Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Drott Bar

9,1/10
405
Järnvägsgatan 1, 652 25 Karlstad
Europeiskt
Genomsnittspris 315 kr

Drott Bar

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

9,1/10
Exceptionellt bra bord405 omdömen
9,1/10

Mat

9,3/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Inger A.1 omdöme

    22 maj 2024

    10/10

    Jättetrevlig personal och riktigt god mat, så nöjd!! 😇🙏

  • Stefan E.1 omdöme

    13 mars 2024

    10/10

    Bra mat och mkt trevlig personal

  • Katarina G.

    Katarina G.1 omdöme

    24 februari 2024

    7,5/10

    Trevlig atmosfär, god service, på papper trevlig meny. Tyvärr var maten inte värd priset. Tex dumpling som uppenbart var färdigköpta och smaklösa, ”vitlöksbröd” med ett tjockt lager ricotta, väldigt små portioner.

  • Emma J.3 omdömen

    9 februari 2024

    10/10

    Mysigt ställe med god mat och bra service!

  • Carolina B.1 omdöme

    22 december 2023

    10/10

    Härlig AW med mysig miljö. Bra service och god mat!

  • Kerstin W.1 omdöme

    7 december 2023

    8/10

    Trevlig miljö god mat, trevlig personal

  • Malin K.2 omdömen

    1 december 2023

    10/10

    Mysigaste stället för en träff efter jobbet. Atmosfären är mysig, personalen grym och maten helt underbar! Kan varmt rekommendera stället för en galopp, en hel öl eller en hel middag

  • Cathrina A.6 omdömen

    24 november 2023

    10/10

    Såå trevlig bar!!!Jättertrevlig personal alltid så vänliga och tillmötesgående.Vi gillar allt!!

  • Evelina G.3 omdömen

    6 april 2023

    6/10

    Ganska smaklös mat, speciellt de asiatiska musslorna. Det godaste i särklass var Beef tataki och resten hade kunnat kvitta. De har dock den trevligaste servitrisen som vi träffat, tror hon hette Amy, och utan henne hade restaurangen inte fått ens tre stjärnor i betyg.

  • Marianne H.1 omdöme

    6 april 2023

    8,5/10

    Mysigt centralt mitt emot stationen. Maten var superb men blev glömd två gånger, kanske för jag var ensam. Men fick chips som ursäkt. Trots det kommer jag att göra om besöket.

  • Per H.1 omdöme

    17 mars 2023

    9,5/10

    Trevligt.

  • Cathrina A.6 omdömen

    3 mars 2023

    10/10

    Den bästa restaurang i iKarlstad!!!Så trevlig personal!!

  • Susanne Ö.20 omdömen

    17 februari 2023

    10/10

    Drott bar levererar! Smårätter av god kvalitet, prisvärt och trevlig personal.

  • Susanne Ö.20 omdömen

    14 januari 2023

    8/10

    Trevligt ställe. Lite mindre på menyn än vanligt. JANUARI!

  • Jacob M.1 omdöme

    7 oktober 2022

    10/10

    Adam va så himla trevlig och tillmötesgående! En stjärna till han i boken! Och maten va 10/10 jag har varit i karlstad 3 veckor i rad och ätit nu men drott bar slår allt! Keep up the good work!

  • Susanne Ö.20 omdömen

    29 september 2022

    10/10

    Väldigt bra smårätter i fina smaker! Prisvärt!

  • Emma T.1 omdöme

    14 maj 2022

    6/10

    Servicen var superbra! Dock var det lite tråkigt att maten inte gav någon wow-känsla. Om man beställer apelsinjuice för det priset förväntar man sig färskpressad. Även smoothien var det uppenbart att det var färdigköpt. Avokadon upptinad, ej färsk osv.

  • Marina V.1 omdöme

    7 maj 2022

    8,5/10

    Välkomnande personal som tog hand om en på en gång. Återkom med jämna mellanrum till bordet. Kunnig när det kom till innehållet i maten samt rekommendera dryck som passa till rätten. Man kunde enkelt få vissa tillbehör på sidan om tex chili. Mindre lokal, borden stod lite nära varandra. Skulle gärna återkomma.

  • Lena L.4 omdömen

    18 mars 2022

    9/10

    Detta är som vår kvarterskrog - god mat till bra pris och väldigt trevlig personal, Bra utbud av olika smårätter som alla är vällagade. Och en ljudnivå som tillåter samtal.

  • Lena L.4 omdömen

    25 februari 2022

    9/10

    En kvarterskrogsliknande hotellrestaursng med väldigt god och prisvärd mat på menyn där man väljer bland smårätter. Vänlig o trevlig personal, kan bli lite långtråkigt ha väntetider ibland men det är mest marginellt.

  • - -5 omdömen

    14 februari 2022

    9/10

    De 2 killarna som arbetade var väldigt serviceinriktade. Bästa service på Karlstad.

