Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - East Africa

8,8/10
99
Kvilletorget 18, 417 04 Göteborg
Eritreanskt
Genomsnittspris 200 kr

East Africa

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord99 omdömen
9,2/10

Mat

9,3/10

Service

7,5/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Nico L.13 omdömen

    21 mars 2024

    9,5/10

    Jättetrevlig och hjälpsam personal och supergod lammgryta. Priserna var lite dyrare än det stod i menyn på fork, så lite dyrt tycker jag det var, kunde varit något billigare. Men maten var å andra sidan god och trevligt serverad. Hade önskat lite mer sallad än man fick till rätten. Annars bra!

  • Paulina S.2 omdömen

    17 november 2023

    9,5/10

    Mysigt och otroligt god mat! Trevlig personal.

  • Ilona B.55 omdömen

    28 oktober 2023

    8,5/10

    Spännande mat med mycket hetta i vissa av rätterna. Kyckling, nöt, lamm och lite vegetariskt i olika former testade vi. Bl a en ”mixed tallrik” med ”injera-pannkaka”som gav en trevlig skjuts åt smaklökarna! Flera ölsorter att välja mellan och hyggliga priser på dessa. Trevlig atmosfär i själva restauranglokalen, men toaletten sunkig och under all kritik! Vänlig personal.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Susan P.2 omdömen

    18 augusti 2023

    10/10

    Utsökt mat och fantastisk vänlig service

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Maria M.

    Maria M.14 omdömen

    6 maj 2023

    9,5/10

    En annorlunda matupplevelse där vi provade flera olika rätter och åt med händerna. Valfritt, bestick finns. Men Mycket god, vällagad mat med en del hetta! Trevlig service i en enkel, fin lokal. Rekommenderas!

    review_preview

    Visa bild

  • Lena B.2 omdömen

    21 april 2023

    8,5/10

    Första gången vi var där. Maten var utmärkt i precis lagom stora portioner och hyggliga priser. Därför kommer vi att gå dit igen. Dock hade vi väntat oss en mer autentiskt afrikansk miljö/inredning som andra afrikanska restauranger bjuder på. Det verkar vara en kvarterskrog för det öldrickande folket. Men inte så det direkt störde oss.

  • Ingela J.1 omdöme

    15 april 2023

    9/10

    Härlig -afrikansk- kvarterskrog med det gemyt som oxå skapas av trogna gäster! Bra service med god (stark) mat,

  • Agneta G.7 omdömen

    28 mars 2023

    9/10

    Väldigt trevlig personal och maten var mycket god. Absolut inget fel på lokalen heller, men det var en tisdagseftermiddag, vi var tidiga och de enda matgästerna så det var lite ödsligt. Vi kommer tillbaka. Mycket uppskattat att kunna få glutenfri teff-injera.

  • Helen C.195 omdömen

    21 mars 2023

    9/10

    Mycket god, kryddig och väl presenterad mat! Spännande att testa nya smaker. Fin service och bra priser på öl och vin. Det finns två toaletter och den jag behövde använda var ren och fräsch. I övrigt är lokalens inredning väldigt enkel och kanske inte så mysig, men kommer gärna tillbaka för den goda matens skull.

  • Kenneth S.1 omdöme

    25 februari 2023

    9,5/10

    Vi testade en Mahberawi som är en kombination av flera vegetarisk rätter. Det var mycket gott, kryddigt och trevligt. Kan verkligen rekommenderas.

  • Malin J.27 omdömen

    7 mars 2022

    8/10

    Nya och goda smaker. Trevligt bemötande.

  • Anette P.1 omdöme

    2 oktober 2021

    9,5/10

    Enkel lokal men mycket god och prisvärd mat! Trevlig personal som gärna gav rekommendationer. Enda nackdelen att de bara hade vanligt bryggkaffe och ingen laktosfri mjölk. Men med den matupplevelsen gjorde det inte så mycket!

  • Emma Ö.3 omdömen

    28 juli 2021

    8,5/10

    Tacksam att det fanns glutenfria Injeras och veganskt alternativ där en kunde smaka lite olika. Trevlig personal! Hit går jag gärna igen när jag är i närheten.

  • Viktoria L.2 omdömen

    13 mars 2021

    10/10

    Vänlig personal som verkligen vill ge bästa service. Maten var utsökt god. Bra portioner. Ett favorit ställe helt klart. Helt överkomliga priser.

  • Amanda E.1 omdöme

    4 september 2020

    9/10

    Mysig restaurang med god och smakrik mat för bra pris! Finns både starkare och mildare mat och min sambo (som inte tål för stark mat) fick en skål med extra potatis och det helt utan extra kostnad! Trevlig personal och service med andra ord.

  • Ahlam N.3 omdömen

    14 februari 2020

    9/10

    Mysig afrikansk resturang med jättegod mat! Enda nackdelen var att det tog lite lång tid att få maten! Maten var inte så stark, så den passar nog många i tycket!

  • Omid P.13 omdömen

    13 december 2019

    10/10

    Mycket god afrikansk mat!

  • María C.

    María C.58 omdömen

    13 november 2019

    9,5/10

    Fantastisk god mat. Vi var fem i sällskapet och vi valde en kött, en fisk och tre vegetariska rätter. Alla blev supernöjda med sina val. Autentisk resturang med trevlig servitris som gärna guidar i valet av mat. Speciellt god var sista rätten på menyn med flera olika vegetariska smårätter. Vi har redan bokat nästa tillfälle.

  • María C.

    María C.58 omdömen

    17 september 2019

    9,5/10

    Fantastiskt god mat och trevlig personal. Väldigt tillmötesgående vilket är ett stort plus. Avslappnad atmosfär med enklare inredning. Bra priser på öl och vin.

  • Anders H.3 omdömen

    14 september 2019

    9,5/10

    har ni inte besökt East Africa så gör det, mycket god mat, trevlig personal. Basta.

  • Linda B.119 omdömen

    6 september 2019

    10/10

    Mycket trevligt bemötande, trevlig lokal och sagolikt god mat. Enda negativa var att det tog ganska lång stund innan vi fick våran mat men med så god mat så var det väntan värt.

Tripadvisor-omdömen

2Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.