Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var
Rum - Granhof Restaurang och Bar, Uppsala
Terras - Granhof Restaurang och Bar, Uppsala
Mat - Granhof Restaurang och Bar, Uppsala

Internationellt Uteservering

Recensioner - Granhof Restaurang och Bar

8,9/10
1222
Sysslomansgatan 24, 752 23 UppsalaVisa karta

Genomsnittspris 385 kr

–20% på à la carte!

Reservation

Hitta ett bord

Kostnadsfri tjänst • Bokningen bekräftas omedelbart

Redan 9 bokningar i dag 🔥

Boka kostnadsfritt Få omedelbar bekräftelse

Redan 9 bokningar i dag 🔥
Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Omdömen

8,9/10
Utmärkt bord1222 omdömen
9/10

Mat

8,7/10

Service

8,8/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Måttlig ljudnivå

Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme.

  • Ingegerd H.
    Ingegerd H.

    3 december 20221 omdöme

    7/10

    Trevlig miljö, gott men väldigt stora portioner, peppar tog över smakerna i både pumpasoppa och skagenröra. Bespisningskänsla - Personalen stressar inte oss men "langar" ut maten på ett oengagerad sätt.

  • Emilia E.
    Emilia E.

    3 december 20223 omdömen

    10/10

    Bra service och god mat! Lite trångt i restaurangen men det gjorde inte så mycket ????

  • Alf J.
    Alf J.

    27 november 20221 omdöme

    8/10

    Första gången på restaurang Granhof. Mycket mysigt, gott och fantastisk personal och service. Negativt: Ljudnivå och ljuset i lokalen.

  • Benjamin E.
    Benjamin E.

    26 november 20221 omdöme

    10/10

    Överraskad över hur snabb service det var! Fantastiskt god mat och fantastiskt trevlig personlig.

    review_preview

    Visa bild

  • Anita H.
    Anita H.

    21 november 20222 omdömen

    10/10

    3 rätters ett bra erbjudande, jag valde musslor som serverades med vitlöksbröd och sallad, lite snålt med bara 3 st för 129kr men väldigt gott. Gabbe tog toast Skagen på kavring, jag gillar inte kavring men det var rikligt med skagenröra. Hjorten med potatisterrin och svampsås som smakade murklor är en av de godaste rätter jag ätit på länge. Gabbe åt traditionell plankstek. Blåbäspaj med vaniljsås fic avsluta vår meny. Mycket nöjd med besöket, gott, prisvärt med superb service av Savas.

  • Daniel P.
    Daniel P.

    19 november 202214 omdömen

    9/10

    Hela vårt sällskap på 9 personer var nöjda med maten och alla maträtter där det provades både förrätter, varmrätter och efterrätter. Ingen av oss hade tidigare ätit på restaurangen men jag kommer gärna dit igen. Den %-rabatten var först inte med vilket upptäcktes efter betalningen men det rättades till utan problem vid påpekandet.

  • Gunilla S.
    Gunilla S.

    13 november 20221 omdöme

    10/10

    Vällagad och väldigt god mat och väl tilltagna portioner. Mycket trevlig och serviceinriktad personal som gör att man känner sig välkommen. Härligt med vita dukar och gammeldags miljö. Prisvärt! Vi går ofta dit och äter.

  • Evi H.
    Evi H.

    13 november 20221 omdöme

    9/10

    Fantastiskt bra ställe, personalen var mycket välkommande, och maten smakande mycket gott. Man drack god vin som var egen produktion från Leptokardia , Grekland!

  • Malin L.
    Malin L.

    13 november 20223 omdömen

    10/10

    Fin miljö, härlig service med humor och lite extra touch, riktigt bra mat och gott vin. Allt toppen! Blandat sällskap i åldrar från 13-85 år, alla nöjda.

  • Inga-Lill A.
    Inga-Lill A.

