Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Amerikanskt Trendigt

FarmShack BBQ

Dammstorpsvägen, 225 92 Lund
Amerikanskt
Genomsnittspris 215 kr

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

Genomsnittspris 215 kr
KostalternativVegetariska rätter

Bilder från användare

FarmShack BBQ, Lund
FarmShack BBQ, Lund
FarmShack BBQ, Lund
Kvällens special... - FarmShack BBQ, Lund
Sides - FarmShack BBQ, Lund
Fatty brisket - FarmShack BBQ, Lund
Sunday family meal for 4 - FarmShack BBQ, Lund

Omdömen

 • Miss F.

  2 april 20212 omdömen

  5,5/10

  Jättetrevlig och tillmötesgående personal ute i ”restaurangen” som verkligen gjorde sitt yttersta för att tillfredsställa kunderna. Tyvärr var burgarna nästintill råa och kalla när vi fick dessa. Bröder var blött och lökringarna var kalla. Smakerna var goda och tacosen gjorde under i hamburgaren. Ingen stekyta på burgaren. Det kändes tyvärr som utslängda pengar och hoppas att deras stek är bättre, för den vill vi prova.

 • Lillebror B.

  2 april 20211 omdöme

  10/10

  Detta är världens bästa matställe.....älskar att komma hit och äta. Ägaren är den bästa kock jag vet. ingen lämnar Farm Schack hungrig. Not for the weak!

 • Johan L.

  26 november 20202 omdömen

  10/10

  Fantastiskt god mat, trevligt bemötande och god förmåga att anpassa sig i dessa smått surrealistiska coronatider. Ser fram emot att ånyo få sitta i restaurangen när pandemin lagt sig.

 • Åsa W.

  8 november 20201 omdöme

  10/10

  Vi är mycket nöjda. Bra personal, som på ett naturligt och avslappnat sätt var mycket trevliga och hjälpsamma. Underbart god mat, som levde upp till allas våra förväntningar. Glada och mätta ser vi fram mot nästa besök.

 • Åke O.

  15 oktober 20202 omdömen

  8/10

  Mycket trevlig personal. Maten är prisvärd och god. Tyvärr inte så mycket gäster p g a Coronatider, men i normala tider med mycket gäster kan jag tänka mig att det är ett mysigt och stämnisfullt ställe.

 • Hans L.
  Hans L.

  14 oktober 20202 omdömen

  10/10

  Trevligt och mycket personligt bemötta :) Amerikansk BBQ lagad på plats, utmärkt brisket, kyckling och fläsk Massor av tillbehör, och ett urval av all sorts öl, inklusive alkoholfri /Lindgren

 • Tobias C.

  8 oktober 20201 omdöme

  10/10

  Lika underbart som alltid. Personal, ägare och miljö är precis lika fantastisk som maten. Kom hit hungrig då faten är välfyllda och dryckeskylarna fulla ❤️

 • Lina S.

  2 oktober 20201 omdöme

  10/10

  Supermysigt ställe med familjär atmosfär. Väldigt chill och det luktade fantastiskt så fort man öppnade dörren. Genuin BBQ när den är som bäst och väldigt trevlig personal

 • Peter U.

  2 oktober 20201 omdöme

  10/10

  Härligt rustik, välkomnande och avslappande miljö. Bra service och mysig personal Rejält med mat och blir man inte mätt så fyller de på! Prisvärt. Alla i familjen gillade maten. Vi kommer igen!

 • Jenni B.
  Jenni B.

  25 september 20201 omdöme

  10/10

  Farmshack är det perfekta stället för barbeque och burgare. Familjevänligt, bra priser och underbar service! Maten håller utmärkt kvalitet och stället känns genuint i minsta detalj.

 • Fredrik L.
  Fredrik L.

  10 september 20201 omdöme

  8,5/10

  Hade hoppats på Brisket, men svetsarbete gjorde att peppar(lång)bakat högrev serverades istället. Men tackar, nog för att högrev gör sig som burgare, men att servera på detta sätt var smaskens. Plus för rökdoften när man kom tillbaka till kontoret:-)

 • Magnuz S.
  Magnuz S.

  28 augusti 20201 omdöme

  7/10

  En konceptrestaurang med Amercian BBQ som tema och det genomsyrar verkligen hela interiören, man har gått all-in. Personalen var väldigt vänliga och tillmötesgående. Maten var ärligt gav inget bestående intryck, ganska intetsägande kyckling och ribs, bättre var hamburgaren, Därutöver fanns en bbq-sås, bönor, mac&cheese och grillade majskolvsbitar, och en uppiffad pizzasallad. Det hela kändes ganska stabbigt, och utan några kulinariska finesser. Maten kändes heller inte riktigt varm. Jag saknar fräschör i t.ex. en cesarsallad, andra grönsaker och kanske ett gott bröd. Jag tycker sammantaget inte att det var prisvärt med nästan 300 kr för det utbudet.

 • Stefan S.
  Stefan S.

  27 augusti 20201 omdöme

  10/10

  Helt underbar mat, serverad av mycket trevlig och gemytlig personal. Miljön med rök och grill inom synhåll och rustik inredning passar perfekt med konceptet. Väldigt bra utbud av öl, både alkoholfri och vanlig.

 • Efva A.
  Efva A.

  21 augusti 20202 omdömen

  10/10

  Lugn och härlig känsla på hela stället. Enkelt att ta med barn, och ändå känna sig avslappnad här. Underbart att sitta ute i solnedgången och grilla marshmallows runt lägerelden. 10 solar av 10.????????

 • Elin H.
  Elin H.

  21 augusti 20201 omdöme

  10/10

  Supertrevlig miljö och levde upp till förväntningarna. Avslappnad miljö och stämning! Plus i kanten att man fick ha med sig hund ☺️ Kan varmt rekommendera!

 • Anna r.
  Anna r.

  7 augusti 20202 omdömen

  7/10

  Bra kvalitet på köttet, kunde varit mer smak. Fler tillbehör hade varit välkommet. Pommes hade passat eller grillad majs. Rörigt med borden, oklart var man fick sitta. Bordservering av dryck hade varit smidigt både ur corona och tidsaspekt då det fanns personal tillräckligt. Lite otydligt att det var tema den dag vi bokat.

 • Siv N.
  Siv N.

  6 augusti 20202 omdömen

  10/10

  Ett fantastiskt mysigt ställe. God mat och trevlig atmosfär. Sen gjorde det inte saken sämre att solen sken så vi kunde sitta ute och med avstånd. Detta kommer vi göra om.

  review_preview

  Visa bild

 • Susanne E.
  Susanne E.

  6 augusti 20202 omdömen

  10/10

  Härlig miljö, trevlig personal och fantastisk mat. Ett superställe helt enkelt! Barnen var mycket nöjda med att de fick grilla så många marshmallows som de ville!

 • Åsa B.
  Åsa B.

  31 juli 20201 omdöme

  10/10

  Underbart läge med utsikt över landskapet. Vällagad och god mat i mysig miljö. Ungarna älskade att få grilla marshmallows över öppen eld. Trevligt personal och snabb service.

 • Nenad R.
  Nenad R.

  31 juli 20201 omdöme

  8/10

  Trevligt och mysigt ställe med härlig utsikt, personalen jättetrevliga och måna om sina gäster. Efter man ätit kan man grilla marshmallows med barnen som vart minst sagt nöjda med detta.

Tripadvisor-omdömen

75Tripadvisor-omdömen

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Dammstorpsvägen, 225 92, Lund, Sverige

Kollektivtrafik

Lunds stadsbuss 20 ändhållplats sedan 15 min promenad längs åkerkanten.

Ytterligare information

Massvis utanför dörren

Restaurangen erbjuder

, ,

, , , , Karaoke, , Tillgänglighet för funktionshindrade

Restauranger runt FarmShack BBQ

Internationellt

Motel L Sky bar

Poäng:8,3

224 81 Lund

230 kr genomsnittspris

Indiskt

223 61 Lund

290 kr genomsnittspris

-20%

Skandinaviskt

The Herbivore

Poäng:8,5

222 21 Lund

299 kr genomsnittspris

222 29 Lund

118 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.