Registrera min restaurang
Hjälp


Recensioner - Granhof Restaurang och Bar

8,8/10
1635
Sysslomansgatan 24, 752 23 Uppsala
Internationellt
Genomsnittspris 385 kr

Få upp till 20 % i rabatt

Villkor kan gälla

Granhof Restaurang och Bar

Hitta ett bord

Boka kostnadsfritt

Omdömen

8,8/10
Utmärkt bord1634 omdömen
8,8/10

Mat

8,8/10

Service

8,9/10

Atmosfär

9-10

7-8

5-6

3-4

1-2

Riktiga upplevelser från riktiga resenärerBetyg och omdömen kan bara ges av gäster som har bokat med TheFork.
Hur kalkylerar vi betyg?

Det här sa matgäster om restaurangen:

Bra valuta för pengarna
Kort väntetid
Lugnt
  • John G.1 omdöme

    14 juli 2024

    4,5/10

    Inte särskilt bra. Maten var halvvarm ich det kändes som man tappat ett saltkar på köttet. Vi åt tre oluka rätter och alla höll en låg kvalitet.

  • Barbro A.

    Barbro A.2 omdömen

    7 juli 2024

    10/10

    Jag firade min 80-årsdag och fick utmärkt service och mycket god mat !!

  • Kjelle B.5 omdömen

    5 juli 2024

    5/10

    Känslan/atmosfären var att servisen var där hela tiden. Åt en entrecote och köttkvalitet var inte av det välhängda slaget. Frågade efter vilken som var leverantör och servitrisen visste inte, men skulle fråga köket. De var dags att betala…. 20% forks rabatt var inte avdragen. Min ytterligare fråga var om köttleverantör…. Fick ett svepande svar typ Martin och Servera, trodde att ett ställe som Granholm hade bättre koll.,. Tyvärr blir detta både första och sista besöket

    review_preview

    Visa bild

  • Tomas E.1 omdöme

    29 juni 2024

    8,5/10

    Allt var bra

  • Maria Ö.3 omdömen

    23 juni 2024

    10/10

    Så himla bra service, god mat, dryck och atmosfär!

  • Eva D.1 omdöme

    12 juni 2024

    10/10

    Trevligt och gott!

  • Britt N.14 omdömen

    17 juni 2024

    8/10

    Förrätterna Skagen och Löjrom var toppen. Min entrecôte var perfekt. Goda pommes. Min sambos Filet Mignon black and white var inte till belåtenhet. Den del som bestod av oxfilé var inte god. Den hade en tydlig leversmak. Problemet hanterades dock på ett bra sätt. Vår servitör var superbra.

  • Petra Å.19 omdömen

    17 juni 2024

    8,5/10

    Bra service, mycket trevlig personal. Kvarterskrogsplats med definitiv guldkant🏆

    review_preview

    Visa bild

  • Håkan B.7 omdömen

    7 juni 2024

    7,5/10

    Bra läge och mysig uteservering som de gjort mycket med för att få trivsam. Bra service för en kvarterskrog. Många rätter att välja på menyn gör mig lite nervös. De behöver ha många gäster för att få omsättning på alla rätter för att kunna ha färska råvaror och det är jag inte så säker på att de har. Bättre med färre rätter att välja bland då det blir en högre omsättning på de rätter som finns att välja bland - och då blir det också färskare råvaror.

  • Marie E.1 omdöme

    11 juni 2024

    9,5/10

    Mycket prisvärd mat. Mysig kvartersrestaurang.

  • Marie N.1 omdöme

    8 juni 2024

    8,5/10

    Jättegod plankstek med mört kött

    review_preview

    Visa bild

  • Helene W.4 omdömen

    4 juni 2024

    7,5/10

    Trevlig personal och fint med värmare vid borden utomhus när kvällen blir sval. Maten var tyvärr medioker, saknade smaker, kanske bättre kryddning, nåt som lyfte råvarorna. Annars är Granhof ett fint ställe.

  • Qui V.

    Qui V.18 omdömen

    31 maj 2024

    10/10

    God mat, jättenöjd som alltid! 🤩

  • Stina L.2 omdömen

    30 maj 2024

    10/10

    Mycket god mat! Trevlig personal! Trevligt bemötande!