    12 november 20221 omdöme

    10/10

    Mycket gott att välja på när det gäller både mat och dryck. Vi kan rekommendera trerätters-menyn som smakade utmärkt. Vacker miljö att dinera i för både par och större sällskap då här finns många rum att välja på. Inga-Lill och Håkan

  • Emma K.
    Emma K.

    5 november 20222 omdömen

    10/10

    Fantastisk service och mat!

  • Annemarie S.
    Annemarie S.

    4 november 20225 omdömen

    9,5/10

    Vi var ett sällskap på 4 personer. Alla blev väldigt nöjda med vår middag. Husets Skagen - fräsch, mycket räkor, ryggbiff, hjort och röding smakade som det ska och var fint serverat. Pannacotta och blåbärspaj välsmakande. Trevlig personal. Lite trångt mellan borden kanske, varmt och skönt i det vackra rummet!

  • Erik L.
    Erik L.

    3 november 20221 omdöme

    8,5/10

    Fantastisk restaurang med mysig atmosfär och bra meny. Rekommenderar det varmt.

  • Carin N.
    Carin N.

    3 november 20222 omdömen

    10/10

    Trevlig miljö, jättegod mat och personlig service. Fin kombination av rätter i menyn. Bra läge. Lätt att boka via internet, med påminnelse dagen innan besöket.

  • Jenny B.
    Jenny B.

    28 oktober 20221 omdöme

    10/10

    Ett mysigt och lugnt ställe. Trevlig personal, man kände sig sedd och uppvaktad. Och maten va fantastisk! Vi rekommenderar definitivt denna restaurang och vi kommer garanterat boka bord där igen.

    review_preview

    Visa bild

  • Ann-Britt L.
    Ann-Britt L.

    27 oktober 20221 omdöme

    7/10

    Fruktansvärd ljudvolym. God mat. Sannolikt väldigt ny personal vilket är helt ok men omöjligt att prata och höra vad som sägs. Tacksamt om ni hittar sätt att dämpa ljudet.

  • Brage D.
    Brage D.

    22 oktober 20221 omdöme

    9,5/10

    God mat. Bra service. Mycket prisvärt 3-rätters paket.

  • Gunnel W.
    Gunnel W.

    8 oktober 20224 omdömen

    9/10

    Vällagad mat i mysig miljö. Trevlig personal. Mycket prisvärd bra meny. Finns avskilda rum för större sällskap lämpliga för tex födelsedagsfirande.

  • Gun W.
    Gun W.

    7 oktober 20223 omdömen

    10/10

    Trevlig miljö, god mat och bra service. Vi kommer att återkomma????

  • Karin L.
    Karin L.

    30 september 20225 omdömen

    9,5/10

    God prisvärd mat ända felet var vi gick bordet närnast utgången. Mycket dpring

  • Roland I.
    Roland I.

    30 september 20221 omdöme

    10/10

    Vi var 13st i vårat sällskap. Alla tog 3-rättersmeny och var jätte nöjda med maten. Servicen var otroligt bra och alla fick in maten samtidigt. Alla var mycket nöjda.

  • Eva W.
    Eva W.

    30 september 20221 omdöme

    10/10

    Mysigt, jättegott och bra service

  • Pelle A.
    Pelle A.

    24 september 20221 omdöme

    9/10

    Bra läge härlig atmosfär och och fina toaletter. Den på övervåningen kan endast beskrivas som överdådig. Maten mycket bra och väldigt prisvärd, inte minst för att man kan välja så många olika kombinationer för en 3-rätter. Fortsätt med det fantastiska konceptet.

  • Lennart J.
    Lennart J.

    18 september 20221 omdöme

    9,5/10

    Valde Granhof efter flera goda erfarenheter sedan tidigare. Personalen tog hand om alla och var skicklig i mötet med barnen. God mat, bra presentation av maten. Barnportionerna var rikliga. Lugnt och skönt.

  • Lars-Peter K.
    Lars-Peter K.

