Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Floating Saigon

8,8/10
745
Kungsportsplatsen 1, 411 10 Göteborg
Vietnamesiskt
Genomsnittspris 300 kr

Floating Saigon

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

🔥 Redan 10 bokningar i dag

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord746 omdömen
9/10

Mat

8,6/10

Service

8,7/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå
  • Pontus G.9 omdömen

    12 juli 2024

    10/10

    Mycket gott och fint att man kunde använda sina YUMS på denna restaurang med bra läge!

  • Andre K.1 omdöme

    12 juli 2024

    10/10

    Bästa service, maten är väldigt god och speciellt. Dem serverar maten väldigt snabbt . Väl lagat, perfekt presentention. Rekommenderar starkt

  • Kalle O.10 omdömen

    9 juli 2024

    9/10

    Väldigt goda kycklingrätter

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Marie H.24 omdömen

    9 juli 2024

    7,5/10

    Mycket god vietnamesisk mat.

  • Robert L.22 omdömen

    7 juli 2024

    4,5/10

    Kall mat, dålig service. Besvikna.

  • Ilona B.55 omdömen

    1 juli 2024

    9,5/10

    Som vanligt riktigt bra mat och hygglig service:) Manen och jag firade en årsdag här och valde en ban mi till förrätt, att dela på. Fantastiskt god! Till huvudrätt valde vi varsin ”blandad tallrik”- med lite av varje (baconlindade räkor, entrecote, sommarvårrulle, varm vårrulle, nudlar och en sallad, som serverades med tre smakrika såser) Det enda minuset var väl att köttet och de baconlindade räkorna inte var riktigt varma. Men, vi återkommer gärna!

  • Jimmie E.

    Jimmie E.1 omdöme

    29 juni 2024

    10/10

    Maten var toppen

  • Maria Å.71 omdömen

    28 juni 2024

    8/10

    Maten var bra som vanligt. Kommer absolut gå dit igen.

  • Jan J.45 omdömen

    26 juni 2024

    9,5/10

    Så fräsch, krispig och god mat på ”Paddans bar”, som en gäst så tokigt kallade Floating😉! Hit går man gärna igen!

  • Nina Ra1 omdöme

    26 juni 2024

    7/10

    Personalen förstod inte svenska så lite ihop blandat med beställningen. God mat och rejäla portioner.

  • Daniel B.38 omdömen

    24 juni 2024

    7/10

    Dom frågade inte ens efter namnet när man sa att man hade bokat bord. Vi hade bokat med 500kr. Lite dåligt… Engelsk talande personal

  • Inger S.

    Inger S.138 omdömen

    19 juni 2024

    9,5/10

    Jättegod mat, härligt att sitta ute och äta, och servicen bra!

    review_preview

    Visa bild

  • Jane S.9 omdömen

    15 juni 2024

    7,5/10

    Jättegod & fräsch mat. Servicen lite ouppmärksam

  • Marina Z.167 omdömen

    14 juni 2024

    10/10

    Ett av våra favoritställen. Ikväll var det fullt så lite strul med beställningen meen det uppvägs med den positiva och glada inställningen både hos servitören och ägaren. Alla rätter läggs upp som en konst och smakerna sitter klockrent

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • S H.63 omdömen

    10 juni 2024

    10/10

    Vilken härlig personal! Underbar mat! Mysig miljö! Man känner sig alltid så välkommen när till och med kockarna i köket hejar när man kliver in! Underbart! Kommer hit snart igen!

  • Mikael C.125 omdömen

    5 juni 2024

    8,5/10

    Trevlig restaurang med helt ok mat. Satt högst upp med fin utsikt.

  • Sandra L.13 omdömen

    4 juni 2024

    5/10

    Maten var helt okej. Inget som stod ut, servicen var kass. De frågade inte om vi ville ha något mer trots att de plockade undan allt relativt snabbt. Vi fick sitta 30 minuter med tomma glas innan vi gav upp och gick.

  • Malin T.57 omdömen

    30 maj 2024

    9,5/10

    Lugn och skön atmosfär. Mat med goda smaker.

  • Angel E.10 omdömen

    26 maj 2024

    7,5/10

    Maten va mycket god fast den va kall när den kom in vilket drar ner betyget

  • Eva E.37 omdömen

    26 maj 2024

    10/10

    Det blev en riktig höjdare. Nya smaker, trevlig atmosfär och härlig miljö. Helt enkelt en minnesvärd mors dag,

  • Maria M.

    Maria M.14 omdömen

    26 maj 2024

    9/10

    Mycket trevlig servitör tog hand om oss. Vi valde att sitta ute, trots regnet, funkade jättebra med deras stora markiser. Maten var god/mycket god, mannens nr. 53 behövde smakas upp med soya, min nr 51 var jättegod! Väldigt prisvärt!

  • Jan J.45 omdömen

    22 maj 2024

    9,5/10

    Mycket god mat och trevlig personal! Den förut lite slitna båten har blivit ljus och fräsch; hit går vi gärna igen!

  • Magnus E.32 omdömen

    19 maj 2024

    8/10

    Maten är bra men tyvärr är den unga tjejen som jobbar ofta där inget vidare trevlig dryg,så det gör så att man inte vill gå dit. Tog betalt för ljumet kranvatten till vinet.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Pia T.21 omdömen

    18 maj 2024

    9/10

    Fantastisk fint väder, så vi satt på uteserveringen och njöt den ljumna kvällen. Mycket god vackert upplagd mat! Jag kommer garanterat tillbaka hit👏👏

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Marina Z.167 omdömen

    20 april 2024

    10/10

    Alltid lika nöjda från servicen, upplägget, smakerna. Trevligt med uteserveringen nu i värmen.

  • Cornelia s.28 omdömen

    11 maj 2024

    8,5/10

    Mycket gott, men inte barnanpassat. Hade gärna sett några rätter eller alternativ speciellt riktade till barn.

    review_preview

    Visa bild

  • Jan J.45 omdömen

    13 maj 2024

    9,5/10

    Fantastiskt god mat i mysig miljö!

  • Bonnie O.55 omdömen

    12 maj 2024

    7/10

    Vi beställde varsin Single med lite olika rätter. Väl många bitar seg entrecote annars goda smaker. Trevligt att kunna sitta ute vid fint väder!

  • Maria Å.71 omdömen

    10 maj 2024

    8/10

    Maten var inte riktigt så god som den brukar. En favorit resteurang iaf.

  • Jens R.79 omdömen

    9 maj 2024

    7,5/10

    Bra mat men tyvärr känns det på denna restaurang alltid besvärande när man ska delbetala med Yums. Var tvungen att visa upp min bokning i appen, trots att de har den i sitt system.

  • Ing-Marie B.133 omdömen

    8 maj 2024

    10/10

    Andra gången här och definitivt inte den sista. Väldigt god mat och fint presenterat. Personalen är trevlig och härlig miljö. Ett kanonställe.

  • Anette Z.5 omdömen

    8 maj 2024

    10/10

    Väldigt trevlig och serviceminded personal. Läget i solen och den goda maten gör det inte sämre. Kan varmt rekommendera denna restaurang. 24-05-08

    review_preview

    Visa bild

  • Mattias L.1 omdöme

    4 maj 2024

    6/10

    Väldigt fin miljö beställde förrätt och huvudrätt. Förrätten vad helt ok vi tog summer springrolls och papaya sallad. Saknade dock den speciella dippsåser till springroll. Huvudrätten var rätt dyster tyvärr tog ris med entrecote + ägg och en risnudlar med entrecote båda var grymt välstekta entrecotet så det var väldigt segt kött och skuren på fel vis. En i personalen gick och hostade hela tiden även när hen bar maten. Annars helt ok och priserna ok.

  • Marina Z.167 omdömen

    27 april 2024

    10/10

    Vi är återkommande gäster då både smak och upplägg av maten är mer än toppen. Portionerna är väl tilltagna och priserna är mindre än hos andra restauranger i centrum. Sen att dom även erbjuder att använda yums blir ju nästintill ett gratis besök.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Marie H.24 omdömen

    19 april 2024

    9,5/10

    Gott och trevligt.

  • Petra M.24 omdömen

    23 april 2024

    8/10

    Det var gott och mysigt att vara på en båt.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Sarah B.30 omdömen

    17 april 2024

    6,5/10

    Trevlig ställe med trevliga personal. Stor portion men jag personligen inte gillade smaken särskilt mycket. Jag hade 500 kr bonos i let’s deal och min notan blev ca 330kr. De har inte kunnat läsa resten av bonos men skrev i mitt kvitto att resten har betalats till kunden i kontant vilket inte stämmer.

  • Anna J.1 omdöme

    16 april 2024

    10/10

    Jättegod mat!! Alltid.

  • Johan E.11 omdömen

    18 april 2024

    10/10

    Härlig service. Trevlig man som var social och omtänksam mot oss. Jag blev däremot besviken på Fork-appen som trots att jag bokade med att få använda mina 2000 Yums överraskade mig vid kassan genom att ha raderat min möjlighet att använda dessa Yums.

  • Eva N.60 omdömen

    16 april 2024

    10/10

    Jättegod mat o dryck. Fin service. Mysigt o sitta o äta vid vattnet i solsken.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

74Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.