Registrera min restaurang
Hjälp
Vad
Var

Italienskt Romantisk

Grappa

9/10
683
Brunnsparken 6, 432 41 VarbergVisa karta

Genomsnittspris 300 kr

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning

Gör en bokning på TheFork för att få Yums och exklusiva lojalitetsrabatter

Restaurangmeny

Kock Joakim Karlsson
 • Genomsnittspris 300 kr

Kostalternativ

Glutenfritt, Närproducerat, Vegetariska rätter

Bilder från användare

Betyg och omdömen

Exceptionellt bra bord

9/10
baserat på 683 omdömen
Endast användare som har bokat på plattformarna eller på en bokningsmodul i TheFork-gruppen och som har ätit på den här restaurangen kan lämna ett betyg, med eller utan omdöme. Det globala betyget baseras på alla betyg och omdömen, men endast de som skrivits på Svenska visas.
Matens kvalitet :9/10
Service :9,5/10
Miljö :8,7/10
 1. Janne N.
  Janne N.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevlig atmosfär, personalen verkade verkligen trivas med sitt arbete och mycket bra mat. Inget problem att få ta med sin hund. Vi prioriterar sådana restauranger

 2. Anna H.
  Anna H.
  • 4 omdömen
  9/10

  Alltid fantastiskt bemötande, perfekt service och god mat.. Mysig restaurang med "hemmakänsla". Som att komma hem till goda vänner. Härlig uteservering på vår och sommar.

 3. Qendrim H.
  Qendrim H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk vistelse som vanligt, förväntar mig aldrig någonting annat! Mat & service i världsklass. Mysig atmosfär även i dessa coronatider.

 4. Emil D.
  Emil D.
  • 1 omdöme
  5,5/10

  Förrätten saknade något för att den skulle bli fulländad. Maten var på tok för undersaltad. Köttet till huvudrätten var alldeles för segt. I övrigt trevlig personal och god service.

 5. Helén G.
  Helén G.
  • 4 omdömen
  10/10

  Stans bästa restaurang! Fantastiskt god mat, utsökta viner och excellent service! Därutöver mysig atmosfär, go musik och mysig stämning! Rekommenderas!

 6. Martin A.
  Martin A.
  • 1 omdöme
  10/10

  En fantastiskt mysig restaurang med underbar mat och oerhört kunnig personal! Detta är ett ställe som inte får missas.

 7. Belinda D.
  Belinda D.
  • 1 omdöme
  10/10

  Detta är den bästa restaurangen vi har i Varberg; de har fantastisk mat, fantastisk service och fantastiska drinkar! Mer än väl värt ett besök.

 8. Jakob H.
  Jakob H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Vi trivs på grappa när hela familjen ska ut och fira????????

 9. Joakim O.
  Joakim O.
  • 1 omdöme
  9/10

  Trevligt bemötande god mat, dryck och service. Frugan är nöjd, då är jag nöjd ????????.... Så detta ställe kan varmt rekommenderas. Och för er som undrar så är både kött och fisk i högklass!

 10. Hannu K.
  Hannu K.
  • 3 omdömen
  9/10

  Perfekt mat och go miljö. Stressad eller ofokuserad servitris som glömde vinet till maten, bestick ett antal gånger både för oss och andra gäster, annars perfekt! Enkelt att få ordning på problemen om mindre prat med gästerna sker.

 11. Kerstin W.
  Kerstin W.
  • 1 omdöme
  3,5/10

  Tyvärr gick det inte att få fisken utan chorizo... vilket var mycket underligt. Då återstod ett val för en icke kött ätare. Pumpan kunde varit god, men var tyvärr alltför salt.

 12. Robin F.
  Robin F.
  • 1 omdöme
  9/10

  Tonfisken vi fick förra året överskuggade dagens upplevelse, även om alla på det hela taget var mycket nöjda.............................

 13. Mattias S.
  Mattias S.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Suverän service och en riktigt god måltid. Snabb, trevlig och en otroligt serviceinriktad personal, dom verkligen ville att gästerna var nöjda.

 14. Lasse G.
  Lasse G.
  • 1 omdöme
  10/10

  Restaurangen där alla trivs, bra personal som tycks trivas tillsammans. Detta ger en fantastik känsla för oss som gästar en sådan restaurang.

 15. Elisabeth J.
  Elisabeth J.
  • 2 omdömen
  6,5/10

  Vi har ätit där flera gånger tidigare och alltid fått bra platser. Nu satt vi inklämda mot en vägg där vi knappt fick plats då nästa sällskap satt stol mot stol med oss. Hade vi varit överviktiga hade vi inte fått plats. Så det som var tänkt att bli en ganska lång sittning (firade 5-årig bröllopsdag) med trerätters blev istället en kort med endast huvudrätt då det kändes allt annat än mysigt och romantiskt. Vi var där tidigt, hade bokat bord långt i förväg och det var nästan tomt i restaurangen i övrigt.

 16. Mattias F.
  Mattias F.
  • 1 omdöme
  6,5/10

  Har ingenting att klaga på direkt. Maten var helt okej men nådde inte upp till någon toppklass. Serveringen var snabba och kändes som att de hade bra koll på läget.

 17. Marie S.
  Marie S.
  • 2 omdömen
  6/10

  Tyvärr levde inte Grappa upp till våra förväntningar. Förrätterna var ok men pastan och kycklingen var smaklösa och intetsägande. Vi var flera som sett fram emot Tiramisu till dessert men då var den slut. Vi blev så besvikna. Nästa gång vi kommer till Varberg väljer vi en annan restaurang.

 18. Marie F.
  Marie F.
  • 4 omdömen
  4,5/10

  Bra välkomnande. Menyer snabbt men fick vänta länge för att beställa. Maten vägdes inte upp mot prissättning. Medioker Pasta med ryggbiff som tillagats för länge, mycket seg, 225 kr. Pizzan som på vilken pizza som helst, ingen restaurangkvalitet. Fin och omfattande vinmeny! MEN, vinet bör serveras ur flaskan vid bordet!! Fördrinken dröjde, maten kom in strax efter men drycken till maten glömdes bort. Fick påminna två gånger.

 19. Tanja B.
  Tanja B.
  • 4 omdömen
  9/10

  Det var väldigt god mat och ett trevligt bemötande.Vi behövde inte vänta så länge på maten,bra service.Bra för hundägare för hunden är välkommen!

 20. Karin T.
  Karin T.
  • 1 omdöme
  10/10

  Fantastisk mat och service! Kunnig och välkomnande personal och väldigt trevlig restaurang. Vi kommer tillbaka med stor glädje och rekommenderar alla att gå hit!

Se alla omdömen

Mer information

Så tar du dig till restaurangen

Brunnsparken 6, 432 41, Varberg, Sverige

Om restaurangen

Grappa Varberg ligger i Brunnsparken mitt i centrala Varberg. Vi är en restaurang och bar med influenser från Italien. I en ljus och fräsch miljö erbjuder vi dig en härlig kväll med god mat och bra service. Är du sugen på en god drink så kan du sätta dig i vår lounge och vi erbjuder dig riktigt välgjorda och goda drinkar från vår barmästare Peter. På sommaren kan du sätta dig på vår uteservering eller i vår sköna utelounge. Varmt välkomna till oss på Grappa.

Funktioner

, , Grupper, Krog, Med familjen, Med vänner, Fisk och skaldjur, , Kött och grillat, , Europeiskt

Restaurangen erbjuder

American Express, , , , ,

Restauranger runt Grappa

Fusion/Crossover

Gästis Kafé & Matsalar

Poäng:9,3

Varberg

400 kr genomsnittspris

Amerikanskt

Harrys Varberg

Poäng:9,0

Varberg

455 kr genomsnittspris

Varberg

375 kr genomsnittspris

Invito Varberg

Poäng:8,5

Varberg

350 kr genomsnittspris

Cyrano Varberg

Poäng:8,9

Varberg

315 kr genomsnittspris

Varberg

299 kr genomsnittspris

Asiatiskt

Varberg

225 kr genomsnittspris

Populära städer på TheFork

 • Uppsala
 • Helsingborg
 • Lund
 • Jönköping
 • Örebro

Äger du en restaurang?

Registrera din restaurang

Berätta mer om dig så kontaktar vi dig så snart som möjligt

Jag är redan kund

Logga in på TheFork Manager och kontakta oss via chatten.

Kostnadsfri tjänstOmedelbar bokning