    14 september 20222 omdömen

    9,5/10

    God mat och bra service.

  • Annelie W.
    Annelie W.

    10 september 20221 omdöme

    9,5/10

    Supergod mat och väldigt trevlig servitör. Mysig och annorlunda atmosfär för en restaurang. Toaletten på övervåningen var mycket speciell?

  • Kerstin B.
    Kerstin B.

    8 september 20222 omdömen

    10/10

    Trevlig restaurang centralt i Uppsala med god mat och trevlig personal. Prisvärt.

  • Anna M.
    Anna M.

    3 september 20221 omdöme

    8,5/10

    Trevligt och gemytligt på Granhof restaurang, fin service trots att det var fullbokat. Något hög ljudnivå och varmt, men det var också ett bevis på att gästerna trivdes

  • Christina M.
    Christina M.

    3 september 20221 omdöme

    10/10

    Mysig och familjär atmosfär. God mat och dryck, utmärkt service. Trevlig och uppmärksam personal. Denna restaurang kommer vi att besöka igen helt klart.

  • Anita N.
    Anita N.

    3 september 20222 omdömen

    10/10

    Rejält med mat, väldigt gott och smakrikt., prisvärt. , vi åt menyn. För mig var det väldigt stora portioner. Tack vi kommer åter när vi skall äta lunch med svärmor.

  • Anna A.
    Anna A.

    30 augusti 20226 omdömen

    10/10

    Personalen trevlig, god mat och servicen toppen, vi kommer tillbaka.

  • Åsa S.
    Åsa S.

    28 augusti 20224 omdömen

    10/10

    Varm och trevlig atmosfär. Bra välkomnande av personal som kunde sin sak med glimten i ögat. Mycket prisvärd mat och ett varierat utbud som passade oss alla. Toppen ställe att träffas på när man vill ha det där lite extra.

    review_preview

    Visa 2 bilder

  • Katarina R.
    Katarina R.

    27 augusti 20221 omdöme

    8,5/10

    Maten, lax, entrecote och crème brûlé var väldigt god. Servicen långsam. Trots bordsbokning kunde vi beställa först efter 30 minuter. Kvällen var varm och sällskapet trevligt så vi överlevde.

  • Irene H.
    Irene H.

    14 augusti 20221 omdöme

    9/10

    Trevlig personal och god mat.

  • Lena D.
    Lena D.

    11 augusti 20221 omdöme

    9,5/10

    Maten var utmärkt. Lagom portioner. Torskryggen som jag åt var av hög kvalitet. Personalen var vänlig och professionell utan att vara påträngande

  • Martin R.
    Martin R.

    3 augusti 20221 omdöme

    6/10

    Okej mat och service. Varken dåligt eller bra. Medelnivå på allt utom efterrätten. Pajen till efterrätt var suverän men övrig mat medel ( toast Skagen och Biff Rydberg)

  • Michael J.
    Michael J.

    30 juli 20221 omdöme

    8/10

    Fick tips om er restaurang o goda mat från en Uppsalabo, förväntningar uppfylldes och jag kommer gärna åter med nya gäster när vi är på besök. Kan starkt rekomendera för de som söker pris o smak i rätt miljö.

  • Cecilia S.
    Cecilia S.

    28 juli 20221 omdöme

    9,5/10

    En riktigt fin kvartersrestaurang med en meny som erbjuder bra fiskalternativ likväl som traditionella kötträtter med egen touch. Ett besök rekommenderas!

    review_preview

    Visa 4 bilder

  • Hans M.
    Hans M.

    28 juli 20224 omdömen

    7/10

    Problem med entrecoten, men skötte det bra

  • Stefan E.
    Stefan E.

    27 juli 20221 omdöme

    9/10

    Härlig atmosfär och jättegod mat till ett humant pris. Lite rörigt med service,dryck till mat och betalning. Men absolut något jag skulle gå till igen.

Tripadvisor-omdömen

43Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.