Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - El Cielo

8,6/10
6496
Fleminggatan 22 A, 112 26 Stockholm
Spanskt
Genomsnittspris 390 kr

50% på matnotan! - Kan ej kombineras med andra erbjudanden (ex. AW, fasta menyer)

El Cielo

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 13 bokningar i dag

Omdömen

8,6/10
Utmärkt bord6495 omdömen
8,4/10

Mat

8,8/10

Service

8,6/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Kikkikikki H.

    Kikkikikki H.17 omdömen

    10 april 2024

    6/10

    Maten väl värd pengarna vid erbjudande, annars vet jag inte. Åt churros till efterrätt och den kommer som en "spiral", vilken innebar att innanmätet var lite väl kladdigt, elelr smetigt. Trevlig service MEN en av servitörerna tappade en kladdig tallrik från ett annat sällskap på två av mitt sällskaps jackor, som blev ganska så smutsiga. Han kom och försökte städa upp/tvätta jackorna med blött hushållspapper och bad om ursäkt. Men kom igen! Föreslå att bjuda på efterrätt eller åtminstone kaffe när nåt sånt händer!

  • Frida D.1 omdöme

    14 april 2024

    6,5/10

    Alldeles för dyrt! Bara några exempel är att Vattnet kostade bara 60 och Pommesen TILL hamburgaren 50 kr extra EFTER rabatten, och de informerande inte oss om detta innan så notan blev definitivt en shock, men god mat.

  • Christer R.1 omdöme

    13 april 2024

    5/10

    Vi bokade med 50% på maten. När vi skulle betala hade det helt ”plötsligt ” ingen sådan kampanj. Jag kommer inte att gå tillbaka och kommer via kortutgivaren se till att få tillbaka mina pengar - men gå inte hit. Ohederliga.

  • Gina M.

    Gina M.7 omdömen

    11 april 2024

    10/10

    Jättegod mat, men lite konstigt att vi fick en separat meny enbart för att vi bokade med rabatten. Jag var nära att boka utan rabatt eftersom det verkar vara något systemfel på TheFork vid bokningen, men jag såg det i tid och korrigerade det utan problem. Jag kommer gärna tillbaka igen och provar den mer ”mastiga” menyn som jag såg fram emot från början.

  • Meron S.

    Meron S.1 omdöme

    12 april 2024

    5,5/10

    Vi fick inget bord inomhus trots att vi hade bokat. Personalen var otrevlig och kom aldrig och tittade till oss vilket gjorde det svårt att beställa mer dricka eller dessert. Ganska god mat.

  • Daniel M.

    Daniel M.2 omdömen

    12 april 2024

    8/10

    Trevligt ställe att börja kvällen på. Maten var god men om det hade varit normalpris vet jag inte om jag tyckt det vore prisvärt

  • Annki B.30 omdömen

    12 april 2024

    9/10

    Trevlig personal Super god mat Hög ljudnivå Blev inte bra bemött när vi kom Det blev bättre när vi fick en trevlig person till hjälp att byta bord Inget problem med rabatten när vi skulle betala

  • Louise d.1 omdöme

    6 april 2024

    10/10

    En pärla på Kungsholmen! Alltid supergott. Maten är otroligt god. Alltid bästa servicen med personal som är helt fantastiskt. Vi går hit om och om igen. En kvarterskrog med city standard. ❤️

  • Torbjörn S.1 omdöme

    8 april 2024

    10/10

    Lugnt, trevligt, gott, bra service

  • Armaghan R.1 omdöme

    8 april 2024

    10/10

    Vi trivdes jätte bra. Maten var super god. Alla var super trevliga speciellt resturangsägaren.

  • Mattias N.1 omdöme

    7 april 2024

    6/10

    Finns bättre resturanger att välja på, helt okey verken bu eller bä.

  • Hedvig R.6 omdömen

    6 april 2024

    4,5/10

    Extremt överprisat, och detta trots 50% på matnotan! Ordinarie pris över 200 kr för en liten sladdrig hamburgare (och då ingick inte pommes frites). Tre smaklösa räkor i olja för över 100 kr. Och så fortsatte det. Vi älskar tapas och testar gärna nya ställen, men detta var bottennappet hittills.

