Vad
Var

Europeiskt Romantisk

Elysée

8,5/10
1696

Genomsnittspris 370 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 370 kr Särskilt önskemål
Elefantöra
249 kr
Elysées hemmagjorda hamburgare
175 kr
Plankstek
229 kr

Kostalternativ

, ,
Visa à la carte och fasta menyer

Bilder från användare

Fondue
Krögarpanna
Marängsviss
TIGERRÄKOR
Krögarpanna
Walewska

Betyg och omdömen

Utmärkt bord

8,5/10
baserat på 1696 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
Matens kvalitet :8,5/10
Service :8,7/10
Miljö :8,3/10
 1. Charlotte R.
  Charlotte R.
  • 2 omdömen
  9/10

  Snabb och trevlig service. God fondue med goda såser. Lite hårda pommes frites. Saknade salladsbuffén men förstår att den inte går att ha i dessa coronatider.

 2. Lina O.
  Lina O.
  • 1 omdöme
  7/10

  Allt nöjd med deras fondy

 3. Yvonne L.
  Yvonne L.
  • 1 omdöme
  8/10

  Maten var inte riktigt på topp, men vår service var fantastisk. Kunnig och mycket trevlig servitris. Vi kände oss mycket välkomna och fick väldigt goda råd angående vinvalet.

 4. Johanna T.
  Johanna T.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Även om man inte längre kan ha salladsbuffé så borde man kunna erbjuda en trevligare sallad än bara salladsblad och rivna morötter.

 5. Åsa A.
  Åsa A.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Mycket stressigt, fick nästan slänga i oss både mat och dryck då man bara fick sitta 1,45 min. Drinken innan maten kom in tillsammans med drycken till maten och sedan kom maten. Personalen var hela tiden framme och påminde om tiden. Ingen trevlig upplevelse.

 6. Milana S.
  Milana S.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Personalen var helt fantastisk efter flera misslyckande från köket. De bidrog till en underbar och trevlig miljö där vi verkligen kände oss välkomna!

 7. Nina Z.
  Nina Z.
  • 1 omdöme
  7/10

  Både jag och min man blev besvikna på vår fisk. Åt olika rätter men ingen till belåtenhet. Överstökat fisk med smaklös sås. Har ätit kött tidigare och då varit nöjd, så förmodligen är det det man ska äta.

 8. Anna L.
  Anna L.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Personalen kämpade tappert men var uppenbart underbemannade. Vi fick vänta länge på att få påfyllning av fonduetillbehören. Salladsbuffén var bortplockad pga corona (helt förståeligt) men vi erbjöds ingen sallad vid sidan och vi visste inte heller att det ingick. När vi var färdiga hörde vi att bordet bakom oss erbjöds sallad till maten. För övrigt smakade maten bra.

 9. Jane S.
  Jane S.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Trevlig bemötande, god mad, snabba med påfyllning, vi åt fondue, lite stessade servitriser men ändå glada, mycket folk. I coronatider.. bättre utmärkt station med avspritning för händer. Lite väl hög volym när folk pratar, akustiken kunde önskas förbättras, med lite avkärmning mellan borden, ev nytt innertak med akustikskivor.

 10. Johanna G.
  Johanna G.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Mycket trevlig och god mat! Personalen hade fullt upp kändes som dem var under bemannande men personalen var trevligs och duktiga med dem hade att göra. Mycket gäster inomhus!

 11. Emelie J.
  Emelie J.
  • 17 omdömen
  9,5/10

  Vi fick fantastisk service denna gång, en otroligt trevlig och service-mindre servitris! Vi brukar mest komma hit för atmosfären och maten, och tycker tyvärr att service brukar vara lite medel, men denna gång var det riktigt fint.

 12. Malin M.
  Malin M.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Det var helt okej men det var dåligt med påfyllning av maten och mkt väntande tyvärr. Till slut tröttnade vi och gick. Det är dock samma Elysee som alltid och man vet vad man får.

 13. Hans Z.
  Hans Z.
  • 15 omdömen
  9,5/10

  Suverän Walewska, jättegod Krögarpanna och Black & White som inte går av för hackor! Avslutade med en väldigt god Tobleronemousse med hallon! Väldigt god mat och fin service!

 14. Robert C.
  Robert C.
  • 6 omdömen
  10/10

  Lika bra som vanligt. De hade öppnat upp dörrarna så man fick en känsla av att man var utomlands. Inte alls besviken. Synd att de inte har uteservering nu när det är sommar, det hade varit helt underbart. Vi återkommer senare i sommar!

