Registrera min restaurang
Hjälp
Föreslagen rätt - FarmShack BBQ, Lund
11 bilder

Amerikanskt Trendigt

FarmShack BBQ

Dammstorpsvägen, 225 92 Lund
Amerikanskt
Genomsnittspris 215 kr

Bokning

FarmShack BBQ

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

KostalternativVegetariska rätter

Bilder från användare

FarmShack BBQ, Lund
FarmShack BBQ, Lund
FarmShack BBQ, Lund
Kvällens special... - FarmShack BBQ, Lund
Most BBQ joints are either good at smoking meat or good at making sides... but they get it all right at FarmShack. - FarmShack BBQ, Lund
Delicious, tender, good sauce but not smothered so you could still taste the smoke. Best BBQ I’ve had outside the U.S. for sure. - FarmShack BBQ, Lund
+2

bilder

Omdömen

 • Miss F.2 omdömen

  2 april 2021

  5,5/10

  Jättetrevlig och tillmötesgående personal ute i ”restaurangen” som verkligen gjorde sitt yttersta för att tillfredsställa kunderna. Tyvärr var burgarna nästintill råa och kalla när vi fick dessa. Bröder var blött och lökringarna var kalla. Smakerna var goda och tacosen gjorde under i hamburgaren. Ingen stekyta på burgaren. Det kändes tyvärr som utslängda pengar och hoppas att deras stek är bättre, för den vill vi prova.

 • Lillebror B.1 omdöme

  2 april 2021

  10/10

  Detta är världens bästa matställe.....älskar att komma hit och äta. Ägaren är den bästa kock jag vet. ingen lämnar Farm Schack hungrig. Not for the weak!

 • - -1 omdöme

  2 oktober 2020

  10/10

  Supermysigt ställe med familjär atmosfär. Väldigt chill och det luktade fantastiskt så fort man öppnade dörren. Genuin BBQ när den är som bäst och väldigt trevlig personal

 • - -1 omdöme

  25 september 2020

  10/10

  Farmshack är det perfekta stället för barbeque och burgare. Familjevänligt, bra priser och underbar service! Maten håller utmärkt kvalitet och stället känns genuint i minsta detalj.

 • - -1 omdöme

  28 augusti 2020

  7/10

  En konceptrestaurang med Amercian BBQ som tema och det genomsyrar verkligen hela interiören, man har gått all-in. Personalen var väldigt vänliga och tillmötesgående. Maten var ärligt gav inget bestående intryck, ganska intetsägande kyckling och ribs, bättre var hamburgaren, Därutöver fanns en bbq-sås, bönor, mac&cheese och grillade majskolvsbitar, och en uppiffad pizzasallad. Det hela kändes ganska stabbigt, och utan några kulinariska finesser. Maten kändes heller inte riktigt varm. Jag saknar fräschör i t.ex. en cesarsallad, andra grönsaker och kanske ett gott bröd. Jag tycker sammantaget inte att det var prisvärt med nästan 300 kr för det utbudet.

 • Stefan S.1 omdöme

  27 augusti 2020

  10/10

  Helt underbar mat, serverad av mycket trevlig och gemytlig personal. Miljön med rök och grill inom synhåll och rustik inredning passar perfekt med konceptet. Väldigt bra utbud av öl, både alkoholfri och vanlig.

 • Efva A.2 omdömen

  21 augusti 2020

  10/10

  Lugn och härlig känsla på hela stället. Enkelt att ta med barn, och ändå känna sig avslappnad här. Underbart att sitta ute i solnedgången och grilla marshmallows runt lägerelden. 10 solar av 10.????????

 • Anna r.2 omdömen

  7 augusti 2020

  7/10

  Bra kvalitet på köttet, kunde varit mer smak. Fler tillbehör hade varit välkommet. Pommes hade passat eller grillad majs. Rörigt med borden, oklart var man fick sitta. Bordservering av dryck hade varit smidigt både ur corona och tidsaspekt då det fanns personal tillräckligt. Lite otydligt att det var tema den dag vi bokat.

 • Siv N.2 omdömen

  6 augusti 2020

  10/10

  Ett fantastiskt mysigt ställe. God mat och trevlig atmosfär. Sen gjorde det inte saken sämre att solen sken så vi kunde sitta ute och med avstånd. Detta kommer vi göra om.

  review_preview

  Visa bild

 • Susanne E.2 omdömen

  6 augusti 2020

  10/10

  Härlig miljö, trevlig personal och fantastisk mat. Ett superställe helt enkelt! Barnen var mycket nöjda med att de fick grilla så många marshmallows som de ville!

