Tillbaka

Recensioner - Grand Hotel Alingsås

9,3/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 51 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
 1. Desirée A.
  Desirée A.
  • 4 omdömen
  10/10

  Välkomnande och omtänksamt bemötande. Avskilt bord som erbjöd samtalsvänlig och Coronafri miljö. Mycket vackert dukat och fantastiskt god mat, från den fräscha lilla salladen, till panerade torskryggen och det ”lilla söta” till kaffet! Vi kommer gärna tillbaka, tack!

 2. Ulf U.
  Ulf U.
  • 1 omdöme
  8,5/10

  En trevlig restaurang, med skapligt bra utbud av mat (tillräckligt stort utbud för oss). Maten vi beställde serverades väldigt snyggt och prydligt - dessutom smakade den mycket bra! Personalen (hovmästaren) var supertrevlig och väldigt mån om att vi skulle trivas - vilket vi gjorde! Nu i Coronatider kan man ju inte säga något alls om atmosfären tillsammans med andra matgäster (vi var nästan ensamma). En lite trevlig observation: toaletten (åtminstone den för herrar) gav ett rent och propert intryck!

 3. Eija S.
  Eija S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Restaurangen var tyvärr i stort sett tom. Men det tog inte ner serviceandan eller humöret på vår servitris som var positiv och uppmärksam. Ovanpå detta en kanonmåltid.

 4. Flavio b.
  Flavio b.
  • 47 omdömen
  9,5/10

  Overall good ????

 5. M.aria b.
  M.aria b.
  • 2 omdömen
  10/10

  Trevlig personal och mycket god mat! Vi äter gärna här igen.

  Grand Hotel Alingsås

  Tack snälla och varmt välkomna tillbaka!

 6. Annika M.
  Annika M.
  • 21 omdömen
  10/10

  Bra service och underbart god mat och öl till ett billigt pris.

  Grand Hotel Alingsås

  Tack snälla för fin respons. Varmt välkommen tillbaka!

 7. Susanne k.
  Susanne k.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Oerfaren personal som gjorde sitt bästa, men överlag usel service. Inget välkomnande vid bordet, ingen dryckeslista, för få menyer. Vi fick själva be om att få nåt att dricka och sedan fick vi vänta 40 minuter på drycken (som blev fel), förbokningen kring mjökproteinallergin hade kommit bort, ingen förklarade efterrättsförfarandet eller frågade om påfyllning i glasen. Till det medelmåttig mat. Trist upplevelse när vi firade två födelsedagar. Vill man ha en trevlig kväll med service och god mat bör man gå någon annanstans.

 8. Hampus A.
  Hampus A.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Kvällen blev kanon! Vänligt bemötande, mycket serviceminded personal. Maten var suverän, tror alla i sällskapet håller med. Själv åt jag gös absolut perfekt!