 15. Lotte J.
  Lotte J.
  • 3 omdömen
  9,5/10

  Allting var väldigt gott och trevligt! Men när vi ville beställa dessert så fick vi inte det då bordet var bokat igen. Väldigt trist att endast ha bordet 2 timmar när man ska träffas och ha ha det mysigt! Vi gick till en annan restaurang och åt dessert och drack kaffe . Tveksamt om vi kommer tillbaka!

 16. Ramune L.
  Ramune L.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Trevlig miljö och middag med min partner. Vi kommer absolut tillbaka! Rutiner o regler under Corona tiden sköts på tillfredställande sätt. Allt var bra!

 17. Emma N.
  Emma N.
  • 3 omdömen
  6/10

  Sittningstiden är reducerad till 1 h och 45 min vilket gjorde att vi inte hann äta vår tvårätters, det var lite tråkigt (vi gick till en annan restaurang där vi åt dessert, men det hade varit trevligt att inte bli utslängda). Lite ljuddämpare hade varit en idé inne på Elysée då ljudnivån var hög. Positivt var att det var god mat och bra rekommendation på vin.

 18. Eva H.
  Eva H.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Bemötandet vid dörren upplevdes tyvärr som väldigt stressande och smått irriterande av servitören. Men sevetrisen vi hade under middagen va fenomenal!! Förgyllde vårt besök!! Trevlig, glad, lyhörd!!

 19. Josefine A.
  Josefine A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastiskt gott och rejält med mat! Mysig miljö och utmärkt service! Ett stort plus och TACK till den gullige kyparen som uppmärksammade vår son som fyllde år och kom in med flagga och sprakande ljus vid bordet! Det gjorde vår kväll! Tack!

 20. Anette I.
  Anette I.
  • 1 omdöme
  7/10

  Maten var rätt skaplig värd 50%rabatten som vi fick då dom har detta nu under Corvid19. Det är väl vad jag tyckte maten var värd. Åt från deras Alacarte . Mysig lokal men när det är fult med folk så blir det svårt att höra vad man säger. Lite bullrigt.

Se alla omdömen

Mer information

Öppettider

Middag: Från 17.00 till 22.30 (Måndag till Torsdag) Från 17.00 till 23.30 (Fredag) Från 16.00 till 23.30 (Lördag) Från 15.00 till 22.00 (Söndag)

Så tar du dig till restaurangen

Malmborgsgatan 7, 211 38, Malmö, Sverige, RestaurantAddress

Kollektivtrafik

Malmö Studentgatan - Buss (Linje 5-31-32-100-133-146-150-151)

Vägbeskrivning för att hitta hit

Finns på gatan utanför (25:- tim, gratis, Vardagar betalning till 20, helg till 16) Eller P-huset Hansa, 25:- tim, dygnet runt.

, , ,

Om restaurangen

Elysée är världsberömt långt utanför Malmös gränser. Främst för sina fonduer med de många läckra såserna och salladsbuffén med varmt vitlöksbröd som smakstart. Lika trevligt som gott. ​ På menyn står naturligtvis också en rad andra rätter, samtliga i generöst tilltagna proportioner. Måndag-torsdag serveras dagens special till ett pris som drar ned mången tyst applåd från gästerna. Detsamma gör vår Söndagsmiddag - en trerätters måltid.

Funktioner

Brasserie, , , Med familjen, Med vänner, Fisk och skaldjur, , , Kött och grillat, Alla hjärtans dag

Restaurangen erbjuder

American Express, , , ,

, ,

Restauranger runt Elysée

Internationellt

Gränden

Poäng:7.3

Malmö

325 kr genomsnittspris

 • Insider

Gastronomiskt

Insider

Malmö

425 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Malmö

350 kr genomsnittspris

Spanskt

Vibliotek

Poäng:8.7

Malmö

275 kr genomsnittspris

-25%

Svenskt

Njutbar

Poäng:6.4

Malmö

357 kr genomsnittspris

-50%

Indiskt

Tandoori House

Poäng:8.2

Malmö

260 kr genomsnittspris

-50%

Europeiskt

Malmö

320 kr genomsnittspris

Mexikanskt

Malmö

195 kr genomsnittspris

-50%

Vietnamesiskt

Mrs Saigon

Poäng:8.5

Malmö

260 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

Drumbar

Poäng:9.1

Malmö

390 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning