Registrera min restaurang
Hjälp

Recensioner - Granhof Restaurang och Bar

8,9/10
1597
Sysslomansgatan 24, 752 23 Uppsala
Internationellt
Genomsnittspris 385 kr

Få upp till 20 % i rabatt

Villkor kan gälla

Granhof Restaurang och Bar

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,9/10
Utmärkt bord1598 omdömen
9/10

Mat

8,8/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • Stefan K.1 omdöme

    30 mars 2024

    10/10

    Härlig atmosfär trevlig personal och mkt god mat.

  • Roine G.1 omdöme

    22 mars 2024

    5/10

    Tyvärr så var det väldigt lite rom i förrätten. Hamburgaren var överstekt, alltså torr och smaklös. Brödet borde man kunnat värma innan servering! Saknade någon form av dressing. Hjortfilén var däremot godkänd men inte mer. Granhof får knappt godkänt!

  • Janne H.3 omdömen

    22 mars 2024

    10/10

    En överraskning i Uppsalas restaurangvärld. Familjärt, välsmakande och prisvärt!!

  • Mats O.1 omdöme

    11 mars 2024

    10/10

    Vi fick ett jätte bra bord enligt våra önskemål. Servitören var väldigt trevlig och gav tips på menun. Lugn och familjär atmosför. Mycket bra priser. Kan varmt rekommenderas!

  • Tom F.4 omdömen

    6 mars 2024

    10/10

    Denna restaurang är prisvärd God mat och trevlig personal. Kan verkligen rekommenderas

  • Hans M.6 omdömen

    2 mars 2024

    6/10

    Tråkigt med en restaurang där man inte får en person som bryr sig om en som gäst. Utan det blir en ständig fråga om vad eller vem som beställt vad. Förrätten löjrom var god men sen tog det roliga slut lammet serverades medium utan att någon frågat hur man ville ha köttet. Medium kan tydligen också vara olika, i detta fall överstekt utsida och blodig insida dvs medel blir medium. Om man behöver spara in på maten så är nog inte det bästa att börja spara på salt och peppar på fläsksnitzeln och det vore trevligt om man åtminstone kände smak av ansjovis. Men det värsta var dock vinet. Först beställt och sen efterfrågat om vi vill dricka något till köttet. Istället för som till borden omkring komma med flaskan, visa vad man serverar och bjuda att man får smaka, kommer det in två upphällda glas med vi vet inte vad. Eventuellt slattar av vad som fanns i baren. Även om man har pensionär vill man ha service och vänligt bemötande. Det hela avslutas med att en fjärde personal kommer in med notan och uppmaning att ge dricks på kortläsaren. Dricks ger jag om det är bra och om man har känt sig välkommen. Mycket att jobba på.

  • Yvonne L.1 omdöme

    1 mars 2024

    10/10

    Vi fick ett fint mottagande av personalen, som tog oss till vårt bord. Vi fick titta på menyn o beställa mat o dryck. Inom 10 minuter fick vi våra förrätter o vår dryck. Pga av ett födelsedagsfirande så blev en i sällskapet uppvaktad med sång från en av era servitörer o vi hängde med i sången o hurrandet. Vårt omdöme från besöket är mycket gott! Vi återvänder gärna! Vi rekommenderar andra personer att besöka Er gemytliga o vackra miljö!

  • Marie N.5 omdömen

    27 februari 2024

    9/10

    Mycket prisvärd mat och dryck i trevlig miljö.

  • Göran G.1 omdöme

    6 februari 2024

    8,5/10

    Mycket trevlig restaurang, skön atmosfär, trevlig musik. Maten däremot var tyvärr lite medioker.

  • Maria E.1 omdöme

    12 februari 2024

    10/10

    Mycket trevlig personal och väldigt god mat. Kommer att rekommendera Granhof till vänner.

  • Mikael K.3 omdömen

    27 januari 2024

    7/10

    God mat i trevlig atmosfär sak ar det ”lilla” extra ur service perspektiv.

  • Anneli Å.5 omdömen

    6 januari 2024

    10/10

    Trevlig miljö för en middag på tu man hand utan störande musik och med ett rikt utbud av rätter och olika menyer. Vi valde lite olika rätter, jag och min man. Han var mycket nöjd med sin toast Skagen, tournedos och sorbet till efterrätt. Jag valde fräscha musslor, lammfilén och tiramisu. Allt lika gott och med bra service till. Dryck valdes efter behag.

  • Lars-Jonas K.4 omdömen

    6 januari 2024

    8,5/10

    Servicen något långsam och sen. Min soppa var endast ljummen, tyvärr. Jag har att jämföra med tidigare besök och kommer gärna tillbaka

  • Ingela T.4 omdömen

    3 januari 2024

    6,5/10

    Tyvärr var laxen torr men ryggbiffen var mkt bra.

  • Gunnar H.6 omdömen

    28 december 2023

    7,5/10

    Maten är ok. En gäst åt oxfile´pasta som var lite stabbig, en åt hamburgare som var ok men saknade grönsaker, två åt risotto som var bra.

  • Anneli A.5 omdömen

    29 december 2023

    7,5/10

    God mat, Saknade grönsaker åt laxen! trevlig personal, själva lokalen kändes som det behövdes en uppfräschning, det var en blandning av möbler på ett sätt som gjorde att det kändes som bara ett ihop plockat. Det är fint med gamla möbler men här behövdes det lite kärlek för att binda ihop allt, skulle kunna bli så mycket mysigare, Tavlor på väggarna, se över detaljer. Köttet var väldigt gått hjortfilé.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Lena Å.18 omdömen

    10 december 2023

    9,5/10

    God mat och snabb service. Miljön lite som hemma hos mormor med oljemålningar i guldramar och röd sammetssoffa. Fullsatt en söndagskväll. Drack lokalt öl och vin- gott!

  • Lena P.1 omdöme

    9 december 2023

    10/10

    Fantastiskt god mat och suverän service i en otroligt vacker och trevlig miljö. Rekommenderar varmt och kommer gärna tillbaks

  • Susanna S.1 omdöme

    9 december 2023

    10/10

    Jag bokade bord inför min mans 50-års firande. Vi blev så väl mottagna av personalen, fantastisk fin service av väldigt professionell personal. Stämningen i lokalen var mysig med dov belysning som spred sig harmoniskt i rummet, inte rakt ner. Det var mycket folk, men ändå märktes det inte av. Väldigt familjärt och hemtrevligt. Maten var utsökt, alla i mitt sällskap valde olika rätter och vi var alla så nöjda och behagligt mätta. Vi kommer absolut boka bord igen! .

  • Birgit A.2 omdömen

    9 december 2023

    10/10

    Utmärkt service, trevlig och uppmärksam personal.

  • Monica K.7 omdömen

    11 november 2023

    10/10

    God mat och bra service. Vi var alla mycket nöjda.

  • Annica Å.1 omdöme

    4 november 2023

    10/10

    Det var trevligt att komma tillbaka till dessa lokaler där jag gick i skolan när jag var yngre. Det kom många minnen tillbaka när jag kom in i era lokaler. Mycket trevlig personal, mycket bra service och jättegod mat tyckte både jag och min fästmö.

    review_preview

    Visa bild

  • Tom F.4 omdömen

    3 november 2023

    10/10

    Mat och service mycket bra. Vi har varit här flera gånger och aldrig blivit besviken. En restaurang vi gärna kommer tillbaka till.

  • Gabriella H.2 omdömen

    15 oktober 2023

    7,5/10

    Mysig, elegant resturang. God mat. Minus var buttra och trötta servitörer, dags för uppdatering.

  • Michal N.4 omdömen

    15 oktober 2023

    9/10

    Trevlig atmosfär, bra och snabb service.. god mat. Hit går vi gärna flera gånger. Vi hadde 3 rättar... och var mycket nöjd. Torskrygg var god men inte helt "michelin" nivå. Kött (entrecote) var riktig god. Absolut en plats vi rekommenderar.

  • Anders F.1 omdöme

    30 september 2023

    6,5/10

    Åt menyn vilken är mycket prisvärd. Toast Skagen var medioker. Burkräkor och utfyllnad med crabsticks. Ingen smak. Lammfilén som tidigare varit innerfile’ var denna gång ytterfilé men utmärkt stekt. Däremot var potatiskaka bränd och uppvärmd. Åt inte mer än en tugga. Tre av oss tyckte det var bra men den fjärde kommer inte att gå dit igen.

  • Magnus T.4 omdömen

    21 september 2023

    10/10

    Fin miljö när stadskärnan. Avkopplande och lätt att prata. Trevlig personal. Går hit både med familj och affärer.

  • ingalill J.1 omdöme

    16 september 2023

    10/10

    Mycket trevligt ställe service inriktad personal bra mat

  • Ulf H.3 omdömen

    6 september 2023

    9/10

    Har aldrig blivit besviken på Granhof, rapp och kompetent personal och hög kvalitet på käket! Tre-rätters alternativen mycket prisvärda. Och deras eget öl är bara det värt besöket.

  • Amanda V.3 omdömen

    10 september 2023

    10/10

    Vi är alltid SÅ nöjda efter att ha ätit här. Personalen är lyhörd, maten är magisk och atmosfären är varm.

  • Marianne S.1 omdöme

    9 september 2023

    10/10

    Maten var mycket god, personalen var professionell och vänlig, atmosfären var behaglig. Alla fem i sällskapet var överens om att denna restaurang är en liten pärla!

  • Henrik E.1 omdöme

    2 september 2023

    10/10

    Väldigt trevlig personal och god mat, vinet "Johanna" väldigt gott.

  • Lillemor J.2 omdömen

    1 september 2023

    10/10

    Jättegod mat och superbra service, underbart trevlig personal, dom är väldigt noga med att man ska vara nöjd med mat o dryck, hit kommer vi gärna flera gånger

  • Marianne G.2 omdömen

    31 augusti 2023

    9,5/10

    Mycket nöjd med mat, atmosfär o vänlighet

  • Susann J.1 omdöme

    24 augusti 2023

    10/10

    Mycket tillmötesgående och proffsig servering. Personligt engagerat, rent, snyggt och med uppvärmda uteplatser. Utsökt mat (vi åt fisk) och en upplevelse av att kliva in i en lantlig, lugn medelhavsidyll.

  • Anette R.6 omdömen

    20 augusti 2023

    6/10

    Trevlig restaurang

  • Annika J.4 omdömen

    20 augusti 2023

    10/10

    Mkt trevlig personal och god mat!

  • Kenneth N.1 omdöme

    18 augusti 2023

    2,5/10

    Tredje gången på Granhof ALDRIG MER! Entrecoten seg man längtade verkligen inte efter nästa tugga... Pomes frit usel, alldeles för mjuk.

  • Eva-Lotte W.2 omdömen

    16 augusti 2023

    8/10

    Trevligt restaurang och bra service. Tyvärr var potatisen mer kokt än stekt i min biff Rydberg och rårakan var god men skulle även den behöva stekas betydligt längre.

  • Inger K.7 omdömen

    12 augusti 2023

    7/10

    Jättefin restaurang dock önskvärt när det är vi och ett sällskap till i hela restaurangen att inte placera oss precis bredvid varandra. Maten var god , fläsket var lite överstekt. Servisen var jättebra och vi fick mer sås när vi bad om det.

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

56Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.