  • Sofie S.2 omdömen

    26 maj 2024

    6/10

    Trevlig miljö men maten var verkligen inte någon höjdare. Servicen var inte heller bra. Vi fick säga till flera gånger både för att få beställa och för att få avdukade tallrikar. Vi kommer nog inte tillbaka. Synd för trädgården är mysig.

  • Susanne N.1 omdöme

    22 maj 2024

    5/10

    Hade bokat bord via appen och även ringt och försäkrat att vi hade ett bord. Men när vi kom på utsatt tid var det INGEN som mötte upp eller ens frågade vilka vi var, bordet var inte förberett eller dukat, kändes så där.

  • Claes G.73 omdömen

    16 maj 2024

    9,5/10

    God mat och personlig service. Satt utomhus i skuggan denna härliga försommarkväll. Kommer tillbaka!

  • Bengt J.2 omdömen

    17 maj 2024

    10/10

    Lugnt, trevlig atmosfär, god mat

  • Kristina J.2 omdömen

    13 maj 2024

    9/10

    Vi var nöjda och satt utomhus för det var 26 grader. God mat och dryck. Servicen var bra.

  • Lena C.6 omdömen

    9 maj 2024

    10/10

    Mycket trevlig personal som kunde skämta bra med barn.

  • Gunilla F.3 omdömen

    18 april 2024

    9,5/10

    Serverade det sista ur öl tanken. Dåligt att servera när man ser ut grumligt det är i glasen 😡. Glömde att klaga innan glaset nästan var urdrucket inget nytt glas.

  • Stefan K.1 omdöme

    30 mars 2024

    10/10

    Härlig atmosfär trevlig personal och mkt god mat.

  • Roine G.1 omdöme

    22 mars 2024

    5/10

    Tyvärr så var det väldigt lite rom i förrätten. Hamburgaren var överstekt, alltså torr och smaklös. Brödet borde man kunnat värma innan servering! Saknade någon form av dressing. Hjortfilén var däremot godkänd men inte mer. Granhof får knappt godkänt!

  • Janne H.4 omdömen

    22 mars 2024

    10/10

    En överraskning i Uppsalas restaurangvärld. Familjärt, välsmakande och prisvärt!!

  • Mats O.1 omdöme

    11 mars 2024

    10/10

    Vi fick ett jätte bra bord enligt våra önskemål. Servitören var väldigt trevlig och gav tips på menun. Lugn och familjär atmosför. Mycket bra priser. Kan varmt rekommenderas!

  • Tom F.5 omdömen

    6 mars 2024

    10/10

    Denna restaurang är prisvärd God mat och trevlig personal. Kan verkligen rekommenderas

  • Hans M.6 omdömen

    2 mars 2024

    6/10

    Tråkigt med en restaurang där man inte får en person som bryr sig om en som gäst. Utan det blir en ständig fråga om vad eller vem som beställt vad. Förrätten löjrom var god men sen tog det roliga slut lammet serverades medium utan att någon frågat hur man ville ha köttet. Medium kan tydligen också vara olika, i detta fall överstekt utsida och blodig insida dvs medel blir medium. Om man behöver spara in på maten så är nog inte det bästa att börja spara på salt och peppar på fläsksnitzeln och det vore trevligt om man åtminstone kände smak av ansjovis. Men det värsta var dock vinet. Först beställt och sen efterfrågat om vi vill dricka något till köttet. Istället för som till borden omkring komma med flaskan, visa vad man serverar och bjuda att man får smaka, kommer det in två upphällda glas med vi vet inte vad. Eventuellt slattar av vad som fanns i baren. Även om man har pensionär vill man ha service och vänligt bemötande. Det hela avslutas med att en fjärde personal kommer in med notan och uppmaning att ge dricks på kortläsaren. Dricks ger jag om det är bra och om man har känt sig välkommen. Mycket att jobba på.

  • Yvonne L.1 omdöme

    1 mars 2024

    10/10

    Vi fick ett fint mottagande av personalen, som tog oss till vårt bord. Vi fick titta på menyn o beställa mat o dryck. Inom 10 minuter fick vi våra förrätter o vår dryck. Pga av ett födelsedagsfirande så blev en i sällskapet uppvaktad med sång från en av era servitörer o vi hängde med i sången o hurrandet. Vårt omdöme från besöket är mycket gott! Vi återvänder gärna! Vi rekommenderar andra personer att besöka Er gemytliga o vackra miljö!

