Tillbaka

Recensioner Grekiska Grill & Bar Löddeköpinge

9,1/10

Exceptionellt bra bord

baserat på 51 omdömen
Endast kunder som har ätit på restaurangen efter att ha bokat på TheFork kan lämna ett omdöme.
 1. Camilla O.
  Camilla O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Så himla god mat och vilket fint bemötande vi fick. Miljön är också väldigt mysig vilket gör att helhetsupplevelsen blir som att man faktiskt sitter på en restaurang i Grekland.

 2. Nicole P.
  Nicole P.
  • 1 omdöme
  9/10

  Fantastisk resturang. Väldigt god mat och en extremt trevlig personal. Vi firade också mina föräldrars födelsedagar tillsammans där, fick själv välja musik och så kom dom med en kaka och ljus!! Dom blev så glada och överraskade. Rekommendera stort att komma dit!!

 3. Andreas K.
  Andreas K.
  • 1 omdöme
  10/10

  God mat i en mysig miljö med trevlig och serviceminded personal! .......................................................................................................... Besöker definitivt denna restaurang fler gånger!

 4. Regina A.
  Regina A.
  • 1 omdöme
  10/10

  Riktig god mat, mycket trevligt personal, snabbt service, barnvänligt med barnmenu som barnen kunde färglägga, fina lokaler och mysigt uteservering på en takterrass

 5. Mats Ö.
  Mats Ö.
  • 1 omdöme
  10/10

  Mycket trevligt bemötande och bra service maten var lika god som när vi var i Grekland. Jag o min fru firade 25-årig bröllopsdag och vår bröllopsresa var till korfu i Grekland och eftersom vi inte kunde komma till grekland fick grekland komma till oss.vår kväll var lyckad och det tackar vi för . Mvh mats med familj

 6. Veronica O.
  Veronica O.
  • 1 omdöme
  10/10

  Maten var super god och fräsch. Mycket bra service! Trevlig miljö. I dessa tider kan man inte ta sig utomlands till Grekland så rekommenderar jag denna restaurang.

 7. Ann-Christin N.
  Ann-Christin N.
  • 2 omdömen
  10/10

  Whau. Vi är i Grekland, nästan ????☀️

 8. Jan-Erik P.
  Jan-Erik P.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Vällagad grekisk mat m utmärkt smak! Proffsigt och ändå personligt bemötande gjorde att vi kände oss riktigt välkomna. Miljön var mycket fräsch och gav en genuin känsla. Vi kommer gärna tillbaka!

 9. Christina J.
  Christina J.
  • 1 omdöme
  5/10

  En saftig ryggbiff men utan smak. Små smala Calamares som man får på ett gatukök låg på en hög av pommes som var mjuka och utan smak. De har bilder av deras mat på en skärm på väggen men de är helt säkert inte från denna restaurangen. Förvirrad personal.. vi åt fortfarande förrätt då de kom med huvudrätten. Till slut när vi skulle betala lämnade en servitör kortläsaren hos oss, han kom aldrig och hämtade den igen medan vi var där, så det var ett konstigt avslut på en dyr kväll. Första och sista besök

 10. Mikael H.
  Mikael H.
  • 1 omdöme
  10/10

  Riktigt bra bemötande av personalen och ägarna. Tack för en riktigt god mat och dessert. ????????????????????????

 11. Marianne F.
  Marianne F.
  • 1 omdöme
  4,5/10

  Fick vänta i 45 minuter innan maten kom. Tror att det blev en överraskning för resturangen med att så många går ut och äter på Alla hjärtans dag. Hade varit trevligt med någon form av kompensation för att vi fick vänta så länge, t.ex efterrätt, betala mindre, kaffe. Ärligt talat var vi på att gå

 12. Anneli J.
  Anneli J.
  • 1 omdöme
  10/10

  Trots mycket besökare (Alla hjärtans dag) fick vi en lika trevlig upplevelse som tidigare. Vänlig o trevlig personal och lokalidrotten mat som tidigare. Hit går vi absolut fler gånger!

 13. Martin B.
  Martin B.
  • 1 omdöme
  9,5/10

  Trevlig personal som vad en under sin uppsikt hela tiden. Lite för hög volym men kanske för det nästa var fullt. Äter där gärna igen. Maten 10/10 inget att klaga på

 14. Emelie M.
  Emelie M.
  • 1 omdöme
  10/10

  Supergod mat och utmärkt service. Så trevliga! Kommer snart tillbaka :)

 15. Bitte G.
  Bitte G.
  • 2 omdömen
  9/10

  Gillar restaurangens miljö. Trevlig personal. Lätt att boka bord. Gillade gyrosen, önskar jag fått lite mer tzatziki och sallad till och att salladen varit en greksallad med feta och några oliver. Då hade känslan och smak varit mer grekisk. Härligt att vi fått en restaurang i Lödde.

 16. Loredana H.
  Loredana H.
  • 12 omdömen
  9,5/10

  Trevlig restaurang. Ganska lugn och behaglig miljö trots att den ligger granne med olika butiker. Trevlig personal och maten var riktigt god! Mycket smak och fint upplagd. Hit går vi fler gånger!

 17. Maria H.
  Maria H.
  • 2 omdömen
  10/10

  Verkligen autentisk mat, väldigt god. Vi blev varmt välkomnade och personalen var mycket trevliga och precis lagom uppmärksamma på ett ärligt sätt. Dessutom var miljön jättefin och kändes grekisk, så mycket det nu kan i kalla Sverige i ett köpcenter. Eller faktiskt mycket mer än förväntat just därför. Kan varmt rekommendera!