Tillbaka

Meny Färgaregatan

À la carte

Förrätt

Vitlöksbröd med basikikaaioli
79 kr

Går att beställas med glutenfritt bröd

Friterad chevre
89 kr

Vit balsamemulsion, picklad rödlök, rostade valnötter

Moules med bröd
95 kr

Blåmusslor kokta i vitvinssås med vitlöksbröd

Burrata
95 kr

med pinjenötter, tomatsallad och torkad aprikos

Gravad röding
135 kr

på toast, med bryntsmörmajonäs, picklad rödlök och gröna blad.

Huvudrätt

Steak sandwich
249 kr

med oxfilé, dijonmajonäs, smörstekt surdegsbröd, farmfries och saltgurka

Pepparstek av oxfilé
309 kr

Whiskeypepparsås och valfri potatis

Reninnanlår
349 kr

smörstekta kantareller, potatiskroketter med västernottensost, rödvinssås.

Butchersteak
289 kr

rödvinssås, whiskeypepparsås, lökringar, parmesan och svartpeppartoppade farm fries.

Oxfilépasta
209 kr

med whiskeypepparsås, gul lök.

Bouillabaise
229 kr

fisksoppa med lax, blåmusslor och handskalade räkor. serveras med vitlöksbröd och basilikaaioli.

Moulles frittes
219 kr

blåmusslor kokta i vitvinssås, basilikaaioli, farmfries och vitlöksbröd.

Räkmacka delux
239 kr

Smörstekt levainbröd, majonäs, tomat, gurka , picklad rödlök, handslalade räkor och ägg.

Svamprisotto
199 kr

med smörstekta kantareller

Efterrätt

Creme brulle med åkerbärssorbet
129 kr
Brownie med saltcaramellglass, dumleflarn
95 kr

Drycker

En flaska champagne
895 kr
Ett glas champagne
120 kr
Kaffe
35 kr
En flaska vin
395 kr
Ett glas vin
90 kr

Priser och rätter kan ändras.

De här priserna inkluderar inte erbjudanden.

De priserna som visas inkluderar försäljningsskatt.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning