Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Vinbar

Fåfängan

8,2/10
127
Klockstapelsbacken 3, 116 45 StockholmVisa karta

Genomsnittspris 349 kr

Slutför på TheFork

Slutför på TheFork

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter
Den här restaurangen följer de relevanta säkerhetsrutinerna*:
1,5 meter mellan borden
Endast kortbetalning
Extra städning av bord, toaletter och kök
Handsprit tillgängligt för gäster
Ventilationssystem
* Den här informationen ges av restaurangen
Visa mer information

Restaurangmeny

 • Genomsnittspris 349 kr
  Särskilt önskemål
På vår buffé kan du bland annat hitta charkuterier, ostar, magiska minihamburgare, utsökt minipizza, ett flertal olika goda sallader eller en klassisk svensk skagenröra. På det varma bordet hittar du bland annat kycklingspett, prinskorv, potatis, äggröra
345 kr
En fräsch lemonad och en välfylld brunch med Fåfängans touch är ett perfekt sätt att starta eller avsluta helgen med.

Kostalternativ

Ekologiskt mat, Glutenfritt, Närproducerat, Vegansk, Vegetariska rätter

Bilder från användare

Dessert

Betyg och omdömen

Mycket bra bord

8,2/10
baserat på 127 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :8,2/10
Service :8,2/10
Miljö :8,4/10
 1. Sandra I.
  Sandra I.
  • 1 omdöme
  7,5/10

  Super mysig miljö och otroligt vacker utsikt, brunchen var okej , varmrätterna höll sig inte varma tyvärr. Toppen goda sötsaker och trevlig personal ????

 2. Anders T.
  Anders T.
  • 1 omdöme
  5/10

  Måttligt helhetsintryck. Lokalen man sitter i upplevs snarare som provisorisk än mysig. Ok service men inte mer. Maten var mestadels kall,..

 3. Petra L.
  Petra L.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Tyvärr kall mat, långa köer (vårt bord var placerat precis vid kön) och väldigt kallt i lokalen då ytterdörren stod öppen hela tiden. Bra utbud på maten, men tyvärr kall som sagt och tyvärr satt inte smakerna heller.

 4. Anna J.
  Anna J.
  • 3 omdömen
  10/10

  Gott och trevligt! Vi hade hört att bemötandet kunde vara sisådär, men personalen var uppmärksam och trevlig! Kommer gärna tillbaka! (Pga väg- och byggarbeten i närområdet var det dessvärre lite trixigt att ta sig dit.)

 5. Margareta O.
  Margareta O.
  • 1 omdöme
  8/10

  Fantastisk utsikt i en genuin miljö. Rikligt matutbud och plockmaten välsmakande. Dagen för besöket var blåsig och stundom blev det kallt i lokalen.

 6. Emmilie A.
  Emmilie A.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Svinkallt inomhus, frös i 2 timmar. Är vegetarian ock tyckte att det var snålt med vegetariska rätter jämförelsevis med kötträtterna. Hade velat haft mer utbud av frukosträtter än matigarätter. Pannkakorna var goda men gärna fler än en på tallriken hade varit trevligt. Lite trist att juice inte ingick i priset.

 7. Denise N.
  Denise N.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  Toppen mat och service men iskallt i lokalen vilket förstörde en stor del av upplevelsen att sitta och frysa.. elementen var avstängda och inga filtar syntes till

 8. Leo H.
  Leo H.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Hittade några få favoriter (mini-hamburgare, skagenröra, morötterna) men overall var det tyvärr inte god mat dock snyggt presenterat. Efterrätterna var inte heller någon hit. Jag kommer tyvärr inte besöka restaurangen igen.

 9. Maria U.
  Maria U.
  • 2 omdömen
  8/10

  Vacker miljö o god brunch m trevlig personal

 10. Bodil W.
  Bodil W.
  • 1 omdöme
  10/10

  Riktigt god mat och trevlig personal. Tycker dock att det kunde ingått mer än vatten och kaffe/te till maten. Kanske juice med. Fick dessutom ha med mig lilla hunden.

 11. Ena B.
  Ena B.
  • 1 omdöme
  7/10

  För lite utbud av mat för att vara en brunch.Mycket missnöjd! Maten hann kallna och det fylldes på allt för sällan. Det som va positivt va personalen och läget på resturangen!

 12. Mattias E.
  Mattias E.
  • 2 omdömen
  7/10

  fantastiskt läge på fåfängan som inte utnyttjas på ett smakfullt sätt k känns synd på så rara ärtor eller vad det heter. Vem är krögaren som inte riktigt vill ?