  • Anne L.5 omdömen

    5 april 2024

    6/10

    Missade fylla i 50 procent på the fort dåligt bemötande av personal. Maten god. Service sådär.

  • Axel E.2 omdömen

    5 april 2024

    6/10

    Helt ok mat. Dock Snopen, fick ingen rabatt på notan och fick sedan förklaringen - se nedan Tips till Andra: Kolla bokningen - den övergripande rabatten gäller EJ hela dagen som man tror när man trycker på datum. i finstilt står att rabatten är beroende på tid och när man får bokningsbekräftelse angavs att man inte fått rabatt vilket vi missade...

  • Susanne L.

    Susanne L.37 omdömen

    5 april 2024

    6,5/10

    God mat men väldigt små portioner.

  • Anette S.

    Anette S.15 omdömen

    5 april 2024

    2/10

    Dålig upplevelse!!!

  • Magda D.2 omdömen

    30 mars 2024

    8/10

    Bra service med fokus på gästen. God Sangria. Bra öl utbud. Maten var god men inte wow. Fina lokaler. Vårt priset med 50% men inte fullpris.

  • Malin F.5 omdömen

    4 april 2024

    10/10

    Toppenfin service av ett glatt gäng servitörer, vi alla sju är supernöjda.

  • Susanna A.5 omdömen

    4 april 2024

    7,5/10

    Väldigt trevlig personal! Snabb service, trevlig, mysig lokal Men extremt små tapasrätter. Nästan hälften så små som på andra tapasrestaurangers.

  • Sanna l.19 omdömen

    3 april 2024

    2/10

    Vi känner oss lurade! Vi fick inte samma mat som stog i menyn. Jag fick en paprika med bara ris i och inget annat som en hel rätt! Bara för att man bokat med rabatt så kan man inte lura dit folk och ge dom skitmat för det.

  • Iréne D.5 omdömen

    1 april 2024

    9,5/10

    Perfekt ställe för både vänner och familj. Centralt läge på Kungsholmen, nära city med bra kommunikationer. Trevlig personal, snabb service, bra prisnivå och hög kvalitet.

  • Mia A.

    Mia A.1 omdöme

    31 mars 2024

    9/10

    Jättetrevlig miljö och uppmärksam och snabb service. Chèvre, Angus grillspett med pommes till var riktigt bra. 👍

    review_preview

    Visa bild

  • Katarina V.7 omdömen

    31 mars 2024

    10/10

    Så god mat. Och väldigt prisvärt med rabatt på The Fork

  • Danial .27 omdömen

    23 mars 2024

    5/10

    Nästintill tvingades att beställa drycka till maten. Servitrisen hängde över och pekade på alkoholfria drycker när jag talade om att vi är bara lite hungriga och vi både ska köra bil... 48kr för en liten flaska Cola zero... Jag misstänker att det finns separata speciella meny för the-fork-gäster. Maten var god men resten får 1 stjärna av 5

  • Anette A.4 omdömen

    29 mars 2024

    8/10

    Fantastisk service och mycket trevlig personal. Maten var god men tyvärr fick man bara välja bland vissa rätter genom The Fork.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Maria V.21 omdömen

    25 mars 2024

    9,5/10

    Varmt välkomnande och supergod mat!

  • Inge B.3 omdömen

    23 mars 2024

    8/10

    Lördagsväll, fullt vid alla bort, trevlig stämning men väldigt hög volym, svårpratat. God mat, vi åt 11 st tapas till 4 pers, lagom.

  • Magnus W.7 omdömen

    23 mars 2024

    8/10

    Med 50% prisvärt helt klart, men inte utan. Tre rätter per person krävs. Lite smaklöst i vissa rätter men choritzo och vitlöksräkorna var riktigt goda.

  • Helene W.3 omdömen

    22 mars 2024

    10/10

    Jättetrevligt och mycket gott. Hade önskat lite större portioner i förhållande till priset.

  • Agneta K.13 omdömen

    20 mars 2024

    6,5/10

    Vi överraskandes av att vi inte fick beställa dryck på AW erbjudandet, eftersom vi tagit del av erbjudandet på a la carte (?) Jag förstår inte vad det har med varandra att göra, vi betalar ju fullpris på dryck (inklusive kaffe) Ge inte erbjudandet med rabatt om ni ändå inte vill ha dit gäster som använder det.

