 april 2023

    8,5/10

    Trots jag var 44min sen med att komma på mitt bokning så fick jag hjälp med ett bord och ett glatt humör av servitrisen! DET är service och jag vill berömma deras lilla servisen med brunt hår???? Supertrevlig och jag blev glad av hennes energi när hon under tiden jobbade! God mat med fint stekgrad till min hjort ???? Tack att jag kunde byta till råstekt potatis ist för palsternackspuré! Jag kommer rekommendera stället…….

  • Antigoni P.2 omdömen

    28 april 2023

    10/10

    Trevlig bemötande och otroligt gott mat! Delicious food, a good variety to choose from. The atmosphere amazing

  • Hanna D.1 omdöme

    20 april 2023

    10/10

    Mycket trevlig och gullig personal. Maten var vass! Löjrom till förrätt, ryggbiff och Creme brule. Allt höll hög klass. Enda minuset: löjromstoasten var väldigt liten. Man hade kunnat göra själva brödet större.

  • Rolf B.2 omdömen

    19 april 2023

    10/10

    En underbart god wallenbergare i gammal fin “klostermiljö”. Här träffades studerande ungdomar på 60-talet, fikade, rökte och planerade för kvällens aktiviteter. Luftmiljön är 100% bättre nu i lokalerna än för 60 år sedan.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

333Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.