  • Marie N.5 omdömen

    27 februari 2024

    9/10

    Mycket prisvärd mat och dryck i trevlig miljö.

  • Göran G.1 omdöme

    6 februari 2024

    8,5/10

    Mycket trevlig restaurang, skön atmosfär, trevlig musik. Maten däremot var tyvärr lite medioker.

  • Maria E.1 omdöme

    12 februari 2024

    10/10

    Mycket trevlig personal och väldigt god mat. Kommer att rekommendera Granhof till vänner.

  • Mikael K.3 omdömen

    27 januari 2024

    7/10

    God mat i trevlig atmosfär sak ar det ”lilla” extra ur service perspektiv.

  • Anneli Å.5 omdömen

    6 januari 2024

    10/10

    Trevlig miljö för en middag på tu man hand utan störande musik och med ett rikt utbud av rätter och olika menyer. Vi valde lite olika rätter, jag och min man. Han var mycket nöjd med sin toast Skagen, tournedos och sorbet till efterrätt. Jag valde fräscha musslor, lammfilén och tiramisu. Allt lika gott och med bra service till. Dryck valdes efter behag.

  • Lars-Jonas K.5 omdömen

    6 januari 2024

    8,5/10

    Servicen något långsam och sen. Min soppa var endast ljummen, tyvärr. Jag har att jämföra med tidigare besök och kommer gärna tillbaka

  • Ingela T.4 omdömen

    3 januari 2024

    6,5/10

    Tyvärr var laxen torr men ryggbiffen var mkt bra.

  • Gunnar H.6 omdömen

    28 december 2023

    7,5/10

    Maten är ok. En gäst åt oxfile´pasta som var lite stabbig, en åt hamburgare som var ok men saknade grönsaker, två åt risotto som var bra.

  • Anneli A.5 omdömen

    29 december 2023

    7,5/10

    God mat, Saknade grönsaker åt laxen! trevlig personal, själva lokalen kändes som det behövdes en uppfräschning, det var en blandning av möbler på ett sätt som gjorde att det kändes som bara ett ihop plockat. Det är fint med gamla möbler men här behövdes det lite kärlek för att binda ihop allt, skulle kunna bli så mycket mysigare, Tavlor på väggarna, se över detaljer. Köttet var väldigt gått hjortfilé.

    review_preview

    Visa 3 bilder

  • Lena Å.18 omdömen

    10 december 2023

    9,5/10

    God mat och snabb service. Miljön lite som hemma hos mormor med oljemålningar i guldramar och röd sammetssoffa. Fullsatt en söndagskväll. Drack lokalt öl och vin- gott!

  • Lena P.1 omdöme

    9 december 2023

    10/10

    Fantastiskt god mat och suverän service i en otroligt vacker och trevlig miljö. Rekommenderar varmt och kommer gärna tillbaks

  • Susanna S.1 omdöme

    9 december 2023

    10/10

    Jag bokade bord inför min mans 50-års firande. Vi blev så väl mottagna av personalen, fantastisk fin service av väldigt professionell personal. Stämningen i lokalen var mysig med dov belysning som spred sig harmoniskt i rummet, inte rakt ner. Det var mycket folk, men ändå märktes det inte av. Väldigt familjärt och hemtrevligt. Maten var utsökt, alla i mitt sällskap valde olika rätter och vi var alla så nöjda och behagligt mätta. Vi kommer absolut boka bord igen! .

Läs in fler omdömen

Tripadvisor-omdömen

57Tripadvisor-omdömen

Vanliga frågor och svar

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Hämta vår app

  • Ladda ned från App Store
  • Skaffa den på Google Play
  • Instagram
  • Facebook

© 2024 La FourchetteSAS – med ensamrätt

För kampanjerbjudanden gäller villkor som visas på restaurangens sida. Erbjudanden på alkoholhaltig dryck gäller enbart för vuxna. Alkoholmissbruk är farligt för din hälsa. Drick med måtta.