Tillbaka

Recensioner - Esso Italian Bistro

8,5/10

Utmärkt bord

baserat på 21 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Peder S.
  Peder S.
  • 3 omdömen
  6,5/10

  I Stockholm är det gott om restauranger som kallar sig "italienska" men ytterst få som platsar under den rubriken. För den här är steget mycket långt. Men servicen är allvarligt menad och matstandarden - om än långt från det italienska köket, frånsett rätternas namn - acceptabel, inte för en italienare visserligen, men dock. Husets vin ska man akta sig för!

 2. Michael N.
  Michael N.
  • 12 omdömen
  8/10

  Ger bra betyg pga väldigt god mat och service som vanligt men att få vänta 75 min på att få maten är inte ok. Självklart många som vill gå och äta på denna grymma restaurang en Alla Hjärtanskväll men då måste man anpassa personalen till det. Kommer absolut tillbaka men ta gärna åt Er av denna recension

 3. Pavel T.
  Pavel T.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Andra gången vi är här och det är ett bra stället. En sak har dock stört oss bägge gångerna. Storleken på portionerna av bröd. Beställer man vitlöksbröd till antipasti är 4 små skivor på 3 personer helt enkelt inte tillräckligt. Öka brödportionerna! I övrigt bra!

 4. Monika J.
  Monika J.
  • 2 omdömen
  9/10

  Mysig liten restaurang med trevlig personal. Maten var god, men ganska litet utbud. Priserna var bra och atmosfären mysig. Man kan gå hit för en romantisk middag eller bara för att man vill ha mysig miljö med rimliga priser.

 5. Pia D.
  Pia D.
  • 7 omdömen
  7/10

  Supergod carpacccio och tiramisu! Gott italienskt öl på fat samt goda viner! Tyvärr var servicen något i underkant då personal var upptagen med sina kompisar som hälsade på/sätt vid baren så vi fick vänta ca 10min innan någon kom till bordet med menyer. Huvudrätten (pastan) var helt okej, stor portion till ett rimligt pris men inget speciellt. Jag skulle ge 10/10 för dryck och förrät, dock drar service och huvudrätten ner betyget något. Mysig atmosfär, skulle vara ännu mysigare/autentisk med mer passande musik. Men en mysig kväll och vi gick hem mätta!

 6. Axel K.
  Axel K.
  • 1 omdöme
  9/10

  Perfekt ställe för att äta en acceptabel middag till bra pris. Litet utbud men funkar fint för alla magar.

 7. Ewa J.
  Ewa J.
  • 4 omdömen
  9/10

  Ett jättemysigt, prisvärt ställe med bra service och fräscha toaletter

 8. Lars W.
  Lars W.
  • 9 omdömen
  8/10

  Bra och prisvärt. Trevlig atmosfär och bra personal

 9. Ewa J.
  Ewa J.
  • 4 omdömen
  10/10

  Mysigt ställe, prisvärt och bra service