  • Anna M.9 omdömen

    19 mars 2024

    8,5/10

    Väldigt god mat men hade inte gått dit utan 50% rabatt, ganska lite mat i förhållande till priset. Dåligt att man ska betala 50 kr för en liten flaska vatten. Men vi lyckades få en kanna trots det vilket var trevligt!

  • Malin B.3 omdömen

    15 mars 2024

    10/10

    Jag hade en underbar upplevelse på El Cielo, en charmig tapasrestaurang som verkligen fångade mitt hjärta. Atmosfären var mysig och inbjudande, perfekt för en avslappnad kväll med vänner eller en romantisk middag. Maten var fantastisk med en variation av läckra tapasrätter som tillfredsställde mina smaklökar på alla sätt. Från de klassiska spanska favoriterna till innovativa och moderna tolkningar, var varje tugga en glädje. Men det som verkligen gjorde upplevelsen minnesvärd var den exceptionella servicen. Personalen var vänlig, uppmärksam och kunnig, vilket verkligen bidrog till den positiva atmosfären.

  • Micke A.

    Micke A.1 omdöme

    9 mars 2024

    10/10

    Bra service, jätte trevlig personal, jätte god mat. Kommer garanterat komma tillbaka hit👍😊

  • Annelie K.5 omdömen

    11 mars 2024

    10/10

    Trevligt bemötande och fin utsikt från denna lilla restaurang.

  • Åke N.5 omdömen

    5 mars 2024

    8/10

    På denna restaurang ska man äta tapas - de är jättegoda! Personalen är trevlig och förekommande utan att vara påstridiga. Vi kommer tillbaka!

  • Carl-Fredrik W.5 omdömen

    10 mars 2024

    10/10

    Jag älskar El Cielo och har varit stammis här i många år nu. Varje gång vi kommer hit, blir vi glatt och hjärtligt välkomnade och fint emottagna. Atmosfären gör att stället känns som vårt andra hem och personalens bekymmersfria bemötande är guld värt. En sak som sticker ut och är fantastisk är hur de bemöter både hundar och småbarn med glädje och varma leenden. Drinkarna är väldigt goda, maten är bra och bemötandet underbart.

  • Eva N.

    Eva N.21 omdömen

    9 mars 2024

    10/10

    Åh vilken god mat!! Allt var gott. Vi provade äta Gambas pil pil, quesadillas, calamares, chorizo, köttspett och 3 olika burgare. Allt var sååå gott!! Även drinkar och kaffet var gott. Superhärlig stämning, trevlig personal och bra service. Längtar till när det blir lite varmare så man kan sitta på uteserveringen.

  • Maria D.1 omdöme

    21 februari 2024

    9/10

    Gott, mysigt och prisvärt med 50% på menyn.

  • Ayla S.19 omdömen

    21 februari 2024

    8/10

    Trevligt precis som förra gången jag var där!

  • Leif P.

    Leif P.7 omdömen

    2 mars 2024

    6,5/10

    Det började hur bra som helst, vi var tidiga men fick ändå ett bord. Kanon! Fick som så alla andra en annan meny när man bokat via The Fork men det gör inget. Beställde in små tapasrätter som förrätt och de var såååå goda, riktigt bra. Efter dessa hade vi beställt in hamburgare som inte var någon höjdare, torra. Efter hamburgarna fick vi sedan vänta 30 minuter innan tallrikarna togs bort och vi fick sedan fråga om dessert. Maten var okej och extra plus för tapas, så goda men det finns en hel del gällande service som får oss som gäster att känna av lite lyx. Lite tips: - När vi fått vår mat, kom gärna och fråga hur det smakar och om vi behöver något (vi ville gärna ha ketchup) - När vattnet från flaskan tog slut togs den bara bort, här vore det önskvärt att få en ny flaska... - Var lite mer alert när man ätit klart, fick säga till att vi var klara och då togs tallrikarna bort, var lite mer alert. - Till efterrätten sattes tre tallrikar fram, tre skedar men bara en servett. Man skall inte behöva be om en servett till efterrätten. Tre som skall ha efterrätt = tre servetter. Finns verkligen potential i stället, väldigt mysigt, men service behövs jobbas på.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

180Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.