  • Jan M.1 omdöme

    14 februari 2022

    8,5/10

    Vi fick en mysig och avkopplande stund på tu man hand. Lugnt, så vi kunde samtala! Uppskattade verkligen den engagerade och kunniga personalen. Spännande och överraskande att låta personalen rekommendera dryckesvalet till vår mat. Avslutade med Irish coffe med barmästarens egna små tillval som satte en extra tvist.

  • Maria T.3 omdömen

    7 januari 2022

    9/10

    Lugn och skön atmosfär

  • Catharina R.2 omdömen

    20 november 2021

    9,5/10

    Mycket goda smårätter o bra service. Musslorna var dock lite smaklösa o lite blaskig sås men annars supergott????

  • Mariana H.1 omdöme

    12 november 2021

    10/10

    Trevlig personal, men vi tyckte alla att det är så synd att prisbilden är så hög. Det förtar stämningen att tex ett glas vin kostar 135kr, vi alla tre är övertygade att fler skulle gå ut för att äta o dricka om det inte vore så dyrt. Vet ju att det är i den prisklassen de flesta krogar ligger men som sagt trist att det är så. Men vi gillar både stället o personalen.

  • Ylva K.1 omdöme

    4 november 2021

    9/10

    Vi åt ingen mat. Bara tilltug och dryck. Väldigt trevlig personal och mysigt inrett. Trevligt att det finns lute lugna hörn och slags platser. Du kan välja tilltug eller 3 rätters. Dem har olika tema varje dag.

  • Anna S.1 omdöme

    22 oktober 2021

    10/10

    Personalen är så vänlig och uppmärksam, vi kände oss som VIP-gäster! Det var fint att få känna sig så ompysslad! Vi kommer definitivt tillbaka!

  • Veronica H.1 omdöme

    30 september 2021

    8/10

    Bra service och fint utbud. Maten ok, men inte så märkvärdig.

  • Malou R.1 omdöme

    24 september 2021

    10/10

    Bästa tapasen i stan, trevlig, mysig miljö, uppmärksam personal. Mycket för pengarna! Perfekt ställe att slinka in på en AW eller shoppinglunch eller bara för ett glas vin!

  • Kristoffer A.2 omdömen

    18 september 2021

    10/10

    Alltid extremt bra service och mat. Aldrig varit missnöjd med något. Lagom med 3-4 tapas då har man även plats för efterrätt. Lugn och mysig atmosfär med bra bakgrundsmusik

  • Carina P.2 omdömen

    17 september 2021

    10/10

    Fantastisk mat och service. Vi kommer fler gånger garanterat.

  • Caj R.1 omdöme

    18 mars 2021

    10/10

    Supermysigt och suverän tapas. Ett smultronställe i Karlstad krogvärld. Minst lika bra smaker som Baron, men färre tapas att välja mellan. Rekommenderas!

  • - -2 omdömen

    29 januari 2021

    10/10

    Lugn atmosfär, musik som inte stör samtalet, fantastisk mat, mkt trevlig och serviceminded personal. Vi återkommer med jämna mellanrum +++++

  • Lotti S.9 omdömen

    31 december 2020

    10/10

    Denna restaurang är en gemytlig pärla i Karlstad. Skön miljö, god mat och mycket bra service ✅ Med sitt centrala läge är det lätt att komma dit. Hit återkommer jag mer än gärna

  • Mariana B.90 omdömen

    26 december 2020

    5/10

    Vi hade vissa förväntningar, har besökt denna restaurang för många år sedan. Kan förstå att personalen är överbelastad - men något slags hej och välkomna borde vara standard vid ankomst. När någon ville beställa dryck i baren blev svaret - ja ska ni ha något att dricka till maten så får ni beställa det här hos mig. Ingen skylt på bordet att det var bokat. Fler gäster kom - trodde då att menyer eller dylikt skulle delas ut, då går personalen ut i köket och är borta länge. Att hela tiden pocka på för att få lite uppmärksamt känns inte bra.

  • Katarina S.13 omdömen

    30 oktober 2020

    9,5/10

    Trevligt bemötande och god mat! De små rätterna var väl tilltagna och vi blev mätta och nöjda på tre var. Lagom pratvänlig ljudnivå. Rekommenderas!

  • Lena H.3 omdömen

    29 oktober 2020

    10/10

    Goda tapasrätter tillagade utefter vad årstiden har att erbjuda tex älgcarpaccio eller kantarelltoast. Trevlig service som var hjälpsam och gav goda mat- och dryckestips och gjorde vår kväll riktigt lyckad ????????

  • Per C.4 omdömen

    17 oktober 2020

    9/10

    Bra klass på maten och hög ambition hos personalen att bidra till en bra upplevelse

  • Björn G.4 omdömen

    17 oktober 2020

    9,5/10

    Mkt snabb och fin service. Roliga maträtter.

  • Carl-Filip O.1 omdöme

    9 oktober 2020

    10/10

    Ett mysigt ställe som vi absolut kommer till att besöka igen ! Servicen närvarande utan att vara för på. Maten otroligt god och miljön föll mig och min sambo otroligt bra i smaken!

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

34Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.