 13. Maria B.
  Maria B.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Kallt, fruktansvärd ljudmiljö var som att sitta i en ishockey rink. Att sitta på klappstolar inte ok. Skaldjuren var alldeles för kalla kom direkt ifrån kylen. Den varma maten var ljummen. Servering i en byggnad och sittning i en annan. Öppna dörrar mellan byggnaderna, 13 grader utomhus ledde till kall varm mat och iskallt vid borden. För 1300 kr per tallrik har jag som gäst höga förväntningar på maten och inte minst helhetsupple velsen. Jag förväntar mig lugn och dämpad miljö. Normala matstolar inte klappstolar . Det var så kallt att det smälta smöret stelnade. Personalen var gulliga ungdomar dock utan erfarenhet.

 14. Sofia L.
  Sofia L.
  • 2 omdömen
  6/10

  Tyvärr så har skaldjursbuffén varit mycket bättre. I år var den riktigt dålig för priset. Servicen var rejält stressade, de glömde ta dryckbeställning man fick påminna, de tog inte bort tallrikarna efter man hade ätit så man fick fixa det själv med att ställa på ett ledigt bord, istället för att sitta inne på fåfängan så satt man i ett tält där det tyvärr var om man hade otur som vi hade klappstolar och det blev kallt därinne. När man skulle hämta mat så var det tomt och man blev tvungen att fråga efter det. Det fanns ingen Riesling att beställa vilket vi tycker är gott till skaldjur. Var har den trevliga karln som stod vid skaldjuren försvunnit? han gjorde hela atmosfären de andra åren. Tyvärr blev detta sista året för oss, inte värt det... vi är återkommande gäster.

 15. Hendrix S.
  Hendrix S.
  • 1 omdöme
  9/10

  Den här restaurangen är helt fantastisk och personalen är underbara man känner sig väldigt välkommen och omhändertagen under vistelsen. Kommer tillbaka igen

 16. Ewa E.
  Ewa E.
  • 1 omdöme
  10/10

  Allt var gott och trevligt. Dock blev det en negativ överraskning att komma hem och titta på kvittot eftersom killen i kassan hade tagit betalt för två latte också trots att han visste att vi åt buffé brunch. Lapsus??? Vi fick pengarna tillbaka men det hela kändes inte bra.

 17. Helena O.
  Helena O.
  • 2 omdömen
  10/10

  Fantastisk paella och kul mix av rätter på brunch samt väldigt tillmötesgående personal????????

 18. Joakim W.
  Joakim W.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Endast två sittningar. Detta resulterade i att allt folk kom samtidigt. 20 minuter kö till buffén. När man kom fram så var vissa rätter slut och fylldes senare på med någon annan rätt... men helt ok mat!

 19. Emma S.
  Emma S.
  • 1 omdöme
  8/10

  Maten var fantastiskt god och hade bra variation. men det var på tok för mycket folk i lokalen där man tog mat, det blev långa köer till maten och det tog tid.

 20. Anna C.
  Anna C.
  • 1 omdöme
  8/10

  Miljön är fantastisk och maten höll hög standard. Servicen lämnade dock lite att önska. Vi upplevde att personalen var vänlig men väldigt ung och tydligt oerfaren. Servitrisen fick komma tillbaka för att dubbelkolla vilket vin det riktigt var vi beställt och vi fick själva gå och be om en ishink till vår flaska mousserande. Vi hörde även en annan gäst fråga om innehållet i någon av rätterna på buffén. Till svar fick hon: "Läs på lappen".

Se alla omdömen

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Klockstapelsbacken 3, 116 45, Stockholm, Sverige

Vägbeskrivning för att hitta hit

Södermalm

Funktioner

Bröllop, , Födelsedag, Krog, Med vänner, Trädgård, Traditionellt, Vid vattnet,

Restaurangen erbjuder

, ,

, Middagsföreställning

Restauranger runt Fåfängan

Internationellt

SQ Bar & Restaurang

Poäng:9.1

Nacka

490 kr genomsnittspris

Asiatiskt

Stockholm

325 kr genomsnittspris

Av skaparen

Stockholm

349 kr genomsnittspris

Stockholm

340 kr genomsnittspris

Peruanskt

Stockholm

340 kr genomsnittspris

Traditionell mat

Tabberaset

Poäng:9

Stockholm

300 kr genomsnittspris

-50%

Amerikanskt

Stockholm

250 kr genomsnittspris

Grekiskt

Stockholm

325 kr genomsnittspris

Stockholm

330 kr genomsnittspris

-25%

Grekiskt

Dionysos

Poäng:9.4

Stockholm

325 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Visa mer information

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Logga in på TheFork Manager

Slutför på TheFork
Hitta liknande restauranger med tillgänglighet.

Sökning