 • Jenny R3 omdömen

  17 juli 2020

  8,5/10

  Charmigt ställe med enkel och lite ”ruff” inredning, grillrök och utsikt över en vacker kohage. Goda, rejäla burgare med lite annorlunda topping. Bönröra istället för pommes. Kan tänka mig att det snabbt blir välfyllt, vi var där redan 11.30 och slapp trängsel. En trevlig överraskning överlag. Blir fler besök!

 • Mattias W.3 omdömen

  4 juli 2020

  10/10

  Bästa BBQ restaurangen vi besökt. Här finns allt! God mat, härlig miljö och suverän personal.

 • Göran T.

  Göran T.8 omdömen

  3 juli 2020

  10/10

  Så roligt att Farmschack återuppstår som 2.0, all heder åt dig Stefan som har kämpat och skapat ett härligt gott matkoncept och ett alltid lika vänligt och välkommande bemötande. Fire of ring hambisen och även Baconchutney hambisen satt som två smäckar och vi ser fram emot en fin sommar och år hos dig trots det mörka Coronamolnet. Farmschack är en fröjd för magen , sinnet och mitt hjärta.

 • Göran T.

  Göran T.8 omdömen

  17 april 2020

  10/10

  Som vanligt en helt superb lunch, dagens bbq platta var fullmatad med hemlagad korv, Brisket och mör kyckling från grillen. Detta akompanjerat med svart bönröra, krämiga hotta cheesemackisar och picklade grönsaker och krämig majo. Som vanligt tog jag även Lundabryggeriets fantastiskt goda lättöl till och en rykande kopp svart kaffe.Tyvärr allra sista måltiden någonsin på Farmshack i nuvarande skepnad då Coronaviruset inte bara skördar människoliv utan även småföretagare som stupar i dess spår. Så sorgesamt men med hopp om en ny vår för Farmshack i ny skepnad inom en snar framtid. Alltid i mitt hjärta.

 • Anders T.3 omdömen

  17 april 2020

  10/10

  Fantastisk vällagad mat i riklig mängd. Hoppas på snar omstart! Miljön är unik för en restaurang på den skånska vischan & snart kan man åka spårvagn dit????

 • Göran T.

  Göran T.8 omdömen

  2 april 2020

  10/10

  Som vanligt levererar Farmshack en kanonlunch, idag blev det husets Shut Up Burger som var stor, saftig och himmelskt god med husets egenpatenterade Blackbeanröra till. En Restaurang som jag hoppas kan överleva Coronamolnet tillsammans med många andra. Om man inte kan ta sig ut på vischan så har man ju även Farmshack Deli i Lunds Saluhall att besöka. Alltid värt ett besök.

 • - -1 omdöme

  27 mars 2020

  10/10

  Fantastiskt god mat, trevlig och bemötande personal. Väldigt måna om gästernas välmående. Mat lagad med kärlek helt enkelt. Rekomenderas varmt!

 • - -1 omdöme

  20 mars 2020

  10/10

  Helt fantastiskt mat. Super gott, älskar den amerikanska bbq maten som serveras. Väldigt trevlig personal. Kan verkligen rekommendera att man äter lunch här. ????

 • - -1 omdöme

  20 mars 2020

  9/10

  Brisket på The FarmShack BBQ är alltid trevlig upplevelse så även idag. Man levererar en stor riklig portion med brisket med tillbehör som smakar alldeles ypperligt. Alltid trevlig personal som levererar precis vad man förväntar sig. Mums!

 • - -1 omdöme

  28 februari 2020

  10/10

  Den här lilla restaurangen var ett verkligt fynd. Maten var god. Personalen trevlig. Ölen kyld och ljuset var dunkelt. Efter måltiden var jag väldigt mätt. Jag är faktiskt fortfarande mätt.

Visa fler omdömen (151)
Loading...

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Dammstorpsvägen, 225 92, Lund, Sverige

Kollektivtrafik

Lunds stadsbuss 20 ändhållplats sedan 15 min promenad längs åkerkanten.

Ytterligare information

Massvis utanför dörren

Restaurangen erbjuder

, ,

, , , , Karaoke, , Tillgänglighet för funktionshindrade

Restauranger runt FarmShack BBQ

Internationellt

Motel L Sky bar

Poäng:8,3

224 81 Lund

230 kr genomsnittspris

224 78 Lund

395 kr genomsnittspris

Skandinaviskt

The Herbivore

Poäng:8,9

222 21 Lund

299 kr genomsnittspris

222 29 Lund

118 kr genomsnittspris

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.