Laxtartar med tamarind- & sesamkräm, vårlöks- och ingefäramajonnäs, sotad jalapeñolja & nori-crisp.
Farmen
230 kr
Fabriks majstortilla, fylld med långbakad, ekologisk fläskkarré från rosersbergs gård i ekeby, mole, habanero- & limemajonnäs, rostad majs & picklad rödlök
Fältet
190 kr
Fabriks fettucine med svamp- & tryffelkräm, tryffelskum, gräslök & gräslöksolja.
Skogen
205 kr
Krämig parmesanrisotto på svampfond, med blandade, stekta skogsvampar.
Gården
195 kr
Bourbonmarinerad & sotad oxtartar från blåkulla gård, med äggkräm, cornichon- & dijonmajonäs, friterad kapris, saltbakad gulbeta, persiljekräm & blomsterkrasse
Efterrätter
Hösten
120 kr
Kaffekryddad mjölkchokladbakelse med kokoskaramell & havtornskrisp
Hjortronsnåret
125 kr
Hjortronfylld, vit chokladmousse smaksatt med lime – med hjortronkräm & kak-crumble.
Klassikern
115 kr
Crème brûlée på bourbon-vanilj från madagaskar
Vanliga frågor och svar
På Fabrik är kocken Daniel Friberg.
Om du planerar att äta på Fabrik bör genomsnittspriset ligga runt 450 kr. Genomsnittspriset beräknas baserat på förrätt/huvudrätt eller förrätt/efterrätt, exklusive dryck. Priserna tillhandahålls av restaurangen.
Ja, Fabrik har identifierats som en restaurang med vegetariska alternativ på menyn.
Absolut, Fabrik har identifierats som en restaurang med glutenfria alternativ på menyn.
Absolut, Fabrik har identifierats som en restaurang som har ekologiska matalternativ på menyn.
Ja, Fabrik har identifierats som en restaurang med lokal mat på menyn.
Fabrik
Boka ett bord för
Boka kostnadsfritt
Äger du en restaurang?
Registrera din restaurang
Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt
Jag är redan kund
Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.